Rekordna nezaposlenost u Osječko – baranjskoj županiji [Vijesti Osječke TV]

Osijek

Rekordna nezaposlenost u Osječko – baranjskoj županiji [Vijesti Osječke TV]

Ono od čega se strahovalo nažalost i dogodilo se. U Osječko - baranjskoj županiji premašena je najveća registrirana nezaposlenost koja je u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Osijek bila još u ožujku 2002. kada je bilo nezaposleno 38 745 osoba. Na kraju ovogodišnje veljače nezaposlenih je čak 38 795. To je dakle najviše do sada, više je za 168 osoba nego prethodnog mjeseca te za čak 2883 osobe nego u istom mjesecu prošle godine. Najviše novoprijavljenih nezaposlenih osoba došlo je izravno iz radnog odnosa njih 1145. Recimo kako su tijekom veljače poslodavci prijavili 1.786 slobodnih radnih mjesta

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira
- “Majke moje generacije”
- pojačan policijski nadzor

Osječka televizija - Vijesti, 11.03.2013.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
Svaki dan NOVI rekord, pa da vidim sad, tko kaže da i mi nismo u nečemu najbolji :(
...svaki mjesec je novi rekord, ovo je samo ponovljena vijest s nešto većim brojevima....
E, da vidimo dokle to može tako..
E, da vidimo dokle to može tako..
..dokle god mi to dozvolimo.
Nije loše da se skupimo na glavnom trgu u Osijeku nezaposleni sa zavoda za zapošljavanje i još.. Dakle da lupimo petama i kažemo vladajućoj ekipi u gradu i Slavoniji..sposobnim gospodarstvenicima .. koji su najodgovorniji za ovakvo stanje . .
Rekao sam ja u jednoj temi, kad bude 400 000, ima da pečemo vola i to na trgu.
Moglo bi se već pripremiti ražanj pa nekog manjeg vola okrenuti ,ima razloga za samo grad Osijek koliko ima nezaposlenih.
Rekao je Bubi lijepo( njegova brat Šiško također) u kampanji 2009. otvorit ćemo 4000 novih radnih mjesta, kad gle vraga -4000 radnih mjesta... Weee, ali zato spisak tko koliko donira može! Samo ako svi kihnu tko će donirati?
Neka mi imamo najviše gospodarskih zona u kojima radi 5 ljudi a uloženo u njih ajme.
Nema druge nego što prije na trg..
hdSSb pokazuje svu raskoš svoga poduzetničkog talenta.

Re: Rekordna nezaposlenost u Osječko – baranjskoj županiji [Vijesti Osječke TV]

Ni blizu ni daleko od teme..Ako se ovih 40 000 ljudi bez posla odseli u potrazi za poslom pravc Zagreb Šengen onda će Osijek imati 50 000 stanovnika odgovarajuće strukture. U nedjelju poslijepodne uputila sam se na Pampas, volim obići sajam i putem uZ cestu sretnem zenu sa skrojenim standom daleko od sajamskog ulaza jer nema love za najam, da ne duljim zena radi ludi nakit od prirodne sirovine, drvo, komušina, razne sjemenke pa sam prvi put vidjela sjanu ideju sa košticom breskeve i tako ja njoj kazem ovo mora van Hr i to u Njemačku sa nekim Slavonische nazivom i to odma i sad jadna zena kaze, ali znate ja ne znam kako bi stigla i mogla se predstviti a sajmu u Njemačkoj..radi doslovce manufakturno i sad tu se spomene HGK i bla lba.. I odem ja svojim putem potpuno oduševljena kreativnošću naših ljudi i uletim u velebne prostore sajma kad ono najveći štand 10 x4 metra lega prazan, pogledam ja gore jel naziv firme TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA Osijeka i pogledam dolje ono neka umjetna trava i nema ni stola ni stolice ,a ne osoblja..pa naravno oni nedjelju ne rade jer rade odnosno ništa ne rade za sigurnu plaće, a raditi nedjeljom po kiši isplati se svima pa i gospođi koja peće langošice ZAŠTO jer BABA ZIVI od toga , naravno i gospođa s nakitom je ostala na kiši ne bi li još nešto predala, e sad kad bi nekim čudom ovi Turistička Zajednica radili , pa bi ja gospođu pokupila sa štanda i zamolila gospodu da joj pomognu ako ništa drugo da ju povedu na neki sajam u Njemačku..pa eto kad bi se to sve dogodilo mozda bi neki Švaba poludio za Slavonische nakitom pa napravio neku naruđbu pa bi mozda gospođa još nekoga mogla zaposliti ali ne ..gospoda nisu na radnom mjestu..
Yoanna35

...

Jako mi se sviđa tvoj način razmišljanja, šteta što nas nema više takvih
audiworld

Rekao je Bubi lijepo( njegova brat Šiško također) u kampanji 2009. otvorit ćemo 4000 novih radnih mjesta, kad gle vraga -4000 radnih mjesta... Weee, ali zato spisak tko koliko donira može! Samo ako svi kihnu tko će donirati?
Neka mi imamo najviše gospodarskih zona u kojima radi 5 ljudi a uloženo u njih ajme.

sdp-hns-ids-hsu i njihov famozni "Plan 21... Plan za novi dan: Naš posao je osigurati vas posao"
5. mjesec 2011=308000 nezaposlenih
12.mjesec 2012=358000 nezaposlenih
3. mjesec 2013=373000 nezsposlenih
tyler_durden

audiworld

sdp-hns-ids-hsu i njihov famozni "Plan 21... Plan za novi dan: Naš posao je osigurati vas posao"

A zaboravio si 20 godina vladavine HDZ-a? I njihovih ejakulata HDZSSB-a na lokalnoj razini? :) Čestitam, promjeni si nick u "zlatna ribica". Pamćenje ti je na istoj razini.
Yoanna35

Ni blizu ni daleko od teme..Ako se ovih 40 000 ljudi bez posla odseli u potrazi za poslom pravc Zagreb Šengen onda će Osijek imati 50 000 stanovnika odgovarajuće strukture. U nedjelju poslijepodne uputila sam se na Pampas, volim obići sajam i putem uZ cestu sretnem zenu sa skrojenim standom daleko od sajamskog ulaza jer nema love za najam, da ne duljim zena radi ludi nakit od prirodne sirovine, drvo, komušina, razne sjemenke pa sam prvi put vidjela sjanu ideju sa košticom breskeve i tako ja njoj kazem ovo mora van Hr i to u Njemačku sa nekim Slavonische nazivom i to odma i sad jadna zena kaze, ali znate ja ne znam kako bi stigla i mogla se predstviti a sajmu u Njemačkoj..radi doslovce manufakturno i sad tu se spomene HGK i bla lba.. I odem ja svojim putem potpuno oduševljena kreativnošću naših ljudi i uletim u velebne prostore sajma kad ono najveći štand 10 x4 metra lega prazan, pogledam ja gore jel naziv firme TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA Osijeka i pogledam dolje ono neka umjetna trava i nema ni stola ni stolice ,a ne osoblja..pa naravno oni nedjelju ne rade jer rade odnosno ništa ne rade za sigurnu plaće, a raditi nedjeljom po kiši isplati se svima pa i gospođi koja peće langošice ZAŠTO jer BABA ZIVI od toga , naravno i gospođa s nakitom je ostala na kiši ne bi li još nešto predala, e sad kad bi nekim čudom ovi Turistička Zajednica radili , pa bi ja gospođu pokupila sa štanda i zamolila gospodu da joj pomognu ako ništa drugo da ju povedu na neki sajam u Njemačku..pa eto kad bi se to sve dogodilo mozda bi neki Švaba poludio za Slavonische nakitom pa napravio neku naruđbu pa bi mozda gospođa još nekoga mogla zaposliti ali ne ..gospoda nisu na radnom mjestu..

o njima i njihovom "radu" se ne isplati pricati. svi su oni dobrano uhljebljeni i briga njih za tebe, mene, bakicu ... oni svojih 7-8-15 000 dobiju radili nesto ili ne. Ti, ja, bakica moramo debelo zasukat rukave za nase 2.000
tyler_durden

audiworld

1989. 139xxx nezposlenih u Hrvatskoj! A onda dolazi Hdz na vlast ( členovi tvog hdsdsdddsssbsbsbbsbsbsbsssssSS-a vrlo aktivni) i uništavaju sve, onda kada krađom glasova dolazi IVo na vlast i šuta Glavaša onda vi postajete regionalisti. A od 2009. Godine ste napravili , za ovaku malu sredinu, vrlih -4000 zaposlenih a puna vam usta gospodarskih zona itd. Nije kriva recesija, krivi ste vi. Nikome normalno se ne sviđa 375xxx nezaposlenih, ali to je cijena pljačke, nenormalnog i neproduktivnog zaduživanja Hdz-a itd. I sada ovi to da poprave za godinu i 3 mj.? To samo budala može očekivati!
Ispuniti dano obećanje? Neprocjenjivo... Za sve ostalo tu je SDP.
simo031

Ispuniti dano obećanje? Neprocjenjivo... Za sve ostalo tu je SDP.

Koji super-šaljivi ultrameganenormalno dobro brojkama i činjenicama ispunjen post!
http://www.sisak.info/forum/showthread.php?14869-Sje%C4%87ate-li-se-predizbornih-obe%C4%87anja-Kukuriku-koalicije
http://izmedjuredaka.wordpress.com/2012/04/21/sjecate-se-predizbornih-obecanja-kukuriku-koalicije/
http://www.politikaplus.com/novost/68883/godinu-dana-od-dolaska-kukuriku-koalicije-na-celo-vlade-sto-su-od-najavljenog-ostvarili
http://www.evirovitica.com/vijesti-aktualne-vijesti/aktualno-u-hrvatskoj/2567-sve-lazi-i-obmane-kukuriku-koalicije-vlado-bilo-nam-je-bolje-dok-niste-imali-plan

Koji super-šaljivi post!
simo031

http://www.sisak.info/forum/showthread.php?14869-Sje%C4%87ate-li-se-predizbornih-obe%C4%87anja-Kukuriku-koalicije
http://izmedjuredaka.wordpress.com/2012/04/21/sjecate-se-predizbornih-obecanja-kukuriku-koalicije/
http://www.politikaplus.com/novost/68883/godinu-dana-od-dolaska-kukuriku-koalicije-na-celo-vlade-sto-su-od-najavljenog-ostvarili
http://www.evirovitica.com/vijesti-aktualne-vijesti/aktualno-u-hrvatskoj/2567-sve-lazi-i-obmane-kukuriku-koalicije-vlado-bilo-nam-je-bolje-dok-niste-imali-plan

Koji super-šaljivi post!

Zaboravio si brodogradilišta koja su konačno riješena koja su ovaj narod koštala milijarde to dok su radila punom parom, kao produktivna! Zaboravio si uvođenje reda po pitanju legalizacije, gdje se ljudima daje mogućnost da legaliziraju nelegalno ( osobno ja bi ih poravnao) i da konačno postanu vlasnii krova nad glavom! Zaboravio si, iako još nije gotovo, uvođenje reda u zdravstvo gdje će javna nabava donijeti uštede 30%! Zaboravio si smanjenje deficita s 15 milijardi na 10 milijardi. Rusi pokazuju interes za ulazak, jači, na naše tržište( dovest će do pada cijena energenata). Turizam, nažalost naša najjača industrija, ostvario je rekordnu sezonu( trebaporaditi na sadržaju pa da troše stranci više). Zaboravio si da nama, Osječanima, prave najskuplji most u državi i da ćeš kada završi u Beču biti prije nego u Zg,
Situacija je teška, nitko ne dovodi to u pitanje, ali za godinu dana ljudi ne prodaju stan, a ne da konsolidiraju državu! I da, zaboravio si Linićev zahtjev za ograničenom kamatnom stopom tako da ljudi onoj bandi na koncu vrate jednu garsonjeru manje( na 100000€ na rok 30god manje 36000€) i zadnje Memorandum sa Slovenijm. Naravno radi se o kompromisu u kojem i jedni i drugi gube dio od svojih početnih pozicija, ali to i je obilježje kompromisa, tako da 1.7. možemo pristupiti EU, zajednici koja nam otvara tržište 500 milijuna ljudi, koju nitko nikada nije napustio(od zemalja članica) i u kojoj sve zemlje žive bolje nego su živjele prije članstva! To su neke stvari, "malim" ljudima još neopipljive koje lako postanu opipljive ako se baimo na posao.
 Red na području legalizacije bi bio slijediti primjer nekih europskih zemalja koje su snimile stanje prije ulaska u EU i postojeće stanje legalizirali. Ovako je to samo još jedno potezanje u džep građana.
 Riješena brodogradilišta? Kad brodogradilišta budu radila, i radnici redovno primali plaće za svoj rad, tad možemo razgovarati o rješenju.
 Uvođenje reda u zdravstvo, objedinjenom javnom nabavom je copy/paste rješenje HDSSB-ove vlasti u gradu Osijeku, kao i otvaranje ureda u Bruxellesu.
Interes za ulazak nije isto što i ulazak, a isti ti rusi dolaze da bi ostvarili profit, i zasigurno neće uzeti manje, ako mogu uzeti više, tako da je priča o jeftinijoj ruskoj energiji demagogija.
 Turizam iz sezone u sezonu, ostvaruje sve bolje rezultate (ako to vremenske prilike dozvole) i to nije rezultat rada SDP-a.
 Projekt mosta, i pripadajućeg mu koridora su pokušali zaštekati, ali su im tad Burić i ekipa u oči skakali, pa su gospoda procijenila da je manja šteta za njih da naprave taj most, od one da ih proglase ubojicama Slavonije i Baranje.
Prođe li i jedan dan, da na vijestima ne slušamo o novim nezaposlenima, o zaposlenima koji ne primaju plaće, o ljudima koji ostaju bez svoje imovine, o trgovini hrvatskim interesima i vlasništvom? Do sada bi bilo realno očekivati bar prestanak trenda zatvaranja radnih mjesta, i konsolidaciju postojećih tvrtki i tržišta rada. Jesmo li to dobili? Bojim se da nismo, barem ako je suditi po onom što o nama pišu naši i strani relevantni izvori. Kreditni rejting? Ma ne želim nabrajati dalje. Tko želi vidjeti, taj vidi. Ostali neka bar na kratko otvore oči, pa će i oni vidjeti.
Nažalost kukuriku koalicija se pokazala kao pčelica koja puno zuji, a malo meda daje.
A Hrvatska se takvih već kroz svoju povijest nagledala.
Besposlenost u Slavoniji doista smiješno... jasno je tko je kriv pljačka gospodarstva ..kriminal vodeća ekipa koja je vodila Slavoniju. Recesija .. kriza to je samo izmišljotina za ovaj bogati kraj. Problem je u nesposobnim mozgovima kojima je važno biti na vlasti zbog vlastitog interesa.Dakle sada nam ne valja i ne pomaže ni jedna vlast . Uspavana ljepotica Slavonija je pokradena opljačkana opustošena , i o radnim mjestima je teško razmišljati sa ovakvom vladajućom ekipom..
Ovo što simo piše je jednostavno katastrofa...

Legalizacija ti omogućuje da za male pare u odnosu na one koji su sve platili na vrijeme postaneš legalni VLASNIK kuće u kojoj živiš.

Ovo za Bruxelles i javnu nabavu.. Ahahahahha! Vlada je prepisala model Javne nabave od Hdssb-a, jel ti vidiš što pišeš? Most preko Drave su odlučili realizirati zbog Burića?? Zbog Dinka Burića??? Odlučili su roknuti dvije milijarde ili koliko zbog Burića i "ekipe". Mila majko! Znači sve se radi zbog Hdssb-a, daju se milijarde kako Burić ne bi jednom rekao na TV-u kako je Vlada zloćesta i nisu nam napravili most??? Brodogradilišta će raditi, ali miraju biti konkurentna, znači ne treba 5900tajnica, već isto toliko varioca itd. Rusi ulaze na naše tržište, IGH ima projekt elektrane na plin od 400 milijuna eura, u vlasničkoj strukturi IGH prvi je Rus, najbolji Putinov prijatelj! Da ti mozak nije toliko zatrovan vidio bi neke stvari! Naravno da Rusi dolaze zaraditi, ali imaju toliko plina da su konkurentniji od drugih na našem tržištu. petrokemiji su isporučili koliko već m3 plina za 20% manju cijenu od tržišne u RH. Što sa kreditnim rejtingom, misliš na okupatorske agencije kojima se sudi u SAD-u koje je Vlada SAD-a tužila? Na njih misliš? Trend koji vlada 20 godina ne može se zaustaviti za 15 mjeseci, da može bilo bi krasno, ali ne može!

Da pišemo Zokiju da prepiše model vladanja Slavonijom i Baranjom, Osijekom itd. na državnu razinu? Kažeš da Vlada prepisuje Javnu nabavu od Hdssb-a, oni su inače poznati po Javnoj nabavi Zastava itd.
Kolika će biti ulaganja Hrvatskih voda samo ove, 2013. godine, u naš kraj? Je li to isto zbog Burića?

P.s. Za zdravstvo, dodatak! Po milijunti puta kreće se u sanaciju bolnica u ovoj državi, 2000. godine vlada Ivice Račana je sve sanirala da bi banda u 8 godina opet napucala dug za poluditi. Od Hdssb-a će prepisati način vođenja zdravstva? Misliš na Rudiku Gmajnića i Dom zdravlja? Isplate milijuna kuna, 4 sata radno vrijeme? Prepisat će način vođenja ZJZ od Rudana i milijun i pol kuna za colu i fantu u godinu dana?

Valjaš se u blatu i to žestoko.
Moglo bi se svašta dodati na ovu temu ,dakle da pojasnimo ovakvom nesposobnošću koja ja dovela Osijek i Slavoniju na prosjački štap svima je dobro poznato koje ekipe su vodile politiku propasti i uništavanje gospodarstva i naravno radnih mijesta koji nam danas i te kako fale. Vladajući u gradu i Slavoniji su pokazali samovolju.. bahatost koje kakvo šerifsko..kaubojsko ponašanje skrivajući se iza domovinskog rata..crkve ..domoljublja. Zadaća im je bila kazniti lopove prozvati ratne profitere građani upravo žele stup srama najvišeih ima u politici onih koji su uništavali radna mjesta branitelja dok su ratovali.Ništa nisu uradili za opstanak na ovim prostorima osim što su u politici za svoj privatni biznis. Pravi domoljubi zasigurno nebi učinili svom narodu ovakvo življenje ovakvo stanje u kojem se nalazi Osijek i Slavonija..
audiworld

Ovo što simo piše je jednostavno katastrofa...

Istinu se oduvijek najteže prašta.
audiworld

Legalizacija ti omogućuje da za male pare u odnosu na one koji su sve platili na vrijeme postaneš legalni VLASNIK kuće u kojoj živiš.

Legalizacija u nekim drugim zemljama, koje su također zbog ulaska u EU sređivale zemljišne knjige, je omogućila da bez ikakvih novaca postaneš legalni vlasnik nekretnine u kojoj živiš, i koju si kupio/napravio.
audiworld

Ovo za Bruxelles i javnu nabavu.. Ahahahahha! Vlada je prepisala model Javne nabave od Hdssb-a, jel ti vidiš što pišeš?

Kad je OBŽ otvorila ured u Bruxellesu, a kad je to učinila vlada RH?
Kad je grad Osijek uveo objedinjenu i jedinstvenu javnu nabavu, a kad je to učinila Vlada RH?
audiworld

Most preko Drave su odlučili realizirati zbog Burića?? Zbog Dinka Burića??? Odlučili su roknuti dvije milijarde ili koliko zbog Burića i "ekipe".

Ne radi se most i koridor zbog Burića i HDSSB-a nego zbog političke procijene da bi im zaustavljene tog projekta, donijelo više političke štete nego što mogu podnijeti. Nastavak zaustavljenog projekta (kukurikovci javno objavili zaustavljanje tog projekta) je došao nakon što su Burić i ekipa izvršili pritisak u saboru i kroz medije.
audiworld

Brodogradilišta će raditi, ali miraju biti konkurentna, znači ne treba 5900tajnica, već isto toliko varioca itd.

Brodogradilišta i dalje nisu riješena, a kad se provede ovo što si napisao i kad budu radili (a ne bili na birou za nezaposlene), i radnici dobivali plaće za svoj rad, a da pri tom ne generiraju gubitke, tad ću ja također reći da je problem riješen. Dotle, ništa nije riješeno.
audiworld

Rusi ulaze na naše tržište, IGH ima projekt elektrane na plin od 400 milijuna eura, u vlasničkoj strukturi IGH prvi je Rus, najbolji Putinov prijatelj!

Kad cijena plina za građane RH budu povoljnije, tad možemo razgovarati. Dotle možemo govoriti samo o interesu stranog ulagača, i osvajanju i pokušaju monopolizacije jednog tržišta.
audiworld

Što sa kreditnim rejtingom, misliš na okupatorske agencije kojima se sudi u SAD-u koje je Vlada SAD-a tužila? Na njih misliš? Trend koji vlada 20 godina ne može se zaustaviti za 15 mjeseci, da može bilo bi krasno, ali ne može!

Agencije koje možemo nazivati ovako ili onako, ali su mjerodavne na tržištu kapitala.
Trend o kojem govoriš je nastao dok su kukurikovci participirali u vladi kao oporba ili bili izvršna vlast.
Ali od tih Vlada treba prepisivati transparentne postupke Javne nabave.... Eno ti tema Vodovod Osijek na naslovnon str. pa čitaj kakve gluposti valja vrli Bubi. Vodovod uprihodi 220 milijuna kuna, ali samo 30% od računa za vodu, ostalo na tržištu. Kojem krvavom tržištu? Smanjite nam onda vodu za 70% vaša jedina zadaća je vodoopskrba! A "ulažu" pare koje nemaju, za koje natječaj nije raspisan i za koji i kada bude raspisan moraju biti najbolji!

@simo sramotiš se. Ja ti više neću replicirati jer ti ne shvaćaš. A to tvoje citiranje svakog reda je i više nego jadno,jadniji su jedino tvoji osvrti na citirano.
Neki dan si branio Vargu kao brata rođenog, sada se tu brukaš. @Osječanin ima zanimljivu tvrdnju,ali je tajanstven.

Sve sam ti rekao šro sam mislio, a ti sada hdssbovskim tehnikama udaraj kolko hoćeš i idi u offtopic! Sramota me diskutirati s tobom, majke mi.

Burić i ekipa izvršili pritisak u Saboru i medijima. Ahahhaahahhahaha! Vršili su i za vašeg vožda i pare skupljali i osuđeni za to pa ih Vlada nije poslušala.
Džabe tebi staž na forumu kada si kalcificiran...
crveni

A zaboravio si 20 godina vladavine HDZ-a? I njihovih ejakulata HDZSSB-a na lokalnoj razini? :) Čestitam, promjeni si nick u "zlatna ribica". Pamćenje ti je na istoj razini.

ako ne računamo ratne godine kada se nije mogla voditi velika gospodarska politika HDZ je na vlasti 13 godina, a tvoji SDP komunisti 6. Crveni nick ti je zato što se crveniš što niste ništa napravili osim što širiti mržnju prema svemu što je Hrvatsko? Boli vas jako što smo dobili državu? SDP je jedna velika NULA, ništa. Crvenite se s razlogom.
audiworld

Ali od tih Vlada treba prepisivati transparentne postupke Javne nabave.... Eno ti tema Vodovod Osijek na naslovnon str. pa čitaj kakve gluposti valja vrli Bubi. Vodovod uprihodi 220 milijuna kuna, ali samo 30% od računa za vodu, ostalo na tržištu. Kojem krvavom tržištu? Smanjite nam onda vodu za 70% vaša jedina zadaća je vodoopskrba! A "ulažu" pare koje nemaju, za koje natječaj nije raspisan i za koji i kada bude raspisan moraju biti najbolji!

Nađi mi primjer koji je gradski vodovod u RH, ili široj regiji, napravio više kilometara kanalizacione mreže i mreže pitke vode? Koja je gradska tvrtka u RH povukla više EU novca za projekte koji idu svim građanima na korist od osječkog vodovoda?
audiworld

@simo sramotiš se. Ja ti više neću replicirati jer ti ne shvaćaš. A to tvoje citiranje svakog reda je i više nego jadno,jadniji su jedino tvoji osvrti na citirano.
Neki dan si branio Vargu kao brata rođenog, sada se tu brukaš. @Osječanin ima zanimljivu tvrdnju,ali je tajanstven.
Sve sam ti rekao šro sam mislio, a ti sada hdssbovskim tehnikama udaraj kolko hoćeš i idi u offtopic! Sramota me diskutirati s tobom, majke mi.

Nećeš replicirati jer nikada ne repliciraš. Ti pljuješ, i niti ne pokušavaš nikome odgovoriti.
Vargu nisam branio, nego sam samo rekao da je u vremenu kad sam ga ja upoznao i imao priliku vidjeti njegov način rada, bio ful korektan. Ako je ostao takav do danas, postavio bi ga na mjesto premijera, a ne na mjesto župana. Tvom mentalnom sklopu je jako teško pojmiti da pohvaliti nije isto što i braniti, no to je opet produkt stranačke ispraznosti i ispranosti, tako da te ne možemo kriviti.
Ako želiš raspravljati, tad daj argumente i odgovore. Pljuvanje i ad hominem nisu niti argumenti niti odgovori.
Žao mi je što Maniche ne piše više. Sjeća ga se audiworld vrlo dobro.

@fićoworld

Da ti skratim muke, čovjek je pisao dosta na ovom forumu, pod svojim imenom i prezimenom, izvoli malo tražiti, lagano je. Imaš tražilicu nickova, kombiniraj, naći ćeš.

Molim te prestani spamati svaki dan s deset postova, isti si kao i svi drugi stranački vojnici.
Ajd dosta upljuvavanja koliko ima forumaša, i još dodamo ovo malo sa zavoda za zapošljavnje može se preuzeti vlast i točka .
simo031

Nažalost kukuriku koalicija se pokazala kao pčelica koja puno zuji, a malo meda daje.
A Hrvatska se takvih već kroz svoju povijest nagledala.

Pa je bolje onda držati se starog dobrog Glavaša, zar ne? Kod njega nam je barem jasno što se događa, i što će se dogoditi. Egzodus stanovništva. Naime, od toliko tih "projekata", i krasnih poteza Glavašije, ostade Osijek bez 20% stanovnika. Nešto pobijeno, nešto otjerano, a nešto odlazi trbuhom za kruhom. Kakva je perspektiva grada i regije koji gube stanovnike? Pa treba to pitati ljude u Biljemerkantu, Nexe grupi, Osijek-Koteksu, Vuković Company, i tako dalje, eto samo u zadnjih par dana firme koje su ovdje propale, a zapošljavale su više tisuća radnika.

Kukuriku koalicija odradila je prvu godinu mandata, loše. No, ako smo bili strpljivi sa Hdz-om, pa im dali 2 mandata samo u zadnje vrijeme, i sa Glavaševcima, koji nas maltretiraju neprekidno 20 i nešto godina, onda su i lijeni Sdp-ovci zaslužili malo više od godinu dana, prije nego ih razjareni puk krene rušiti na ulici. Razjareni puk šutio je kad je Ivo Sanader dijelio tuđe novce, pa neka se onda malo strpi i sa pogrešno deklariranim socijalistima, osim ako cilj nije na vlast dovesti Tomicu Karamarka, koji prati i prisluškuje stranačke kolege, ili možda Dragutina Lesara, demagoga sa prikrivenim komunističkim namjerama.

U Osijeku i Slavoniji ne postoje investicije, niti će ih biti, jer nemamo niti jednu jedinu komparativnu prednost pred bližim susjedstvom, a mana imamo dosta. Kako se možemo izvući samo investicijama (naravno stranim, jer sami nemamo kapitala), a investicija neće biti, jer i da imamo komparativnih prednosti zaobilaze nas investitori zbog Glavaša i Hdssb-a, dragi forumaši, uskoro ulazimo u EU, i valja intenzivno tražiti neki drugi životni put, u nekom sretnijem mjestu, daleko od ratnih profitera, Glavaša, Hdz-a, Sdp-a, Hrvatske Katoličke Crkve i ostalih.

U Hrvatskoj je dobro samo korisnicima povlaštenih mirovina, njih 166.226, od kojih prednjače partizani (30.277) i branitelji (77.389). To su ljudi koji su se borili za neku državu, pa ju pregazili povlasticama. Ako nemate te sreće da ste partizan ili branitelj, puno je zemalja u svijetu u kojima ima mjesta i za nepovlaštene. Dotad se pitajte otkud 77.000 povlašteno umirovljenih branitelja, kad se službeno navodi da je tek 21.959 branitelja ranjeno u ratu. O partizanima ne vrijedi ni pričati, jer je naprosto nevjerojatno da još 30.000 paritzana koristi mirovinu, a od rata je prošlo 70 godina (oni su, izgleda, nevjerojatnog životnog vijeka).
chaknoris

Žao mi je što Maniche ne piše više. Sjeća ga se audiworld vrlo dobro.

@fićoworld

Da ti skratim muke, čovjek je pisao dosta na ovom forumu, pod svojim imenom i prezimenom, izvoli malo tražiti, lagano je. Imaš tražilicu nickova, kombiniraj, naći ćeš.

Molim te prestani spamati svaki dan s deset postova, isti si kao i svi drugi stranački vojnici.

@fićoworld ti i simo možete sa svojim forama raditi za Žeca kao vicomati!
Ono što je offtopic neka moderatori obrišu, ali da ćeš mi ti govoriti što ću i kada pisati?
Riješi taj kalcifikat u glavi! A ti piši po temama koje zahtijevaju IQ 40.

Ti, simo i tome slični ( xy muktinickova) se vodite onom :,, Budala te prvo spusti na svoju razinu pa te dotuće iskustvom!" Nema s vama rasprave jer niste sposobni za istu!

Meni simo ide govoriti o pljuvanju! Ja ne pišem Bubalo je ( pa sada pogrdna imena itd.) ja napišem Bubalo nije napravio to to to i to. I za sve što napišem se referiram na neki događaj/članak/"projekt"/izjavu. To što vas to boli i smeta je vaša stvar.

Po vokabularu isti kao Hdssb! Hdssb ima svoj vokabular? Vidim ja da tebe ne zanima ništa osim da mene spasiš( od sebe samoga?) i hvala ti na tome. Kada sam ja rekao da je Zokijeva Vlada divna i bajna? Naravno da nije! Ali netko je napisao, Hdz je imao 20godina, a ovima dajete 15 mjeseci? I naravno da ću vam napisati da nemate pojma i naravno da ću napadati nerad u ovome gradu. U gradu iz kojeg ljudi bježe jer ne možeš čistit ulicu bez iskaznice! A ti kao i svi imaš tipku ignoriraj i slobodno ju stisni. Ali laži po kojima se ovdje nešto radi i događa neću trpjeti, nikada i nisam i to od prvog dana na ovom forumu.
A što se tiče M. Varge jedina greška za sada je izlazak s Laburistima. Čekam program pa ćemo vidjei( i zamjenik mi nije sjeo, ali i to ćemo vidjeti). Korist koju kandidat ima od takve stranke, pogotovo u Os je ili nikakva ili minimalna. Ako je Matković moga u GV, Matković...
Čak ti ni vrijeđanje ne ide od ruke. Tužno :(

Ne zanimaju me ni Bubalo ni simo031. Nego me zanima kada ćeš ti shvatiti da si isti po ponašanju, retorici i vokabularu kao i svi ovi iz HDSSB-a koji imaju 10-50 postova. Isti oni koje tako zdušno napadaš, a ponašaš se identično.
Vrtiš jedino argumente koji ti odgovaraju, bez gledanja cjelovite slike.

Vi ste svi samo zrcalne slike, svaki put isto.

Anyway, zaista bi mogao Maniche malo pisati.

Srdačan pozdrav i tebi ;)

Tagovi