Matković podržava Srba [Vijesti Osječke TV]

Osijek

Matković podržava Srba [Vijesti Osječke TV]

Gordan Matković predsjednik osječkog Gradskog vijeća na parlamentarnim izborima podržat će Daniela Srba. “Ja u IV. Izbornoj jedinici vidim čovjeka koji je osigurao promjene i u svojoj stranci, iako to nije bilo lako, ali i čovjeka koji nosi promjene hrvatskoj politici i to je Daniel Srb. On će dobiti moju potporu u nedjelju jer postoji kontinuitet i osobna odgovornost njega kao predsjednika parlamentarne stranke koji zastupa interese istočne Slavonije odnosno Osijeka” - riječi su Gordana Matkovića.
Matković je podsjetimo nedavno zajedno s vijećnicima svoje Nezavisne liste otkazao poslušnost klubu vijećnika HDSSB-a i u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- Uvjerenja poduzetnicima početnicima
- uručena sredstva s Grand slama asova
- “Malo za puno”

Osječka televizija - Vijesti, 29.11.2011.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Re: Matković podržava Srba [Vijesti Osječke TV]

Njušim li ja to pokušaj povratka u HSP? Koja sprdačina... Iskreno se nadam da u HSP-u nisu toliko blesavi.
what goes around comes around :D
Osječka predizborno - izborno - postizborna kuhinja će ponovno napraviti jelo koje pas s maslom pojeo ne bi! Svakim izborima Osijek ima sve manje stanovnika i nitko ne odgovara.

OSTV

Ja u IV. Izbornoj jedinici vidim čovjeka koji je osigurao promjene i u svojoj stranci, iako to nije bilo lako, ali i čovjeka koji nosi promjene hrvatskoj politici i to je Daniel Srb. On će dobiti moju potporu u nedjelju jer postoji kontinuitet i osobna odgovornost njega kao predsjednika parlamentarne stranke koji zastupa interese istočne Slavonije odnosno Osijeka” - riječi su Gordana Matkovića.

Hebeš osobu koja izjavu počinje sa "JA". Ali zbog toga što je svoje šupkanje zamotao u domoljublje i više ciljeve (za Slavoniju i slavonce), jer On to ne bi inače radio, ali zbog nas svih, On će se žrtvovati.
Ovaj r`n`r govori o HSP-u, HDSSB-u, Srbu, glavaševim klovnovima i Matkoviću sve.
Boli njih debelo meso za građane.
Sad će Angelium, jaguar i Gordan zaboravit sve dosad i zagrljeni zaplesat oko Đapića.
Nažalost ovim HSp definitivno ne prelazi prag u našoj izbornoj jedinici

Mrky007

Sad će Angelium, jaguar i Gordan zaboravit sve dosad i zagrljeni zaplesat oko Đapića.

Matkovic je izjavio da podrzava Srba, ne da se vratio u HSP, stoga ne razumijem ovu tvoju izjavu?

dino_bno

Mrky007

Matkovic je izjavio da podrzava Srba, ne da se vratio u HSP, stoga ne razumijem ovu tvoju izjavu?

Zato što je cijela Matkovićeva izjava "trash". Srb se redovito sastaje sa svojim šefom u Siesti i pita ga za savjete kako će voditi HSP. Matković se očigledno malo šupka.
Ajme koji jadni papak. Ni za grah nije.
Svakim novim potezom Matković upotpunjuje svoj profil političke prostitutke broj jedan u Osijeku i okolici. Ako je nekog kredibiliteta i imao, skakutanjem od HSP-a do neke nove priče, preko HDSSB-a i novog javnog podupiranja HSP-a, sigurno ga je izgubio...
Circa

Svakim novim potezom Matković upotpunjuje svoj profil političke prostitutke broj jedan u Osijeku i okolici.

Ja znam neke koji su s nepunih 30 godina života napravili đir HSLS - LS - HDSSB - HDZ, a nisam siguran je li tu bila i još pokoja stranka... Pa ti vidi... ;)
Circa

Svakim novim potezom Matković upotpunjuje svoj profil političke prostitutke broj jedan u Osijeku i okolici. Ako je nekog kredibiliteta i imao, skakutanjem od HSP-a do neke nove priče, preko HDSSB-a i novog javnog podupiranja HSP-a, sigurno ga je izgubio...

:lol:
kakav besraman smeđenosko, fuj.
bocic

Circa

Svakim novim potezom Matković upotpunjuje svoj profil političke prostitutke broj jedan u Osijeku i okolici.

Ja znam neke koji su s nepunih 30 godina života napravili đir HSLS - LS - HDSSB - HDZ, a nisam siguran je li tu bila i još pokoja stranka... Pa ti vidi... ;)

Uvijek se može nać netko još gori... :)
katastrofa od čovjeka ,izjave i političara...dno dna..
jadno,jadno,jadno.....gdje vam je kraj ?.....kako vas nije sram hodati među ljudima....radnicima i kriminalcima....za vas nema mjesta među svime što udiše kisik
Mrky007

Ja osobno Matkovića mogu samo šutnut u dupe i pljunut u lice. Moraš malo pripaziti što pričaš jer nakon što mu date brda i doline pa si opet postanete dobri ćeš ti biti taj koji će mu morat lizat ... stražnjicu :)

Podsjećam te da je sam predsjednik te tvoje stranke Šišljagić rekao prije 10 mjeseci - Matković ulazi u HDSSB čista srca :) - dakle ne vidim zašto bi ti bio protiv njega :)

Da je Matković dno dna je. Dal će se vratiti u HSP ?? Neće. Ne zovu HSP u Osijeku Unikom stranka nego neke tamo regionaliste :)

Ali evo što ti znači politička ovisnost. Danas je izjavio da podržava HSP i Daniela Srba. Svaki normalni koalicijski partner bi ga nakon toga šutnuo van. HDSSB to neće. Zašto ?? Pa zato što vam je vlast draža i od vlastitog obraza. Za narod vas ionako nije briga...
ja u životu nisam vidio veću političku kurvetinu od ovog Matkovića , žao mi sto sam odrastao s njim na bosutskom , ovako se blamirati , ma to je naucio od svog dugogodišnjeg mentora Đapića hahah takav je i on bio vlast po svaku cijenu
bocic

Circa

Znam i ja jednoga takvog, vjerojatno mislimo na istog :D
markonato

bocic

Circa

????????????????
Mrky007

a brate što si ti dobro informiran!!!svaka čast!
ovo nema nikakve veze sa hsp,to je izjava jedne prodane duše,i mislim da svakog u hsp-u boli neka stvar za matkovića!veća je sramota hdssbu jer je to njihov član koliko ja znam!!
bob11

a brate što si ti dobro informiran!!!svaka čast!
ovo nema nikakve veze sa hsp,to je izjava jedne prodane duše,i mislim da svakog u hsp-u boli neka stvar za matkovića!

svakog osim predsjednika Srba jer se nije javno distancirao od Matkovićeve potpore. toliko o tome.
The Forger

svakog osim predsjednika Srba jer se nije javno distancirao od Matkovićeve potore. toliko o tome.

Nije se stigao konzultirati sa predsjednikom Đapićem :)
Srb nije predsjednik HSP-a. Srb je Dummy-Doll.
jaguar

markonato

bocic

Circa

????????????????

Ima ih više "pravih političara" i nije Matković iznimka, ali ovaj je mlađi od Matkovića pa stigne biti još i bolji od njega :D
crveni

The Forger

svakog osim predsjednika Srba jer se nije javno distancirao od Matkovićeve potore. toliko o tome.

Srb nije podležan nikome, nije osoba koja će raditi na takav način za razliku od tvojih "crvenih". Milanović je marioneta "ubojice na kotačima".
Kako bi Mamić rekao"...ti si jedan provokator...".
Tvoje izjave bez činjenica me uopće ne čude, jer kada crveni nemaju što loše za reći onda se okreću izmišljotinjama, baš kao mali vragovi. :evil:
KillaBEEZ

crveni

The Forger

Srb nije podležan nikome, nije osoba koja će raditi na takav način za razliku od tvojih "crvenih". Milanović je marioneta "ubojice na kotačima".
Kako bi Mamić rekao"...ti si jedan provokator...".
Tvoje izjave bez činjenica me uopće ne čude, jer kada crveni nemaju što loše za reći onda se okreću izmišljotinjama, baš kao mali vragovi. :evil:

A vidio ih u Siesti, prvi radni dan nakon dočeka 2010/2011. Srb i Đapić, sjede u onoj drugoj prostoriji (u prvoj je šank), drugi stol s lijeva u foteljama. Srb mu se obraća sa "gospodine predsjedniče". Valjda vjerujem svojim očima i ušima. Srb, Đapić i dvojica anonimusa. Srb se razmahao kasnije nešto sa svojim lopatama i kenja Đapiću, a ova dvojica anonimusa kao pekinezeri gledaju i upijaju umnu priču.
Smiješne su obje stranke. I HSP i HDSSB. Jedni su jadni u svojoj nemoći (HSP), a drugi su klasični kriminalci (HDSSB). Cijela RH je po pitanju politike dno dna, a Slavonija je još niže na dnu.
Hm crveni al priča se po gradu da ti ne smiješ nigdje uć osim u tricu. Kak si onda ovo vidio. Ne znam jel to istina, kažem priča se da ne smiješ...
Angelium

Hm crveni al priča se po gradu da ti ne smiješ nigdje uć osim u tricu. Kak si onda ovo vidio. Ne znam jel to istina, kažem priča se da ne smiješ...

A ja znam da boli istina o Srbu i Đapiću. Sad, vi vjerujte u što želite.
I ne znam što je sa tricom. Uvijek naiđem (kad i ako sam u Osijeku) u Amsterdam i Siestu.
A smijem ići gdje god želim. Zake? Ne kužim tko će mi zabraniti i gdje. Ne shvaćam tvoj stil humora.
ni ja ne shvaćam komentar o Trici.. tamo piju kavu i lijevi i desni :D
The Forger

ni ja ne shvaćam komentar o Trici.. tamo piju kavu i lijevi i desni :D

A to je valjda pošalica trbuhozborca Đapića. Tj njegove lutke Srba. :)
The Forger

svakog osim predsjednika Srba jer se nije javno distancirao od Matkovićeve potpore.

Distancirati se od potpore 3 dana prije izbora? Mudar prijedlog, pogotovo kad je ona priznanje vlastite krive procjene G.Matkovića.

Baš je naročito slatka ta potpora, ko kec na 10!
Sharon

The Forger

Baš je naročito slatka ta potpora, ko kec na 10!

Ja čuo kec na 11 ...

Tagovi