| Autor |
Poruka |
|
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol:  Nebitno
|
Jel netko oštećen? Ko se još javio i htio taj stan? |
|
|
|
|
|
 |
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Jel netko oštećen? Ko se još javio i htio taj stan?
|
pitao sam te jel tebi normalno da Kamenko kupi gradski stan poslije natječaja u kojem je bio član komisije? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Zašt čovjek ne može kupit stan ako nikog ne ošteti i gradu priskrbi lovu koja je procijenjena?
Nije li bit kaznene prijave da je NETKO OŠTEĆANA STRANA!? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Zašt čovjek ne može kupit stan ako nikog ne ošteti i gradu priskrbi lovu koja je procijenjena?
Nije li bit kaznene prijave da je NETKO OŠTEĆANA STRANA!?
|
o čemu ti pričaš čovječe???? kakva oštećena strana??? |
|
|
|
|
|
 |
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol:  Nebitno

|
[img]  [/img] |
Zadnja promjena: mapatil; 25.04.2013. 23:13; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
|
|
|
 |
|
|
Jel netko rekao da treba prijavit nekog uskoku. Ja pitam tko je oštećen. Govorim o pravu. Ne o moralu! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Jel netko rekao da treba prijavit nekog uskoku. Ja pitam tko je oštećen. Govorim o pravu. Ne o moralu!
|
o pravu? nismo mi ti koji će odlučivati o pravnoj strani ovog slučaja...  hvala Bogu, ima tko hoće....  |
|
|
|
|
|
 |
|
pavle99 Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol:  Nebitno
|
Ono što mene kao građanku ovog grada najviše brine je pitanje " Ima li u ovom gradu 15 do 20 ljudi koji nisu nikada ni na koji način prekršil bilo koji Zakon RH niti bi ga prekršili u bilo kojim okolnostima?" takvih 20 ljudi zelim na listi, boje liste me ne zanimaju, po mogućnosti da od tih 20 ljudi njih 10 zna upravljati. |
|
|
|
|
|
 |
|
!Klick Ukupno postova: 269 Spol:  Nebitno
|
Nevjerojatno si sklon relativiziranju stvari kada je neko tvoj u pitanju ili bilo tko drugi van kruga tvoje notorne mržnje. Ako su obojica učinili protuzakonito onda čorka. Ne želim te vrijeđati ali pitam se dal si redovan na psiho terapijama ako ništa trebao bi! |
|
|
|
|
|
 |
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
taj Kremenko je neuništiv.Trideset godina on jede lebac grada Osijeka i niko mu ništa ne može.Sve taj preživi i nadživi..a usput i sebi malo priskrbi...nek se nađe kad ode u penziju..jel tako,Milanče ? |
|
|
|
|
|
 |
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Kada bi taj USKOK koji kako se priča radi- za svoje- malo poradio na tim stanovima ,isto tako i na pljački MK Slavonije o kojoj se digla velika prašina u zadnje vrijeme mnogi bi gradski političari završili u zatvoru. No tada bi bilo nezgodno jer nebih imali za koga glasovati. |
|
|
|
|
|
 |
|
HDSSB-L Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Ovo nisam ocekivao od portala osijek031!
DA ĆE ONI BRISATI KOMETARE AKO SE IZNESE ISTINA OKO VRKIĆA! POSTAJETE KAO GLAS SLAVONIJE! |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Ovo nisam ocekivao od portala osijek031!
DA ĆE ONI BRISATI KOMETARE AKO SE IZNESE ISTINA OKO VRKIĆA! POSTAJETE KAO GLAS SLAVONIJE!
|
...šta paničariš, nitko ti ne briše komentare, o'šo si u oftopik.....
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=427522#427522 |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol:  Nebitno
|
Malo čačkanja po imeniku i evo:
KAMENKO JELENA
Josipa Jurja Strossmayera 205
31000 Osijek
031 301241
KAMENKO JELENA
Rabska 34
31000 Osijek
098 544051
KAMENKO LJUBICA
Rabska 34
31000 Osijek
031 563781
KAMENKO LJUBICA
Rabska 34
31000 Osijek
091 1568678
KAMENKO MILAN
Naselje Viševica 10
31000 Osijek
031 323140
KAMENKO MILAN
Naselje Viševica 10
31000 Osijek
031 304407
KAMENKO STEVO
Bosutska 15
31000 Osijek
Znači + 2 navedena stana, Vijenac Petrove gore i Vukovarska.
Ima se, može se. |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
 |
 |
|
|