Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Ma znam, sve je to i meni jasno, nema se novaca, nemoguće ih je stvoriti, transfer po sezoni je neophodan, nego mi smeta to što su se prvo klinci prodali. Otišao je mali plum ( mislim na mlađeg, stariji je poluretardacija ionako), onda onaj mali Pavić, sad i dino, to su 3 igrača iz najperspektivnije generacije osijeka ikada, a sva 3-ica maloljetna. Pa bar danas nije problem prodati igrača za 200-300 k eura, a u Osijeku bar nije problem naći kog prodati kad su skoro svi kaos i bez njih se može. Trebali su utrapiti miličevića, barišića, gavrića ili vrgoča, pa čak bi lakše prežalio da je otišao jugović ili vidaković koji isto imaju veliki potencijal, nego djecu koju trebaš odgajati. Na takve temelje mislim, pa ta djeca ne moraju imat ugovore od 20 k kn mjesečno, zaštićeni su od transfera po uefinim pravilima ( pogledaj kak je mamić onog malog spriječio da potpiše za atletico madrid, iako se mali već skoro tamo preselio). Ako već godinama gledam bjedu, ne bi mi bilo teško gledat ju još 3, 4 pa i 7 godina, ali da znam da dolaze neki novi klinci. Ovako ti klinci idu u dinamo
|
pa kome prodati igrača koji igra u klubu koji je 8. u supermoćnoj HNL? kome? osim nekom idiotu..a i takvih je sve manje ako ih uopće ima..a da se recimo Šorša prodao, onda bi svi skočili na zadnje noge od bijesa što je klub eto prodao baš Šoršu..kažeš Barišića? daj nemoj me nasmijavati..Miličević..jel to onaj koji 3 puta izađe sam pred golmana protiv Zagreba i svaki put promaši? da, baš me čudi kako ne mogu prodati nijednog igrača NK Osijeka.. |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
nemoj se okomiti na njega pa letio je preko reklam nakon 30 sec čudo da se uopće vratio :O
nego na koga će sada krenuti vrijeđanje baš me zanima. eventulano bi mogli an babića jer on stvarno prečesto ide na dodavanje umjesto da i on nekad zapuca... |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
pazite vi kakvih sve luđaka ima..negdje sam pročitao da je Robert Špehar prodao sina Dinamu jer će mali dobiti 250-300k eura po sezoni ugovora(sve to zna taj pametnjaković jel..) pa će se tata oparit, točnije, pazite sad ovo, vratit svoje kockarske dugove!!! treba li što dalje komentirati..ovakve idiotarije su točka na i konstantnog pljuvanja po Špeharima u zadnjih godinu dana..inače tata koji je godinama igrao vani nema novaca nego je ovisan o plaći sina..o jebote, imaju li ljudi mozga u glavi.. |
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
najbolje bi bilo da se nogometni klub Osijek totalno zatvori ugasi i ono ruglo o stadiona sruši i vrati nekad ljepi vrt što je tamo bio dok još imamo barem 1 % morala i nismo se totalno do kraja osramotili. |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
kakav grad takav klub. |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Baš me zanima na kojoj tribini ti sjediš ........
[/quote]
@ČOBANAC reci molim te što je tu loše napisano....sve što je "Osječanin" napisao je realnost.
Loše stanje u NK OSIJEKU je zbog loše uprave, ne zbog loših igrača. Loša igra je samo posljedica.
Pa neće valjda igrači ostajati u Osijeku zbog navijača ili nečeg drugog, pa zašto bi oni ispaštali zbog loše uprave.
Neka samo oni idu gdje će cijeniti njihov talent!
A što se Mamića tiče...on svoje igrače dobro plati! |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Reći ću samo ovo,Dragutinu Keržeu skidam kapu!
Ostalo ne zaslužuje komentar. |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Na stranu to što prežustro braniš Špehare (iz samo sebi znanih razloga, iako ja tu nikako ne vidim što su oni to uložili u NK Osijek, tj. gdje su na gubitku, upravo obrnuto), u par rečenica si dobro opisao stanje u NK Osijeku pa te evo ovom prilikom pitam: što i kako dalje? Kakvu budućnost vidiš za NK Osijek? 5. ligu?
Ja osobno već 5-6 godina ne posjećujem redovito Gradski vrt, možda odem 2 put godišnje maksimum (ne, nije na Dinamo i Hajduk  ). Prošla me ona neka mladenačka zaljubljenost i privrženost gradu i klubu i jednostavno mi već godinama nije stalo do kluba. Zašto i bi kad kad vidim na nikome u klubu nije stalo. Pa nisam majmun da im još i novce dajem, tj. da ih častim da imaju za q-club. Dakle, evo pitam: što i kako dalje? Ili još bolje pitanje: kako vi tu mnogi možete navijati za taj i takav klub? Shvaćam tu taj neki osjećaj privrženosti, pripadnosti nečemu i tu neku nostalgiju, ali jebemu ovo već duuuugiiii niz godina nema veze s mozgom (navijačkim).  |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Nema to nikad veze sa mozogom. To je SRCE, protiv toga ne možeš.
Naši navijački prijatelji iz vinkovaca su jednom napisali: NE VJERUJE SRCE PAMETI PA ME TJERA TAMO GDJE SI TI!
E sad , često navijače vodi srce ali nekad treba imati i mozga i shvatit da nitko ne želi ulagati u sport (odbojka, rukomet, mali nogomet pa evo na kraju i nogomet).
Nažalost se sve svodi na lovu nas građana iz iz proračuna grada a ta jnovac bi trebao biti samo za klince i razvoj škole nogometa, a nažalost kod nas je to jedini siguran novac koji nije dosta ni za 10% proračuna.
ja ne vidim budalu koja bi to preuzela.. |
|
|
|
|
 |
pavle99 Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
Osiječanin mudro zboriš no uvijek postoji ono ali. Neko reče prežestoko braniš šperhare, iz osobnih razloga ili zdrave pameti. Ipak to tebi ostavljam da se sam pozabaviš. S jedne strane su ti Dino i otac a s druge navijači. Što sad? Da se prekopira Mamić i u rat s navijačima jer po tebi su svi neznalice i beskorisni u cijeloj priči. U svim komentarima se pojavljuju iskrice istine i nakon nekog vremena ispast će da su svi u pravu no to tebi ništa ne znači jer ti vidiš Dinin normalan razvoj u ZG pa onda zašto to nije imao u Osijeku. Misliš da će odmah u prvih 11 kao ovdje ili se kaliti negdje drugdje. Naravno da će se pretvoriti u klasnog igrača ali samo zato što je stvoren u Osijeku a ne u dinamovoj školi nogometa. Dobro te netko pitao kad si tako odlično upoznat sa stvarima, što dalje? Odlazak Špehara starijeg (budi sumnje u cijelu stvar) i prepuštanja nekom drugom klub ili propast i 5 liga. Ovako kako dosad su vodili klub mogu i navijači ako ne i bolje jer Oni to rade srcem pa ako nam je mjesto u petoj ligi barem ćemo tamo svi zajedno a ne kao kapetan što brod napusti prije prve litre vode u trupu. Kao što rekoh, mudro zboriš i potpisujem no previše si na jednoj strani bez konkretnih stvari za budućnost da ne bi bio sumnjiv. Na žalost svi smo sumnjivi jer netko još sluša srce, drugi gube razum a ostali ko ostali boli ih ona stvar! |
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jebote evo počeli su i Novalića zazivati...tooo mafijo vrati se u Osijek,kao da već nije dovoljno sve u kurcu. |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
 |
dariovi Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
uvijek je najlakše pametovati, kritizirati i pljuvati po svemu, a to se jedino izgleda na ovakvim forumima može pročitati. jedini suvisli komentar je onaj audio zapis istinskog zaljubljenika u nk osijek, dragutina keržea, to je ljubav prema klubu i iskrena emocija. a sve ovo ostalo, pljuvanje po špeharima ili njihovo branjenje istih koje prerasta u pljuvanje navijača s istoka...sramota me nekad i čitati. sve ovo je jedna prevelika LAKRDIJA koja u našem klubu dostiže vrhunac, ali prvenstveno zahvaljujući nedostatku novca i to je jedina tužna istina. netko je spomenuo 1000 ljudi na stadionu na posprdan način, e to su jedini preostali zaljubljenici u ovaj klub. sječam se onog vremena haranja po hnl, one predivne generacije, stadion pun, ali što me zasmetalo je to što su se svi kleli da su baš oni ti koji su stalno na tekmama, a ne znaju ni na kojoj su tribini. velika je sramota što se uprave koje se mijenjaju kao na traci ne bave više animiranjem publike, nego to moraju raditi klinci koji čine sadašnju jezgru kohorte. a njima svaka čast, uz toliko malo pomoći od bilo koga rade čuda. sve ovo ako dovede i do amaterizma meni neće smetati, uz klub ću biti i dalje kao i ovih 30 godina. tako me je odgojio otac koji me je kad sam imao 7 godina počeo voditi na utakmice, kao i majka koja je nočima šila zastave koje sam tražio ( za podsječanje, prvu veliku zastavu na osječkim tribinama je ona sašila) i ta ljubav ne može prestati nikada, čak ni u 5 ligi, a tu ljubav prenosim i svom sinu od 3 godine. |
|
|
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
A brate mili, de me to podsjeti kad je to NK Osijek harao po hnl-u? Mislis na onaj sramotni ukradeni kup, koji najbolje ocarava mentalitet ovog kluba... |
|
|
|
|
 |
 |
|