Autor |
Poruka |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ako ćemo biti iskreni, Tufna nikada ne bude prepuna petkom... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nismo baš svi pili, niti pijemo, a nadam se da niti nećemo baš svi  |
|
|
|
|
 |
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ne mješamo uvijek... ne budi takva XD
nekad samo cugamo, nekada se samo rugamo
... i sjajno nam je, izlazimo dok možemo i iskorištavamo mladost  |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani?  |
|
|
 |
Crna Von Katze
Ukupno postova: 17 Spol:  Nebitno
|
Mladi Osječani ne znaju se zabavljati bez alkohola?! A stari? Bome ni oni... |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Uz toliku gomilu stvari koje ovaj grad nudi, žalosno je što ljudi troše mladost nacugani u birtijama.
Mladost treba iskoristiti... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
treba dati toj balavurdiji da piju 98% alkohol.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Onda bi tek bili cool pred prijateljima. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
a tek kakvi bi bili kuuuul statusi na fejsu...
i kakvo bi tek povracanje bilo po ulicama...
nadasve kuuuuul |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Beš dernek s prijateljima koji liči na čajanku! Tako smo mogli sjediti ukući i barbikama kosu raščešljavat... Šta ću reć prijateljima na rastanku u 23h?! "Pošaljem ti prezentaciju sutra!"?!
Pa rađe se našikat do te mjere da krene vrijeđanje, raziđete se, svi dobijete negdje batina, barem jedan izgubi jaknu, drugi završi u muriji, a treći na hitnoj... Pa se jope nađete u city-ju na klopi i erupcijama histeričnog smijeha svojstvenom popuštanju preogromnih količina alkohola; e, to je dernek, zato se i zove tako... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
jura031 Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
nije zabavno na muriji ni u bolnici završit , osobno iskustvo xD...al brate kaka je zabava kad su svi mrtvi ozbiljni i nisu spremni niš napravit...bolje se razvaliti i rugati do kraja noći |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
nije zabavno na muriji ni u bolnici završit , osobno iskustvo xD...al brate kaka je zabava kad su svi mrtvi ozbiljni i nisu spremni niš napravit...bolje se razvaliti i rugati do kraja noći
|
razvalit se u granicama normale a ne zavrsit na ispumpavanju...ma da vec godinu-2 nisam cuo da je netko tamo zavrsio. i opet kad se pije, pijte da se bolje zabavite a ne da se "bolje" tucete |
|
|
|
|
 |
unLog!c
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pijem od svoje 14 godine i nisam nikada završio na ispumpavanju... ali bome trudim se... |
|
|
|
|
 |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
ja bi bila otišla u tufnu u petak da su imali neki koncert u sklopu tog "party"-a il nešt, ne tak bzvz, tak mogu otić bilo gdje na party bez cuge...
i ja pijem od 14, al mislim da mi to nije baš za pohvalu i da nebi trebalo bit nikome....
ispočetka sam mislila da je problem u meni jer se nemogu zabavljat bez alkohola al sam skontala nedavno da nije to do mene, već je problem u drugima...tj ovisi o ekipi s kojom izlazim....s nekima(rjetkima) se mogu zabavljat i bez cuggee... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
 |
emily Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ja ne pijem ali moji prijatelji se ne bi složili s tobom da sam partybreaker. Najveseliji sam i najhiperaktivniji član društva  . Čak mi ni ne daju da popijem jer se pitaju kakva bit tek bila da popijem....hh.
Ja nisam ni znala za ovaj party, da sam znala - došla bi. Možda je bio problem u petku a možda je i u oglašavanju...tko će znat... |
|
|
|
|
 |
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ne vjerujem da je do oglašavanja, party je najavljen na portalu, fejsu (cca. 2tisuće inviteova), radiju.. čak smo gostovali na Osječkoj televiziji =)
Naravno, nitko ni nije očekivao euforiju, ludilo i ne znam kakav party
Događaj je bio simboličan:
Povodom mjeseca anti-ovisnosti dokazati da u Osijeku ima mladih/maloljetnika koji će se jednu noć zajebavati i bez alkohola.
Dokazano je da nema.
Zašto samo 20ak ljudi?
Razlog je svakako u petku, ranom terminu, zimkulji...
S druge strane, vidio sam da je u Q solidna gužva, ali dobro neću kenjati..
Obzirom da je 'party' bio čista simbolika, mislim da je ipak ključno ono što je već netko ovdje spomenuo - jednostavno nije cool biti viđen na nekakvom partiju protiv alkohola... mislim nisu jazavčari
I to je cijela priča, ne znam tko je stavljao u novine. |
|
|
|
|
 |
 |
|