Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osijeku je stalo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.11.2011. 8:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

francika je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la :
Stella1989 je napisao/la :

Što da ljudi drugo kažu na nešto što NIJE PRIRODNO?!

Stella, a kako ti definiraš prirodno?
Biologija ti baš ne ide, ha? Mislim, nema veze, al' znaš kako kažu, ono što je pametnom sramota, onom drugom je za hvalu...

Preporuka: imaš pregršt literature koja nije zaključana u tamnom, mračnom podrumu, prouči pojavnost homoseksualnosti u životinjskim vrstama, pa se onda vrati i smisli neki drugi način za ispoljavanje svojih primitivnih stavova, a ovaj o (ne)prirodnom, radije preskoči. Recimo, pozovi se na bibliju, možda si u tom području informiranija.

Sve je to prirodno. Prirodno je biti i skinhead, neonacist, pedofil, monstrum (oprosti kolega ne mislim na tebe), kleptoman, radnik, intelektualac, ljevičar, desničar...
Ajd sad ti meni objasni zašto kleptomani, neonacisti ili bilo koja druga skupina ne paradiraju ulicama i ne maltretiraju sve one druge prirodne koji nisu prirodni kao i oni?

Znači. ti stavljaš znaj jednakosti između skinheadsa, neonacista i radnika, intelektualca?
Hmmm...
Gledajući video zapisaz iz Beograda, gledam paradu i 2 cure koje se drže za ruke i hodaju...tada u kolonu ulijeće tipični predstavnik balkanca (polupismen, vjerojatno pijan 2x tjedno, nogomet mu je jedna od važnijih stvari u životu, glasan, bahat) i lijepo zašakira jednu od te 2 cure tako da se ova razljepi na beton k'o palačinka.
Jako lijep prizor.
Eh ti današnji agresivni intelektualci! (s tim da je ovaj bio ćelav, nosio spitku i crne rifle nagurane u kožne čizme)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
padobranac

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.11.2011. 8:29 
Naslov:  

uopce nema razloga za vrijedjanje..
komu smetaju, nek fino ignoriraju..
U biti, ne vidim zasto nekom smetaju homoseksualci?
Kad bi se ljudima lijepo dala prava koja im pripadaju, a to je pravo na brak, na djecu, na ispoljavanje svoje ljubavi i deklariranje bez posljedica, ne bi ljudi uopce imali razlog za paradiranje..
Ovo je njihov vid borbe za njihova prava..
Na koji to nacin nekoga vrijedja to sto se ljudi vole?
Mrsko vam je gledati ili sto?
Ne volim niti ja vidjeti ni ljude po kontejnerima ni Jacu na tv svaki dan, pa gledam..

Ukupno postova: 78
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.11.2011. 8:31 
Naslov:  Re: I Osijeku je stalo!

Kako može homoseksualnost ali ne i poligamija?!

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 14.11.2011. 9:05 
Naslov:  

Naravno da homoseksualci smetaju.. Pa mi smo tradicionalno,po Bibliji odgajano društvo... Kod nas nema devijacija..šta ja znam,tipa... ubojstva, krađe, korupcija,izdaja, oholost, bahatost... i normalno da u takvim situacijama homoseksualci odskaću....

P.s. meni je odvratno vidit 2 lika ili ženske kako plaze nasred trga jedno po drugom, ali isto tako mi je odvratno vidit heterosksualni parm koji čini to isto... Nisam ja pobornik parada i marševa i takvih sranja, ali da sam za to da ih se ne mlati i ne zajebava..jesam

Pravi Rvat katolik pije i puši..tu i tamo opizdi ženi
šamar, da ostane svjesna da je on glavni... a ponekad zapjeva i neku domoljubnu

Ukupno postova: 5
Post Postano: 14.11.2011. 9:15 

Tko to kaže da je cijelom Osijeku stalo, sumnjam.

Dorian Sivi
Ukupno postova: 21
Post Postano: 14.11.2011. 9:19 
Naslov:  

Jel može i jedna kampanja, Osijeku nije stalo i boli ga k... za ovo gore. http://www.southparkstudios.com/clips/152914/tynacorp

Većini ljudi ne smeteju pederi/lezbe, smeta im to paradiranje, jer, budimo realni, postoje puno veći problemi u društvu i skupine koje su u puno nepovoljnijem položaju i zbog toga se kod ljudi javlja revolt.

Glupo je nazvati nekoga primitivnim zato što pri-rodno i pri-rođeneo ne smatra sinonimima, jer to i nisu istoznačnice.
Također je neozbiljno javno pričati kako medicina ne smatra homoseksualnost bolešću. Prosurfajte malo bolje pa ćete vidjeti da si u tim krugovima vode debate da li je ili nije bolest. Zadnja istraživanja govore da količina testorsterona koju fetus ''proizvede'' određuje spol, ali i seksualnu orjentaciju osobe. Ako bude dovoljno testosterona biti će muško, ako ne onda je žensko...
Ali, ako testosterona bude negdje između (a razlike su minimalne)...onda može razviti muška spolna obilježja, ali ne i mušku seksualnost ili ne razviti muška obilježja, ali razviti seksualnost.

Ovo su samo poljednja istraživanja i još se, da ponovim, vode debate oko toga.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 14.11.2011. 9:27 
Naslov:  

Boost je napisao/la :
francika je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la :

Što da ljudi drugo kažu na nešto što NIJE PRIRODNO?!

Stella, a kako ti definiraš prirodno?
Biologija ti baš ne ide, ha? Mislim, nema veze, al' znaš kako kažu, ono što je pametnom sramota, onom drugom je za hvalu...

Preporuka: imaš pregršt literature koja nije zaključana u tamnom, mračnom podrumu, prouči pojavnost homoseksualnosti u životinjskim vrstama, pa se onda vrati i smisli neki drugi način za ispoljavanje svojih primitivnih stavova, a ovaj o (ne)prirodnom, radije preskoči. Recimo, pozovi se na bibliju, možda si u tom području informiranija.

Sve je to prirodno. Prirodno je biti i skinhead, neonacist, pedofil, monstrum (oprosti kolega ne mislim na tebe), kleptoman, radnik, intelektualac, ljevičar, desničar...
Ajd sad ti meni objasni zašto kleptomani, neonacisti ili bilo koja druga skupina ne paradiraju ulicama i ne maltretiraju sve one druge prirodne koji nisu prirodni kao i oni?

Znači. ti stavljaš znaj jednakosti između skinheadsa, neonacista i radnika, intelektualca?
Hmmm...
Gledajući video zapisaz iz Beograda, gledam paradu i 2 cure koje se drže za ruke i hodaju...tada u kolonu ulijeće tipični predstavnik balkanca (polupismen, vjerojatno pijan 2x tjedno, nogomet mu je jedna od važnijih stvari u životu, glasan, bahat) i lijepo zašakira jednu od te 2 cure tako da se ova razljepi na beton k'o palačinka.
Jako lijep prizor.
Eh ti današnji agresivni intelektualci! (s tim da je ovaj bio ćelav, nosio spitku i crne rifle nagurane u kožne čizme)

Rekao sam da je svatko prirodno stvoren za nešto. Ako homoseksualac nije kriv što je homoseksualac, onda ni skinhead nije kriv što skinhead, a ni intelektualac što je intelektualac.
Mislim da svi trebaju imati jednaka zakonska prava kako nitko od njih ne bi morao paradirati.
Homoseksualizam nije bolest ali isticanje u javnosti na paradama je bolest. Ni heteroseksualci se ne žvale na ulici pa zašto bi to radili homoseksualci, skinheadsi ili desničari.

mučki provokator

Ukupno postova: 135
Post Postano: 14.11.2011. 9:29 
Naslov:  

padobranac je napisao/la :
uopce nema razloga za vrijedjanje..
komu smetaju, nek fino ignoriraju..
U biti, ne vidim zasto nekom smetaju homoseksualci?
Kad bi se ljudima lijepo dala prava koja im pripadaju, a to je pravo na brak, na djecu, na ispoljavanje svoje ljubavi i deklariranje bez posljedica, ne bi ljudi uopce imali razlog za paradiranje..
Ovo je njihov vid borbe za njihova prava..
Na koji to nacin nekoga vrijedja to sto se ljudi vole?
Mrsko vam je gledati ili sto?
Ne volim niti ja vidjeti ni ljude po kontejnerima ni Jacu na tv svaki dan, pa gledam..

Evo ja se slažem sa boldanim. Tko im brani da prave djecu, neka ih naprave koliko god hoće. I ja bi htjeo biti ministar pravosuđa a nemam pravni fakultet. Da li bi ja trebao paradirati po ulici zbog toga?

U biti nemam ništa protiv njih. Imam protiv paradiranja, nametanja gdje god se okreneš, ubacivanja u baš svaku seriju i film itd. Čim nas netko pokušava na ovakve načine uvjerit da je to dobro, nešto tu ne štima... Nasilje nije potrebno isto kao što nisu potrebna njihova paradiranja.

muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 14.11.2011. 9:30 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
dr.jubar je napisao/la:
kao treće, pozivanje na biblijsku knjigu postanka kao referentnu točku je tako jadno da naprosto nemam riječi osim jadno.

Koliko god ti to smatrao jadnim, opet ću (ti) ponoviti: koja kombinacija daje (novi) život?

A tko "štanca" sve te gejeve i lezbijeke? Heteroseksualci. Znači oni im prenose tu "bolest". Najbolje srediti njih, pa smo onda mirni, jelda? Rolling Eyes

Stella, ako ti 1989 u nicku označava tvoje godište, jadni mi kad stariji od tebe(uključujući mene) imaju liberalniji stav prema temi. Imaš stav nadrkane neuke babe od 80-tak godina. Smiješna si.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 14.11.2011. 9:35 
Naslov:  

Nek si homoseksualci izgrade crkvu pa nek se tamo druže.

Ni pedofili ne paradiraju po ulicama jer bi ih zatukli.

Ukupno postova: 102
Post Postano: 14.11.2011. 9:40 

Stella1989 je napisao/la:

A i tebi ne znam što bih rekla, ako sama ne vidiš da homoseksualnost nije prirodna pojava.

Jel Adam i Eva ili Adam i Adam/Eva i Eva?

Hoće li novi ljudski život dati kombinacija 2 muškarca/2 žene ili ipak muško-ženska kombinacija? Koliko god to tebi zvučalo primitivno... Rolling Eyes

STVARNO??
Adam i Eva???
Pa de mi reci kako su se onda njihovi jedini sinovi Kain i Abel razmnozili?
Sigurno su kresali mamu svoju jer je bila jedina zena na svijetu po tom tvom razmisljanju?Jel to prirodno?A mozda su bili i pederi...pitaj tog svecenika pametnog kod kojeg se molis al pazi, mozda je i on gej...
I baj d vej, zasto bi se svi ljudi na svijetu razmnozavali kad nas je i ovako previse? Sve je to prirodna ravnoteza...

padobranac

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 14.11.2011. 10:15 
Naslov:  

mučki provokator je napisao/la:
Evo ja se slažem sa boldanim. Tko im brani da prave djecu, neka ih naprave koliko god hoće. I ja bi htjeo biti ministar pravosuđa a nemam pravni fakultet. Da li bi ja trebao paradirati po ulici zbog toga?

U biti nemam ništa protiv njih. Imam protiv paradiranja, nametanja gdje god se okreneš, ubacivanja u baš svaku seriju i film itd. Čim nas netko pokušava na ovakve načine uvjerit da je to dobro, nešto tu ne štima... Nasilje nije potrebno isto kao što nisu potrebna njihova paradiranja.

Pa parada = protest, ukazivanje na problem mirnim putem..
Ne uopce se u povijesti nije paradiralo protiv toga da djeca rade 14 sati u rudnicima, protiv izrabljivanja, za prava zena (koje su ono godine i zene pocele ici u skolu, recimo da ima 150 godina u najboljem slucaju)..
Jako je prirodno piti antibebi pilule i kondomi su isto jako prirodni, pa ti je to normalno, ne?
O kojoj mi to prirodi govorimo, kad civilizacija nema puno veze s prirodom..tocnije zatire ju gdje stigne..
A opet, nekima je skroz prirodno biti homoseksualan..
U nekim zemljama je skroz prirodno da zena bude zamotana kao mumija i ne izlazi iz kuce, a nama je to smijesno i cudno..
Normalno je ono sto se dogovorimo da je normalno..
e da je spiljskom covjeku netko rekao da ce ljudi letjeti u metalnim pticama, da ce bivoli setati s cipom u uhu..
sto se tice djece, ne znam, o tome bi morala biti javna rasprava, sto je bolje po djetetov razvoj, da sjedi u nekom domu za djecu ili da ima dvije majke..
Ne vidim sto bi dijete bilo nesretnije s dvije majke, nego recimo dijete heteroseksualnih roditelja alkoholicara..

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 14.11.2011. 10:23 
Naslov:  

muvifrik je napisao/la:
Stella, ako ti 1989 u nicku označava tvoje godište, jadni mi kad stariji od tebe(uključujući mene) imaju liberalniji stav prema temi. Imaš stav nadrkane neuke babe od 80-tak godina. Smiješna si.

Ako je moj stav da homoseksualnost nije normalna i prirodna pojava, zašto ispada da sam k'o neka zatucana baba?! Svakom normalnom čovjeku to neće biti normalna pojava, koliko god vi sebe prozivali velikim liberalcima!

Nisam rekla da sam protiv nih, baš me boli briga nek rade što hoće, ali ne moraju svugdje isticati da su oni gay i tražiti ne znam što. Također, nisam za to da se nad njima vrši nasilje, ako su gay nek si budu gay, nek žive sretno i rade što hoće. Samo nek ne cirkusiraju više s tim.

Ukupno postova: 91
Post Postano: 14.11.2011. 10:24 
Naslov:  

Jel Adam i Eva ili Adam i Adam/Eva i Eva?

Pozivanje na bibliju kao na argument je vjerojatno nešto najblesavije što sam vidio u zadnjih nekoliko mjeseci, a sinoć sam gledao Immortals 3D (što također vrlo visoko rangira po blesavosti).

Homoseksualci? Što ne? Mislim, baš me briga što netko radi, pa čak i na ulici dok time mene ne dira. Osobno sam više zabrinut, ne znam, recimo HDSSB-om, ali to je, dakako, druga tema Smile
Parade? Pa i ne baš - pretpostavljam da to više ide homoseksualcima na štetu nego išta drugo. Mišljenja sam da bi se lakše ukomponirali u društvu na suptilniji način, ali istovremeno shvaćam razloge zašto to rade.
Brak? Još jednom - što ne? Uopće ne vidim ništa loše u tome, baš me briga tko se s kime ženi/udava.
Djeca? E to ne, ali striktno iz pedagoških razloga, zamislimo dijete homoseksualnih roditelja kako se školuje, pa druga djeca bi ga neprestano maltretirala. To nema smisla.

E, sad, zanima me mišljenje vas koji ste protiv homoseksualizma? Ako to mislite nenormalnim, bolesnim i sl. kako to mislite riješavati? Terapije, liječenja, zatvaranje ili, još najbolje, klanje? Very Happy Dajte ljudi, pa takvo razmišljanje vodi u totalitarističko društvo. Tipa danas ćemo homoseksualce, a sutra, ne znam, sindikate (iako su neki sindikati možda zaslužili Smile ).

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 14.11.2011. 10:36 
Naslov:  

padobranac je napisao/la :
sto se tice djece, ne znam, o tome bi morala biti javna rasprava, sto je bolje po djetetov razvoj, da sjedi u nekom domu za djecu ili da ima dvije majke..
Ne vidim sto bi dijete bilo nesretnije s dvije majke, nego recimo dijete heteroseksualnih roditelja alkoholicara..

Mogu se složiti s većinom tvoga posta, ali se ne slažem oko ovih teza koje se tiču usvajanja djece.
Kad pobornici usvajanja djece od strane homo parova iznose svoje argumente, to se u većini slučajeva svodi na 'bolje da dijete odgajaju homoseksualci nego nasilni i pijani hetero parovi' . Zašto se unaprijed otklanja mogućnost da i homoseksualci mogu biti pijanci, naslinici, kriminalci i šta već sve ne...
Bit ću malo banalan i potkrijepiti to s jednim primjerom:
http://www.jutarnji.hr/ljubavnice-pale-u-nesvjest-nakon-sto-su-osudene-na-dozivotni-zatvor-za-ubojstvo-djevojcice--3-/985668/

Znate li koliko ima hetero parova koji iz raznoraznih razloga ne mogu imati djece i godinama čekaju na usvojenje djeteta zbog kojekakvih administrativnih i inih procedura?
Još jedanput ću ponoviti da ću prvi podržati usvajanje djece od strane homo parova kad nas sociolozi, psiholozi i drugi mjerodavni znanstvenici uvjere da odrastanje u homoseksualnoj zajednici neće poremetiti razvoj seksulanosti te usvojene djece.

Skoči u forum: