Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
E svaka chast "vibrirajuće trake" , jel to pravi naziv ili si ih sam smislio , lol znao sam da nemreju to biti ležeći milicajci oni su ipak deblji |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
Definitivno kultura vozaca u našim krajevima je u ku...ali da sam naišao na slucajeve nepoznavanja prometnih pravila......e to me svaki put šokira.......u jednom slucaju frajer sa BM oznakama je stao na raskrižju gdje ima prednost......i cekao da ovi drugi prođu......i sad svi ostali ne kuže u cemu je fora i pokazuju mu da on mora proci.....a on sav ljut pokazuje njima kako su glupi......jer on mora propustiti ostale........katastrofa.......... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Proslo ljeto iznad Brela. U ovoj nezgodi sudjelovalo je samo jedno vozilo. |
Opis: |
|
Veličina: |
19.88 KB |
Pogledano: |
119 put(a) |

|
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
Sva srecha, da je samo jedno vozilo. |
|
|
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Čini mi se kao da se automobil sam okrenio od silne depresije... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
hehe, situacije: stojim na semaforu na Gajevom trgu, pored ekonomskog faksa, a u smjeru Vukovarske. Eh, sad, svima je poznato (a i jasno je vidljivo) da za kretanje u navedenom smjeru postoji samo jedan kolnički trak. Stojim ja na crvenom i čekam, kadli čujem auto pored mog. Stoji. Dizel. Pogledam lijevo i vidim lika kako stoji lijevo od mene i čeka na crvenom. U suprotnom traku! Naravno, vozila iz suprotnog smjera mu blicaju i trube, a lik maše rukama i psuje... Uglavnom, dođe zeleno, frajer skrene lijevo prema piji (!) a tablica počinje na BE-EM. Strašno. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
u moj se auto ljetos prestrojila jedna djevojka i ogulila ga. pogledam, ima probne tablice OS. maknemo se u stranu, ona mi da svoju osobnu da prepisem podatke jerbo se ona sva jadna tresla i vidim da zivi u vardarcu...
kakva slucajnost...  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Zbilja sam često u Zgb i uvijek autom, te odgovorno tvrdim da tamo ljudi imaju najmanje vozačke kulture po pitanju propuštanja drugih (vozača, pješaka - svejedno) i definitvno se najmanje žmigavac koristi pri prestrojavanju... Tamo se samo vozi - ako ne stojiš u nekoj koloni na Ljubljanskoj ili Savskoj... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...tako je...vožnja po Zg je užasna, ne samo zbog gužve, već i zbog vozačke nekulture...a o poštivanju razmaka nema niti govora...pa kad nekog tresneš, ne dao Bog, ti si kriv, bez obzira što se lik ugurao u pol metra razmaka između dva auta...  ...a što se pješaka tiče, e to je već lutrija prijeći cestu koja nema semafora... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Loona
|
pa sad je postala upitna sigurnost i dok čekaš zeleno na semaforu da prijeđeš cestu, obzirom je onaj BMW ubio curu i ranio još njih 7 koji su pošteno čekali zeleno.. |
|
|
|
 |
anakonda
|
...totalna koma...u posljednjih dva-tri tjedna u saobraćajkama u Zg je nastradalo najviše pješaka... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Loona
|
A kod njih gotovo da i nema BM registracija.. |
|
|
|
 |
anakonda
|
...ali mi se čini da ih je pun grad... |
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
...ali mi se čini da ih je pun grad...
|
ako sam paranoičan, to ne znači da me nitko ne slijedi...  |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...mene slijede...i svi imaju dobro zakamuflirane BM tablice...  |
|
|
|
 |
 |
|