kako ste i zašto odabrali svoj nick?!
Zašto ste izabrali baš taj?! Znači li vam nešto ili tek dobro zvuči? Govori li nešto o vama ili o onome što potajno želite biti?!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
toni
moj nik o meni sve govori.
Poppy
Govori li nešto o vama ili o onome što potajno želite biti?!

Poppy
toni
ja mislim da bi ti bolje stajao nick Antonio!![]()
Circa
Poppy
A ti želiš biti makovnjača???![]()

Circa
Poppy

CatCloe
Circa
Poppy
kakve veze poppy ima s makovnjačom?![]()
mene asocira na mary poppinsznaš ono:
superkali fradžalistik ekspiali doušz...![]()
malecka
moj nick...hmmm.-..pa u nekom mal izvrnutom smislu mi je to ime...
bazooka_joe
malecka
ZOVEŠ SE AKCELAM?!?!?!?![]()

PoppyČesto se pitam za neke nadimke na forumu kako su se izrodili!
Zašto ste izabrali baš taj?! Znači li vam nešto ili tek dobro zvuči? Govori li nešto o vama ili o onome što potajno želite biti?!
lufus
PoppyČesto se pitam za neke nadimke na forumu kako su se izrodili!
definitivno ne želim biti, davno mi ga "objesili"![]()

insomnia
Poppy
toni
ja mislim da bi ti bolje stajao nick Antonio!![]()
ja mislim da bi njemu baš pristajao - 'Casanova'![]()
aethur
aethur je moje ime na vilenjačkom jeziku...eto...
bazooka_joe
aethur
aethur je moje ime na vilenjačkom jeziku...eto...
Till Overhill of Nobottle je moje hobbitsko ime![]()
http://www.chriswetherell.com/hobbit/

CatCloe
hobitsko ime mi je Bramblerose a vilenjačko Eámanë
Jeff Murdockbaggins, a? možda se dokopaš barem dijela nasljedstva bag-enda, obzirom da su i bilbo i frodo otputovali u sive luke s vilenjacima...
Fastolph Baggins of Bywater, odnosno Lólindir Anárion![]()
, mogu igrat u Galatasarayu 
betty
zato sto su mi svi govorili kako imam jako velike oci, ko betty boop, a i volim betty boop tako da eto kratka prica o mom nicku ( i avataru)
bettyzato sto su mi svi govorili kako imam jako velike oci, ko betty boop, a i volim betty boop tako da eto kratka prica o mom nicku ( i avataru)
adebisi-jug2
bettyzato sto su mi svi govorili kako imam jako velike oci, ko betty boop, a i volim betty boop tako da eto kratka prica o mom nicku ( i avataru)
a 100 % nemaš tolike oči ko betty boop...jer ono su stvarno velike oči...s obzirom na njeno tijelo...možda imaš velike oči al ne ko ona...![]()
adebisi-jug2
onda su i mene prozvali adebisi jer imam pišu ko on...![]()
šala
![]()
bazooka_joe
malecka
ZOVEŠ SE AKCELAM?!?!?!?![]()
insomniaMoje hobitsko je Ruby
![]()
DonQuijotezato što se često, svjesno ili nesvjesno, borim protiv raznih "vjetrenjača". ne mogu reći da ponekad i ne uživam u tome.
![]()
usput, u liku don quijotea vidim osobu koja odlučuje živjeti svoj život onako kako sama to želi, bez obzira na podsmjeh okoline i odstupanje od očekivanog i prihvatljivog načina življenja.
bravo done kihote,,,,vaši ciljevi su više nego plemeniti,,,,fairyEh da,,,odabrala sam ovaj nik zato što volim vile

ela
Slučajna skraćenica imena koje sam trebala dobiti ali se mama predomislila(što joj dan danas nisam oprostila)!
bazooka_joeela
Slučajna skraćenica imena koje sam trebala dobiti ali se mama predomislila(što joj dan danas nisam oprostila)!
Ja mislio to po onoj pjesmi "Andr maj ambrela, ela, ela, ela, la, la, a, a, a, , , ..."
fairyEh da,,,odabrala sam ovaj nik zato što volim vile, čitati o njima, maštati, gledati ih u filmovima,,,,i tak to....e da i bajke s vilama,,,,,
alexia
nikad se nisam pronalazila u nekim nickovima koji nemaju veze sa mojim pravim imenom. to mi je tak fejk.
Svebor
modra lasta.
bezveze_netkoa stvarno si bezveze
krenulo je , ustvari mi je nick nisam_ja , pa sam se išao nadovezati jer sam dobio na jednom forumu ban na taj nick, pa sam nastavio...
bezveze_netko.
Ostalo mi bezveze_netko![]()

CircaZašto?
Nisam imao pametnijeg posla...
sexyback
Zato što izgledam kao lijeva polovica avatara, a željela bih ....izgledati kao desna!![]()

nake_rado
sexyback
Zato što izgledam kao lijeva polovica avatara, a željela bih ....izgledati kao desna!![]()
ti si musko al bi htjela bit zensko![]()