jesen uz osječko

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Re: jesen uz osječko

Ja imam pitanje.
Zašto "sex, libido, pohota"?
:wink:
novi sam na forumu pa sam se zeznio
a kad popijes 10 piva imam vise muda za seks, libido i pohotu, hehe
e pa ako mu treba deset piva, onda stvarno ima problema sa neugodnoscu... :D

delboy

jel ima neko više inrformacija

za sada samo glasine koje kažu kako postoje neke peripetije i zavrzlame oko smjene vodstva u pivovari pa ove godine možda čak i ne bude dana piva... :shock: al' čisto sumnjam u to...
pouzdano znam da počeetkom devetog mjeseca ljudi koji su uključeni u organizaciju dotične manifestacije još uvijek nisu znali što i kako će biti te su očekivali "vijesti s vrha"... nadam se kako se u ovim trenutcima to promjenilo i da se radi punom parom. :wink:
de oćemo pivo za medeka..... oćemo skakati do zore.....

ma pivovara zaradi masne pare na tome, nema šanse da ukinu
da vas razočaram, čuo sam od lika što radi u pivovari da ove godine ništa od tog. neke financijske zavrzlame, problemi, ovo ono.

navodno :D
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

propala mi jesen

a svi moji snovi od ljetos

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

i ja sam čuo da postoje neki financijski problemi ali i da su već neke grupe predbilježene za koncert(vjerovatno belfast.. :D) ali ništa nije dogovoreno...sve je to "selo priča"... :roll: ma ne smiju mi sjebati to, to mi postaje druga kuća!! :D
noob

da vas razočaram, čuo sam od lika što radi u pivovari da ove godine ništa od tog. neke financijske zavrzlame, problemi, ovo ono.

navodno :D

ne se šalit.....
ma jok. održat će se sigurno dani piva uz osječko.tatin najbolji prijatelj to organizira,tako da se pivopije nemaju šta brinut,hehe :D
ennna

ma jok. održat će se sigurno dani piva uz osječko.tatin najbolji prijatelj to organizira,tako da se pivopije nemaju šta brinut,hehe :D

pivopije,zapravo si ti ena ovjde najveci pivopija i najveci pijanac :lol:
'oćemo hladno pivo i rambo amadeusa
MissTake

propala mi jesen

a svi moji snovi od ljetos

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:cry: slažem se.. kad se ljeto bliži kraju uvijek mi nekak ovo ostane kao nešto što iščekujem!!! onda prođu rokovi, ispiti sve.. i taman ovo dobro dođe da si guštamo.. a valjda će biti nešto od toga
meni su dani osječkog neštop najbolje što s eosijeku dogodilo... za mene ništa nije bolje.,.. naprema uovog ufo sucks...

dajte na osječko
ennna sredi nam da dodju gustafi i imaš pivo od mene
kent_slip

ennna

pivopije,zapravo si ti ena ovjde najveci pivopija i najveci pijanac :lol:

a jelda? :D
a čuj,nigdje nisam rekla da ne volim pit pivo ;)
delboy

ennna sredi nam da dodju gustafi i imaš pivo od mene

uh,ja sam vrlo bitan čimbenik u organizaciji,hehe.
možeš ti mene i ovak častit,jel?
;)
normalno ja sam uvijek za pivo :lol:
ajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!

a sad vi meni recite koga bi vi pivopije htjeli slušati i to što prije!!!
legica_os

saba

leteći odred?

:no:
hm..trio gušt?

Bob Dylan... :smoke:
sredi edu majku , psihomodo pop, opću opasnost
nepijem al kazem hladno pivo, fet prezident, Beastial Aggression...
Zuhra

nepijem al kazem hladno pivo, fet prezident, Beastial Aggression...

fet prezident nece sigurno svirati,ove trece neznam,za hladno pivo sumnjam,bili su nedavno
evo, volio bih čuti Portman i We Come One...
hladno pivo, ramboamadesu, gelfasti, we come one
zlikavac

ajde ekipa da vam dam informaciju za "jesen uz osječko"....ima ga i bit će na zapadnom ulazu u tvrđu ili ti kod jezične gimnazije od 3 do 14.10!!!

složit ću se s gustafima, mogli bi letu štuke pozvat, super su , a nisu bili u os-u...(možd jesu, ali jednom..)
hm...ja bi ubila za rundeka, ali ne znam jel to već previše ;)
a zamisli slavlja i plesa na stampedo!!!!!!!!!
joj, stampedo dovedite..
baš se uživih! ;)
stampedoooooooooo!!
i ond imaš pivo od mene! :)
MissTake

Opet???

Rambo, Belfast, Psihomodo, Let 3, We come one, Anal Mandica :)) a sjetit ću se još...Hladno pivo... mislim oni da neće doći...Ma bitno da bude šator i piiivo...da nam to ne ukinu, a i da pozovu neke od navedenih bendova
@tony@pa de kad su zadnji put hladno pivo nastupali na osječkim danima piva,, a ovi ostali-jes ponavljaju se, ali su dobri... radije bi repeat nego neke bezvezne
tonya

MissTake

Opet???

Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše...
gustafi
aha

tonya

MissTake

Opet???

Pa bolje opet neki dobar bend nego bit jako originalan i dovest po prvi put neke loše bendove...a takvih je i previše...

DOBAR je širok pojam... Večini ljudi je dobar bend onaj koji je popularan i cije pjesme znaju. Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju, ali to su nepoznati bendovi i dosli bi glazbeni sladokusci i par optimista.

Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.

Kod nas trenutno nema puno kvalitetnih popularnih bendova, ponajvise zbog diskografskih kuca, koje daju nenormalne uvjete i rijetko tko pametan i kvalitetan prihvaca to. Zato kvaliteta kod nas ostaje u undergroundu i to je to. Diskografima je puno lakse uzeti neku sisatu koku sa potencijalno dobrim glasom i dati Boris Đurđeviću da joj napiše pjesmu u 2 sata i onda to prodavati, nego surađivati sa kvalitetnim bendom, koji ne traži samo medijsko eksponiranje i TV, nego imaju neke svoje uvjete na koje apsolutno imaju pravo, a to malo tko kod nas uspije postici...

No to je vec prica za neku drugu temu...
Evil Poodingh

Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,

Ovi bendovi koji su inace u satoru su vecinom ŠUND bendovi, ali ako zelis dovesti ljude na neko dogadjanje, onda moras dovesti ŠUND. I to je svima jasno.

Što smo umišljeni i prepotentni danas.
Nisam! Samo tvrdim to, pošto često organiziram svirke, sa svojim bendom sam svirao dosta koncerata okolo i imam dosta poznanstava sa odličnim bendovima iz cijele HR tako da zato to kazem.

Zato što pratim underground scenu, poznajem poprilican broj ljudi i gledao sam jakooooo punooooo bendova uzivo.

I Bela, koji je organizator mnogih manifestacija, pa tako dobije i zadatak organizirati bendove za šator je isto u mogučnosti to napraviti, ali i on zna, ako želi da ga pivovara nastavi plačati, mora im dovesti ljude, i onda se potrudi i za te ljude uspije dovuci jedino sto koliko-toliko valja od domaceg sunda+uvijek ubaci neki odlican bend urbane scene ( prošle godine Justin's Johnson i Stillness koji su nastupima i svirkom pojeli jedne Partibrejkerse ili Gustafe... )
Evil Poodingh

Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju,

Napraviti je jedno, a ne zaroniti financijski je, pak, nesto sasvim drugo...

Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...
A od njih sigurno nema velikog profita...

Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis...
Circa

Evil Poodingh

Dovedi kvalitetan bend za koji nitko nije cuo i u satoru ces imat jedino lokalne pijance koji su tamo samo zbog loseg piva po 5 kuna...

Jesen uz Osjecko ide na masovnost posjetitelja, a ne na underground scenu i tesko mi je pojmit da to ne kuzis...

loše pivo na danima osječkog piva!?? :shock: tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijeh... :molitva:
zlikavac

nemoj srat da si dobio šljaku???? :shock:
nemoj 'ladno pivo, promoviraju žuju, oni su za druge prilike...
dovedi nam Slavonske lole da se bekrije razbacaju! :D
moze i rundek, da ga dignemo iz mrtvih...
psihomodo pop je zaboravio na ovaj dio hrvatske... :evil:
ja bi dropkick murphys-e, a ako njih dovedete, ja vam dignem spomenik! :D

dodatak: i Connect prolazi...
ramba, ladno pivo, tbf, psihomodo(oni su mi imali najjači koncert u šatoru ikad!)
Rundeka bi ja.
zlikavac

Nemojte me napasti odmah jer ću predložiti Belfast food i Zabranjeno pušenje. Znam da sviraju svake godine, ali volim ih i gotovo :)

Ali bilo bi dobro da organizirate i jednu pravu slavonsku večer, sa "brand name" tamburašima. Npr. Slavonske lole su trenutno jedni od najpopularnijih i kontam da bi bili pun pogodak. Kontam da bi prepunili šator i ispraznili frižidere :)

P.S.: Ako ovo za Murphyse prođe kontam da bi morali skrojiti veći šator :D

Tamburaši, ali ne no name!
Stazh

Nemojte me napasti odmah jer ću predložiti Belfast food i Zabranjeno pušenje. Znam da sviraju svake godine, ali volim ih i gotovo :)

Ali bilo bi dobro da organizirate i jednu pravu slavonsku večer, sa "brand name" tamburašima. Npr. Slavonske lole su trenutno jedni od najpopularnijih i kontam da bi bili pun pogodak. Kontam da bi prepunili šator i ispraznili frižidere :)

slažem se.. znam da je nekima već dosta Belfasta al ja sam svakako za njih, jer znam da će napunit šator ko i svake godine!! i isto tak' mislim da treba organizirati nešto naše SLAVONSKO :cheers:
Rundeka svako veče cjelo veče pa opet!
također dajem glas za rundeka..
Evil Poodingh

aha

tonya

MissTake

Opet???

DOBAR je širok pojam... Večini ljudi je dobar bend onaj koji je popularan i cije pjesme znaju. Ja osobno tbrdim da bih mogao napraviti festival sa boljim bendovima od sviju koji inace sviraju, ali to su nepoznati bendovi i dosli bi glazbeni sladokusci i par optimista.

Kod nas trenutno nema puno kvalitetnih popularnih bendova, ponajvise zbog diskografskih kuca, koje daju nenormalne uvjete i rijetko tko pametan i kvalitetan prihvaca to. Zato kvaliteta kod nas ostaje u undergroundu i to je to. Diskografima je puno lakse uzeti neku sisatu koku sa potencijalno dobrim glasom i dati Boris Đurđeviću da joj napiše pjesmu u 2 sata i onda to prodavati, nego surađivati sa kvalitetnim bendom, koji ne traži samo medijsko eksponiranje i TV, nego imaju neke svoje uvjete na koje apsolutno imaju pravo, a to malo tko kod nas uspije postici...

No to je vec prica za neku drugu temu...

Pa ja uopće ne mislim da su bendovi koje sam ja nabrojala i oni koji su svirali u šatoru šund...ako ti to smatraš šundom naši se glazbeni ukusi jaaako razlikuju...za mene je šund ovo što čuješ kad prođeš kroz Tvrđu iz pojedinih kafića čija imena neću spominjati jer neam namjeru pljuvati, ali mislim da je jasno...A ti si malo previše zabrijao jer dovesti bendove underground scene u šator...neće to tako ići...ovdje je naglasak na pivu, masovnosti i bendovima koji su poznati širokom krugu ljudi baš kako bi se dobilo na toj masovnosti...Ma ne da mi se uopće objašnjavati tako nešto jer mislim da svatko normalan razumije o čemu pričam...A ako su ti nabrojani bendovi šund onda stvarno ili imaš jaako visoke kriterije ili jako čudan glazbeni ukus...ma baš me zanima što po tebi nije šund...ima puno bendova koje i ja volim slušati, ali sam svjesna da ih neću čuti u šatoru...bar ne ovom...
ovo je nevjerojatno... umjesto da budete sretni što će nam biti dani piva, vi se prepirete oko bendova...
alo, dani piva, brdo piva povoljne cijene!!! jebeš bendove... da mi svira trećerazredni bend iz pičkovaca uživao bi...
Burence

moze i rundek, da ga dignemo iz mrtvih...

canyon

Rundeka bi ja.

machor

Rundeka svako veče cjelo veče pa opet!

sister

također dajem glas za rundeka..

joj pa bravo!!! znači, zlikavac, rundek it is!!!!
p.s. burence, iz kojih crnih mrtvih???
živ je on, živ.. :lol:
nisi slučajno slušao novi album? ne govoriti da je među mrtvima :cry:

stampeeeeeedoooooo!!!
ljudi, njihov koncert 1000 puta bolji od belfasta!
ludi su, ajme!
Circa

Evil Poodingh

pa to sam i napisao, da Bela zbog toga dovodi šund, jer šund je ono što se kod nas prodaje. No ne sumnjam ja da ce radnim danima biti kvalitetne urbane glazbe ;)
evo odgovor i za aha :

Ponavljam jos jednom, nisam rekao da je sve šund,poneki jesu a i mozda sam se krivo izrazio. Prošlogodišnji dani piva su bili fenomenalni, izuzev Partibrejkerse i moj bivši bend, to je bilo žeštoki očaj.

Ove godine se bojim Vatre, Ramireza, Gustafa, Beatles Revivala, Majki...

Zivim u nekim nadanjima da bih mogao vidjeti My Buddy Moose, Casual Elvis i Skaut, koji su tri benda koji kvalitetom i zvukom mogu pojesti cijelu nasu domacu scenu...
gustafi
let3,marijan ban,belfast,urban&4,we come one,majke,tbf........
eo ekipa pivopija pa birajte!!!!
zlikavac

let3,marijan ban,belfast,urban&4,we come one,majke,tbf........
eo ekipa pivopija pa birajte!!!!

Sve!
Evo...ako se već piše o bendovima koje bih htjeli vidjeti i čuti,ja bih svakako volio ''Majke,Let3,Stillnes,Psihomodo Pop,Opću Opasnost(ako su uopće još aktivni) ili Divlje Jagode,Letu Štuke te svakako Hladno Pivo...a i pobornik sam jednog tamburaškog dana-npr. Slavonske Lole ...ipak smo u Slavoniji...ne zaboravimo to !
kako bude-bude,samo da nam dana piva bude,i tomu budimo zahvalni,a organizator će se već pobrinuti i dovesti neke kvalitetne bendove !
hocu gustafe
E ja bi Urbana jer stvarno dugo nije bio (ono u OBPu se ne računa jer je bilo katastrofa), a na pretprošlim danima piva je šator bio prepun i atmosfera prejaka! :)

I da bar dođu Causal Elvis ili Skaut, to su bome dobi bendovi...
04. listopada - Majke
05. listopada - Let 3
06. listopada - Belfast Food
07. listopada - Psihomodo Pop
08. listopada - Vatra
09. listopada - We come One
10. listopada - Gužva u 16-ercu
11. listopada - The Beat Fleet
12. listopada - Marijan Ban i Diktatori
13. listopada - Urban & 4

:D :D :D
izgleda da je ovo sigurni line up... samo još potvrda od pivovare!!!
Bit će dobro bome. :D
aethur

04. listopada - Majke
05. listopada - Let 3
06. listopada - Belfast Food
07. listopada - Psihomodo Pop
08. listopada - Vatra
09. listopada - We come One
10. listopada - Gužva u 16-ercu
11. listopada - The Beat Fleet
12. listopada - Marijan Ban i Diktatori
13. listopada - Urban & 4

:D :D :D
izgleda da je ovo sigurni line up... samo još potvrda od pivovare!!!

pivovara je potvrdila. line-up je točan, osim utorka i srijede. bit će i Septica, samo još ne znam koji dan. danas će biti navjerojatnije objavljen i popis warm-up bendova.
u planu su bili Rundek, Jinx, Električni Orgazam i Hladno Pivo, ali zbog raznoraznih razloga nisu mogli doći.

04.10. - Majke
05.10. - Let 3
06.10. - Belfast Food
07.10. - Psihomodo Pop
08.10. - Vatra
09.10. - Tattwa / The Red Roosters
10.10. - Gužva u 16-ercu / We come One
11.10. - The Beat Fleet
12.10. - Marijan Ban i Diktatori
13.10. - Urban & 4
sly

pivovara je potvrdila. line-up je točan, osim utorka i srijede. bit će i Septica, samo još ne znam koji dan. danas će biti navjerojatnije objavljen i popis warm-up bendova.
u planu su bili Rundek, Jinx, Električni Orgazam i Hladno Pivo, ali zbog raznoraznih razloga nisu mogli doći.

04.10. - Majke
05.10. - Let 3
06.10. - Belfast Food
07.10. - Psihomodo Pop
08.10. - Vatra
09.10. - Tattwa / The Red Roosters
10.10. - Gužva u 16-ercu / We come One
11.10. - The Beat Fleet
12.10. - Marijan Ban i Diktatori
13.10. - Urban & 4

Uopce ne izgleda lose...
Biće to sve ok, posebno Majke, Let 3, Psihomodo, TBF, ma šta ja pričam sve je zakon :D
Ok Ban je tu, ja zadovoljan, drugo mi nista ne treba...Imam dosta prigovora no ostavit cu ih za sebe ovaj puta :D
dobra fora,hehe
pola litre piva 7kn,al ajd :)

Opet bez tamburaša? :bum:
tamburice će bit u onom susjednom šatoru,moći će se jest grah, kobase,koljenice,kiseli kupus i naravno piti pivkan.
i dobra stvar što će šatori bit malkoc veći ;)
a dovedite nam rundeka sljedeće godine....

a tamburasi su.......?? dajte mi looooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! lega u slavoniji mozes samo sanjat "Slavonsku vecer"! :x
sister

a dovedite nam rundeka sljedeće godine....

potpisujem! :)
e a uvijek dolaze isti... e da fali crvena jabuka....
vec mi je pun kurac tih istih izvodaca
nevjerojatno...
PsychoSoldier

e a uvijek dolaze isti... e da fali crvena jabuka....
vec mi je pun kurac tih istih izvodaca

istina.kladim se da ćemo nagodinu isti ovaj topic pisati i isto tako govoriti joj opet ovi i oni ...bili su prošle godine!!!!
ako vam ne odgovaraju izvođači nemojte dolaziti ili organizirajte nešto sami...i problem riješen

jedino što mi ne štima je što je pivo poskupilo...prošle godine je bilo 5 kuna ako se sjećam dobro...

dobro se sjećaš, al to je meni zasmrdilo već na vinkovačkima. naime bio je postavljen mali šator osječkog, u subotu je bilo 20 ljudi unutra i osječko je bilo 7 naku.
glavno da se tradicija nastavlja...budite sreti i zadovoljni !
we come one ce svirati prije let3,dakle petak umjesto srijede.pozdrav
04. četvrtak
MAJKE - SHEITANS žu - ALT F4 vu
05.petak
LET3 - WE COME ONE pž - -HUMAN
06.subota
BELFAST FOOD - INSTINKT
07.nedjelja
PSIHOMODO POP - WASTED GENERATION - TATTO
08.ponedjeljak
VATRA - STAGE sb - ROCK FLOCK pž
09.utorak
TATTVA BAND (PROMOCIJA 1. ALBUMA "SEVEN YEARS AGO") - THE RED ROOSTERS - NOMEN
10.srijeda
GUŽVA U 16-ercu - RAPA NUI (Sarajevo, BiH) - MARGINALAC MARGARIN (Sarajevo, BiH)
11.četvrtak
TBF - KANDŽIJA I GOLE ŽENE - TASHA - 3MC-a
12.petak
MARIJAN BAN I DIKTATORI - EVEN STEVEN - PERPETUUM MOBILE
13.subota
URBAN&4 - ROCK & ROLL STAR BAND (ex PASSAGE) - PROBLEMI vk
sly

ROLL STAR BAND (ex PASSAGE)

KATASTROFA.... Kad će ovi shvatiti da su fuc**n' tezgaroši i prestati uništavati rock !?!?!?! :pucaj: :death: :pokey: :diablo: :rifle: :sniper: :2guns: :ban: SOS :furious:
jbga, brate, samo prenosim informacije...
al' da budem iskren i ja sam se nasmijao na novo ime... :lol:
Ne znam dal se negdje spominje, al u koje vrijeme počinje program? Kad počinju svirati predgrupe, kad je otprilike predviđeno da bude 'glavni' bend večeri? IIRC od prošle godine, oko 2300 su nastupale zvijezde, a ove?
19
23
sve pise na pocetnoj.19 predgrupe 23 zvijedze
Ja mrzim Vatru, oni su mi tak, šonje i sviraju neki kvazirock i bezveze, mekano i njonjavo i nja nja nja valjd zato i jesu u ponedjeljak, da nešt vrijede bili bi u četvrtak, petak il vikend, bah, ma ok je sve, jedino mi fali Rambo, da mu vičem "Rambo care kupi nam cigare" i da đuskam ko kretenoid :D
Dok ima našeg piva biti će i dobrog društva!Zato ljudi moji zabavljajte se i UŽIVAJTE!!
počeli su gradit šator,juupi :D
tamo kod jezične, zapravo na travi od drvenparka,al uz onu cestu za tvrđu. :D
imat ću 2 minute do tamo,hehe
Monstrum

Ja mrzim Vatru, oni su mi tak, šonje i sviraju neki kvazirock i bezveze, mekano i njonjavo i nja nja nja valjd zato i jesu u ponedjeljak, da nešt vrijede bili bi u četvrtak, petak il vikend, bah, ma ok je sve, jedino mi fali Rambo, da mu vičem "Rambo care kupi nam cigare" i da đuskam ko kretenoid :D

istina vatra su probušeni profilaktici koji su daleko od ikakvog rocka, a rambo je pravi mega car

aaa eto nesto se dogada u osijeku...mislim da su ljudi jedva docekali...bendovi su klasika...toliko tipicni da mi je vec muka od njih...al vise manje garantiraju dobru zabavu ...vidjet cemo kak ce biti ove godine :wink:

napokon se neš događa...jedva čekaammm...ekipa,pivo i glazba..ma biće odlično

jedva čekam...al necu bit svaki dan...zbog škole :cry:
majke, let3, psihomodo pop, gužva u 16-ercu
tamo se 100% vidimo :yahoo:
sly

ajoj... :sorry:
me sad
game

sly

ajoj... :sorry:
me sad

me too.. šteta.. za Rundeka pogotovo..
pa da, zbog njega najviše
Sto je bilo s bubnjarem od Urbana kaze mi frend da je vanjski prijelom imao noge i da je dosla hitna sto se dogodilo
lik je skocio s pozornice naslijepo, u ceradu satora... nezgodno doskocio i odeee....
jooooooj jadan kak će on sad svirat
wastedbass

Sto je bilo s bubnjarem od Urbana kaze mi frend da je vanjski prijelom imao noge i da je dosla hitna sto se dogodilo

a urbanu otpala krunica :crazy:
Aufak :shock: ja sam mislio (nadao se) da se Urban zajebava.
završili su dani piva...aaaaaaaaaaaaaaa šta da sad radim po cijele dane... čemu da se veselim... aaa moram mal dramatizirat... :cry: :cry:
Gotovo je hvala Bogu...meni ove godine bilo potpuno razočaranje...
meni bilo predobro al nisam isla svaki dan :( najbitnije da sam bila na tbf-u :D ugl bar nije bilo mrtvo u gradu :) bas su dani za klosarenje :D
wastedbass

slomio nogu, dva prijeloma, operacija u Rijeci, trajala četiri sata, lik pao s bine...
a dani piva su bili dobri... we come one... let 3... marijan ban... pivo... desetodnevni užitak...
sljedece dane piva treba stavit na bajer na jugu2
da na jugu pa da se pijani ljudi ladno utope...ne fala iako bi meni to onda bilo na 2 metra od kuće al ne hvala....pročitala danas u metrou da će bit i u proljeće dani piva'??
pablo_escobar

sljedece dane piva treba stavit na bajer na jugu2

i kad je lunapark tamo se bune oni iz crvenih zgrada...
tak da nije dobra ideja...iako meni nebi smetalo...
uuf meniii bi...nekako nespretno za doć do tamo

Tagovi