Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječak zbog igrice ne jede i prijeti samoubojstvom!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.05.2011. 18:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Redakcija 031 je napisao/la:
K liječniku je prestao odlaziti već dva mjeseca nakon prvog pregleda, a psihijatru u osječku bolnicu i dalje dolazi samo njegova majka.

Ne shvaćam ni zašto njegova majka dolazi psihijatru ak je sin poremećen?

Ukupno postova: 350
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.05.2011. 19:19 
Naslov:  Re: Dječak zbog igrice ne jede i prijeti samoubojstvom!

igrca je samo okidač, očigledno je da mali ima još neki poremečaj....asocijtivnost..treba početi od početka..naravno prerezat žice..ali koninuirano kao obitelj odlaziti po stručnu pomoć...vratiti malog u realnost i nabiti mu obaveze pnajviše fizičke.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 08.05.2011. 23:06 
Naslov:  

nemosvjerovat je napisao/la:
ljudi pa to je chosen!provjereno!

Ja to odmah reko' ...

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
simo031

Post Postano: 08.05.2011. 23:09 
Naslov:  

Yoanna35 je napisao/la:
igrca je samo okidač, očigledno je da mali ima još neki poremečaj....asocijtivnost..treba početi od početka..naravno prerezat žice..ali koninuirano kao obitelj odlaziti po stručnu pomoć...vratiti malog u realnost i nabiti mu obaveze pnajviše fizičke.

Radna terapija...odgojna mjera iz bivše Juge...i danas nezamjenjiva...

simo031

Post Postano: 09.05.2011. 0:18 
Naslov:  

O, admini, a gdje je nestala slika onog smiješnog lika koji drži košaru sa nekim čudnim "gljivama"? osijek031.com smile

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 09.05.2011. 1:38 
Naslov:  

exHOP3on je napisao/la:
WOW se plaća, zašto oni njemu to plaćaju?

To mi je bila prva pomisao kad sam vidio; ne samo da mu (očito) plaćaju, već su mu dopustili da sa 13 godina igra to (subjektivna ocjena igrača EVE-a Smile) šareno pedersko smeće bez da su se uopće raspitali kakav učinak (na djecu!) imaju MMORPG-ovi.
Ja ovdje mogu ponuditi dosta nekonvencionalno rješenje stvari: razgovarati s malim o igri; interesirati se; potruditi se shvatiti logiku i mehaniku igre (pasionirani igrači rado pričaju o tome); saznati na kojem je serveru i koga sve igra. I onda ubiti boga u njemu u igri, ili angažirati cijeli klan koji će ga progoniti kroz cijelo fakin virtualno kraljevstvo. Very Happy
Naravno, sad je prekasno za poduzimanje ovakve ili slične ("virtualne") mjere.

Što se tiče ostalih prijedloga sa topica:
1. Batine bi vam (da sam ja klinac) priskrbile kaznenu prijavu i dug sudski proces, toliko naporan i toliko prožet mojim suzama i izmišljotinama da bih u roku mjesec dana igrao štogod želim kod novih staratelja.
2. Bacanje kompa kroz prozor rezultiralo bi igranjem WOW-a u nekoj od igraonica; pare bih krao roditeljima, a kad saznaju, well, vidi 1. Very Happy

U svemu ostalome - potpisujem post morgana.

E, da, a što se tiče teze da prije, kad smo se kao klinci valjali u blatu, nije bilo "poremećaja" među klincima - tu se ne slažem; znam neke (sada odrasle ljude) koji su bili zbilja bolesni klicni (al' ono, sick shit!); neki su se popravili, neki ne, no ja i dalje žalim što svoje 1. računalo nisam dobio ranije (a htio sam ga od 9. godine). O modemu da ne pričam! Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 09.05.2011. 9:18 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
muvifrik je napisao/la :
chosen je napisao/la:
jel znaš ti kad jedino riješenje je da ubiješ boga u klincu?

A o pismenosti i složiti normalnu rečenicu da ne pričamo...ostale postove mi se neda kvotat... Rolling Eyes

Ma, momci, ne vrijedi se truditi, samo kliknete na ignore. Eh, još da se u citiranim postovima ne vidi što je pisala osoba koju ignorirate, to bi bila divota.

koji je razlog brisanja mog originalnog posta? smiješno...

anaisnin
Ukupno postova: 44
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 09.05.2011. 9:57 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
kreteni roditelji primitivni idioti osijek031.com smile ništa više nemam za napisati...tako je bravo ljudi ajmo samo zato što ste vi stari prdonje pa nerazumijete tehnologiju i igre UBITI BOGA U NEKOME..isto tako i ako dijete nevjeruje u isus ubi boga u njemu SABI GA PALICOM!!!!!
i onda se pitam zašto nam je ovak u državi...jebote koji kreteni od roditelja osijek031.com smile

čovjek uopće ne zna što bi ti rekao.... stručnjak? terapija? ne krivi svoje roditelje i oni su samo ljudi, pusti internetsku populaciju na miru

simo031

Post Postano: 09.05.2011. 10:08 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la:
1. Batine bi vam (da sam ja klinac) priskrbile kaznenu prijavu i dug sudski proces, toliko naporan i toliko prožet mojim suzama i izmišljotinama da bih u roku mjesec dana igrao štogod želim kod novih staratelja.
2. Bacanje kompa kroz prozor rezultiralo bi igranjem WOW-a u nekoj od igraonica; pare bih krao roditeljima, a kad saznaju, well, vidi 1. Very Happy

Za maloljetne delikvente (koji kradu od roditelja i ne žele se ponašati po nekim zadanim standardima), postoji ustanova u kojoj su uvjeti života bitno lošiji od onih kod kuće. Pa ko' voli nek izvoli.

Situacija je previše kompleksna, da bi se paušalno moglo reći što i kako. Međutim sigurno nije jedna od alternativa klincu dozvoliti da radi što hoće, i još dublje zaglibi u svojoj ovisnosti. Svakako treba nametnuti pravila (trebalo je to napraviti odavno) i inzistirati na poštivanju istih. Ako izvlačenje djeteta iz ovisnosti ,i vračanje u normalan život, zahtijeva drastične mjere (potpuna zabrana igrica i eventualna mogućnost odvajanja djeteta od obitelji) onda ih treba poduzeti, jer to je u interesu djeteta. Popuste li mu, klinjo će se svaki put služiti istim metodama (ucjenama) da bi ostvario svoje ciljeve.

!nnovation
Ukupno postova: 304
Post Postano: 09.05.2011. 14:57 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la :
, no ja i dalje žalim što svoje 1. računalo nisam dobio ranije (a htio sam ga od 9. godine). O modemu da ne pričam! Very Happy

Takodjer! Smile

@tema
Rijec je o ovisnosti i tesko je ocekivati od 15-godisnjaka da polozi ispit na kojem redovito padaju odrasle osobe.
sudeci po clanku,roditelji se trude....koliko bi vas poslalo vlastito djete kod psihijstra?
tipicno roditeljski, uvijek pametuju i najglasniji su oni roditelji koji imaju najgoru djecu.

obitelji i decku zelim puno srece da iz ovoga izadju sto bezbolnije!

70rupies
Ukupno postova: 68
Post Postano: 09.05.2011. 15:05 
Naslov:  

@silvek

"ZNAM LJUDE" koji nisu dobili ni šamar u životu pa su sada u zatvoru jer su opljačkali trgovinu 20 metara od svoje kuče a imali su 16 godina, a jedan je čak i crkvu pokrao, sukobljavao se sa policijom, itd. ...

Pardon, dopuna navoda, obje crkve su tu noć pale, i katolička i pravoslavna, nemojmo umanjivati...

Zadnja promjena: 70rupies; 09.05.2011. 15:38; ukupno mijenjano 1 put.

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 09.05.2011. 15:14 
Naslov:  

K liječniku je prestao odlaziti već dva mjeseca nakon prvog pregleda, a psihijatru u osječku bolnicu i dalje dolazi samo njegova majka.

!nnovation je napisao/la:
sudeci po clanku,roditelji se trude....koliko bi vas poslalo vlastito djete kod psihijstra?

Ukupno postova: 343
Post Postano: 09.05.2011. 15:29 
Naslov:  

i šta koliko likova lvl 85 ima mali?
na kojem je serveru ima li šta "golda " prodat/dat, kad nemože igrat više?

!nnovation
Ukupno postova: 304
Post Postano: 09.05.2011. 15:54 
Naslov:  

exHOP3on je napisao/la :

!nnovation je napisao/la:

ok,slali su ga doktoru koji ce mu dati uputnicu za psihica.
slali su ga, sudeci po komentarima tu vecina bi ga zatvorila u podrum i drzala na kruhu i vodi.
s tim deckom treba raditi mladi psihijatar koji dobro razumije njegov problem.
treba ga posjetiti a ne ocekivati od malog da nekud ide, pa to je djete koje ni ne shvaca da ima problem.

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 09.05.2011. 15:56 
Naslov:  

inspektormaska je napisao/la:
i šta koliko likova lvl 85 ima mali?
na kojem je serveru ima li šta "golda " prodat/dat, kad nemože igrat više?

osijek031.com smile
Nu kikirikija! Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: