jesen uz osječko
Edit by Leon 2007.09.21.:
Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
delboyjel ima neko više inrformacija
noob
da vas razočaram, čuo sam od lika što radi u pivovari da ove godine ništa od tog. neke financijske zavrzlame, problemi, ovo ono.
navodno![]()
ennnama jok. održat će se sigurno dani piva uz osječko.tatin najbolji prijatelj to organizira,tako da se pivopije nemaju šta brinut,hehe
MissTakeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
propala mi jesen
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a svi moji snovi od ljetos
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kent_slip
ennnama jok. održat će se sigurno dani piva uz osječko.tatin najbolji prijatelj to organizira,tako da se pivopije nemaju šta brinut,hehe
pivopije,zapravo si ti ena ovjde najveci pivopija i najveci pijanac![]()
delboy
ennna sredi nam da dodju gustafi i imaš pivo od mene
legica_ossaba
leteći odred?
![]()
hm..trio gušt?

Zuhranepijem al kazem hladno pivo, fet prezident, Beastial Aggression...
zlikavac
ajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!
a sad vi meni recite koga bi vi pivopije htjeli slušati i to što prije!!!
MissTake
hladno pivo, ramboamadesu, gelfasti, we come one
tonyaMissTake
Opet???
ahatonyaMissTake
Opet???
Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše...
Evil PoodinghŠto smo umišljeni i prepotentni danas.
Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,
Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.
Evil Poodingh
Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,
CircaEvil Poodingh
Napraviti je jedno, a ne zaroniti financijski je, pak, nesto sasvim drugo...
Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...
A od njih sigurno nema velikog profita...
Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis...

zlikavacajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!
zlikavacajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!
Stazh
Nemojte me napasti odmah jer ću predložiti Belfast food i Zabranjeno pušenje. Znam da sviraju svake godine, ali volim ih i gotovo![]()
Ali bilo bi dobro da organizirate i jednu pravu slavonsku večer, sa "brand name" tamburašima. Npr. Slavonske lole su trenutno jedni od najpopularnijih i kontam da bi bili pun pogodak. Kontam da bi prepunili šator i ispraznili frižidere![]()

Evil PoodinghahatonyaMissTake
Opet???
Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše...
DOBAR je širok pojam... Večini ljudi je dobar bend onaj koji je popularan i cije pjesme znaju. Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju, ali to su nepoznati bendovi i dosli bi glazbeni sladokusci i par optimista.
Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.
Kod nas trenutno nema puno kvalitetnih popularnih bendova, ponajvise zbog diskografskih kuca, koje daju nenormalne uvjete i rijetko tko pametan i kvalitetan prihvaca to. Zato kvaliteta kod nas ostaje u undergroundu i to je to. Diskografima je puno lakse uzeti neku sisatu koku sa potencijalno dobrim glasom i dati Boris Đurđeviću da joj napiše pjesmu u 2 sata i onda to prodavati, nego surađivati sa kvalitetnim bendom, koji ne traži samo medijsko eksponiranje i TV, nego imaju neke svoje uvjete na koje apsolutno imaju pravo, a to malo tko kod nas uspije postici...
No to je vec prica za neku drugu temu...
Burence
moze i rundek, da ga dignemo iz mrtvih...
canyon
Rundeka bi ja.
machor
Rundeka svako veče cjelo veče pa opet!
sister
također dajem glas za rundeka..
CircaEvil Poodingh
Napraviti je jedno, a ne zaroniti financijski je, pak, nesto sasvim drugo...
Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...
A od njih sigurno nema velikog profita...
Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis...
zlikavac
let3,marijan ban,belfast,urban&4,we come one,majke,tbf........
eo ekipa pivopija pa birajte!!!!
aethur
04. listopada - Majke
05. listopada - Let 3
06. listopada - Belfast Food
07. listopada - Psihomodo Pop
08. listopada - Vatra
09. listopada - We come One
10. listopada - Gužva u 16-ercu
11. listopada - The Beat Fleet
12. listopada - Marijan Ban i Diktatori
13. listopada - Urban & 4
![]()
![]()
![]()
izgleda da je ovo sigurni line up... samo još potvrda od pivovare!!!
sly
pivovara je potvrdila. line-up je točan, osim utorka i srijede. bit će i Septica, samo još ne znam koji dan. danas će biti navjerojatnije objavljen i popis warm-up bendova.
u planu su bili Rundek, Jinx, Električni Orgazam i Hladno Pivo, ali zbog raznoraznih razloga nisu mogli doći.
04.10. - Majke
05.10. - Let 3
06.10. - Belfast Food
07.10. - Psihomodo Pop
08.10. - Vatra
09.10. - Tattwa / The Red Roosters
10.10. - Gužva u 16-ercu / We come One
11.10. - The Beat Fleet
12.10. - Marijan Ban i Diktatori
13.10. - Urban & 4

sistera dovedite nam rundeka sljedeće godine....
PsychoSoldier
e a uvijek dolaze isti... e da fali crvena jabuka....
vec mi je pun kurac tih istih izvodaca
slyKATASTROFA.... Kad će ovi shvatiti da su fuc**n' tezgaroši i prestati uništavati rock !?!?!?!
ROLL STAR BAND (ex PASSAGE)
SOS 
MonstrumJa mrzim Vatru, oni su mi tak, šonje i sviraju neki kvazirock i bezveze, mekano i njonjavo i nja nja nja valjd zato i jesu u ponedjeljak, da nešt vrijede bili bi u četvrtak, petak il vikend, bah, ma ok je sve, jedino mi fali Rambo, da mu vičem "Rambo care kupi nam cigare" i da đuskam ko kretenoid

slyu planu su bili Rundek, Jinx, Električni Orgazam i Hladno Pivo, ali zbog raznoraznih razloga nisu mogli doći.
game
slyu planu su bili Rundek, Jinx, Električni Orgazam i Hladno Pivo, ali zbog raznoraznih razloga nisu mogli doći.
ajoj...![]()
me sad
wastedbassa urbanu otpala krunicaSto je bilo s bubnjarem od Urbana kaze mi frend da je vanjski prijelom imao noge i da je dosla hitna sto se dogodilo

wastedbass
Sto je bilo s bubnjarem od Urbana kaze mi frend da je vanjski prijelom imao noge i da je dosla hitna sto se dogodilo
pablo_escobar
sljedece dane piva treba stavit na bajer na jugu2