Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Tako je i hdz poceo... Slobodni pad |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
audiworld

|
|
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
@audiworld
Ne pilam, nego mislim da nitko ne zna tocno reci sto smatra pod Slavoncem. Nisam niti na jedno pitanje dobio odgovor. Pitam zato sto je to vecini najbitnija stavka u izborima, odakle je tko.
I da je vecina ljudi za koje bi ti rekao da su Slavonci zapravo "dodjosi".
HDSSB ima najdiscipliniranije biracko tijelo ovdje, svi su posve mobilizirani za izbore.
Mislis da ih moze netko maknuti?
Osobno su mi ovakvi igrokazi degutantni, ali vecini je to bas fora i vole takve stvari. Kada krecu standovi, kobaje i tambure?  |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Nije vecini fora, pogledaj rezultate parlamentarnih izbora 2011. Sdp ih je potukao do koljena, nadam se da ce ponovo... Je da su bili parlamentarni, ali radi se o osijeku i obz, tako da je stvar vise manje ista. Proslo je njihovo vrijeme |
|
|
|
 |
chaknoris
|
Glavni argument ti je rezultat opcih izbora iz 2011?
Jako manjkava analiza. Ima li koja anketa ovih dana?
Stvar ti nije nikako ista. Usporedi gospodarsko stanje onda i sada. Opce raspolozenje naroda, ekonomsku moc. 2011 se glasalo protiv HDZ-a, a opet je ovdje vecinu glasova dobila "desna" strana. Pogledaj koje su stranke koliko dobile.
Ako vec spominjes 2011 usporedi potporu koju je tada imao premijer i SDP a koju ima danas.
Kod koje je stranke veca motiviranost biraca i odaziv na izbore?
Koga prosjecan glasac krivi za stanje u drzavi? Mislis da se razmislja o necemu prije 10 godina ili se okrivi sadasnju vlast? |
|
|
|
|
 |
maminjo Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Boss u Mostaru(neka,tamo i ostane)
Tadić će u Požegu,nije kriv!
Idu izbori,Vladimir se malo pogubio.
Svi ih napadaju,a oni pošteni!
Drmić |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Koja cena desna strana dobila izbore u Os???? Odi i pogledaj rezultate! Samo polako,sad ce kampanja. Hdssb se sam pokopava, nista nisu napravili, apsolutno nista... Sisljagic je ovim danas "pljunuo" u lice "obicnom" covjeku.
I da, kod biraca sdp-a je sada sigurno veci motiv , isto kao i kod ostalih centra i lijevih jer ovo vise nije nirmalno. Tako je bilo i sa hdz-om |
|
|
|
 |
chaknoris
|
http://www.izbori.hr/2011Sabor/rezultati/rezultati.html
Zbrajaj. Ako je HDZ centar ili lijevo onda sam promasio.
Dodaj oba HSP-a i preko 50% je. Svi oni su desno. To je za zupaniju, za sam Osijek je malo manje od 50 %, s tim da ce ovaj put laburisti dobiti vise glasova.
Opet otvara pitanje postizbornih koalicija.
Ako je tebi 33% uvjerljiva pobjeda, ode ja s ovog topica. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Ti odi s ovog topica slobodno. hDZ ima nick na 031 i pljuju hdssb ,mrze ih iz dna duse. Njihovi glasaci ce vrlo vjerojatno ostati kuci u drugom krugu, HSP ista stvar. Hdssb slabi, oni su na putu prema dole. |
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Nisam politički analitičar, no ja bi se ovog trena kladio na glatku pobjedu HDSSB-a. Za početak ljudima je dosta „novih“ vlasti koje svoj nerad, pravdaju stanjem koje je ostavila prošla vlast. Od SDP-ove vlasti na državnoj razini očekivali su se pomaci na bolje. Situacija je bitno gora, što će biračko tijelo definitivno kazniti davanjem glasova nekim drugim opcijama. Svjesni kako ih je HDZ doveo u ovakvo stanje, SDP situaciju pogoršao umjesto popravio, okrenut će se nekim drugim političkim opcijama, ili će jednostavno apstinirati od glasovanja. Ako na sve to dodamo još i tradicionalnu disciplinu desnog biračkog tijela, i raskol unutar desnice (HSP) teško je očekivati bilo kakav drugi rezultat od onog koji sam naveo. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
audiworld

|
I najveci optimisti vide da inat 8 godina nije napravio nista te da je burno gore nego prije 8 godina.. Jos kampanja nije ni pocela a hdssb je naredao 4-5 afera u 10 dana |
|
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Ako ima i jedna stranka koja mi se gadi slično kao HDSSB,to je SDP i Borzanica.
Nikad,pa ni onda ti levati neće dobit više od 10% glasova...
Dosta nam je i Srba,kao i Ercegovaca...
I da,da odgovorim onome liku tko je Slavonac:
"SVE,SAMO NE BRANIMIR GLAVAŠ"
Feršten !
A sad adio....  |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
gladnikruha
Ukupno postova: 213 Spol:  Nebitno

|
Simo,oćemo u cugo da neće pobijediti ?...  |
|
_________________ Ako još ima pravde, tada se nemam čega bojati. Ako je nema, znači da se boje oni koje hoće moju glavu.
Georges Danton |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Dat će nam bog, da u zdravlju i sreći dočekamo dan poslije izbora, pa ćemo vidjeti čija je pretpostavka bila točna. Jedino što smo zaključili je da mislimo različito o istoj stvari i daljna rasprava ne bi imala smisla. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
chaknoris
|
Kako je lijepo vidjeti da se ovdje godinama nista ne mijenja.
Prije sat vremena pricas
"Tko je Slavonac ?
Onaj tko voli svoju zemlju,možda ?
Onaj tko poštuje zakone svoje zemlje ?!!!!!!!!!!!!!
Onaj tko želi svojoj zemlji i ljudima te zemlje dobro ?
Možda griješim...Možda su to neki drugi...."
Sada pises, "Ako ima i jedna stranka koja mi se gadi slično kao HDSSB,to je SDP i Borzanica." "levati" "Dosta nam je i Srba,kao i Ercegovaca..."
Pa ti meni reci, vidis li ti sebe kao Slavonca. Buduci da po onome sto pises to definitivno nisi. Jedino sto imas je velika kolicina "hejta" u sebi. |
|
|
|
|
 |
 |
|