Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Skromna kampanja: Za glas birača bore se kiflicama, vinom i voćem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bob11

Ukupno postova: 346
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.12.2010. 21:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

centurion je napisao/la:
bla bla bla to smo vec 10000 puta napisali i opet su svi koalirali sa njim nakon toga . Ako je tolko maznio zasto si koalirali, zasto ga nisu osudili za to?
Imao je svojih gresaka, birao je lose kadrove u to vrijeme ali zasto su svi koalirali sa njim poslje toga? zasto.
poslje jebanja nema kajanja Razz

a kako se brane ideali stranke i glavonje!!
svaka čast!

Ukupno postova: 938
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.12.2010. 21:44 
Naslov:  

da,da forum je za obranu glasova..tu je hrpa neodlucnih .hahahha. ja sam mesija i trebam vas sve probratiti. pa svi tu vec znaju koga vole i koga mrze. niti ce moje pisanje niti vase pljuvanej iducih 7-8 godina po Bubalo njemu smanjiti rejting na izboriam koji su za 3g.
ako bude dobro radio opet ce dobit izbore jer je i prosle rastuio iako su ljudi znali da je glavasev prrijatelj,
dakel ljude zanima njihov boljitak, njihvo naselje,njihov nogostup, njihova placa, rasvjeta, igraliste...a ne rasprave po forumima gdje je i tako vec ogromana vecina opredjeljena i nema namjeru mjenjati misljenje kolko god Hedl puta napisao isti tekst Wink
a smjesno je sto svi tu nesto kenjkate a za par godina ce svi opet koalirat hahaha

Ukupno postova: 9
Post Postano: 08.12.2010. 21:44 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
viola je napisao/la:
a što ste se svi raspričali Very Happy
najbolje glasati za neke nove ljude (npr. galićevu stranku Smile ) i zarva :p

neloša ideja Wink
Smile e, pa prof. galić sigurno neće oko sebe okupljati neke đabalezbaroše Smile već neke obrazovane ljude Smile jer ipak znamo kakav je galić Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.12.2010. 22:06 
Naslov:  

centurion je napisao/la :

ako bude dobro radio opet ce dobit izbore jer je i prosle rastuio iako su ljudi znali da je glavasev prrijatelj,
dakel ljude zanima njihov boljitak, njihvo naselje,njihov nogostup, njihova placa, rasvjeta, igraliste...

pa daj mi molim te reci koje naselje je on obnovio, ajd ... nogostup valjda je ... koju placu je povecao ? i sto je napravio s javnom rasvjetom osim sto je parangal (koncesionar) promjenio zarulje ... ili koje je igraliste obnovio ?

daj molim te ... osim zivopisnih opisa i zelja kako bi htio da grad izgleda, obecanja ... i jebenog parkiralista za 10 auta ispred aninog groblja ... sto je konkretno ova vlast napravila ?

nisu u stanju pokositi travu i pokupiti lisce, oprati ceste ... ja bih zaista volio znati gdje ti vidis taj boljitak, to unapredjenje kvalitete zivota i blagostanje o kojem govoris

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 08.12.2010. 22:10 
Naslov:  

na izborima za 3 g se vrednuje vlast Wink
a zasad je narpavila puno toga u odnosu na novce u proracunu .
Recimo Grad ne mora iz iduceg proracuna uzimat novce za ovu godinu ...gradska poduzeca nisu u minusu od 120 mil kn nego su oko nule, pripremljeni papiri koje im prosla vlast nije ostavila za hrpu proijekata koji krecu iduce godine. al o tome kad se to ostvari. i ove godien se ostvarilo vise od 905 zacrtanog.
Na kraju se zbrajaju računi.. strpljen - spašen ; tako mi je moj djeda uvijek govorio Wink

Ukupno postova: 17
Post Postano: 08.12.2010. 23:42 
Naslov:  

bob11 je napisao/la:
komentator031 je napisao/la:
Ja znam da ću glasati za one koji su se zainatili da Slavoniji i Baranji bude bolje, a sve stranke koje moraju odgovarati Zagrebu i tamo moljakati da dobiju koju kunu za projekte u Osijeku ću zaobići u širokom luku. Tu su prvenstveno tzv velike stranke. Plavi i crveni nam uništiše državu kriminalom, doduše u Osijeku po broju kaz. prijava ne zaostaju ni crni. Jedni imaju aferu zeleni, drugi crveni kamioni, a crni kiosci. Jedini ostaje neokaljan HDSSB, znam sad će partijci skočiti, ali sav grijeh je u činjenici da se nisu dali zezat od Ive i njegovih lijevih i desnih ruku, Jadranke i Vladimira. Sretni smo ako nas ne zatvore sve, kako je krenulo, koji smo na ovaj ili onaj (skroman) način sudjelovali u ratu.

jb te ko ti piše tekstove???bubi možda,il glavonja??
šta vi toliko dobrog radite??
ajde nabroj par projekata bubija da je pomogao u razvoju grada!!!??
nebi se ni čudio da si i ti sam bubi!!

neokaljani hdssb??jel su to oni isti koji su čpokušavali podmititi suce u slučaju glavaš???

He he he neokaljani hdssb... Slavonski biser godine! Ovaj komentator031 mora da je neki komičar u usponu, a možda i političar Smile)

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 08.12.2010. 23:52 
Naslov:  

Crna Von Katze je napisao/la:
He he he neokaljani hdssb... Slavonski biser godine! Ovaj komentator031 mora da je neki komičar u usponu, a možda i političar Smile)

dobar je lik! možda je to sam brane. ili bubi.

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 09.12.2010. 6:44 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la :
Crna Von Katze je napisao/la:

dobar je lik! možda je to sam brane. ili bubi.

Sumnjam. Uvjeren sam da su Bubi i Glava ipak malo pismeniji od gore navedenog pacijenta.
Btw, nije mi jasno čemu tolike polemike oko nekih marginalnih izbora...

mmmusicman

Ukupno postova: 7
Post Postano: 12.12.2010. 16:13 
Naslov:  

ŽUTO JE OPET U MODI...

Skoči u forum: