Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Rekordna nezaposlenost u Osječko – baranjskoj županiji [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.03.2013. 11:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

audiworld je napisao/la :

@simo sramotiš se. Ja ti više neću replicirati jer ti ne shvaćaš. A to tvoje citiranje svakog reda je i više nego jadno,jadniji su jedino tvoji osvrti na citirano.
Neki dan si branio Vargu kao brata rođenog, sada se tu brukaš. @Osječanin ima zanimljivu tvrdnju,ali je tajanstven.
Sve sam ti rekao šro sam mislio, a ti sada hdssbovskim tehnikama udaraj kolko hoćeš i idi u offtopic! Sramota me diskutirati s tobom, majke mi.

Nećeš replicirati jer nikada ne repliciraš. Ti pljuješ, i niti ne pokušavaš nikome odgovoriti.
Vargu nisam branio, nego sam samo rekao da je u vremenu kad sam ga ja upoznao i imao priliku vidjeti njegov način rada, bio ful korektan. Ako je ostao takav do danas, postavio bi ga na mjesto premijera, a ne na mjesto župana. Tvom mentalnom sklopu je jako teško pojmiti da pohvaliti nije isto što i braniti, no to je opet produkt stranačke ispraznosti i ispranosti, tako da te ne možemo kriviti.
Ako želiš raspravljati, tad daj argumente i odgovore. Pljuvanje i ad hominem nisu niti argumenti niti odgovori.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chaknoris

Ukupno postova: 591
Post Postano: 12.03.2013. 11:17 
Naslov:  

Žao mi je što Maniche ne piše više. Sjeća ga se audiworld vrlo dobro.

@fićoworld

Da ti skratim muke, čovjek je pisao dosta na ovom forumu, pod svojim imenom i prezimenom, izvoli malo tražiti, lagano je. Imaš tražilicu nickova, kombiniraj, naći ćeš.

Molim te prestani spamati svaki dan s deset postova, isti si kao i svi drugi stranački vojnici.

lehi
Ukupno postova: 1463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2013. 11:42 
Naslov:  

Ajd dosta upljuvavanja koliko ima forumaša, i još dodamo ovo malo sa zavoda za zapošljavnje može se preuzeti vlast i točka .

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 12.03.2013. 12:35 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
Nažalost kukuriku koalicija se pokazala kao pčelica koja puno zuji, a malo meda daje.
A Hrvatska se takvih već kroz svoju povijest nagledala.

Pa je bolje onda držati se starog dobrog Glavaša, zar ne? Kod njega nam je barem jasno što se događa, i što će se dogoditi. Egzodus stanovništva. Naime, od toliko tih "projekata", i krasnih poteza Glavašije, ostade Osijek bez 20% stanovnika. Nešto pobijeno, nešto otjerano, a nešto odlazi trbuhom za kruhom. Kakva je perspektiva grada i regije koji gube stanovnike? Pa treba to pitati ljude u Biljemerkantu, Nexe grupi, Osijek-Koteksu, Vuković Company, i tako dalje, eto samo u zadnjih par dana firme koje su ovdje propale, a zapošljavale su više tisuća radnika.

Kukuriku koalicija odradila je prvu godinu mandata, loše. No, ako smo bili strpljivi sa Hdz-om, pa im dali 2 mandata samo u zadnje vrijeme, i sa Glavaševcima, koji nas maltretiraju neprekidno 20 i nešto godina, onda su i lijeni Sdp-ovci zaslužili malo više od godinu dana, prije nego ih razjareni puk krene rušiti na ulici. Razjareni puk šutio je kad je Ivo Sanader dijelio tuđe novce, pa neka se onda malo strpi i sa pogrešno deklariranim socijalistima, osim ako cilj nije na vlast dovesti Tomicu Karamarka, koji prati i prisluškuje stranačke kolege, ili možda Dragutina Lesara, demagoga sa prikrivenim komunističkim namjerama.

U Osijeku i Slavoniji ne postoje investicije, niti će ih biti, jer nemamo niti jednu jedinu komparativnu prednost pred bližim susjedstvom, a mana imamo dosta. Kako se možemo izvući samo investicijama (naravno stranim, jer sami nemamo kapitala), a investicija neće biti, jer i da imamo komparativnih prednosti zaobilaze nas investitori zbog Glavaša i Hdssb-a, dragi forumaši, uskoro ulazimo u EU, i valja intenzivno tražiti neki drugi životni put, u nekom sretnijem mjestu, daleko od ratnih profitera, Glavaša, Hdz-a, Sdp-a, Hrvatske Katoličke Crkve i ostalih.

U Hrvatskoj je dobro samo korisnicima povlaštenih mirovina, njih 166.226, od kojih prednjače partizani (30.277) i branitelji (77.389). To su ljudi koji su se borili za neku državu, pa ju pregazili povlasticama. Ako nemate te sreće da ste partizan ili branitelj, puno je zemalja u svijetu u kojima ima mjesta i za nepovlaštene. Dotad se pitajte otkud 77.000 povlašteno umirovljenih branitelja, kad se službeno navodi da je tek 21.959 branitelja ranjeno u ratu. O partizanima ne vrijedi ni pričati, jer je naprosto nevjerojatno da još 30.000 paritzana koristi mirovinu, a od rata je prošlo 70 godina (oni su, izgleda, nevjerojatnog životnog vijeka).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.03.2013. 14:06 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la :
Žao mi je što Maniche ne piše više. Sjeća ga se audiworld vrlo dobro.

@fićoworld

Da ti skratim muke, čovjek je pisao dosta na ovom forumu, pod svojim imenom i prezimenom, izvoli malo tražiti, lagano je. Imaš tražilicu nickova, kombiniraj, naći ćeš.

Molim te prestani spamati svaki dan s deset postova, isti si kao i svi drugi stranački vojnici.

@fićoworld ti i simo možete sa svojim forama raditi za Žeca kao vicomati!
Ono što je offtopic neka moderatori obrišu, ali da ćeš mi ti govoriti što ću i kada pisati?
Riješi taj kalcifikat u glavi! A ti piši po temama koje zahtijevaju IQ 40.

Ti, simo i tome slični ( xy muktinickova) se vodite onom :,, Budala te prvo spusti na svoju razinu pa te dotuće iskustvom!" Nema s vama rasprave jer niste sposobni za istu!

Meni simo ide govoriti o pljuvanju! Ja ne pišem Bubalo je ( pa sada pogrdna imena itd.) ja napišem Bubalo nije napravio to to to i to. I za sve što napišem se referiram na neki događaj/članak/"projekt"/izjavu. To što vas to boli i smeta je vaša stvar.

Po vokabularu isti kao Hdssb! Hdssb ima svoj vokabular? Vidim ja da tebe ne zanima ništa osim da mene spasiš( od sebe samoga?) i hvala ti na tome. Kada sam ja rekao da je Zokijeva Vlada divna i bajna? Naravno da nije! Ali netko je napisao, Hdz je imao 20godina, a ovima dajete 15 mjeseci? I naravno da ću vam napisati da nemate pojma i naravno da ću napadati nerad u ovome gradu. U gradu iz kojeg ljudi bježe jer ne možeš čistit ulicu bez iskaznice! A ti kao i svi imaš tipku ignoriraj i slobodno ju stisni. Ali laži po kojima se ovdje nešto radi i događa neću trpjeti, nikada i nisam i to od prvog dana na ovom forumu.
A što se tiče M. Varge jedina greška za sada je izlazak s Laburistima. Čekam program pa ćemo vidjei( i zamjenik mi nije sjeo, ali i to ćemo vidjeti). Korist koju kandidat ima od takve stranke, pogotovo u Os je ili nikakva ili minimalna. Ako je Matković moga u GV, Matković...

Zadnja promjena: audiworld; 12.03.2013. 14:40; ukupno mijenjano 2 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: Loše  
chaknoris

Ukupno postova: 591
Post Postano: 12.03.2013. 14:23 
Naslov:  

Čak ti ni vrijeđanje ne ide od ruke. Tužno Sad

Ne zanimaju me ni Bubalo ni simo031. Nego me zanima kada ćeš ti shvatiti da si isti po ponašanju, retorici i vokabularu kao i svi ovi iz HDSSB-a koji imaju 10-50 postova. Isti oni koje tako zdušno napadaš, a ponašaš se identično.
Vrtiš jedino argumente koji ti odgovaraju, bez gledanja cjelovite slike.

Vi ste svi samo zrcalne slike, svaki put isto.

Anyway, zaista bi mogao Maniche malo pisati.

Srdačan pozdrav i tebi Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  

Skoči u forum: