Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Ljudi koji su u hdzu vrsili gospodarski kriminal u Osijeku u 90tima sad sjede u HDSSBu, ujedno jedan takav je i osnivatelj, tj. predsjednik stranke
Stare navike se ne mjenjaju
|
Jako si načitan. To znači ako je otac ubica bit će i sin ili ako se majka prodaje i kći će...?! Jel to tako kod vas načitanih ide ?
|
Ovdje se radi o istoj ekipi, ne o njihovim potomcima... |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Gube HSPovci i HDzovci polako tlo pod nogama jer čak ni na internetu nisu tolko brojni i jedinstveni kao prije.
Sve je više pohvala prema gradskoj upravi jer ljudi kuže da se poltika može voditi jedino ovako racionalno kako se sada u Gradu radi.
Samo ono što se ima može se trošiti.
Lako je 4 godine biti pijani milijarder ali onda će tvoji nasljednici i praunici vračati tvoje dugove. |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Tko to hvali gradsku upravu ?? Članovi HDSSB-a? Jedino oni i mogu.
Ovakvu katastrofalnu politiku koju vode HDSSB i HNS mogu podržavati dvije vrste ljudi
1. oni koji su se direktno okoristili od nje
2. oni koji se tek planiraju okoristiti
Koji si ti ? |
|
|
|
|
 |
|
Ovaj pod 2.
Planiram se okoristii boljom budućnosti! |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Ja sam onaj koji je kako kaže "Mrky007" maknuo pijane milijardere da ne potoše i za moje i vaše i njihove... sinove, kćeri i unuke unaprijed... ! |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
|
Jedini problem je što su ti pijani milijarderi u obliku Đapića,sanadera, Šuker-Dalića pa čak i Jace uvjerili ljude da se sve može na kredit kod strane banke i da se sve može na karticu.
Ljudi, treba birat one koji štede i tek za par godina štednje i odricanja, kad svi shvate da trošimo iznad svojih mogućnosti možemo krenuti polako dalje za dobrobit naše djece.
To svi znate u dubini svoje duše i nemojte kriviti one koji vas nagovaraju na štednju nego krvite one koji svu sve potrošili i koji bi i dalje htjeli trošiti jer se boje priznati sebi da smo u banani!! |
Zadnja promjena: Mrky007; 27.04.2011. 0:05; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Eto može i ovo gore pitanje za Angeliuma isto..
a na tvoj post sam pisao an prošloj stranic:
A čovjek(Tadić) se vjerovatno probao iščupat iz hdzovih ralja kad je sanader odlepršao.
Vidio je da HDZ gubi izbore pa se išao prešaltati.
Svako tko imalo zna nešto o Osijek koteksu zna da je to HDZova firma. Nisam recimo niakd vidio ni jedan njihov oglas u glasu Slavonije... Ko je pametan zna šta ja pričam.. Ko ne zna ispadne naivan kao ti.
Odlazite od teme i svaka tema koju gubite odlazi vam na te 90te
|
Apsolutno točno. Svojim mafijaškim metodama Tadić je uspio prebaciti vlastitu krivnju na HDSSB i stvorio kolektivnu krivnju ( takvim metodama se i HDZ služi ) jer preko HDZ-a više nije mogao krasti državu, a nije htio završiti iza rešetaka jer je znao da će ga HDZ žrtvovati kao što su žrtvovali i Glavaša ( ne poričem time njegovu krivnju za zločine ). To su mafijaške metode, a da ne govorimo i o tome da i predsjednici sudova surađuju s tim mafijašima, a vjerovatno ih puno ima i u USKOK-u kad je svaka akcija samo igrokaz za izjebani narod. |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Hm ne znam što me više nasmijava ili užasava ovi pokušaji praja hdssb-ove odgovornosti od slučaja podmićivanja sudaca. No dobro, oni koji podržavaju kriminal završe ko sanader
Mene zanima, kad već pokušavate oprati odgovornost s Vaše stranke, sljedeće: zašto županija, koja je vlasnik srednjih škola, i župan kao njezin predstavnik nije suspendirao ravnateljicu opće gimnazije koja je također bila uhićena do okončanja postupka? |
|
|
|
|
 |
debelodjubre Ukupno postova: 128 Spol:  Nebitno
|
vidiš, vidiš, most za nigdje je investicija...prestrašno...i obnova trga je investicija, jel tako??? Osnovna razlika između svih stranaka i HDSBB-a je ta što su pripadnici glavaš religije slijepi izvršitelji, sektaši...postoji ona stara, što više puta ponoviš laž ona postaje istinita. Jer tko više priča da je Branba osuđeni RATNI zločinac, ma jok, on je politički osuđen...vidiš Bubika milijardu puta je ponovio naučene riječi investicije i javna nabava...toliko puta da sam prosto zaboravio da je Miljenko "narodnjak" dobio Zoo hotel, vjerojatno preko javnog natječaja, a to je tek početak, kreću privatizacije gradskih firmi, baš me zanima tko će ih dobiti...i normalno , sve to ide lakše kad imaš svoje novine i sektaše koji žuljaju tipkovnice na namještenim poslovima u županiji(ma jok, tamo je bio natječaj...) |
|
|
|
|
 |
francika
|
Hm ne znam što me više nasmijava ili užasava ovi pokušaji praja hdssb-ove odgovornosti od slučaja podmićivanja sudaca. No dobro, oni koji podržavaju kriminal završe ko sanader
Mene zanima, kad već pokušavate oprati odgovornost s Vaše stranke, sljedeće: zašto županija, koja je vlasnik srednjih škola, i župan kao njezin predstavnik nije suspendirao ravnateljicu opće gimnazije koja je također bila uhićena do okončanja postupka?
|
Ne znam na koga misliš kada kažeš Vaša stranka. Ja nemam nikakve veze sa HDSSB-om kao ni sa HSP-om, a ponajmanje sa HDZ-om, a da ne govorim o SDP, HNS i HSLS-u ili LS-u ( ili kako se već zovu te liberalne stranke ), nemam veze ni sa kakvim strankama.
Jedino što je bitno je to da li nešto što radi sadašnja vlast je dobro ili nije dobro, a isto tako što je dobro ili nije dobro što su radile prethodne vlasti, i što dobro radi oporba ( koliko vidim da ne radi ništa osim što se slika kad se bave cvjećarstvom po gradu, spaljivanjem svijeća na trgu i ne mogu se više sjetiti što još radi oporba, a možda ne radi ništa jer čeka da glasamo za njih na idućim izborima, tko je vidio raditi za badava ).
Ne znam točno što je bilo sa ravnateljicom, ali slažem se da ju je župan trebao suspendirati ako joj netko nije podmjestio krivnju, ali i taj presedan će se valjda jednom dogoditi. |
|
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
HDZ=HDSSB
koja je razlika?
|
broj slova u kratici naziva stranke i ništa više.
Unistava li onda svaka stranka svoju lokalnu sredinu jer u svakoj zupaniji iregiji , pa i gradu je nezaposlnost veća neg oprošle godine?
Kako sad HDZ uništava a prije 2 gdoine kad ste zajedno išli u izbore nije uništavao?
|
pa dok su bili u HDZ-u nisu prstom mrdnuli za slavoniju. draže im je bilo ne zamjerati se tuđmanu nego žrtvovati se za slavonce.
Kako HDSSB uništava i bio je u HDZ prije 2005 a bio je u koaliciji sa HSP 2007 godine .. i sa SDP 2009-2010. godine u zupaniji??
|
zapitaj se koliko je ured OBŽ-a u Bruxelesu sklopio poslova. ali se prvo zapitaj jeli uopće radi.
licemjeri i guzicari politicarski.
kad opet budete svi zajedno u koaliciji opet ce vam oni valjati
|
je, a najveći su oni koji samo seruckaju po forumu. pustimo vladajuće neka rade što hoće.
Pohvalite kad netko napravi dobar potez a popljujte kad netko sjebe.
U ovom slučaju Osijek koteks po nalogu HDZ jebe i osječane i Bubala, a vi tu o pričate nekim prošlim vremenima kad ste svi ste se guzili sa svima.
|
super, minuli rad treba zaboraviti. kako si ti dobro partijsko čedo, nastavi tako. zaboravi na privatizaciju koju su provodili glavaševi direktori. zaboravi 42 miliona eura koje su poreski obveznici morali isplatiti zbog nepravilnosti u pretvorbi slavonske banke. glavonja bio u nadzornom odboru. nisam čuo ni šišljagića, još manje manekena da su i riječ zucnuli o tome. ili kako je sirovina upravljala radio đakovom? trošak ispostavljen slavoncima. nastavi gnojiti, mi smo tu kako bi sve plaćali. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Autobusni kolodvor
Na dnevnom redu je danas bio već četvrti dodatak Ugovoru o izgradnji Autobusnog kolodvora u Osijeku. Posebno osjetljiva tema za gradonačelnika Bubala, jer otvaranje novog kolodvora najavio je još za 8. ožujka. Rokovi su već četiri puta probijeni, a Bubalo je dao naređenje pročelnici Upravnog odjela za urbanizam i graditeljstvo, Branki Andraši, a samim time i izvoditeljima radova, Osijek – Koteksu, da kolodvor mora biti otvoren 02. lipnja!
|
u naslovu pise 'ultimatum' sto podrazumjeva protumjeru. dakle ... sto ce tocno bubalo napraviti ako koteks ne otvori autobusni kolodvor ? |
|
|
|
|
 |
francika
|
Autobusni kolodvor
Na dnevnom redu je danas bio već četvrti dodatak Ugovoru o izgradnji Autobusnog kolodvora u Osijeku. Posebno osjetljiva tema za gradonačelnika Bubala, jer otvaranje novog kolodvora najavio je još za 8. ožujka. Rokovi su već četiri puta probijeni, a Bubalo je dao naređenje pročelnici Upravnog odjela za urbanizam i graditeljstvo, Branki Andraši, a samim time i izvoditeljima radova, Osijek – Koteksu, da kolodvor mora biti otvoren 02. lipnja!
|
u naslovu pise 'ultimatum' sto podrazumjeva protumjeru. dakle ... sto ce tocno bubalo napraviti ako koteks ne otvori autobusni kolodvor ?
|
Pa ne može ništa napraviti jer je predsjednik suda Ljubojević mafijaš, nego mora čekati milost Božju da ubaci trunku morala Tadiću u glavu i da otvori taj kolodvor bez financijskog ucijenjivanja grada. Tko zna kakve milijunske projekte Tadić zahtjeva od grada ( Bubala ) za uzvrat, a isto tako i od županije ( Šišljagića ).
Zar ne bi bilo pametno da Tadić uloži stotine milijuna kuna koje je pokrao od države i pokrene neku proizvodnju? Nažalost, ako bolje pogledate Tadića vidjet ćete mu u očima koliko je pohlepan za novcem i spreman učiniti sve samo da ga ne mora trošiti.
Takav čovjek nije sposoban za ništa drugo osim za krađu pa zato kolodvor neće biti otvoren sve dok se ne izabere nova vlast. Tada će Tadić biti prisiljen otvoriti kolodvor zbog sramote pred građanima. |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
u naslovu pise 'ultimatum' sto podrazumjeva protumjeru. dakle ... sto ce tocno bubalo napraviti ako koteks ne otvori autobusni kolodvor ?
|
Može jedino unajmit Glavaševe bombaše i tjelohranitelje da pokušaju nešt "na mišiće" sredit  |
|
|
|
|
 |
|
samo citiram :
Marijana Petir, HSS
„…. [b]Željela bih ovdje istaknuti dobar primjer razvojne agencije. Smatramo u HSS-u da je dobar primjer Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje koja je otvorila i ured u Bruxellesu[/b]. Rekli bi da radi punom parom pa je u posljednje tri godine odobreno ukupno 43 projekta od strane EU koje EU sufinancira s iznosom od 50 mil. kuna...“
Tonino Picula, SDP
„… .Ima i pozitivnih primjera, i treba ih i ponoviti, a riječ je, kao što je ovdje već rečeno, o Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji koji iz različitih programskih okvira pretpristupnih fondova EU u protekle 2 godine privukla 45,5 mil. kuna za 43 odobrena projekta. Iza toga rezultata stoje brojne nevladine udruge, jedinice lokalne uprave i samouprave, ustanove, državna poduzeća i institucije, ali i Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje osnovana prije 4 godine. Zahvaljujući njima, Osječko-baranjska županija je najuspješnija u Hrvatskoj u povlačenju novca iz europskih fondova, a što je potvrđeno početkom veljače kada su objavljeni rezultati 1. natječaja IPA prekogranična suradnja Hrvatska-Mađarska.. |
|
|
|
|
 |
 |
|