Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Sve bi bilo u redu da su oni lijepo najavili poskupljenje za Novu. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
za koji tjedan ocekujem clanak u glasu kako vozaci cammea ustvari nisu vozaci, nego maskirani kirurzi koji kradu putnicima organe. |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
za koji tjedan ocekujem clanak u glasu kako vozaci cammea ustvari nisu vozaci, nego maskirani kirurzi koji kradu putnicima organe.
|
bilo već..nisi čitao Glas od četvrtka?  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
za koji tjedan ocekujem clanak u glasu kako vozaci cammea ustvari nisu vozaci, nego maskirani kirurzi koji kradu putnicima organe.
|
bilo već..nisi čitao Glas od četvrtka?
|
ne neee ... to je bilo za one kineze ... i oni vade organe  |
|
|
|
|
 |
Carmen Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
Naravno da su ljudi šokirani. Prije se nisam vozila taxijem jer ne želim plaćati neshvatljivo visoku cijenu za takvu uslugu, a sada kada je cijena prihvatljiva zašto ne. Ako će povisiti opet, neću ih nazvati i to je to. A i nismo u mega ogromnom gradu tako da trmvajem a i pješice stigneš svuda gdje trebaš. |
|
|
|
|
 |
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol:  Muško
|
Meni je najžalosnije što će opet vozači pojesti govno u cijeloj ovoj situaciji, a ne odgovorni... oni su se zaštitili ko lički medvjedi... evo primjera koji vam donosim iz vlastitog iskustva:
1. ne daš račun ( nebitno iz kojeg razloga ) - vozač plača kaznu
2. naplatiš više nego što je trebalo, kao što se to dogodilo u novogodišnjoj noći ( ne znam po čijem naređenju, ali sumnjam da su svi vozači riskirali posao i bili prokleti da "operu" sugrađane ) vozač plača kaznu
3. oštećenje auta ( bilo vozačevom krivicom ili nečijom drugom, bizaran slučaj, udarac kamenčića u auto tijekom vožnje ) vozač plaća
4. bilo šta da se dogodi za što se putnici počnu buniti, kao što je ovdje slučaj, vozač najebe
dakle, kako god da okreneš i šta god da klijentu nije pravo, vozač je kriv... tako da će i ovdje vozači najebati, najvjerovatnije samo oni za koje se ljudi tuže da su se s njima vozili... |
|
 |
domba57 Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
ja sam se osbno vozio doma 1.1. i platio sam 50kn a živim u osijeku i sjećam se da je dvoje ljudi pitalo koliko je prijevoz do višenjvca i čovjek im je rekao 80kn, e sad, slažem se s onim dečkom koji je rekao da su uvjeti za rad koma u cammeo ali morate ljudi biti realni , ako su osmislili tu firmu da privuku građane s jeftinom cijenom( jel oni običn taksisti su obični lopovi što se tiče cijena) onda bi se toga trebali i pridržavati, posebno u ovo doba kad nikome ne cvijataju ruže! Podržavam cammeo i njihovo djelovanje u našem gradu ali opet se nekakav red mora znati i poštivati! |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
ja sam se osbno vozio doma 1.1. i platio sam 50kn a živim u osijeku i sjećam se da je dvoje ljudi pitalo koliko je prijevoz do višenjvca i čovjek im je rekao 80kn, e sad, slažem se s onim dečkom koji je rekao da su uvjeti za rad koma u cammeo ali morate ljudi biti realni , ako su osmislili tu firmu da privuku građane s jeftinom cijenom( jel oni običn taksisti su obični lopovi što se tiče cijena) onda bi se toga trebali i pridržavati, posebno u ovo doba kad nikome ne cvijataju ruže! Podržavam cammeo i njihovo djelovanje u našem gradu ali opet se nekakav red mora znati i poštivati!
|
Da, ali kako je moguće da jedan od njihovih glavnih ljudi u Osijeku, voditelj, nema pojma o tome i kaže da je vožnja do Višnjevca od centra grada 40 ili 50 kuna, a nikako 80, a svi koji su se vozili te noći plaćali su duplo, a neki i više, nekakve rezervacije i štotigajaznam... i nisu tu vozači uvjetovali cijene, već se pri pozivima dispečeri govorili da je skuplje, a da niti to nije znao voditelj, čisto sumnjam... Nije lijepo varati ljude i svakome tko to radi obit će mu se u glavu kad tad. |
|
|
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Koliko ja mogu primijetiti oni koji najvise pljucaju se nikad u zivotu nisu vozili taksijem. Get a life kids!!! |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Koliko ja mogu primijetiti oni koji najvise pljucaju se nikad u zivotu nisu vozili taksijem. Get a life kids!!!
|
Slabo primječuješ i argumentiraš baš poput djeteta...
A da dodam još da mi nije jasno kako netko uopće može opravdavati ovo što su napravili 31.12. to mi je u rangu ratnih profitera, uzmi što više novaca i iskoristi trenutak, mogu samo reći jadno da jadnije ne može biti... |
|
|
|
|
 |
laura_30 Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
gle, o teškom radu bi se dalo raspravljati, mislim da ima i težih poslova od vožnje taksija i nehumanih uvjeta rada...ali koliko sam ja skužila post je bilo to da je cijena bila drugačija od oneza koju su oni mislili, uostalom šta su im oni trebal
slažem se , skoro da počnu izdavati predračune za vožnju, he he  , a što se tiće uvjeta rada mislim da ima i gorih zanimanja za iste ili manje novce sa istim tlačenjem. zaista mislim da netko koristi ovaj medij za huškanje ljudi protiv Cameo taxi-ja ili netko pokušava svoje frustracije riješiti ovdje. Ako ima neka nepravilnost u njihovom radu prijavite ih inspekciji. |
|
|
|
|
 |
S@ky c@r
Ukupno postova: 178 Lokacija: Na pola puta Spol:  Muško
|
a tebi ako smeta što se pljuje po firmici cammeo, čiji si član možda, ne bi me čudilo, onda fino ne moraš čitati... |
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Eo na Slavonskom radiju u rubrici Imam jedno pitanje je bio odgovor cammea kako je cijena UVIJEK standardna bez obzira na blagdan ili ne! dakle i ono što su dispečeri govorili cijene, znači da je bila organizirana pljačka |
|
|
|
|
 |
 |
|