Moram priznati da se sve manje vidim smisao ovih prosvjeda, ali ipak želim biti tamo, želim da se vidi da ima onih koji su protiv ove vlasti - da nas ima brojčano. Ali od ovih prosvjeda, čini se, ništa konkretno nema. Kad i ako se promijeni vlast morat će se naći rješenja kako dalje.
Za mene jedino rješenje predstavlja zasukavanje rukava i promjena ovog naroda, promjena koja kreće od samog sebe, promjena koja znači usvajanje radnih navika, obrazovanost, racionalnost u trošenju i mnogo toga ostalog. A za tu evoluciju će nam trebati desetljeća, ako ne i stoljeća.
I iskreno, smisao ovih prosvjeda, barem u Osijeku, sve manje vidim zbog nekih (ali ne i malo) ljudi koji se na njima okupljaju, a koji bi sve, samo ne ovu evoluciju. Već sam napisao u prethodnim temama, niti su se knjige ikada prihvatili, niti alata, bježe od posla kao vrag od tamjana( a i kad rade ljenčare i fušare) , novaca za cuganje i pljuganje i ostale gluposti redovno imaju, itd.
Jesu li Pernar i Lončar luđaci ili normalni, ne znam, nadam se da će nestati jednako kako su se pojavili. Iako, moram priznati, gestikulacije navedene dvojice, a pogotovo ćosavog Pernara, ne pokazuju da se radi o 100% normalnim ljudima.
Zadnja promjena: zen031; 06.03.2011. 0:11; ukupno mijenjano 1 put.
zen031 je napisao/la:
I iskreno, smisao ovih prosvjeda, barem u Osijeku, sve manje vidim zbog nekih (ali ne i malo) ljudi koji se na njima okupljaju, a koji bi sve, samo ne ovu evoluciju. Već sam napisao u prethodnim temama, niti su se knjige ikada prihvatili, niti alata, bježe od posla kao vrag od tamjana, novaca za cuganje i pljuganje i ostale gluposti redovno imaju, itd.
Najbolji su mi ovi na forumima sto kenjaju kako nema smisla sve to sto se desava na ulici i kako se nema za koga glasati ako ova vlada pladne ima ima doci ce novi mozda jos neznate za njih al ce doci.. ocito da vi koji na takav nacin zborite da vama u zivotu nista ne fali imate posao ili skolujete se itd. ali ima ljudi koji nemaju posao koji zele raditi i zaraditi koji nemaju nekoga da im sredi posao jer u Osijeku jedino tako i mozes naci e to je zalosno.. nitko se ne pita koliko ima radnika koji rade a ne dobivaju placu poslodavci to iskoristavaju jer im drzava to dopusta jer jedino kod nas ima toga da radnici ne moraju dobivati placu a da poslodavac nije kaznjen i da iza sebe ima par propallih firmi a otvara novu.. e takvu politiku u drzavi nitko na svijetu nebi podrzavao to je zalosno! Pernar je lik ali on je proizvod nezadovoljnih ljudi al on nije toliko ni bitan koliko ljudi koji bi trebali doci na ulicu i podrzati ljude koji nemogu naci posao u ovoj usranoj drzavi koja nema ni glavu ni rep
Nitko nema pravo dolazit u NEPOKORENI GRAD i pravit sranja, a najmanje neki štreberko iz Zagreba koji nema veze sa realnošću...jer mi i sami znamo kako se obračunati sa bandom lopovskom !
Dopustite da primjetim da je naslov "Pernar abolirajući Glavaša" obicna novinarska laz sto se vidi i na snimci. Jel novinar uopce znaci sta znaci rijec "abolicija"? Stvarno ne shvacam zasto se pljuje po decku? Pa Ivan je samo rekao da su Glavasa protjerali HDZ-ovci jer im se suprostavio, a u isto vrijeme Seks (koji je bio Glavasov sef za vrijeme tih zlocina, tj. takodjer odgovoran) je netaknut i zasticen, makar bi i on trebao biti osudjen ako je i Glavas osudjen. Toliko samo od mene, a svim prosvjednicima svaka cast i samo tako nastavite. Nemojte se predati i nemojte se uvlaciti u glupe svadje.
simo031 je napisao/la :
Skoro da mi je i simpatičan taj Pernar sa tim tupim volovskim pogledom.
Full me podsjeća na Hitlerjugend . U njegovom se slučaju klin klinom izbija. Doslovno.
Taman čovjek pomisli da ne može gore od HDZ-a, kad se pojavi Pernar.
I dalje ne kuzim po cemu je on "gori od HDZ-a"? Sve mi se cini dag pokusavaju ocrniti HDZ-ovci.
chosen je napisao/la :
upravo to nitko nemisli unaprijed..i šta kad se vlada sruši? idući dan će svi nezaposleni biti zaposleni i sve tvornice magično početi raditi i sve će biti super,duga više neće biti svi sretni i ptice će na grani pjevati....
odustajem od prosvijeda jel vidim da je ovo isto kao i da u zološki odem
Za pocetak, prestati ce OGROMNE kradje koje rade lopovi na vlasti. Rasprodali su svu imovinu, tvornice, sve sto je vrijedilo i unistili proizvodnju koja je postojala. Slavonija je bila nekoc najbogatiji kraj u Hrvatskoj, a pogledajte je danas, 20 godina poslije. I to sve zbog HDZ-a i njihove politike.. Treba doci nova nepokovarena vlast i ponovno obnoviti tvornice, poljoprivredu itd. Pa drzave po svijetu govore da imaju Slavoniju, cijelu Europu bi hranili! I jos jedna stvar - HDZ i sve stranke nas nasilno guraju u EU (jer ce od tog profitirati ljudi na vlasti), a mislim da svi znaju kako ce to katastorfalno ispasti za nasu drzavu koja je u banani - otjerati ce nas jos vise u siromastvo. Ako ne kuzite o cemu se radi, trazite malo po Netu i pogledajte kako korporacije uniste male tvornice i drzave, kako nas EU sili da zatvaramo dio tvornica (a jedva da imamo da nesto radi!), kako stranci pokupuju svu zemlju i vrijedne nekretnine.. Uglavnom, biti cemo kolonizirana drzava.
MarieAnn je napisao/la :
Da je seljak, možda je. Al barem je nešto pokrenuo, ono što od nas nije nitko imao muda napravit - istupit i javno reći mišljenje u ovom "demokratskom svijetu".
Tako je. Ako nista drugo, na tome mu se moze reci SVAKA CAST. Mislim da je to jedan od problema zasto ga ljudi ne vole - ljubomornost (naravno, pored standardnih HDZ-ovaca koji ga pljuju gdje god stignu kako bi ga sto vise blatili u javnosti).
blackbird700 je napisao/la :
nisam psiholog, ali kretnje tijela na onom videu od 12 sekundi dosta govore o njemu... puko je ko kokica.. ili je nadrogiran... podsjeća na sheldona iz big bang theoryja (po govoru tijela), samo što je sheldon u seriji genijalac, a ovaj je mućko đubre...
Mucko djubre? Prijatelju, taj decko je isao u zatvor jer nije dopustio policiji da izbace iz stana zenu s malim djetetom. To je za mene heroj i castan covjek. Razmisli malo o tome kakva si ti osoba ako za njega mozes reci da je "mucko djubre". Tvoja sramota.
OsijekIvan je napisao/la :
Samopromidžba retardiranog Pernara i debila Lončara. Pokraj toliko pametnih ljudi našlo se par čobana ufuranih u revolucionare.
Najžalosnije je to što su si zabrijali da se ljudi skupljaju zbog "njih"! Sram me izaci na ulice da me se ne poistovjeti s takvima egotriperima!!!
Pa tko ti brani da se ukljucis? Tko ti je branio da ti nesto pocnes? Pa stvarno svasta..
simo031 je napisao/la :
Skoro da mi je i simpatičan taj Pernar sa tim tupim volovskim pogledom.
Full me podsjeća na Hitlerjugend . U njegovom se slučaju klin klinom izbija. Doslovno.
Taman čovjek pomisli da ne može gore od HDZ-a, kad se pojavi Pernar.
I dalje ne kuzim po cemu je on "gori od HDZ-a"? Sve mi se cini dag pokusavaju ocrniti HDZ-ovci.
Nećemo se vrijeđat ...
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Netko mora, igrom slučaja je to Pernar. Pod tim ne mislim da je personifikacija prosvjeda, ali je odigrao važnu ulogu i na tome mu svaka čast. Za razliku od mnogih koji imaju i obrazovanje i logistiku, i politički program, on je imao srca. Uopće mu na ničem ne zamjeram, sve se može pripisati godinama i neiskustvu, ali me razljuti kad po forumima pljujete po dečku, samo jer želi srušiti "ljubljenu premijerku". Kad se pojavi takav lik, onda ga analiziraju, htjeli bi ga u laboratorij, vide budućeg Hitlera...a zašto? Zato što je to lakše od raditi svoj posao, ili raditi to što Pernar radi. Svaka mu čast, zelen je, ali će nadoći. Političari su me najviše razočarali, i u tome vidim jednu veliku opasnost - ne žele nikog novog u svom okruženju, odnosno ne žele mlade ljude, nitko, ni jedna stranka. Naučili su na trenutnu konstelaciju snaga, status quo, i užasno im je teško prići. U tome vidim i protivnike prosvjeda i Pernara, spavače koji po nalogu svoje partije pišu kontra promjena, jer im je dobro. Tko god napiše da neće ići na prosvjede, običan je potrčko vladajuće gerniture i načina razmišljanja, samo što to sami sebi neki ne žele priznati. Kampanja pred izbore je uvijek prljava, volio bih da netko kao Pernar uđe u Sabor, i da ni jednu sjednicu ne prespava