...evo koga zanima pronašao sam jednu stranicu gdje možete napraviti vlastitu ili necijiu drugu sliku po sistemu fotorobota.....odnosno dodavajuci vec nacrtane predloške....uz mogucnost male korekcije u smislu povecavanja,smanjivanja, podebljanja itd....
sve u svemu bezbroj mogucnosti.....i što je najbitnije stvarno se može nacrtati osoba koja odgovara tom opisu....
ja sam sebe uspio nacrtati dodavajuci samo vec postavljene primjere....bez ikakve korekcije....izgleda da imam crte lica kao pravi kriminalac....pa nije potrebno puno truda da me se nacrta......
sve u svemu želim vam dobru zabavu samo trebate klikniti ovdje i zabava pocinje.......
...ja sam svoju sliku snimio....al problem je što je ne možeš snimiti na komp...vec ostaje u njihovoj arhivi.....al eto koga zanima....nek me potraži pod imenom grga cvarak.....
...ja sam svoju sliku snimio....al problem je što je ne možeš snimiti na komp...vec ostaje u njihovoj arhivi.....al eto koga zanima....nek me potraži pod imenom grga cvarak.....
ja isto ne uspijevam napraviti nikoga...cak ni sebe...izgleda da i za ovo treba neka dizajnersko-likovno umjetnička crta dajte nesto gdje se mogu prikazati glazbom, tamo bi mozda uspio
Evo i mene he he he, poprilično slično, malo su mi oči pobjegle al u cjelosti to je to, samo je problem što nemogu napravit jedan detaljčić, naime imam klempavo desno uho, he he he
ne mog se nacrtat da me ubiječ.... a friz za ženski dio populacije možda 4--- de dobro... svoju nebi našla ni blizu... ma ja sm očito neki hibrid..... ajme
Evo i mene he he he, poprilično slično, malo su mi oči pobjegle al u cjelosti to je to, samo je problem što nemogu napravit jedan detaljčić, naime imam klempavo desno uho, he he he
ej pa ne ličiš mi uopće na sebe...da ne znam da bi to trebao biti ti, uopće ne bih povezala tu sliku s tvojim likom...
ej pa ne ličiš mi uopće na sebe...da ne znam da bi to trebao biti ti, uopće ne bih povezala tu sliku s tvojim likom...
Ma da?! Uzeo sam ogledalo pa po njemu, znam da su mi malo pobjegle oči i da nema uha klempavog, al da uopće ne ličim na sebe, hm čudno, valjda se svojim očima drugačije vidim
Evo sad sam baš pregledavao slike s kojekakih prvih majeva, rođendana, tuluma, imaš ti Vlale donekle pravo, na nekim slikama uopće neličim na fotorobota al negdje čak i previše ličim, čudno, bilo bi dobro da se na fotorobotu može montirat osmjeh jer ga ja nikako ne skidam s lica
uf...ja sam sad sebe pokušala napraviti i nisam uspjela...teško teško
Vedrana sam uspjela malo bolje napraviti, oči, nos, kosa sve ok, ali usta i bradu nikako ne uspjevam pogoditi...
ali sebe nikako...
uf...ja sam sad sebe pokušala napraviti i nisam uspjela...teško teško
Vedrana sam uspjela malo bolje napraviti, oči, nos, kosa sve ok, ali usta i bradu nikako ne uspjevam pogoditi...
ali sebe nikako...
Kolko sam skonto dosta je teško baš dobro pogodit crte lica, baš moraš pogodit oblik glave i čeljusti pa tek onda ostalo, najgore je početak, moraš sve pobacat na lice pa onda po potrebi modelirat i mijenjat oblike očiju, nosa, usta, obrva, a frizure su katastrofa