Benašić ,novi gradonačalnik

Društvo, politika

Benašić ,novi gradonačalnik

kako vam se čini ?
da li će biti bolji od Đapića ?
Svi su bolji od Đapića i Kramarića.

Ako ništa drugo, vratit će građanski štih Osijeku.

Nadam se.
DanicaV

Nadam se.

KOntam da je Benašić = Kramarić iz sjene
Jeste bio u njegovoj sjeni jer je Kramarić sebi izgradio "image" (a kad ga slušaš, sve nešto brslja, ne možeš spojiti tri pametne), ali kontam da je inteligentan i dovoljno politički mudar i iskusan da ne bude nečija sjena već gradonačelnik koji će učiniti nešto za ovaj grad.

Benašići su večeras popularni, na topicu o zubarima se spominje gospođa Benašić, a ovdje on.
Ne može on ništa vratiti, iako je sam čovjek o.k., kad je u koaliciji 9 Hdssb, 3 izbačeni Hsls, 1 Hsu.

Nakon zanemarivanja od strane države, sada bi Osijek mogao dobiti i sankcije. Debakl će tek uslijediti ako opstanu još dvije godine, a na izborima za dvije godine neće izaći ni ovih 30-ak posto birača koliko ih je izašlo zadnji put.

Prešli smo na "dark side". Može nas spasiti samo jedi knight koji će ovu skupštinu proglastiti nevažećom.

Horor.
Misliš?
Razmišljala sam o tome.
HSLS-u nije trebalo to izbacivanje, ali generalno su zaslužili.

Osijek jeste zanemaren. Ali dok je vlast na državnom nivou takva kakva jeste, ništa se neće promijeniti.
ko je taj coek uopce??

ja prvi put danas cula za njega :)
machor

DanicaV

Nadam se.

KOntam da je Benašić = Kramarić iz sjene

Varaš se. Kramer je razotkriven. Benašić je najbolje što se u ovom trnutku moglo dogodit Osijeku. SaMO DA IZGURAJU DVORANU...
Ma može biti gradonačelnik ko god oče kad je glavni još uvijek glavić sa psihijatrije!
Baš. Mogli bi ograditi Osijek i napisati Psihijatrija, s obzirom na broj sljedbenika i simpatizera spomenute osobe.
Benašić je ispravan i drago mi je da je on postao gradonačelnik.
nek na rubovima grada postave one trokutaste sarene zastave, sagrade tribine okolo i nek dolazi raja gledati cirkus...
a mi smo svi klauni sto zivimo tu.
Isti ljigež i beskičmenjak ko Kramarić.
Ali hej, to je moje mišljenje =)

Re: Benašić ,novi gradonačalnik

Ovo je po meni žalostan dan za ovaj grad. Ne da mi se komentirati, ali sve je toliko jadno i podlo da polako više ne vidim svrhu svoga postojanja u gradu kojega istinski volim....
E jebes mi mater, koji smo mi usrani grad...

Ovo je sve skupa i vise nego strasno, a tocno je ono sto zasluzujemo...

Cirkus još nije gotov, izgleda da "najbolje" tek slijedi...
Imenovanjem na gradonačelničku funkciju, Benašiću je prestao vijećnički mandat zbog čega je HSLS morao dati zamjenskog vijećnika koji će doći na Benašićevo mjesto. Obzirom da je HSLS-ova predsjednica Đurđa Adlešić prije dva tjedna raspustila osječki ogranak stranke i stavila van snage odluke o imenovanju zamjenskih vijećnika, koje je donio taj ogranak, odluke koje je Gradsko vijeće donijelo na današnjoj sjednici nelegalnim smatra većina stranaka čiji predstavnici sjede u vijeću.Anto Đapić najavio je zahtjev za izvanrednim nadzorom Središnjeg državnog ureda za upravu (SDUU) od kojeg očekuje poništenje svih odluka koje su donesene nakon izbora Benašića na mjesto gradonačelnika.
Eto , kad nas nisu htjeli ništa pitat...
Ma tko smo mi uopće..obični građani ovog grada...
tko nas šiša.
snaša

Eto , kad nas nisu htjeli ništa pitat...
Ma tko smo mi uopće..obični građani ovog grada...
tko nas šiša.

neki frizeri ili frizerke
Kome je on gradonačelnik?!
Moš mislit! Kao da će s ovim biti nešto bolje?
Zlatko Benašić zvan "Belo odelo"!! :euro:
DanicaV

Baš. Mogli bi ograditi Osijek i napisati Psihijatrija, s obzirom na broj sljedbenika i simpatizera spomenute osobe.

heh, neke stvari mi nikad nece biti jasne.. hvalite đapića za sve što je napravio u gradu a zaboravljate tko ga je postavio na vlast u ovom gradu i tko mu je to sve omogućio! serete po "glaviću" koji je za vrijeme rata bio jedan od rijetkih koji je ostao tu i nije bio čkapi ko ostali koji su pobjegli čim je pala prva granata! da je krao, krao je.. ne možeš vrcati med a da ne obližeš prste! mogu mislit koja bi vi nevinašca bili da ste u toj poziciji... ako ništa drugo, zbog tog čovjeka više nismo zg kurve, barem ne u tolikoj mjeri... o'šo sam u offtopic al nisam se mogao suzdrzati..
Burence

serete po "glaviću" koji je za vrijeme rata bio jedan od rijetkih koji je ostao tu i nije bio čkapi ko ostali koji su pobjegli čim je pala prva granata! da je krao, krao je.. ne možeš vrcati med a da ne obližeš prste! mogu mislit koja bi vi nevinašca bili da ste u toj poziciji...

Drago mi je što HDSSB pozitivno djeluje na mladež. Nema beda, ako se opet pripuca - ja bježim i ostavljam tebi da kradeš, može? Da sam ne bih došao u napast...
Nama čupalo utičnice i strujne kablove, ali hej, tako nam i treba kad starci nisu bili doma nego po nekakvim selendrama ala Ivanovac, Antunovac, Laslovo, Paulindvor...
Nadam se da nitko nije pokrao glavonju dok je sa Šeksom cugao u bunkeru u podhodniku.

A glede novog gradonačelnika - upalio sam svijeću za Osijek. Onaj lampaš po 10kn.
Pa da, Burence ima pravo.

I meni je najvažnije u životu tko je gdje bio '91.
Meni je isto tako potpuno nevažno tko je šta radio za vrijeme i poslije rata, kad su ionako svi ljudi lopovi.
A i ja ne želim biti Zg kurva (iako ne znam što je to).

Zato ću i glasati za Hdssb jer sam pravi pošteni Hrvat, katolik.

O tugo jesenja.

Ne znam za koji od ovih smajlića bi se opredjelio. Da li mi se povraća, da li da lupam glavom o zid ili da tražim pomoć, za sve nas.

:puke:
:zid:
:help:
Svi mi tu laprdamo, ne valja nam ovaj ne valja nam onaj, povraća nam se i slično a kad dođu izbori ostane većina kući s poznatom parolom: "ta ću glasat svi su ionako lopovi!" i onda kad nam grad vode glavić,benašići,đepići plus oporba dođemo opet ovdje i kumimo i molimo...e pa tako nam i treba!
Siguran sam da se ovdje dogovorimo da ćemo npr staviti Blofelda za našeg kandidata i da svi razglasimo ime i prezime njegovo našim prijateljima i obiteljima i da disciplinirano odemo na izbore nešto bi napravili.Ovako nam sudbinu kroje penzići za koje i danas 2007-e postoje komunisti i adeze i slični i oni sretni jer imaju bespla gradski prijevoz i dobijaju povrat duga, ato što mi mlađi poslje jedemo govna SAMI SMO SI KRIVI!

Burence na kojim je to bojištima Đapić bio? LOL Još će ispast narodni heroj, a možda bude i PTSP mirovinu tražio :roll:
Burence,
To što je famozni "glavić" bio ovdje za vrijeme rata u nekoj povijesnoj priči koja nam još nije ispričana bit će još biti negativno. Što nije svojom pojavom usrećio neki drugi kraj Hrvatske?

Blofeld,
Ajd pomoli se za sve nas ako si vjernik.

p.s.
Zašto PTSP mogu imati samo ono koji su bili u uniformama? Zar psihičke posljedice ne mogu imati i civili? Znaš ono, ležiš u krevetu i slušaš kako zuji iznad tvoje glave, ako ju čuješ, nije strašno, ali kida živce.
Ili otvoriš vrata i vidiš neko čudno vozilo kako puca prema Tenju, i onda nestane, a ovi izračunaju koordinate pa fasiraju civili u ulici.
ošo nam i ovaj. dugo je trajo :D
goose

ošo nam i ovaj. dugo je trajo :D

24 sata :lol:
nije sigurno,za sada državni tužitelj razmatra dali su izbori provedeni u skladu sa zakonom...
svakako presmješno
Ma najbolje bi bilo da Bandić bude gradonačelnik i Zagreba i Osijeka! E da vidiš onda veselja... hehe
Sakoić bijelii, da li je to znak nevinosti našeg novog gradonačelnika ili što?

Šeće Mujo putem i ugleda Hasu kako kopa po septičkoj jami rukama. I pita on Hasu: - Haso, pa šta to radiš? Šta tražiš među tim govnima? - Ma, pusti, upao mi je sako unutra. - Ma, jesil' ti lud? Pa, neš više valjda takav sako nosit? - Ma, znam da sako više nije nizašto, ali da u džepu nije bilo nekog bureka.
Ne mogu vjerovat da nakon 15 godina međusobnog klanja ti ljudi sjede zajedno u koaliciji. Ne držim stranu ni Đapiću, al brate Benašić je ipak bio desna ruka Kramariću koji kurca nije napravio za ovaj grad. Đapo ako ništa drugo za 2 godine je pokrenio ovaj grad. I šta sad opet drkanje kurca 15 godina? Dajte nam da si sami izaberemo gradonačelnika. Hoćemo izbore!!!

:bravo: (y) cane ...i ja bi izbore...
bazooka_joe

Burence

serete po "glaviću" koji je za vrijeme rata bio jedan od rijetkih koji je ostao tu i nije bio čkapi ko ostali koji su pobjegli čim je pala prva granata! da je krao, krao je.. ne možeš vrcati med a da ne obližeš prste! mogu mislit koja bi vi nevinašca bili da ste u toj poziciji...

Drago mi je što HDSSB pozitivno djeluje na mladež. Nema beda, ako se opet pripuca - ja bježim i ostavljam tebi da kradeš, može? Da sam ne bih došao u napast...
Nama čupalo utičnice i strujne kablove, ali hej, tako nam i treba kad starci nisu bili doma nego po nekakvim selendrama ala Ivanovac, Antunovac, Laslovo, Paulindvor...
Nadam se da nitko nije pokrao glavonju dok je sa Šeksom cugao u bunkeru u podhodniku.

A glede novog gradonačelnika - upalio sam svijeću za Osijek. Onaj lampaš po 10kn.

meni je jedino žao što ne utječu dovoljno na "starež" i što ih pravopisno ne obrazuju! a ŠTO vam je to čupalo utičnice???? da nije bilo tih koji su pili kavicu u pothodniku, samo bi ti utičnice ostale od kuće!! sudeći po tvom postu, vjerujem ti da bi odmah zbrisao ali čisto sumnjam da ne bi omastio brk prije toga... ;)

lufus

Burence na kojim je to bojištima Đapić bio? LOL Još će ispast narodni heroj, a možda bude i PTSP mirovinu tražio :roll:

ne znam kako si uopće u mom postu našao poveznicu između đapića i nekog bojišta tako da ti ni ne mogu odgovoriti na to...
Ujedno, nismo mi krivi što je čovjek zagovornik lopova i osumnjičenika za ratne zločine čija stranka po zadnjim anketama neće prijeći izborni prag. Dogodilo se!
Burence

a ŠTO vam je to čupalo utičnice????

Kaže se TKO.
Neke hrvatine, očito, jer nisu pobjegli već su ostali krasti.

Burence

sudeći po tvom postu, vjerujem ti da bi odmah zbrisao ali čisto sumnjam da ne bi omastio brk prije toga... ;)

Upravo tako, odmah bih spakovao kofere. Učim iz tuđih grešaka, što mogu... Pucati ne znam dovoljno dobro, a ginuti zbog debila koji su do jučer kartali sa zapovjednikom 'onih preko' još manje znam.
Znaš li uopće pozadinu priče o svađi Arkana i Glavaša?
A glede mašćenja brkova - prvo fruštuk, ondak na put! ;-)
Blofeld

Ujedno, nismo mi krivi što je čovjek zagovornik lopova i osumnjičenika za ratne zločine čija stranka po zadnjim anketama neće prijeći izborni prag. Dogodilo se!

da, mozda neka narucena anketa ili ova sa 031 foruma... vrlo bitna i utjecajna anketa.. ne da mi se vise tu prepirati kad je nekome lakse u dupe neg' u glavu..
bazooka_joe

Znaš li uopće pozadinu priče o svađi Arkana i Glavaša?

znam isto kao i ti, sve stvari na relaciji rekla-kazala jer onaj tko iole zna nesto pouzdano o tome, ne prica o tome.. ;)
Burence

znam isto kao i ti, sve stvari na relaciji rekla-kazala jer onaj tko iole zna nesto pouzdano o tome, ne prica o tome.. ;)

Jedan koji je znao nešto o tome i pričao svojedobno si je ispalio metak .44 u glavu, baš na mjestu na kojem smo prije pušili travu. Tragično.
Evo jedne najave!!!! :P

Danas u gradu Osijeku, svakako pogledajte najnoviji nastavak tragikomične farse koja se odvija u našem gradu pod imenom "Crna mačka beli mačor".

P.S.:sranje:
i naravno nagradno pitanje za sve: A tko je mačka a tko mačor?

P.P.S.
Svako podudaranje sa stvarnim osobama ili događajima je točno, namjerno i potencirano...

Tagovi