Zašto se sve žene pale na kretene danas?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Zašto se sve žene pale na kretene danas?

je se baš sve žene pale na kretene danas?
samo traže laž, velikog pišu ili ak imaš malog,
onda moraš imat BMW i pratit takav stil života.

vječana kuma od stare mi je jednom rekla
kao nisu ni oni imali na početku, kao nisu imali ni kupatilo, umivali su se u kanti vode,
na što sam se ja nasmijo, take se neradjaju več dugo hehe.

u biti je bitno poštovanje, jako jako puno razumjevanja, povjerenje.

Povijesni medij
Što si ti sad ovdje napisao?
napiso sam zašto se žene pale na kretene?
jel ima koja normalna žena na ovoj planeti danas?
naravno da ima, pitanje je samo jesi li ti normalan i šta podrazumijevaš pod normalnim...

dvije osobe na istu stvar mogu gledati potpuno različito...
ne znam, kontam da nisam baš normalan al nebitno.
nisam se dobro izrazio.
jel ima dobrih cura ili su sve gadovi, koje se pale na kretene
Ako bismo tvoje pitanje gledali iskljucivo kroz logicki kvadrat, to ne bi bilo dobro. Ali, mozemo reci da se dio riba lozi na ono sto svatko od nas smatra kretenom.

Sto je super, jer ni sve ribe nisu bas jestive. U nekom mom univerzumu upravo takve nejestive se uglavnom i loze na ono sto bih ja smatrao kretenom.
Imaš 28 godina, ha? hmmm....
Leteci mungos

Ako bismo tvoje pitanje gledali iskljucivo kroz logicki kvadrat, to ne bi bilo dobro. Ali, mozemo reci da se dio riba lozi na ono sto svatko od nas smatra kretenom.

Sto je super, jer ni sve ribe nisu bas jestive. U nekom mom univerzumu upravo takve nejestive se uglavnom i loze na ono sto bih ja smatrao kretenom.

vidjam puno žena, neke su udane, neke u vezama, neke su solo, zajedničko im je svima da se pale na kretene, traže da im se laže..... ove što misliš kao da su ok, kad ju bolje upoznaš, skontaš da je ista ko i ove, sam eto malo bolje laže ili mene privuče ono nešta pa budem majmun ili kontam, pa sam sebe lažem

goose, da imam 28 godina, a vidim i ti heh
u glavi imam puno manje izgleda, bar što se tiće žena ćim postavaljam ova pitanja
dani_os

u glavi imam puno manje izgleda, bar što se tiće žena ćim postavaljam ova pitanja

Moguce, ali neka te to ne brine. Sve je stvar pakse, iskustva, vremena...

Evo, za pocetak prihvati cinjenicu da se ne moras svima svidjeti i da ne mozes imati sve ribe koje bi zelio.

Tu mantru si ponavljaj jedno 20 puta dnevno. Nakon mjesec dana svrati po sljedecu dozu terapije.

Btw. vjeruj, kakvih sve ljudi ima, i bolje je ne sviditi se svakom :)
tjeras se ?
danas ... pa to oduvijek tako

Re: Zašto se sve žene pale na kretene danas?

a da si ti možda ne tražiš neku s manekenskim proporcijama i izgledom, očekujući da će takva biti zadovoljna malim pišom i životnim stilom crkvenog miša?

da samo znate koliko sam muškaraca upoznala koji bi baš takvu curu, a onda se čude što takvih nema :roll:

ako hoćeš manekenku, morat ćeš za to zadovoljstvo i platiti, jebiga - nije lako održavati savršen izgled, obleku, frizuru, šminku i ostalo, sve to košta, uključujući i društveni život, da ju pokazuješ okolo, a bome moraš i konkurenciju držati na udaljenosti (elem, ili imaš velikog pišu ili imaš novaca).
meni je baš čudno kako se na tebe nitko ne pali? jer pitanje ti je baš čudno pa sad kad malo pretresem te tvoje teze da se žene pale na kretene, a ti postavljaš takvo pitanje- ja se pitam što je tu istina?
PEGY

jer pitanje ti je baš kretensko pa sad kad malo pretresem te tvoje teze da se žene pale na kretene, a ti postavljaš takvo pitanje- ja se pitam što je tu istina?

Zasto bi pitanje bilo kretensko? Cim imas potrebu pogrdno se izrazavati ocito da te te teze diraju na osobnoj razini. Mozda si i ti jedna od tih?
Ima li dežurnog psihologa na forumu? Hitno je...
Heheh vrte mi se iste stvari po glavi kao mungosu, bolje da nista ne pisem:D

Niti se sve zene pale na kretene, niti su svi oko tebe koji imaju dobre cure kreteni..

jednostavno, cure ne vole prepotentne decke;)
evil monkey

a da si ti možda ne tražiš neku s manekenskim proporcijama i izgledom, očekujući da će takva biti zadovoljna malim pišom i životnim stilom crkvenog miša?

da samo znate koliko sam muškaraca upoznala koji bi baš takvu curu, a onda se čude što takvih nema :roll:

ako hoćeš manekenku, morat ćeš za to zadovoljstvo i platiti, jebiga - nije lako održavati savršen izgled, obleku, frizuru, šminku i ostalo, sve to košta, uključujući i društveni život, da ju pokazuješ okolo, a bome moraš i konkurenciju držati na udaljenosti (elem, ili imaš velikog pišu ili imaš novaca).

ne, mora mi se svidjat, al nije da mora biti manekenski izgled, čak mi se ni nesvidjaju
cure koje izgledaju ko manekenke,
to mi je previše umjetno, nesvidja mi se to nimalo,
volim prirodan izgled
Hmmm...čudno je to kako danas svi dečki traže "normalnu" curu... koju ne zanimaju idioti.. ufurani debili...a onda kada se takva pojavi, nije im zanimljiva... -.-'
legica21

Hmmm...čudno je to kako danas svi dečki traže "normalnu" curu... koju ne zanimaju idioti.. ufurani debili...a onda kada se takva pojavi, nije im zanimljiva... -.-'

Hmmmm...svi decki traze normalnu curu a sve cure traze normalne decke...i svi kukaju kako takve ne mogu pronaci...u kome je onda problem? ja bih rekao i u jednima i drugima, i njihovim predrasudama kako su svi kreteni...
legica21

ne znam, meni se još taka nije pojavila
hmm..čisto sumnjam da nije... samo što ju ti nisi "primjetio" jer, kao što kažem, nije zanimljiva jer nije bitch ;)
pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. bitno je i gdje tražiš tu "normalnu" curu, kako prilaziš curama koje ti se svide i dal uopće prilaziš. najveće su ti šanse da ćeš naći nekoga tko bi ti se svidio na radnom mjestu ako radiš, u šetnji psa, za vrijeme trčanja ili nečeg desetog. uglavnom na mjestima gdje vam se polja interesa preklapaju. valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini. naravno, sve ovisi i o tome kakav si ti zapravo. jesi li "normalan" muškarac iz ženskog kuta gledanja. teško da ti itko od nepoznatih ljudi može dati neki suvisliji savjet
evo da vam iskreno odgovorim: sve je stvar kemije!!! dakle, ako osjetiš "ono nešto" onda ne vidiš da je lik kreten, niti kakav auto fura, niti ništa-kemija sve to sredi! pod utjecajem kemije svijet izgleda drugačije (mislim na zaljubljenost ) dok traje-traje... a onda, obično ka je već kasno, nastupaju logika i matematika.

naravno postoje cure koje padaju na uvijek isti tip muškaraca,to je valjda isto neka kemija privlačenja
Mladjo

pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. .... valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini.

eto npr. ako želiš modernu curu koja prati trendove onda se muvaš po avenjumolu i portanovi!
ako opet želiš neki sportski tip ideš na štajaznam, utakmice, idi trenirati nešto, odbojku..na kopiku...

ako želiš dobrice ideš volontirati u azil

ako želiš curu koja drži do tradicije idi u crkvu....

dobre cure vole životinje, tip s malim čupavim štenetom uvijek privlači pažnju i nije odbojan
hahahahha :D

Pegy, ja ne znam gdje bi sebe pronašla u ovom tvom opisu... idem i u teretanu i u portanovu i av.mall... i do azila znam otići...životinje obožavam... jedino mi je crkva slaba točka :D
eto, legice, ti si super cura! pazi samo na koga ćeš naletjeti :D
legice21 možda si u pravu, al nije da je nisam primjetio, nego sam neko vrijeme ja bio kreten, onda je ona, onda je to sve otišlo u PM, možda i nje vidit čemo
dani_os

legice21 možda si u pravu, al nije da je nisam primjetio, nego sam neko vrijeme ja bio kreten, onda je ona, onda je to sve otišlo u PM, možda i nje vidit čemo

znala sam !!! :wink:
Mladjo

pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. bitno je i gdje tražiš tu "normalnu" curu, kako prilaziš curama koje ti se svide i dal uopće prilaziš. najveće su ti šanse da ćeš naći nekoga tko bi ti se svidio na radnom mjestu ako radiš, u šetnji psa, za vrijeme trčanja ili nečeg desetog. uglavnom na mjestima gdje vam se polja interesa preklapaju. valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini. naravno, sve ovisi i o tome kakav si ti zapravo. jesi li "normalan" muškarac iz ženskog kuta gledanja. teško da ti itko od nepoznatih ljudi može dati neki suvisliji savjet

definitivno ne radno mjesto, ne imo sam 2 i više ne, ne trčim, nešteam psa, dok sam ga imo ko pican, bio sam ljubomoran na njega( sve su ga treebe mazile, ja sam taman bio 12-13god.) ne trčim nit mislim počet, hobi mi je fotografija,
u biti je problem da, neidem nigdje.
ak se odem vozit bicom, odem u šumu( mogu jedino naletit na par koji se sexa u autu)
cura baš u šumi nema, fotografija isto, obično ono bude samačka mjesta. ak idem tvrdju slikat
idem kad ljudi nema.
u biti sam ja nenormalnog ponašanja, idem tamo di nikog nema.
Još ćeš ti smuvat i Pegy i Legicu, bravo zmaju, imaš udarnu spiku! ;) :D
dani_os

Mladjo

definitivno ne radno mjesto, ne imo sam 2 i više ne, ne trčim, nešteam psa, dok sam ga imo ko pican, bio sam ljubomoran na njega( sve su ga treebe mazile, ja sam taman bio 12-13god.) ne trčim nit mislim počet, hobi mi je fotografija,
u biti je problem da, neidem nigdje.
ak se odem vozit bicom, odem u šumu( mogu jedino naletit na par koji se sexa u autu)
cura baš u šumi nema, fotografija isto, obično ono bude samačka mjesta. ak idem tvrdju slikat
idem kad ljudi nema.
u biti sam ja nenormalnog ponašanja, idem tamo di nikog nema.

pa teško da onda možeš očekivati da ćeš naći curu, k tome još "normalnu", a ne krećeš se među ljudima... eto hobi ti je fotografija. pa lakše ti je započet priču s curom ako je fotografija u pitanju nego da imaš najslađeg psa na svijetu. odmori na neko vrijeme od fotkanja znamenitosti i prirode i probaj se prebaciti na fotkanje ljudi :wink:
uglavnom se ljudi neče slikat, al dobro zboriš, potrudit ču se malo više
šetaj psa! ne slušaj mladju, on je jedan od onih na koje sve ženske padaju :mrgreen: :haha:
zlatnog retrivera nabavim, sam ne znam di bi ga držo, a i mačku imam, tak da ne znam baš da bi se slagali
jedino da za mačku nabavi povodac hehe
Mladjo

pa teško da onda možeš očekivati da ćeš naći curu, k tome još "normalnu", a ne krećeš se među ljudima...

Pusti ti to... Možda tamo negdje u divljini dok slika sa fotićem naleti na neku amazonku! :D
dani_os

uglavnom se ljudi neče slikat, al dobro zboriš, potrudit ču se malo više

Šta neće ako se netko hoće slikat onda su to ljudi i to pogotovo ovi naši! Al nesmiješ sad ko neki stalker, moraš odigrat kao LUPINO! :D
ako se ženska hoće slikat, meni bi to bilo sumnjivo, možda neka političarka ili manekenkica

ja bih si nabavila pudlicu i nosila je u ruci, stalno, mislim da bi ženske letile oko tebe više neg komarci
nema meni izgleda sreče dok nestavim kobasicu u hlače i slučajno se prislonim uz nju, tak da misli da imam od 28-300mm, nema sreče izgleda bez toga
PEGY

ako se ženska hoće slikat, meni bi to bilo sumnjivo, možda neka političarka ili manekenkica

ja bih si nabavila pudlicu i nosila je u ruci, stalno, mislim da bi ženske letile oko tebe više neg komarci

pito sam jednom baš manekenku, poznanicu da ju slikam, zašto bi ja nu sliko ovo onu, tak da nakraju ništa od tog slikanja nije bilo,
a pito sam ju s nadom da će mi dat da ju slikam, jel to njoj nije ništa strano, prirodna je pred objektivom, ali ne
PEGY

Mladjo

pojavila? pa ne možeš čekati da ti cura padne s neba. .... valjda imaš neki hobi gdje ima žena u blizini.

eto npr. ako želiš modernu curu koja prati trendove onda se muvaš po avenjumolu i portanovi!
ako opet želiš neki sportski tip ideš na štajaznam, utakmice, idi trenirati nešto, odbojku..na kopiku...

ako želiš dobrice ideš volontirati u azil

ako želiš curu koja drži do tradicije idi u crkvu....

dobre cure vole životinje, tip s malim čupavim štenetom uvijek privlači pažnju i nije odbojan

Samo jedna opaska za azil...rekao bih da su tamo svi gay i vegani..valjda je to sad moderno..nemam ništa protiv toga, ali teško da ćeš tamo naći curu.
Jedan poznanik mi je prije par godina rekao da u ovom nasem drustvu mozes uspjeti samo i jedino ako si glup ko kurac ili ako se pravis da si glup. Tada mi nije bas bilo jasno o cemu to tocno prica a sad vidim i sam koliko je bio u pravu...
Covjek se pokupio i otisao van prije 2-3g, preporodio se i uziva u zivotu...

Ako si normalan a takvih je jako malo, vidis i po bedastim odgovorima na tvoje pitanje, nadji si neku zanimaciju ili bjezi odavde...U ovom drustvu uspjevaju samo mediokriteti i pikzibneri...

Re: Zašto se sve žene pale na kretene danas?

Ne može čovjek umaći žutilu sa svih strana, seksu koji iskače iz reklama za sladoled, savršenih žena i muškaraca na televiziji i novinama (i većini foruma), pa kako ostati normalan ... Ostala sam bez posla jer sam željela biti normalna, onako sa nekim visokim obrazovanjem i radnim iskustvom sam poželjela imati dijete, i eto, noga u dupe. Ili imaš ili nemaš materijalnih mogućnosti. Ljudi postaju kreteni jer dobri ljudi ne mogu opstati u ovom svijetu. Ne mogu! Svi smo mi kreteni. A da se vratim na tvoj problem kolega, svaki lonac nađe svoj poklopac, ti svoje žabice još nisi sve poljubio, princeza će jednom naići i to kad se najmanje nadaš.
Jel ima neka slobodna,normalna,zanimljiva cura da mi se javi na pm?imam samo par pitanja,nista strasno.Hvala unaprijed :)
I naravno postena :)
Ne volim ta etiketiranja na normalne i nenormalne!

Što je to normalno? I tko određuje tu granicu po kojoj je nesto normalno dok drugo već nije?
promatrač, nekom je normalno da muški posvajaju djecu, meni nije.
Puno ovisi o tome što ti tražiš?! Kakvu osobu tražiš!

Ja nikada nekoga tko mi se svidio nisam upoznala vani po nekim kaficima u neke sitne sate, nego na raznim izložbama, muzejima, arhivima, u kazalištu i sl. mjestima.

Ne kažem da će to i dalje biti tako, ali za sada je.
Nemoj se previse opterecivati takvim stvarima! Ne zaboravi da je svijet lijep, a život dar je s neba :)
dani_os

:)

Ajde sad pravac kazalište i ponesi para da joj moš zavrtit između činova :D
mali_ivica

dani_os

:)

Ajde sad pravac kazalište i ponesi para da joj moš zavrtit između činova :D

Nebi to prošlo, ni ne trudi se :)
SrodnaDuša

Nebi to prošlo, ni ne trudi se :)

Sori Dani, evo ja ti probao nešto uredit, al vidim ni to ne ide.... Nek te tješi činjenica da je to možda zato što sam ti ja to probao uredit :D ...a možda i nije... tko će ga znat...
ajmo muški, zanima me tražite li, tj.preferirate li više dominantnije žene ili one koje traže pažnju? opće je poznato da žene traže sigurnost i zaštitu, da budu mažene i pažene i to, osim nekih, a vi?
malecki

ajmo muški, zanima me tražite li, tj.preferirate li više dominantnije žene ili one koje traže pažnju? opće je poznato da žene traže sigurnost i zaštitu, da budu mažene i pažene i to, osim nekih, a vi?

Ovo smo već negdje vidjeli....
simo031

malecki

kako tko, nova sam
malecki

simo031

malecki

kako tko, nova sam

Dobro došla!

Tagovi