Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Mladi Osječani ne znaju se zabavljati bez alkohola?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.12.2010. 21:40 
Naslov:  Re: Mladi Osječani ne znaju se zabavljati bez alkohola?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako ćemo biti iskreni, Tufna nikada ne bude prepuna petkom...

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.12.2010. 1:12 
Naslov:  

fear of the dark je napisao/la:
Ingo je napisao/la :
Caleb je napisao/la :
Nije stvar u tome sto se pije alkohol ali neka ga piju stariji.. piti ces se uvijek nego je stvar u tome sto klinci od 12-14god idu van i piju do besvjesti teturaju po ulicama povracaju.. al najgore je za vidjeti klinke al gotovo sve veci postotak oblace se ko one "zvijezde" sto imamo priliku vidjeti na novoj tv dopicnjaci izbace sise itd pa onda leze po ulicama.. a sto je najbolje sve one takve ne izlaze iz kuce nego se presvuku kod prijateljice ili negdje dalje..

da, ti si dobro primjetio u cemu je problem ... samo je pitanje dali su grad, policija ili socijalne sluzbe odgovorne za takvo stanje, nadlezni da se pobrinu da toga ne bude ... ili je odgovorna obitelj ?

ja sam znao da ce mater ubiti boga u meni ako sa 14 dodjem pijan kuci ... pa nisam pio.

Možda sve pomalo......ali ipak i sam si rekao da si znao što će mama reći.....i u skladu s tim si se i ponašao...kao i većina....
tako da ako starci ne postave pravila igre,a djeca se ne drže istih...nema tu kruha..
pa neće ulica djecu odgajati...niti itko drugi.....
svi smo mi i pili i pijemo i piti ćemo...ali u svemu treba naći neku mjeru...a isto tako sve u svoje vrijeme....to je @caleb lijepo naveo u svom postu....

Nismo baš svi pili, niti pijemo, a nadam se da niti nećemo baš svi Wink

b0o

Ukupno postova: 63
Post Postano: 14.12.2010. 1:19 
Naslov:  

exosječanka je napisao/la:
a koliko ima onih koji izađu pa ne cugaju,istina takvi su mi partybrakeri uvijek išli na živce.. kakav je to izlazak ako malo ne popiješ i ne opustiš se... naravno u granicama normale. samo što mladi danas nemaju granicu,piju nenormalno,puše travurinu,gutaju kemiju kojekakvu.. mješaju sve i svašta..

ne mješamo uvijek... ne budi takva XD
nekad samo cugamo, nekada se samo rugamo Cool
... i sjajno nam je, izlazimo dok možemo i iskorištavamo mladost Smile

Ukupno postova: 17
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.12.2010. 8:13 
Naslov:  

Mladi Osječani ne znaju se zabavljati bez alkohola?! A stari? Bome ni oni...

Boost
Ukupno postova: 765
Post Postano: 14.12.2010. 9:26 
Naslov:  

Uz toliku gomilu stvari koje ovaj grad nudi, žalosno je što ljudi troše mladost nacugani u birtijama.
Mladost treba iskoristiti...

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 14.12.2010. 15:58 
Naslov:  

treba dati toj balavurdiji da piju 98% alkohol....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
trauma_os

Ukupno postova: 816
Post Postano: 14.12.2010. 20:37 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la:

Onda bi tek bili cool pred prijateljima.

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 14.12.2010. 20:54 
Naslov:  

trauma_os je napisao/la:
tamna strana je napisao/la:

Onda bi tek bili cool pred prijateljima.

a tek kakvi bi bili kuuuul statusi na fejsu...
i kakvo bi tek povracanje bilo po ulicama...
nadasve kuuuuul

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 14.12.2010. 23:12 
Naslov:  

Beš dernek s prijateljima koji liči na čajanku! Tako smo mogli sjediti ukući i barbikama kosu raščešljavat... Šta ću reć prijateljima na rastanku u 23h?! "Pošaljem ti prezentaciju sutra!"?!
Pa rađe se našikat do te mjere da krene vrijeđanje, raziđete se, svi dobijete negdje batina, barem jedan izgubi jaknu, drugi završi u muriji, a treći na hitnoj... Pa se jope nađete u city-ju na klopi i erupcijama histeričnog smijeha svojstvenom popuštanju preogromnih količina alkohola; e, to je dernek, zato se i zove tako...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
jura031
Ukupno postova: 8
Post Postano: 15.12.2010. 17:13 
Naslov:  

bazooka_joe je napisao/la:
Beš dernek s prijateljima koji liči na čajanku! Tako smo mogli sjediti ukući i barbikama kosu raščešljavat... Šta ću reć prijateljima na rastanku u 23h?! "Pošaljem ti prezentaciju sutra!"?!
Pa rađe se našikat do te mjere da krene vrijeđanje, raziđete se, svi dobijete negdje batina, barem jedan izgubi jaknu, drugi završi u muriji, a treći na hitnoj... Pa se jope nađete u city-ju na klopi i erupcijama histeričnog smijeha svojstvenom popuštanju preogromnih količina alkohola; e, to je dernek, zato se i zove tako...

nije zabavno na muriji ni u bolnici završit , osobno iskustvo xD...al brate kaka je zabava kad su svi mrtvi ozbiljni i nisu spremni niš napravit...bolje se razvaliti i rugati do kraja noći

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 15.12.2010. 17:22 
Naslov:  

jura031 je napisao/la :
bazooka_joe je napisao/la:

nije zabavno na muriji ni u bolnici završit , osobno iskustvo xD...al brate kaka je zabava kad su svi mrtvi ozbiljni i nisu spremni niš napravit...bolje se razvaliti i rugati do kraja noći

razvalit se u granicama normale a ne zavrsit na ispumpavanju...ma da vec godinu-2 nisam cuo da je netko tamo zavrsio. i opet kad se pije, pijte da se bolje zabavite a ne da se "bolje" tucete

unLog!c

Ukupno postova: 84
Post Postano: 15.12.2010. 21:41 
Naslov:  

pijem od svoje 14 godine i nisam nikada završio na ispumpavanju... ali bome trudim se...

echoes

Ukupno postova: 345
Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
Post Postano: 16.12.2010. 0:21 
Naslov:  

ja bi bila otišla u tufnu u petak da su imali neki koncert u sklopu tog "party"-a il nešt, ne tak bzvz, tak mogu otić bilo gdje na party bez cuge...

i ja pijem od 14, al mislim da mi to nije baš za pohvalu i da nebi trebalo bit nikome....
ispočetka sam mislila da je problem u meni jer se nemogu zabavljat bez alkohola al sam skontala nedavno da nije to do mene, već je problem u drugima...tj ovisi o ekipi s kojom izlazim....s nekima(rjetkima) se mogu zabavljat i bez cuggee...

Ukupno postova: 20
Post Postano: 16.12.2010. 15:45 
Naslov:  

a koliko ima onih koji izađu pa ne cugaju,istina takvi su mi partybrakeri uvijek išli na živce.. kakav je to izlazak ako malo ne popiješ i ne opustiš se... naravno u granicama normale. samo što mladi danas nemaju granicu,piju nenormalno,puše travurinu,gutaju kemiju kojekakvu.. mješaju sve i svašta..

Ja ne pijem ali moji prijatelji se ne bi složili s tobom da sam partybreaker. Najveseliji sam i najhiperaktivniji član društva Very Happy. Čak mi ni ne daju da popijem jer se pitaju kakva bit tek bila da popijem....hh.

Ja nisam ni znala za ovaj party, da sam znala - došla bi. Možda je bio problem u petku a možda je i u oglašavanju...tko će znat...

Filip.
Ukupno postova: 125
Post Postano: 16.12.2010. 23:00 
Naslov:  

emily je napisao/la:

Ja ne pijem ali moji prijatelji se ne bi složili s tobom da sam partybreaker. Najveseliji sam i najhiperaktivniji član društva Very Happy. Čak mi ni ne daju da popijem jer se pitaju kakva bit tek bila da popijem....hh.

Ja nisam ni znala za ovaj party, da sam znala - došla bi. Možda je bio problem u petku a možda je i u oglašavanju...tko će znat...
Ne vjerujem da je do oglašavanja, party je najavljen na portalu, fejsu (cca. 2tisuće inviteova), radiju.. čak smo gostovali na Osječkoj televiziji =)

Naravno, nitko ni nije očekivao euforiju, ludilo i ne znam kakav party Smile
Događaj je bio simboličan:
Povodom mjeseca anti-ovisnosti dokazati da u Osijeku ima mladih/maloljetnika koji će se jednu noć zajebavati i bez alkohola.

Dokazano je da nema.

Zašto samo 20ak ljudi?
Razlog je svakako u petku, ranom terminu, zimkulji...
S druge strane, vidio sam da je u Q solidna gužva, ali dobro neću kenjati.. Smile
Obzirom da je 'party' bio čista simbolika, mislim da je ipak ključno ono što je već netko ovdje spomenuo - jednostavno nije cool biti viđen na nekakvom partiju protiv alkohola... mislim nisu jazavčari Smile

I to je cijela priča, ne znam tko je stavljao u novine.

Skoči u forum: