Glavaš nezadovoljan trenutnim stanjem Kopike

Osijek

Glavaš nezadovoljan trenutnim stanjem Kopike

Nakon više pritužbi građana na loše stanje gradskog kupališta Kopika gradski dužnosnici obišli su objekt da bi sami vidjeli postoje li problemi.

Usprkos brojnim ulaganjima novca, nema ga dovoljno za napraviti opsežnu sanaciju koja je Kopiki prijeko potrebna. Zato su ploče s upozorenjima još uvijek prepune grafita i raznih, zakonom zabranjenih, kukastih križeva i ustaških simbola. Problem koji će, čini se, ove godine ostati neriješen su motori i bicikli koji nesmetano "harače" objektom i ugrožavaju sigurnost svih posjetitelja.

Branimir Glavaš, predsjednik Gradskog vijeća smatra da je trenutno stanje Kopike vrlo loše i da njime nikako ne trebamo biti zadovoljni, ali istaknuo je kako smatra da je problem nastao zbog lošeg gospodarenja objektom od rata pa do danas.

Prilikom obilaska Branko Lacković, član Gradskog poglavarstva najavio je temeljitu rekonstrukciju za iduću godinu, a kako kaže, već je naručeno idejno rješenje za adaptaciju Kopike.

Circa031
a mi smo kao zadovoljni Glavašem........
a znam...začarani krug.
da ne bi ispalo da smo svi mi kopika -ljudi nezadovoljni glavasem, lose"upravljaju"kopikom, glavas nezadovoljan kopikom, lose"upravlja"ljudima. meni ima logike.
Pa da, ako koga treba kriviti za loše stanje Kopike, to je vlast koja treba skrbiti o njoj. Mislim da bi trebali predvidjeti novac u proračunu za iduću godinu, pošto je to objekt koji koristi puno građana i mještana okolnih mjesta... I onda svake godine dalje ulagati određeni novac u održavanje objekata. Tako neće doći do zapuštanja i lošeg stanja Kopike.
e...to sam i ja mislio reci. :)
Srce jedno malo, tko ono biješe na vlasti od rata naovamo?
Allende

Jel to meni "srce jedno malo"? ;)

Od rata do prošle godine na vlasti je bio Kramer s nekakvom zbirkom (koalicijicom) lijevog centra - njegovi LS-ovci i još neki, ako se ne varam... Varam li se?
Ma njih treba kriviti također, jasno. Ako ću već birati strane, onda smo to "mi" protiv "njih" (a "oni" su pripadnici vladajuće elite, mi smo samo obični građani, pučani, da ne kažem...)
Alana Bates

Allende

Jel to meni "srce jedno malo"? ;)

Od rata do prošle godine na vlasti je bio Kramer s nekakvom zbirkom (koalicijicom) lijevog centra - njegovi LS-ovci i još neki, ako se ne varam... Varam li se?
Ma njih treba kriviti također, jasno. Ako ću već birati strane, onda smo to "mi" protiv "njih" (a "oni" su pripadnici vladajuće elite, mi smo samo obični građani, pučani, da ne kažem...)

Nažalost nije, upućeno je njemu...pričam o suštinskoj vlasti, Kramer je bio pion. Nije li majstor bio župan?
:) Ma jest, jedno vrijeme. Pa su se onda smjenjivali... Ali poznat ti je naziv "slavonski šerif"? U tom smislu si u pravu, radi se o sivoj eminenciji.
Normalno da nema para za kupaliste, treba stedjeti za stadione. Fino se sagradi stadion, da se par milijuna u nogometni klub koji ne predje polovicu ljestvice (ili Grad da garancije na kredit) i narod sretan.

Sta se ima tko kupati u cistoj vodi, kad svi fino mogu na tribine i navijati.

Stvarno ste sebicni, bezobrazni i vulgarni, vi, vi, vi jedni obicni gradjani i porezni obveznici ovog grada...
Allende

Nažalost nije, upućeno je njemu...pričam o suštinskoj vlasti, Kramer je bio pion. Nije li majstor bio župan?

Je, i dalje je, bez obzira kako mu se pozicija trenutno zvala.
Kramarić je tu više za sliku u bijeli svijet.
Zar nije ljepsa Drava? Na kopiku smo isli samo radi igralista za kosarku, a i picigin se ne igra u bazenu...
fatcat

Zar nije ljepsa Drava? Na kopiku smo isli samo radi igralista za kosarku, a i picigin se ne igra u bazenu...

Tako je, majstore!!! Častim cisternu Fosters-a prvom prilikom!!!
@FatCat, @Allende,

javila se dvojica koja ne vide izdaleka kako je Drava prljava.......
more............
Šta misliš koliko je bila čišća kad smo bili klinci i u istoj igrali picigin....nikad mi to nije smetalo.
Allende

Šta misliš koliko je bila čišća kad smo bili klinci i u istoj igrali picigin....nikad mi to nije smetalo.

Vjerovao ili ne, nikada se nisam kupala u Dravi....... osim u kadi.
joj....ne znaš šta si propustila...
fatcat

Eh... jedino pravo mjesto za picigin su ubili...

Kopika je muljevita i zarasla vec godinama...
Zelju su zatrpali kamenjem...
Pampas su iskopali i o njega ce napraviti most, parsto metara udaljen...
:(

Ljeto 2004. Pampas - godina picigina... uh...

@DaniceV, ti si neka placipicka cim se nisi kupala u Dravi...;-) Sjecam se studentice iz Santa Barbare, na razmjeni... prava mala WAPovka, riba se kupala u Dravi, ali nije htjela smociti glavu... s druge strane, bio lik Kirk... taj je zavolio picigin... ;-)
Allende

joj....ne znaš šta si propustila...

kad nešto ne znaš kako je, ne možeš ni žaliti........

@Mungos,
vrlo sam gadljiva....... pa kako god se to zvalo :wink:
da li sam samo ja uočio da je idejno rješenje već NARUČENO???
ah, da...ova država nema zakon o javnoj nabavi...

p.s. idejna rješenja koštaju...
gazda777

Dobro si primijetio....idejna rješenja koštaju, trebat će tu tim stručnjaka da izradi elaborat o kupovini pemzli i farbe, te angažiranju nekoliko zidara i vodoinstalatera da srede stanje...to idejno rješenje mora koštati bar milijun kuna (stručnjaci su to), plus jedno 100 tisuća kuna za stvarne radove, eto budžetskog troška od 2 milijuna...
@Allende,

a rekla bih da je Gazda i dobro obaviješten........
o(z)na sve zna...i obavještava me...
gazda777

o(z)na sve zna...i obavještava me...

he, he................ :P
Allende

Prvo vola na razanj, ne pijem na prazan stomak. A dobar si... Castis cisternu Fosters sigurno znas da to nitko ne pije, to se samo izvozi Amerikancima. Daj ti Bourbon (Bookers) pa kad pukne nostalgija predjemo na brlju, u cokanjce naravno...
DanicaV

javila se dvojica koja ne vide izdaleka kako je Drava prljava.......
more............

Javila se ona koja se ne kupa u Dravi. Vidis sa treceg kata iz kade da je prljava? Mislis da u bazenu nije prljavo, ajde zamisli sto klinaca koji su lijeni prohodati do zahoda... I onda ubace toliko klora, oci ti pocrvene kao Letecem kad previse stegne onaj kurnjak.
fatcat

Javila se ona koja se ne kupa u Dravi. Vidis sa treceg kata iz kade da je prljava? Mislis da u bazenu nije prljavo, ajde zamisli sto klinaca koji su lijeni prohodati do zahoda... I onda ubace toliko klora, oci ti pocrvene kao Letecem kad previse stegne onaj kurnjak.

kupam se na moruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
DanicaV

fatcat

kupam se na moruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

... koje je bilo stajaćica zadnji put kad sam provjeravala...

gazda777

Pa imamo Zakon o javnoj nabavi, zar ne? Prema njemu se mora napraviti javni natječaj za izvođenje javnih radova, a ako se nitko ne javi, onda se može valjda tražiti izvođača radova...
ovo "valjda" mi se baš sviđa...
fatcat

Allende

Prvo vola na razanj, ne pijem na prazan stomak. A dobar si... Castis cisternu Fosters sigurno znas da to nitko ne pije, to se samo izvozi Amerikancima. Daj ti Bourbon (Bookers) pa kad pukne nostalgija predjemo na brlju, u cokanjce naravno...

Dogovoreno, ne pijem pivo, tako da ne znam puno o istom, ovo mi je prvo palo na pamet. Deal!
Allende

Dogovoreno, ne pijem pivo, tako da ne znam puno o istom, ovo mi je prvo palo na pamet. Deal!

ne znaš što propuštaš........
(zvuči ti poznato?)

Tagovi