Autor |
Poruka |
borisk1
Ukupno postova: 190 Spol:  Nebitno
|
Gomila gluposti.
Otkaz je dao jer je HNS odlučio napustiti koaliciju i ići na rušenje Vrbošića i gradske skupštine. Dakle, otkaz je dao po naredbi Vrdoljaka. I jer je otišao na poziciju predsjednika Uprave IPK d. d. Osijek.
Nema govora o bilo kakvoj principijelnosti - kako je prethodnih 13 mjeseci proveo ne radeći ništa, tako bi proveo i ostatak vremena.
Posebno je zanimljiva formulacija - kompletiranih studija? Govori li bivši zamjenik, a sadašnji direktor o nekim studijama predizvodivosti i izvodivosti potencijalnih projekata? O kojim studijama se govori?
Inače, postoji li neki pisano javni trag, prije samog davanja otkaza, o izražavanju nezadovoljstva vođenjem ŠO? Ne postoji. Dakle, možemo mirne duše pretpostaviti da Čuraj nije bio nezadovoljan na toj poziciji.
Čuraj ne spominje ni svoju ulogu u propasti MK Slavonije. Je li za vrijeme predsjedanja NZ MK Slavonije, koju će sada pokušati spasiti predstečajnom nagodbom, također kompletirao studije? Koji su razlozi propasti firme za koju je bio odgovoran? Ne mora odgovarati - jasno je da će optužiti prethodnike.
Čuraj je, također, i predsjednik NO Borova d. d. Gdje je firma u propadanju - tu je Čuraj.
Nego, kako je prošla prijava u JANAF? Hoćete li nas uskoro napustiti i otići putem serioznog, državnog nerada?
Inače, Čurajev CV u zadnje dvije godine:
2011-2012: Športski objekti d.o.o. – zamjenik direktora društva
2012- : Borovo d.d. – predsjednik Nadzornog odbora
2012-2013: Slavonija MK d.d. – predsjednik Nadzornog odbora
2012-2013: IPK d.d. Osijek – predsjednik Uprave
2013- : Športski objekti d.o.o. – direktor Društva
Koja raznolikost, koji spektar interesa, znanja i vještina, koja predanost poslu, istinabog ne više od godinu dana, ali koji su tu rezultati samo - stečaj, predstečajna nagodna, potencijalni stečaj i tome slično.
Stjepan Čuraj je naša budućnost, dragi moji, a mi se možemo zajebavati.
|
Ti, čovječe, izgleda više znaš o Čuraju, nego on sam.
Sigurno je kriv za propadanje Slavonije i IPK, koji propadaju godinama, ili su prodani za 1 kunu Žitu!
Mislim da se, nakon ovog pljuvana bez argumenata, možeš preseliti na Republika.eu |
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Dakle koliko vidimo politika uletila u gospodarstvo ,i naravno vidi se rezultat sve propalo doslovce pokradeno u gradu . Danas je u gradu Osijeku politika veliki poslovni biznis.. |
|
|
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
samo kad se vratiš, da se i ti ne počneš baviti politikom, sve smo preživjeli, tebe nećemo
zašto si se čuraj uopće petljao da budeš direktor ŠO, ako nisi kompetentan, nek ti nađu drugo mjesto. kad ste preuzeli vlast u gradu i počeli preuzimati gradska poduzeća, zašto niste prije preuzimanja tražili detaljnu analizu, rashoda i prihoda, pa tek onda preuzeli kormilo. svi se čudite kao " pura dreku "  , ali izgleda da je to odlika svih vas političara, uvijek su krivi oni prije, a sve račune, i onih prije i vas sada, plaćaju osječke ovce. puno vam hvala na tome |
|
|
|
|
 |
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol:  Muško
|
najbolje da se ti kandidiraš, jebeš mi sve, di si do sada bio? |
|
_________________ just run  |
|
|
 |
|
Kada se vratimo normalno da je politika u prvom planu za vas je u Slavoniji samo Motika tako su vam namjestili političari iz BIH. Dakle stalno se upljuvavate ,i nikada na zelenu granu ajd konačno shvatite da morate živjeti kao ljudi -građanski - dosta vašeg plemenskog običaja . Mora se raditi stigla je EU pa valjda će vas malo pogurati naprijed . Najprije morate uraditi dobranu čistku u vašem gradu društvo vam je trulo naime kradete sami sebe prodajete jeftino fakultetske diplome neopravdano gasite tvrtke . Dakle u kaljuži ste velikoj deder probudite se i borite za koliko toliko zdravo društvo.. |
|
|
|
|
 |
Luzer13 Ukupno postova: 324 Spol:  Muško
|
|
|
_________________ just run  |
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
znamo mi to i bez tvog svakodnevnog soljenja pameti, nego zasuči rukave i dođi ovdje u kaljugu da vidimo tvoje europsko iskustvo.
što se tiče motike osigurat ću ti jednu... |
|
|
|
|
 |
Wieki Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Citam ove komentare i ne vjerujem.. Prvo, imam osjecaj da se na ovome portalu ne citaju clanci vec samo letimicno hvataju spomenuta imena i onda si pojedinci daju oduska... Molio bih te pojednice da clanak citaju u cijelosti... Najlakse je pljuvati po drugima...Ocito i najzabavnije... Iako je grad ocito u vrlo losoj situaciji drago mi je da se bar nazire tracak dialoga izmedju nositelja odredjenih duznosti i gradjana, za razliku od protekle 4 godine...Prvo svaka cast na tome... Lakse bi bilo gurati sve pod otirac i zataskavati velike dugove gradskih firmi... Pa se onda pojedina lica hvale kako je proracun u boljem stanju...Ako je razlog tomu zaduzivanje i presucivanje toga onda je zadnja vlast bila jos gora nego mi se to cinilo... Drugo, od izbora je proslo mjesec i pol dana... tek se ustrojila mreza direktora i vodecih ljudi...ako cemo nekoga blatiti zato sto iznosi stanje u kojem se nasao onda nema svrhe da itko na vlasti bude duze od minutu... Pricekajmo koji mjesec pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo... A ovako velik dug relativno male gradske firme neodoljivo mirise na proracun kampanje jednog kandidata za gradonacelnika... |
|
|
|
|
 |
boc Ukupno postova: 27 Spol:  Muško
|
Slazem se... Meni se cini da se na Trgu Lava Mirskog cijeli dan tipka  |
|
|
|
|
 |
Lord-MB Ukupno postova: 1 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Poštovani svi,
nakon što sam detaljno pročitao članak a nakon toga i komentare na isti, morao sam se registrirati po prvi put na neki od foruma i reagirati na objede koje očito dolaze iz redova članova jedne, regionalne stranke.
Drago mi je i što je sam, toliko puta prozivani, Stjepan Čuraj osjetio potrebu reagirati na niz optužbi prije svega jer je to jedan od rijetkih primjera da direktor poduzeća pokušava objasniti kako stvari stoje i nama običnim građanima i to ni manje ni više nego putem foruma. I to sve u svrhu da shvatimo da on a usputrečeno i nova vlast nisu i ne mogu biti krivi za zatečeno stanje koliko god to nekima bilo teško za shvatiti odnosno prihvatiti. Očito im odgovara da sami sebe lažu.
Po većini komentara netko bi pomislio da je Čuraj stvarno totalno nesposoban. Iako nikome nije palo napamet da se zapita kako netko tako nesposoban može doći u poziciju da vodi i upravlja svim navedenim firmama. Očito su neki ljubomorni na njegov uspjeh. Da, uspjeh. Jer mnogi od vas bi bili sretni zajedno sa mnom da mogu biti u poziciji da pokušaju spasiti što se spasiti da.
I na kraju, novoj vlasti želim sav uspjeh u radu i poslovanju kako gradskih firmi tako i samoga Grada. I to ne govorim zato što sam nečiji "fan" nego čisto zato što to stvarno želim za razliku od nekih koji brane nešto što se obranit ne može, a to je da su i bivša državna a tako i gradska vlast skrojile ono što sada "nesposobni" moraju spašavati.
Lijep pozdrav! |
|
|
|
|
 |
|
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati. Dakle velika je stvar imati u politici koja vodi grad i Županiju sposobne ljude koji znaju što rade. Na žalost imate ekipe koje vode grad iz 90-tih to su ljudi koji su se namjestili iz osobnog interesa. Vrijeme je pokazalo kakvo je stanje u gospodarstvu zahvaljujući takvoj nikakvoj struci. Sustav vam je na koljenima najprije zaista morate riješiti problem vaših vodećih nesposobnjakovića koji su vam uništili gospodarstvo koje vam i te kako fali danas. Zbog takvih vas obilaze poslovni ljudi koji bi pokušali uložiti u grad i Slavoniju . Kod vas se izbori dobijaju glasujući za zemljaka.. majicu upaljač tanjur graha..Jedino morate nastojati uvesti još po kojeg političara iz BIH naravno ako nema diplomu kupit će je u gradu Osijeku koliko vidimo nisu skupe ,a ima veliki izbor zanimanja u gradu. Ne pomaže nikakav dijalog jedino zasučite rukave i na kopanje za Slavonce nije politika već motika. |
|
|
|
|
 |
|
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati. Dakle velika je stvar imati u politici koja vodi grad i Županiju sposobne ljude koji znaju što rade. Na žalost imate ekipe koje vode grad iz 90-tih to su ljudi koji su se namjestili iz osobnog interesa. Vrijeme je pokazalo kakvo je stanje u gospodarstvu zahvaljujući takvoj nikakvoj struci. Sustav vam je na koljenima najprije zaista morate riješiti problem vaših vodećih nesposobnjakovića koji su vam uništili gospodarstvo koje vam i te kako fali danas. Zbog takvih vas obilaze poslovni ljudi koji bi pokušali uložiti u grad i Slavoniju . Kod vas se izbori dobijaju glasujući za zemljaka.. majicu upaljač tanjur graha..Jedino morate nastojati uvesti još po kojeg političara iz BIH naravno ako nema diplomu kupit će je u gradu Osijeku koliko vidimo nisu skupe ,a ima veliki izbor zanimanja u gradu. Ne pomaže nikakav dijalog jedino zasučite rukave i na kopanje za Slavonce nije politika već motika.
|
lehi, jednim dijelom si u pravu, treba zaskukati rukave i treba se u svakom trenutku "stiskati" vladajuće da rade svoj posao...ali ne slazem se s time kako dijalog nije potreban.. je...stvarno je... a nije ga bilo jako dugo... zbog toga ljudi skacu na spomen bilo koga, pa pogledaj prijasnje komentare... nemaju veze s clankom...prvi je otvorio pljuvanje po necijem imenu, ostali se pridruzili... razumljivo je da nitko vise nema strpljenja ali nije ovo nacin... |
|
|
|
|
 |
|
Toliko je kriminala prljavštine kaljuže u ovome gradu ljudima je već svega dosta osiromašeni su obespravljeni . Dakle veoma brzo se dohvati gospodarsko-političko stanje u gradu. Pa da pojednostavimo temu dug gradskih bazena će namiriti porezni obveznici najviše sirotinja ovoga opljačkanog grada. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Žao mi je ali moram napomenuti da smo u više navrata dolazili u grad nebi li pokrenuli posao, no na žalost nema se sa kime pregovarati. Dakle velika je stvar imati u politici koja vodi grad i Županiju sposobne ljude koji znaju što rade. Na žalost imate ekipe koje vode grad iz 90-tih to su ljudi koji su se namjestili iz osobnog interesa. Vrijeme je pokazalo kakvo je stanje u gospodarstvu zahvaljujući takvoj nikakvoj struci. Sustav vam je na koljenima najprije zaista morate riješiti problem vaših vodećih nesposobnjakovića koji su vam uništili gospodarstvo koje vam i te kako fali danas. Zbog takvih vas obilaze poslovni ljudi koji bi pokušali uložiti u grad i Slavoniju . Kod vas se izbori dobijaju glasujući za zemljaka.. majicu upaljač tanjur graha..Jedino morate nastojati uvesti još po kojeg političara iz BIH naravno ako nema diplomu kupit će je u gradu Osijeku koliko vidimo nisu skupe ,a ima veliki izbor zanimanja u gradu. Ne pomaže nikakav dijalog jedino zasučite rukave i na kopanje za Slavonce nije politika već motika.
|
...totalno sam uvjerena da vas je dvoje pod istim nickom.....ovo nisu tvoje parole, da hebe rak raka.....  ..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
Toliko je kriminala prljavštine kaljuže u ovome gradu ljudima je već svega dosta osiromašeni su obespravljeni . Dakle veoma brzo se dohvati gospodarsko-političko stanje u gradu. Pa da pojednostavimo temu dug gradskih bazena će namiriti porezni obveznici najviše sirotinja ovoga opljačkanog grada.
|
ok...a sad jedno glupo pitanje..tko je stvorio toliki dug ove gradske firme? prijasnja vlast ili novoizabrana? uopce me ne cudi sto je Curaj ostao iznenadjen financijskim stanjem... jer je dosadasnja ekipa bila dostatna sama sebi... i stvarno su se ponasali kao zatvoreni krug... zapravo, to nije nista novo...to svi znaju... ali u redu je da saznamo u kakvom su stanju i dugovima firme... sto si mogao cuti za vrijeme bubija...? stabilizirali smo proracun bla bla bla.... naucio je tih par recenica kao pjesmicu... a objektivno nije istina, nisu napravili nista dobroga... i niti jedan njihov direktor nije provodio vrijeme odgovarajuci na svakake objave forumasa... |
|
|
|
|
 |
 |
|