Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke]

Osijek

Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke]

U Osijeku 12, Đakovu 18, Vinkovcima 25, u Vukovaru čak 33 centimetra snijega palo je samo tijekom jučerašnjeg dana i noći. S obzirom da će, prema najavama, nastaviti padati do sutra prijepodne, za očekivati je da će ga biti i dvostruko više. Usprkos tome, ceste su prohodne, posute solju, a težih prometnih nezgoda nije bilo, saznajemo u nadležnim službama. Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima, no zimske službe su na terenu i rade najbolje što mogu. Podsjećamo građane da Unikom čisti samo nogostupe na javnim površinama, a kako su oni dužni očistiti ispred svojih domova, inače ih očekuju kazne komunalnih redara.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- prosvjed protiv Vlade sutra u Osijeku
- za nedjelju u Đakovo najavljen prosvjed
- "Santo Subito- Sjećanje na Ivana Pavla II."

Osječka televizija - Vijesti, 25.02.2011.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
Sada će Bubalo reći da svaki vozač malo počisti snijeg sa ceste, imali bi čiste ceste :)
inače kazna! kao kada ne očistiš bijelo govno s krova!
"Ceste su prohodne, posute solju"
"Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima"

Cijeli dan sam na cesti i nista nije prohodno. O nogostupima da ni ne pricamo.. Mozemo li mi podsjetiti da zima jos traje i da snijeg nije neuobicajem za ovo doba godine?

Onaj tko to pise se ocito nalazi na Karibima.....
Ceste su prohodne, ali stanje istih je daleko od normalnog.
možemo mi pričat šta oćemo, ali čisto sumnjam da je stanje uopće moguće dovest u normalno..

pa šta bi vi potpuno čiste ceste ?
pa ljudi snijeg pada već drugi dan bez prestanka ?

da imaju ne znam ti koliko ralica i da su 0-24 na terenu nemoguće je počistit sav snijeg ;)

Re: Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke]

stoka ne radi, krade novce i špara na soli i na nama....

cijeli dan sam u autu prošao cijelu baranju, ceste su koma, nisam vidio ni jednu ralicu...

gospodo ubijte se.......

cesta je koma nadam se da neće nitko stradati....

hrvatska je pretužna zemlja
ZIMSKE SLUZBE SU OPET ZASPALE..
Ovo je odvratno.............
već mi je snijega pun kufer...............
odakle više pada.....strava........
stvarno se nadam da je ovo zadnje ove godine.......
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
jedini koji se možda vesele su djeca
da imaju ne znam ti koliko ralica i da su 0-24 na terenu nemoguće je počistit sav snijeg

naravno, ralice su na cesti, vozaju se dva dana s podignutim grtalicama. a stanje na cesti je dokaz da ih nisu ni spuštali. o nogostupima da ni ne govorim.

još jednom, svaka čast. vjerojatno su opet ostali iznenađeni!
Njih sniježina šokira kada god padne. U prosincu "Hrvate je opet iznenadio snijeg", u siječnju "Slavonija zametena snijegom", veljača "Snijeg iznenadio ličane". Ajd kad da pada i gdje?
koja udarna vijest...pada snijeg usred zime...nevjerojatno...ko bi reko da će snijeg padat usred zime...ej...veljača...a pada snijeg....
fear of the dark

jedini koji se možda vesele su djeca

Tak' je! :dance:

(kukat ću kad se počne otapat :) )
Sleepwalker

(kukat ću kad se počne otapat :) )

ugh... blato do koljena
Snijeg svud pada, zvona zvone :D
Ovo me više podsjeća na vrijeme oko Božića i nove godine.
I ovak mi je puno bolje nego onako jadno,tmurno vrijeme sa pokojom kapi kiše.Obožavam snijeg :P
A ceste nisu nikako očišćene, ne znam o kojim prometnicama oni pričaju, vidjeh jednu ralicu i to sa podignutim strugalicama..
OSTV

U Osijeku 12, Đakovu 18, Vinkovcima 25, u Vukovaru čak 33 centimetra snijega palo je samo tijekom jučerašnjeg dana i noći. S obzirom da će, prema najavama, nastaviti padati do sutra prijepodne, za očekivati je da će ga biti i dvostruko više. Usprkos tome, ceste su prohodne, posute solju, a težih prometnih nezgoda nije bilo, saznajemo u nadležnim službama. Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima, no zimske službe su na terenu i rade najbolje što mogu. Podsjećamo građane da Unikom čisti samo nogostupe na javnim površinama, a kako su oni dužni očistiti ispred svojih domova, inače ih očekuju kazne komunalnih redara.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- prosvjed protiv Vlade sutra u Osijeku
- za nedjelju u Đakovo najavljen prosvjed
- "Santo Subito- Sjećanje na Ivana Pavla II."

Osječka televizija - Vijesti, 25.02.2011.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Stvarno sam razočaran ovim portalom koji ni jednom riječju ne izvještava o prosvjednom skupu protiv vlade koji je bio i koji če biti....

Slobodno mi delete accaunt i tako nemam namjeru gubiti vrijeme na portalu grada Osijeka koji nije mogao odvojiti vezano za ovu temu ni jedan članak... BB
Kako ne? Ima jedan članak, iako bi trebalo to više reklamirat i stavit veliki naslov negdje sastrane na naslovnoj.
ToniOsk

Snijeg svud pada, zvona zvone :D
Ovo me više podsjeća na vrijeme oko Božića i nove godine.
I ovak mi je puno bolje nego onako jadno,tmurno vrijeme sa pokojom kapi kiše.Obožavam snijeg :P

same here... od jučer to pjevam xD :lol:
Legice ajmo na grudanje :D
možeeee :D
Gdje i za kolko ? :D
sutra xD
Hahaha pa sada je sutra ako misliš na subotu :D
paaa zato i kažem sutra :P
Naravno da možeš :D
Jel na trg ? Tamo će biti grudanja..
Da da, grudanje dogovoreno u 14h ;)
Evo danas je već bolje............
hvala Bogu............