Tufna: muški striptease Jamaica
Ulaz (do 24:00 samo za žene): 10kn
Osijek
ela
ehehe pazi nju![]()
šta je legice,sline cure?

Rajnusčujem li ja to ironiju??
Bit ce to provod zivota....
Rajnuspaaaa.. mislim da ju čujem, ali i sto tako mislim da ju u istoj rečenici ne bih čula da se radi, recimo, o najavi striptizete s jamaice... hmmm?
Pa sto ti mislis?

Rajnus
Pa ne vjerujem bas u kvalitetu striptizete koja bi eventualno dosla u tufnu... Ja strip ne dozivljavam kao gledanje golotinje vec kao eroticni ples... Mos mislit gola zenska plese...
k:"> 
poison girl
e a dokle se skidaju... ono jel' skinu i tange

poison girl
jaja???

kvakicaEh, koji amater... umjesto da pusti tog znojnog crnca da odradi predigru i onda te onakvu podgrijanu samo pokupi....mene dečko ne pušta!!!
Leteci mungosEh, koji amater... umjesto da pusti tog znojnog crnca da odradi predigru i onda te onakvu podgrijanu samo pokupi....
poison girl
e a dokle se skidaju... ono jel' skinu i tange

kvakicaMozda decko stisce krive gumbe...ha ha, dobra izlika, ionako me teško zagrijat pa da probamo i tu taktiku
poison girlAh, fenomen zvan "Hrvatice i falus". Kad im se nudi konkretni i kvalitetni za dzaba, onda dizu nos u nebesa i prave se fine, a kad trebaju platiti da bi ga samo ocno konzumirale - povampire se k'o azdaje.a to nije bed. kad nahrupe sv epohotne cure. mislim da će ih svi borbaši morat čuvat, a ne samo ona 2 na ulazu
poison girlda, a one koje ne idu znaju zašto ne idu
a čuj, argumenti ti stoje, samo ja uvijek kažem "one koje idu u crkvu, znaju i zašto idu"

Vaaaaaaaauuuuuuuu!
Grrrrrrrrrrrrrrr! 
Rajnus
Vecina dobro gradjenih cura voli dobro gradjene decke.
legica_os
ela
ehehe pazi nju![]()
šta je legice,sline cure?
nee.ops:"> ja ne mogu ući u tufnu ,nemam 21
![]()