vec bio ,ali idem opet kod spanije ,u spaniju i andoru sa porodicom a u devetom opet za hrvatsku ,srbiju i mozda bugarsku ,,,,odmorit cu se ove godine !!!!!!!
aaa ja ovo ljeto idem u veliku,pa onda 19.7 na Seasplash u Pulu,pa odmah u Motovun na filmski festival,i u 8.mjesecu u Španjolsku...i nadam seee da je to to...
počelo s pepersima, zatim ću i ja posjetit exit, ondak red mora s ekipom, red svatova... tako pomalo...
sam mi bed što veliku niako nisam mogla ugurat u raspored
Bio već u Vodicama na otvorenju Haciende i produženom vikendu. Kupali se naravno na Murteru na plaži Slanica, koja je zakon! I vjerovatno ću se zaletit još do Poreča da vidim to novo čudo od cluba zvano Byblos.
Vrući osječki asfalt... A onda knjiga u ruke i štrebanje. Nema odmora za mene!!
(dobro - malo Inđija, malo Velika, malo Kopika, a možda malo more...) ops:">
Bio s ekipom na Krku 7 dana pa 5 dana u Puli, došo u nedjelju i već mi je dosadno za popizdit.More bilo zakon, duboko, plavo i sinje Domaće vino, riba, curke, kupanje 2 puta dnevno + noćno, šetnjice rivama, ma ludilo.
I ja u subotu idem dole. Manje mjesto Promajna pokraj Makarske. Kako sam tamo vec 15 godina skupi se meni dobro znana ekipa doslovno iz cijelog svijeta tako da tema nikada ne nedostaje. Ako me mozak koji cu pustiti neka pase po Biokovu pronade vracam se za 2 tjedna
maaaa predobro...počevši od smještaja,blizu plaža iako nije baš prigodna za kupanje,poslužila je,organiziran prijevoz brodom svakih pola sata do Pule,tuševi sasvim ok...atmosfera odlična,organizacija super...bendovi...Dubioza,Zion Train,Joke,Kingstoned soundsystem,Drum'n'zez,Paprike...Twinsi....odlično....organizirano natjecanje u košarci...prva 3 mjesta..ekipe dobile putovanje u Veneciju,čajana..hmm prostor u kojem piješ čajeve i tako svašta radiš... Ministarstvo psihodelije..e da mi se da uploadat sliku pokazala bi vam...mi smo to zvali gljivana....doslovno prepuno svijetlećih gljiva tamo su bili afteri..i još 2 malo manja stagea sa odličnom glazbom... k:"> k:">
s obzirom da je 220 kn 4 dana...predobro je bilo...npr.viva la pola je 2 dana 280 kuna...dobri bendovi ali drugi dan...