Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.03.2011. 18:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mene više muči to što sam čuo nekakve priče o prijavama kućanstava bez vidljivog kućnog broja, ako budem provodio popis u mjestu stanovanja, morat ću prijavit ljude radi toga ili...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Baranja.031
Ukupno postova: 7
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2011. 18:30 
Naslov:  

Bila sam 2001 na popisu tad je gosp. pored mene sve pogrešno napisala pa je bilo čak i križanja, naravno ona je bila primljena a ja nisam. To nije bilo preko veze nego se optički čitač sj**o.

hrvojeeee

Post Postano: 18.03.2011. 18:32 
Naslov:  

Znači, kontrolori će imati pune ruke posla kada su primljeni tako "pismeni" ljudi....

Baranja.031
Post Postano: 18.03.2011. 18:34 
Naslov:  

Kao i čitava država.

hrvojeeee

Post Postano: 18.03.2011. 18:36 
Naslov:  

Ionako će si namjestit rezultate onako kako njima odgovara....

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 18.03.2011. 18:54 
Naslov:  

francika je napisao/la :
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
karamba
Ukupno postova: 56
Post Postano: 18.03.2011. 19:37 
Naslov:  

Priznajem da se na ovom forumu stvarno može naći dobrih i žestokih rasprava ali ova to jednostavno nije...

Brick Top

Ukupno postova: 708
Post Postano: 18.03.2011. 20:03 
Naslov:  

Evo ja sam pak dobio informaciju da ti nikakva veza i vezica ne može pomoći u ovom prvom eliminacijskom krugu, dakle kod tog famoznog optičkog čitača.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 18.03.2011. 20:23 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
francika je napisao/la :
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post.

Ej oprosti, ali nisam znao da sve bukvalno shvačaš. I molim bez provokacija tipa "Evo ja nisam u stranci pa sam primljen i šta sad". Nemoj misliti da si pametan ako pokažeš da je netko drugi glup.

Baranja.031
Post Postano: 18.03.2011. 20:25 
Naslov:  

čudno kako taj famozni optički čitač voli samo ljude koji su podobni,(PODOBNE PO OSNOVI LJUDI KOJI SU BLIŽE VATRE)ali ne i pismene i fakultetski obrazovane ljude izgleda, meni se taj optiči čita treba na popravak.

varg vic

Ukupno postova: 2
Post Postano: 18.03.2011. 20:30 
Naslov:  

Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci.

Baranja.031
Post Postano: 18.03.2011. 20:37 
Naslov:  

MOŽDA JE POKVAREN TAJ FAMOZNI OPTIČKI ČITAČ?ŠTO VI GOSPODINE BRICK TOP NA TO KAŽETE?
JA MISLIM DA BI BILO OK DA TAJ ČITAČ PONESU SA SOBOM ONE DVIJE GOSPOĐE KADA KRENU U TESTIRANJE

exosječanka

Ukupno postova: 123
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.03.2011. 20:51 
Naslov:  

Ja sa popisa poznam nekoliko ljudi od toga su dvoje preko veze a jedna nije (koliko sam upoznata iz prve ruke) za ostale ne znam pa neću komentirati . Ali ne znam da li ste upoznati da ih je dosta sa visokom stručnom spremom pa se ne bi čudila da Jaca za koji dan objavi podatak kako je zabilježen veliki postotak zapošljavanja visoko obrazovanih kadrova. A to što će oni za mjesec dana svi natrag na biro to je već drugi par rukava . Živi bili pa vidjeli.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 18.03.2011. 20:53 
Naslov:  

varg vic je napisao/la :
Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci.

Možda i jesi u nekoj stranci, ali netko je lijepo opisao da su se zapošljavali rođaci od ovih, rođaci od onih, isto tako i prijatelji od jednih i drugih pa kćeri od tipa iz jedne službe, pa iz druge službe, a i po jedan iz svake stranke da ne bi ispalo stranački makar je, pa stoga i ako te je netko učlanio u stranku a da ti to nisi ni znao vjerovatno te ne bi izabrali po stranačkoj osnovi jer je postalo očito pa se sada moraju skrivati iza crkve, a radi vjerodostojnosti ipak je primljeno nekoliko i preko Lotery sustava direktno prijavom zavodu za statistiku.

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 18.03.2011. 22:21 
Naslov:  

ja bi sad najradije svoje mjesto prepustio nekom iz neke stranke da vam ne kvarim vašu teoriju zavjere. ajd da probamo demistificirati i taj test; znači minimum je bio 70% (tako je bilo u vukovaru gdje su čak objavili postotak svake primljene osobe). jeste li svi dobro promotrili onaj obrazac na vrhu testa? pokušali što sličnije napisati sva slova i brojeve? osobno vjerujem da je puno više ljudi bilo preko 70% nego što ih je u konačnici primljeno. valjda su onda uzimali i neke druge kriterije. struku, prijašnje iskustvo, razlog zbog kojeg ste se prijavili...
@francika, žalosno je uopće živjeti u državi u kojoj se toliko veselim jednomjesečnom poslu za 3.500 kuna, a osoba sam s diplomom. no to je sad već tema za neku drugu raspravu. naravno da niti tebi, niti ikom drugom želim zlo, već jednostavno ne želim da me se dovodi u kontekst nekih političkih stranaka jer se ježim od toga. a s ovim tvojim "samo politički podobni" si upravo to napravio.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile

Skoči u forum: