[FOTO] Noćas gorjela Billa u Trpimirovoj

Osijek

[FOTO] Noćas gorjela Billa u Trpimirovoj

Požar je izbio 41 minutu nakon ponoći u trgovačkom centru Billa u Trpimirovoj ulici u Osijeku, a veća šteta i daljnja oštećenja spriječena su brzom intervencijom JPVP Grada Osijeka.

Veliki požar izbio je noćas, 41 minutu nakon ponoći u trgovačkom centru Billa u Trpimirovoj ulici u Osijeku. Veća šteta i daljnja oštećenja spriječena su brzom intervencijom Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, no gusti crni dim napravio je veliku materijalnu štetu u unutrašnjosti Bille – doznali smo od zapovjednika smjene Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka Zorana Pakšeca.

Kako bi ušli u unutrašnjost Bile osječki su vatrogasci morali provaliti vrata, a zatim se uz pomoć termo kamera probiti na suprotnu stranu, gdje je požar izbio na jednom od rashladnih uređaja za piće. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a vatrogasci i dalje dežuraju pred Billom. Nakon očevida bit će poznat točan uzrok izbijanja požara.

Tekst: Krunoslav Inhof/Radioosijek.hrt.hr

U ranim jutarnjim satima 22. lipnja policija je zaprimila dojavu da je došlo do požara u trgovačkom centru u Trpimirovoj ulici u Osijeku. Na mjesto požara izišli su policijski službenici i vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, koji su požar lokalizirali. Prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je do zapaljenja došlo u unutrašnjosti trgovačkog te se vatra proširila na dio krovišta. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju činjenica.

Tekst: Policijska uprava osječko-baranjska

Skriveni sadržaj

Poslovnica Bille na adresi Kneza Trpimira 14 u požaru je pretprjela materijalnu štetu. Daljnja oštećenja spriječena su brzom intervencijeom Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka koja su najvojerojatnije nastala zapaljenjem oštećenog hladnjaka danas nešto iza ponoći. Billa osmuđena plamenom najvjerojatnije neće raditi u idućim danima dok se oštećenja ne otklone...

Više informacija uskoro.

Pogledajte prve fotografije s požarišta...

Foto: JPVP Grada Osijeka; Svebor

Povijesni medij

Pročitajte i:
Otkriven uzrok požara u trgovačkom centru Billa
Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ. A znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.
Šalu na stranu, nadam se da šteta nije tolika da se objekt neće moći dovesti u prvotno stanje.
PreacheR

Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ, a znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.
Šalu na stranu, nadam se da šteta nije tolika da se objekt neće moći dovesti u prvotno stanje.

PreacheR

Na prvo čitanje naslova, još ovakav krmeljiv, sam razumio da je NOĆAS GORILA BILA U TRPIMIROVOJ. A znam da u našem ZOO vrtu nema gorila.

ja sam sad još ovako isto krmeljiva doslovno umrla na ovu rečenicu :D :D hahaha

kakogod također se nadam da šteta nije velika...:)
PreacheR

HAHAHHAHAHA...evo ti kikiriki :D
muvifrik

PreacheR

HAHAHHAHAHA...evo ti kikiriki :D

yeaaaaaaaah ! i ja dajem kikiriki!

a Billa će usisat lovu od osiguranja..nadam se da će zaposlenici zadržati posao..
Da nije ovo slučajno kao i u Getrou... Samo su ovdje vatrogasci prerano stigli.
PreacheR

ahahhahaah, ja sam također umrla od smijeha na ovo....savršeno, uljepšao si mi dan :D
noćas je gorila bila u Trpimirovoj...:-)
Valjda već ima i nekrmeljivih (iako je ovih 10.20 nametnutih kronoloških - zapravo : 9.20 / biološki..)
Razumljivo je da nam u brzini izražavanje i ne bude najpravilnije i najjasnije...( možda i namjerno - da se utvrdi tko "pazi na satu"..)
- pa tako nije gorjela gorila...već je požar pretpjela Billa...
- a od požarišta nastade: pozorište...i spekulacije na forumu: što bi-kad bi-ako bi-..zanimljivo....?!

Re: [FOTO] Noćas gorila Billa u Trpimirovoj

lega imaš kunu

..nadam se da će zaposlenici zadržati posao..

juče sam bio u billi po pivce i vidim oglas traže zaposlenike, nažalost ovo će im omesti planove :(
500 kikoša Pričeru i jaciki :D

Ostali radnicima. :(
zen031

500 kikoša Pričeru i jaciki :D

Ostali radnicima. :(

Hvaalaaa: Zenko031..a zaslužuju kikače i Milo naše...i Lega imaš kunu - jer izražavaju brigu za druge ! - To nas usmjerava da svoju domišljatost i duhovitost koristimo i za opću dobrobit.
U ovom primjeru : briga za radnike !
Kako nam pada kupovna moć - a raste ugroza od niza katastrofa ( ne, to nije strofa zvana Kata..)
trebat će i nadalje određen broj djelatnika - jedino će ih biti manje u trgovini...a više zaštitara, vatrogasaca...itd ?!

jacika kaže:
- pa tako nije gorjela gorila...već je požar pretpjela Billa...

Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=45661#ixzz2Wwh4PgdC
nije daklem gorjela gorila
već je požar pretrpjela Billa
radi nepažnje nekog debila...
al* Vedran (iz osiguranja)
situaciju će da spasi
pa će Billa opet, Trpimirovu da krasi..

enivej....grozna žega..pa tako, za opću dobrobit, hajmo pivce svi redom popit!
Sorry, @lega, ako smijem biti malo zločesta, ne bi li moglo ovako:

...situaciju će spasiti
i Billa će opet Trpimirovu krasiti.

:)
bome su malo prerano stigli. protupozarni alarm je svirao jedno 15-20 minuta dok mi iz mekdrajva nismo skuzili da nije neki auto vec da nesto stvarno gori unutra :D kad smo nazvali, dosli su za par minuta.

pa dragi sugrađani uistinu nebrinite ...IMAMO VEDRANA!!!

bitstring

bome su malo prerano stigli. protupozarni alarm je svirao jedno 15-20 minuta dok mi iz mekdrajva nismo skuzili da nije neki auto vec da nesto stvarno gori unutra :D kad smo nazvali, dosli su za par minuta.

Re: [FOTO] Noćas gorjela Billa u Trpimirovoj

bitstring

e sad sudeći po tvom postu ...

1. rekao si da je alarm svirao 15 - 20 min, pa brate vi ste na 5 metara od Bille :roll: pa što niste prije zvali vatrogasce, mene kad probudi alarm jebe* sve živo, a vi budni a ne reagirate
2. sva sreća da mcdrive radi do 02.00 h
3. čudim se da nema nigdje snimaka požara na netu, jer je to upravo vrijeme kad nam mlađarija ide u život
zaljubljena u Osijek

...situaciju će spasiti

sorry zaljubljena...ali, stvari ovako stoje...naime, stihovi moji (ako se uopće tako zvati mogu) licenca poetica su...nije mi namjera bila koristiti "dakavicu" srpski izričaj, ali, metrike stiha radi, to sam koristio. Toplo preporučam - pročitaj na glas stih tvoj i stih moj i odgonetni koji više metrike u stihu ima....inače, ljubim ruke (i ostalo po potrebi) i bilježim se.....ćao mala...:-)
lega imaš kunu

zaljubljena u Osijek

...situaciju će spasiti

sorry zaljubljena...ali, stvari ovako stoje...naime, stihovi moji (ako se uopće tako zvati mogu) licenca poetica su...nije mi namjera bila koristiti "dakavicu" srpski izričaj, ali, metrike stiha radi, to sam koristio. Toplo preporučam - pročitaj na glas stih tvoj i stih moj i odgonetni koji više metrike u stihu ima....inače, ljubim ruke (i ostalo po potrebi) i bilježim se.....ćao mala...:-)

Ćao veliki :)
Volim recitirati i svoje i tuđe stihove, ali ipak mi ovdje bolje leži moja verzija. Naravno to ne znači da sam se smjela petljati. Oprosti na slobodi.
Hvala za rukoljub :-D

P. S. Dobro znam što je dakavica oliti dadakanje, hehe

Re: [FOTO] Noćas gorjela Billa u Trpimirovoj

Sva roba iz Bille danas završila na smetlištu, Unikom cijeli dan vozi velike kontejnere iz dvorišta.

Njihovo pravo je da robu ( prehrambeni artikli ) bace, ali mislim da bi bilo humano da su recimo konzerve dali Caritasu, Pučkoj kuhinji ili nekom prenoćištu za beskućnike.
Sigurna sam da nije sva roba bila oštečena i neupotrebljiva. Što je sa deterđentima i slično? Zar se i to moralo baciti. Za konzerve ne znam jesu li bile baš toliko blizu vatri da su neupotrebljive, ali vjerujem da bi Azilu dobro došle i takove. Zar u skladištu nije bilo povrća koje bi Pučkoj kuhinji dobro došlo (da ne nabrajam što je sve moglo još biti iskoristivo).
Ako sam dobro razumjela - vatra se nije proširila na cijeli objekat :?
Valjda osiguravajuće društvo koje isplaćuje odštetu odlučuje o tome.

Ako unikom odvozi ne znači i da će se baciti ili uništiti.
silence

Upravo tako, osiguranje plaća sve, bacaju čak i ono što je bilo u skladištu. Zadnji kontejner što je odvežen na smetlište je bila voda u bocama.

Unikom sve vozi na smetlište i gaze onim strojem što guraju smeće po deponiji.
milo_moje

silence

Upravo tako, osiguranje plaća sve, bacaju čak i ono što je bilo u skladištu. Zadnji kontejner što je odvežen na smetlište je bila voda u bocama.

Unikom sve vozi na smetlište i gaze onim strojem što guraju smeće po deponiji.

Plastika, metal....sve???
A Europa??? A ekologija?? Reciklažno dvorište????

Krasno!!!
Danas pri povratku iz trgovine imala sam priliku vidjeti kako susjed (radi u unikomu) istovara dupkom pun gepek raznoraznih namirnica, valjda su unikomovci nešto kompenzirali sa osiguravajućim društvom.
silence

Danas pri povratku iz trgovine imala sam priliku vidjeti kako susjed (radi u unikomu) istovara dupkom pun gepek raznoraznih namirnica, valjda su unikomovci nešto kompenzirali sa osiguravajućim društvom.

kasnim sa odgovorom, vraga su kompenzirali, cijela Darda je bila na Lončarici u šopingu
a Lončarica je pretpostavljam neko mjesto za odlaganje otpada
silence

a Lončarica je pretpostavljam neko mjesto za odlaganje otpada

Osječko odlagalište smeća
Ajd, nek si je sirotinja malo pomogla pa makar na Lončarici.
zna li netko kad bi se mogla ponovo otvoriti billa ???
Ingo

Radi ona u Retfali.
Ingo

http://www.glas-slavonije.hr/204746/3/Trgovacki-centar-Billa-na-Trpimirovoj-ulici-otvara-se-tek-u-rujnu

Tagovi