Što treba mijenjati u osječkom noćnom životu?
Svaki komentar je dobro došao i nema glupih
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
empetri
Samo ljude.
-nella-Jozo kralj.
-nella-
Jozo kralj.
-nella-
Jozo kralj.
FunkyLady
Ne slažem se s nellom... većinu vikenda i imaš taj izbor.
empetrijev odgovor mi je ipak realniji. Treba promjeniti uvijek nezadovoljne ljude.
-nella-
Jozo kralj.
Stella1989
-nella-
Jozo kralj.
Agree! To mi je i najbolji dio večeri.![]()
fear of the dark
Meni fali Rock klub u donjem gradu......
to mi je bilo čist solidno mjesto i za kavu i za cugu navečer.....
dok nisu počeli dolaziti Badelovi manekeni....na jutarnju s nogu....
i dok na koncu nije zatvoren......
zla_tratinčica
da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe..
Stella1989zla_tratinčica
da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe..
Što je s Mini teatrom?
Stella1989Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten...
Što je s Mini teatrom?
OligofreniDikobrazoidStella1989Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten...
Što je s Mini teatrom?
zla_tratinčicaStella1989zla_tratinčica
Što je s Mini teatrom?
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
Stella1989zla_tratinčicaStella1989zla_tratinčica
Što je s Mini teatrom?
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
Koliko se sjećam, Mini teatar je uvijek bio sinonim za alternativu, punk, rock i sl., pa sam zato pitala.
Sir William
pozatvarat sve u 22:59 i uvest policiski sat..
">
">padobranacmoze neki Jazz, i moze neko kino na otvorenom,
onak recimo da gledamo Corto Maltezea na lijevoj obali i tak nesto..
mogu i neke tematske veceri..tipa salsa vecer (plesnjak)..
caneOte mi riječi s tipkovnice... raja u ovom gradu je sve više i više ukurtzu i totalno nezainteresirana za išta... svi se zatvorili u svoj mali svijet, konstatno seru kako nigdje nema ništa, a kad se nešto organizira - poluprazno... čak i stvari koje su besple... Fuj mentalitet...
Treba Osjećane promjenit...![]()
rockerosnije istina q club je pun hahhaha

KittyCatIvy
Ljude. Više se nitko ne smije osim onih koji se prebiju alkoholom. Ponuda nije raj, ali opet ima za svakog ponešto. Ali full mi je dosta pametnjakovića koji seru kako samo cajki ima bla bla, a onda se napravi neki event ili koncert i ostane poluprazan, pa gdje su onda svi ti ljudi koji su anti-cajke i čekaju nešto novo?? Nekada nije bilo bitno da imaš 100 ili 200 kn u džepu da bi se dobro proveo, nije ti cilj samo bilo probijanje do šanka i to da odnosiš novi par lobotanki po čitavoj Tvrđi. Nekad su ljudi skakali, plesali, bez pardona..![]()
d_grassaViše rocka i metala definitivno.A ne samo sadržaji za tehno manijake i cajkere...jadno.
maddox_rumble
ima tri ili cetiri kafa di su cajke
Anteee
Ajmo sad da vidimo kakve bi vi to promjene uveli u noćni život osijeka
Anteee
Ajmo sad da vidimo kakve bi vi to promjene uveli u noćni život osijeka