Autor |
Poruka |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
A što ti voliš kad bi išao u nedjelju,no name band gledat?Pa dobri su oni,kolko su albuma prodali?
I da vidio sam na prvoj stranici plakat ali sam mislio na prvi post.
|
killerse mozda bar ja
ovakve su rasprave debilne jos malo ce poceti moj tata je jaci..... |
|
|
|
|
 |
eddie Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Prvi je počeo...Ja sam samo primjetio da je autor ove teme izostavio glavne zvijezde festivala,uostalom i organizatori Szigeta su najponosniji zbog Maidena. |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
hej @eddie pravio sam se fin a ti si mene nazvao (vidim da su ti postovi obrisani),sad ću ti reći da ja idem pogledati Lee "Scratch" Perrya za kojeg tvoj mozak vjerovatno nikad nije ni čuo (al evo objasniću ti ja-lee jejedan od utemeljitelja reege i dub scene) a poslije toga na trenutačno najbolju elektro mjuzu-Justice,al ti i za njih nisi čuo jer ti slušaš bend koji promovira kolekciju hitova od 1980 d0 1989.
E da sad ćemo reći nešt o tvom prvom postu,koji poput tebe koji kaže da su maideni veće ime od SEX PISTOLSA,r.e.m-a, i Jamiroquaia zajedno zbilja nema veze s vezom,il si zaostao u razvoju il imaš 15 godina.
ispričavam se svim ljubiteljima iron maidena osim ovog eddia koji k. nema pojma o ičemu... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja bi išo ali moram raditi... |
|
|
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
killersi!! i pete doherty jea |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
This year’s Festival is now over, and, according to preliminary data released by the organizers, this year’s edition of Sziget Festival made approximately 421,000 euros in profit. The Festival was attended by a total of 385,000 people this year.
ma, bilo prefaking dobro (opet)!!!!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
justice
|
zadovoljan,vidio ono što me je zanimalo i dobro se iskreveljio... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja nisam bija al tak mi žao što nisam išo na flogging molly |
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
-.- nis bio ta ti pričaš.......... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ove godine bila tri dana, iduće planiram na svih sedam!!! Sziget me oduševio!!! |
|
|
|
|
 |
justice
|
|
|
 |
 |