Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Problematični mladić iz Retfale nožem ubio svog djeda i mirno dočekao policiju

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Šaran031

Ukupno postova: 135
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.02.2012. 14:36 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

simo031 je napisao/la:
Šaran031 je napisao/la:
Metak u glavu i gotovo. Nema njemu pomoći a netko drugi će naučiti lekciju!

Potraži pomoć ...

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.02.2012. 16:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

porezni obveznik je napisao/la:
worm je napisao/la:
porezni obveznik je napisao/la:
Sjećam se prvog i drugog požara u toj kući, bio sam na oba, momak je stvarno bio smiren i opušten, kao da je bio tužan kad nas je vidio da dolazimo. Sjećam se i toga da nas je njegova majka bila prozvala da smo kriv za požar tj. kao proširio se previše, jedino je taj stari nesretni dida bio korektan, očito višak u kući...Žao mi ga je.

A napiši vatrogašče: koliko si dugo gledao u požar i čekao sa gašenjem prije nego je došla ekipa vatrogasaca sa Feđike????
P.S. pozdrav Banjanu

Sinko, ja sam iz postrojbe neznam što ti pišeš, niko tamo nikog nije čekao. Jedino oni nas i to nekih 8-10 min, a što se mali nafikso pa nije znao da mu kuća gori,pa je tek nakon pola sata nazvao 93 to je nešto drugo.

.... Mi smo s klupica doletili cim je mali dim se vidio i odmah smo dosli tek kasnije su dosli vatrogasci...
Svebor je doso do nas ladno pozdravio , stara vristi , deda vristi , pola susjedstva vristi a on doso do nas i gledao sve iz daljine i jos nas pita imate cigaru hahah kralj... Tek kad se netko poceo derati ugasite plin svebor je skocio al ne ugasit nego po neki vrag....

No kako god, decko je bio pametan dok nije propulao. Sjecam se kad je gol se vraca iz grada navcer itd itd... Njega je trebalo u ustanovu poslat i adio...Svi su znali da ce se ovo kad tad dogodit ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: