Autor |
Poruka |
hrvojeeee
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mene više muči to što sam čuo nekakve priče o prijavama kućanstava bez vidljivog kućnog broja, ako budem provodio popis u mjestu stanovanja, morat ću prijavit ljude radi toga ili... |
|
|
|
|
 |
Baranja.031 Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Bila sam 2001 na popisu tad je gosp. pored mene sve pogrešno napisala pa je bilo čak i križanja, naravno ona je bila primljena a ja nisam. To nije bilo preko veze nego se optički čitač sj**o. |
|
|
|
|
 |
hrvojeeee
|
Znači, kontrolori će imati pune ruke posla kada su primljeni tako "pismeni" ljudi.... |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
hrvojeeee
|
Ionako će si namjestit rezultate onako kako njima odgovara.... |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
|
malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post. |
|
|
 |
karamba Ukupno postova: 56 Spol:  Nebitno
|
Priznajem da se na ovom forumu stvarno može naći dobrih i žestokih rasprava ali ova to jednostavno nije... |
|
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Evo ja sam pak dobio informaciju da ti nikakva veza i vezica ne može pomoći u ovom prvom eliminacijskom krugu, dakle kod tog famoznog optičkog čitača. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
|
malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post.
|
Ej oprosti, ali nisam znao da sve bukvalno shvačaš. I molim bez provokacija tipa "Evo ja nisam u stranci pa sam primljen i šta sad". Nemoj misliti da si pametan ako pokažeš da je netko drugi glup. |
|
|
|
|
 |
|
čudno kako taj famozni optički čitač voli samo ljude koji su podobni,(PODOBNE PO OSNOVI LJUDI KOJI SU BLIŽE VATRE)ali ne i pismene i fakultetski obrazovane ljude izgleda, meni se taj optiči čita treba na popravak. |
|
|
|
|
 |
varg vic
Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci. |
|
|
|
|
 |
|
MOŽDA JE POKVAREN TAJ FAMOZNI OPTIČKI ČITAČ?ŠTO VI GOSPODINE BRICK TOP NA TO KAŽETE?
JA MISLIM DA BI BILO OK DA TAJ ČITAČ PONESU SA SOBOM ONE DVIJE GOSPOĐE KADA KRENU U TESTIRANJE |
|
|
|
|
 |
exosječanka
Ukupno postova: 123 Spol:  Žensko
|
Ja sa popisa poznam nekoliko ljudi od toga su dvoje preko veze a jedna nije (koliko sam upoznata iz prve ruke) za ostale ne znam pa neću komentirati . Ali ne znam da li ste upoznati da ih je dosta sa visokom stručnom spremom pa se ne bi čudila da Jaca za koji dan objavi podatak kako je zabilježen veliki postotak zapošljavanja visoko obrazovanih kadrova. A to što će oni za mjesec dana svi natrag na biro to je već drugi par rukava . Živi bili pa vidjeli. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci.
|
Možda i jesi u nekoj stranci, ali netko je lijepo opisao da su se zapošljavali rođaci od ovih, rođaci od onih, isto tako i prijatelji od jednih i drugih pa kćeri od tipa iz jedne službe, pa iz druge službe, a i po jedan iz svake stranke da ne bi ispalo stranački makar je, pa stoga i ako te je netko učlanio u stranku a da ti to nisi ni znao vjerovatno te ne bi izabrali po stranačkoj osnovi jer je postalo očito pa se sada moraju skrivati iza crkve, a radi vjerodostojnosti ipak je primljeno nekoliko i preko Lotery sustava direktno prijavom zavodu za statistiku. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ja bi sad najradije svoje mjesto prepustio nekom iz neke stranke da vam ne kvarim vašu teoriju zavjere. ajd da probamo demistificirati i taj test; znači minimum je bio 70% (tako je bilo u vukovaru gdje su čak objavili postotak svake primljene osobe). jeste li svi dobro promotrili onaj obrazac na vrhu testa? pokušali što sličnije napisati sva slova i brojeve? osobno vjerujem da je puno više ljudi bilo preko 70% nego što ih je u konačnici primljeno. valjda su onda uzimali i neke druge kriterije. struku, prijašnje iskustvo, razlog zbog kojeg ste se prijavili...
@francika, žalosno je uopće živjeti u državi u kojoj se toliko veselim jednomjesečnom poslu za 3.500 kuna, a osoba sam s diplomom. no to je sad već tema za neku drugu raspravu. naravno da niti tebi, niti ikom drugom želim zlo, već jednostavno ne želim da me se dovodi u kontekst nekih političkih stranaka jer se ježim od toga. a s ovim tvojim "samo politički podobni" si upravo to napravio. |
|
|
 |
 |
|