Baš se nešto češem...kud gode se okreneš, na TV-u, tamo-amo, sve pršti od samosvjesnih feministkinja nacuclanih emancipacijom, sve su ONO jebote.
Ovdje se sve predstavljaju kao patrijahalno-arhaično-romantično nastrojene.
Priča se o uletima? Ajd nek neka od gore navedenih napiše svoj ulet nekom tipu....
N,da...sjetih se jednog uleta jedne butre jednom davno meni....
-"Jesi ti hercegovac?"
-"..."
-"Ja bi tebe dobro izjebala"
Eto, pa ti sad vidi.
Neželim reći da treba biti seljak al ima seljaka i seljanki. Treba procjeniti tko je tko pa onda baljezgat s ciljanom osobom(ako ti paše). Osobno ne komuniciram s nakardnim butrama al ima i takvih koji takve vole.
Glede spike za ulet, osobno nastupam s polu dominantnim stavom i takvim trkeljanjem aludirajući na "kontaš da se zajebavam" ili se pridješ i lupiš nešto glede nečeg vezanog za nju praveći se skroz mutav. Ako butra skonta onda pije vode ako ne vozdra....
E, da sjetih se jednog galeba jednom davno na moru...
Sjedio sam pored dotične gospoje, starije. Odnekud se pojavio spaljeni nabildani domorodac s ruralnom facom. Spika, ukratko samo najjače;
-"Jel ti znaš tko sam ja?"
-"Pojma nemam"
-"Ja sam ti najbolji jebač u gradu. Ja te mogu jebat danima. Jebat ću te kao što te nitko nije jebao. Lizat ću zi piz.. kao nitko prije,...."
....i tako dalje. U biti, nit je jebao, barem doticnu, nit je odustajo, mljeo je skoro sat vremen s naglaskom na kvalitetu i količinu svog libida usmjerenu na nju.
e to je spika