Friziranje
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
i recimo, volim kad se dečki ispod pazuha briju
Monstrum
Evo gledo malo po prijašnjim topicima i vidim nigdje nema pa ajd reko da pitam.Pitanje se naravno odnosi na sve, i muške i ženske.Da li brijete, šišate, frizirate, depilirate urogenitalno područje (čitaj pi..a/ k..ac).Eto da ja prvi skinem junf na temi DA, mašinica u ruke, na 5mm i pljas dlake dolje.
bravo lega, to mi je ok, a ne kad neko ima sumaru, pa dok mu dlake razgrnem,hehe
BlackxXxDevil
ne brijem.. jedino što brijem je brada...
a mlad si, dok malo porastes
ruanaBlackxXxDevil
ne brijem.. jedino što brijem je brada...
a mlad si, dok malo porastes
a mlad.. zar postoji neka granica il neš .. s koliko godina bi trebao početi brijati i "frizirati" ?
mislim da to nema veze s godinama...
Daklem, osnovni razlozi za tako nesto su higijena (manje znojenja u gambama i ispod pazuha) i estetika (em je veci, em ljepse izgleda, em ju ne bocka dok gudi Beethovenovu IX. simfoniju).
Isto vrijedi i za njih. Draze mi je em gledati, em lizati urednu celavu breskvicu, raspuklu od socnosti... doduse, zbog razbijanja monotonije je dobro da ponekad mijenja izrezbarene minijature... ;-)
Leteci mungosSlicna tema (Kilogrami, boja kose, stidnih dlaka i tako to) je vec bila na forumu...
Daklem, osnovni razlozi za tako nesto su higijena (manje znojenja u gambama i ispod pazuha) i estetika (em je veci, em ljepse izgleda, em ju ne bocka dok gudi Beethovenovu IX. simfoniju).
Isto vrijedi i za njih. Draze mi je em gledati, em lizati urednu celavu breskvicu, raspuklu od socnosti... doduse, zbog razbijanja monotonije je dobro da ponekad mijenja izrezbarene minijature... ;-)
Da bilo bi ok kad bi se rezbarije izmjenjivale pa bi svaki put željno i sa strepnjom iščekivao šta ću lizat.
Re: Friziranje
Rapidshare - hit ljeta
MonstrumNema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš
BlackxXxDevilMonstrumNema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš![]()
Ništ pretjerano, onak normalno ko i svi, nisam ko Zinedine Zidane ak si na to mislio
MonstrumBlackxXxDevilMonstrumNema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš![]()
Ništ pretjerano, onak normalno ko i svi, nisam ko Zinedine Zidane ak si na to mislio
ma da.. hehe.. nisam ni ja tako mislio.. al je*eni pubertet kod mene.. znači pun ku*ac znojenja... al ne ko zinedine zidane.. lol
aethurbrijanje pod obavezno! nakon što su mi dvije dlake s pazuha završile na rollonu, zamračio sam i sve ih obrijao. a dolje treba redovito da se brije...
Ajd dobro da ima još muških koji se "šišaju", već sam se pribojao da je ona legina istinita "šta kur.c, kako brijanje, briju se samo pič.e i pederi".
Monstrum
aethurbrijanje pod obavezno! nakon što su mi dvije dlake s pazuha završile na rollonu, zamračio sam i sve ih obrijao. a dolje treba redovito da se brije...
Ajd dobro da ima još muških koji se "šišaju", već sam se pribojao da je ona legina istinita "šta kur.c, kako brijanje, briju se samo pič.e i pederi".![]()
kontam da taj tvoj lega nema što da brije, pa zato to kaže...
Monstrum
Ajd dobro da ima još muških koji se "šišaju", već sam se pribojao da je ona legina istinita "šta kur.c, kako brijanje, briju se samo pič.e i pederi".![]()
Pričamo o šišanju ili brijanju? Mislim, radim i jedno i drugo... Kako kaže ona stara od 2 Live Crew (Me So Horny):
You said it yourself you like it like I do,
Put your lips on my dick and suck my asshole too...
Žene viču: Imaš telo ko apoljon i nemoj da ga menjaš!
ennna
drago mi je da se neki ovdje briju i šišaju dolje, lijepo lijepo![]()
(misla sam na muške)
a to sve cinim kako bi reducirao znojenje jer bogami, znaju decki a valjd i vi cure, preko ljeta postane jako vruce...
..iako ima onih kojima dlake su starn pojam...(mislim na muške)....neki imaju dosta problema sa dlakama.....što bi narod rekao izgledaju kao međedi...
...što se mene tice...naravno da volim kad djevojka ima celavu breskvu (što bi mungos rekao).....a s obzirom da se moj pišo dobro vidi i pred dlaka.....nemam baš neku pretjeranu potrebu za šišanjem na nulu.....iako sam imao i tu fazu.....
Re: Friziranje
sister
shaved is my middle name..ops:">
wow, mozda dobijes sponzorstvo od gilletea, raspitaj se
Btw.počeli.su.mi.brkovi.rasti.i.kad.stavim.puder.budu.izraženije.pa.kontam.da.ću.i.s.tim.morati.počinjati
a onda pauza jer dodje zima pa da se neprehlade jaja moras ih zastiti
CatCloeZnaci monobrow je ok?
smatram kako su na ženskom tijelu sve dlake koje rastu niže od razine nosa apsolutno nepoželjne.
fatcat
CatCloeZnaci monobrow je ok?
smatram kako su na ženskom tijelu sve dlake koje rastu niže od razine nosa apsolutno nepoželjne.
pa, brows su poželjne, ali u ukroćenom agregatnom stanju
ennnacccc, dijete drago.....
drago mi je da se neki ovdje briju i šišaju dolje, lijepo lijepo![]()
Maks
a onda pauza jer dodje zima pa da se neprehlade jaja moras ih zastiti
zato su u lici osmislili nakurnjake.... let3 ih baš popularizirao ovih dana.
čujem da se po narudžbi čak i njemačku prodaju
adebisi-jug2
i ozbiljno razmišljam da srežem i ispod pazuha...al o tom potom,ne znam još,nekako mi to gay...
kako metro...
adebisi-jug2
i ozbiljno razmišljam da srežem i ispod pazuha...al o tom potom,ne znam još,nekako mi to gay...al kontam da ću uskoro obrijat...
pa ti si jamačno gay! ma šta gay - pederčina!
adebisi-jug2
nisam još...ako još nisam obrijao...onda znači da nisam još gay...ko zna...možda postanem...onda ti se javim...![]()
![]()
![]()
naravno! nećeš pogriješiti...