Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Državne institucije bi trebale odraditi svoj posao, naplatiti propisanu kaznu.. ako imaju auto imaju i za kaznu..
Moju poznanicu su prije nešto više od godinu dana lupili romi u neregistriranom starom kršu...dobro je da je bilo samo lakše ozlijeđenih..
Nego zar nije zabranjeno objavljivati fotografije ( i imena) maloljetnika u novinama ?
Ma država nam je stvarno bljak. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Eto objavili su i članak danas u Glasu na zadnjoj stranici,naravno njih dvojica nasmijani za volanom Zafire... Koja je sad poruka svega toga? To bi sad trebalo ispasti smiješno na kraju? Da su sletili u kanal oplakivalo bi ih pola Baranje a ovako su samo ispali fora,ma bravo mediji i pravna državo. |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Preseljenje građana RH po uzoru na druga Staljina, dakle? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
U normalnim zemljama, da bi bio njihov državaljanin moraš se izvrsno služit materinjim jezikom, u protivnom doviđenja.. možemo se i na njih ugledat pa isto pravilo uvest i kod nas, tako bi onda i tim klincima ciganima i cijeloj njihovoj obitelji, a i velikoj većini cigana rekli doviđenja jer nisu savladali osnove Hrvatskog jezika i jer se s istim ne znaju služiti, jel ti to dovoljno dobar razlog ili treba još ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
e da ih je milicija zaustavila...skinula bi im taj osmijeh sa lica.....
ovako su postali junaci svog sela...
a novinari po starom obicaju od govana su napravili pitu |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
70rupies Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
Naravno. Tako to počne. Onda ide dalje...
Ali uzmimo da krene s Romima, a niti jedna druga država ih ne bi primila. Što bi onda? |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
ne zanima me, al u RH ne bi bili |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
|
@Provokator
lol
Super plan i ideja (pogotovo izvedba)... |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Po uzoru na civiliziranog Europljanina, dičnog demokratu Sarkozija, šup karta preko granice. Jednostavna ideja i realizacija. |
|
|
|
|
 |
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
blago malom kad zna vozit sa 11 god.  |
|
|
|
|
 |
|
Sva sreća pa RH nema kapaciteta za take pizdarije... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
Onda tu još vidim problem sa dalmatincima, istrijanima, zagorcima, podravcima... Svi oni govore nekakav prljavi, neknjiževni jezik. Sve to treba po kratkom postupku...
Kao što to rade u normalnim zemljama poput Kambodže, Šri Lanke, Ruande... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
pa ova zemlja i jeste u rangu sa zaostalim zemljama tako da me ne čude komentari njenih zaostalih gradjana koji malo malo " protjeruju" one koji misle drugačije, one koji su drugačiji od njih samih |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
Pusti, bio je on po normalnim zemljama, vidio je svijeta u misijama UN-a.  |
|
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Pa naravno... Svi koji nemaju barem jednu šahovnicu istetoviranu negdje na tijelu, ne nose oko vrata nekog sveca zaštitnika ili barem narukvicu iz Međugorja, ne posjeduju kompletnu diskografiju M.P.Thompsona i M.Škore, ne idu na misu, ne glasaju za desne opcije niti pjevaju prigodne pjesme s početka 40'tih trebaju biti odmah deportirani u najboljem slučaju, ako ne i pogubljeni odma po kratkom postupku... |
|
|
 |
 |
|