Kakav penis je idealan? [anketa]
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
p.s. meni se cini da se ti i mozda previse trudis oko zena, not cool
Mi tražimo "the whole package!"
Edit: Da Prcko...!!!
">Re: Kakav penis je idealan? [anketa]
-nella-Mi tražimo "the whole package!"
riiight.. mi isto..

edit: godina, ne cm..
fear of the darkGle pica nikada nije prevelika ili premala samo treba imati sta staviti u nju tako da bi bilo apsurdno uopće razgovarati o tome. A uostalom mi muški se svakako zadovoljima(mislim sa ženama svako na kraju završi sretno) dok je kod žena priča pomalo drugačija
E lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........![]()
Sir Williamgodina 27 centimetara 24, 12 tamo i 12 nazad
koliko?.. 12?.. 13?..
a što se tiče teme otvorena je zbog jedne rasprave di sam ja recimo tvrdio da je kod žena najbitnija predigra jer bez dobre predigre ni 24cm niti promjer od 10 cm neigraju ulogu (mislim igraju ali ipak predigra je predigra), a oni koji nisu sigurni u sebe i koji zaziru od ove teme ili sl. neka niti ne postaju. Ovo je bilo čisto eto tako da se vidi što je što jer inače kada međusobno ne odlučimo i složimo se onda se otvori tema pa ko pobjedi.
Ne kudite konja kojega niste jahali
Sir William
koliko?.. 12?.. 13?..
Po svemu sudeći... bio si i velikodušan.
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?

exHOP3onNaravno to je dio rutine uhvatim njegov pa svoj pa odlučim čiji je veći, ma de lol dosta pederluka manimo se mi toga držmo se mi usrečivanja dama
po trenutnoj anketi 6 bira 4 je zadovoljeno...
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?![]()
exHOP3on
po trenutnoj anketi 6 bira 4 je zadovoljeno...
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?![]()
aždahapa kontam ja dobro se tebi čini ono mi smo si najbolji prijatelji pa me poznaš no kada smo već kod vrijeđaja i tebi smrde noge
čini se meni da ti nisi prcko, nego drcko........
zašto tu glumite neke finoće to mi jedino nije jasno da sam jebač nisam lago bi da kažem suprotno, a da me zanimaju ovakve i još hrpu drugih pizdarija pa jbg zanima me zanima me npr i zašto je napravljhen eifellov toranj kada nema svrhu i da ne nabrajam, a vi ako ste voljni surađivati i posvetiti se prepirkama za čega i forum je, ajde ali vrijeđanje ostavite doma jer ni ja ne vrijeđam hvala
P.S. ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome
tamna stranaHAHAH sve si rekao! Ma kontam ja to sto si napisao nego ta se tema izrodila eto cisto iz neke zajebancije, ali to je druga i duga priča i onda me smeta kada se nađe par pametnih i osuđuje na temelju svojeg nekakvog intelektualnog, ali i seksualnog znanja koje nije preveliko. U biti nisam niti tražio da objašnjavaju kako i što nego da izraze svoje mišljenje, ali sam shvatio da hrpa njih koji su tu pisali nisu sigurni u svoje seksualne sposobnosti pa malo zaziru od ovih tema., a anketa je vrlo jednostavno postavljena no nema veze
@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome
prcko001ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja
Eh . . .
Re: Kakav penis je idealan? [anketa]
Šalu na stranu, slažem se sa tamnom stranom, nema veze sa strašću i seksualnim zadovoljstvom veličina penica, sisa, vagine i ostalih dijelova tijela.
It is all in the head!!! I to onoj gornjoj!
1step2farpotpisujem
Pravilo na forumu je da smo sve sisate ljepotice, a vi obdareni Apoloni, pa nema svrhe raspravljati!!!
Šalu na stranu, slažem se sa tamnom stranom, nema veze sa strašću i seksualnim zadovoljstvom veličina penica, sisa, vagine i ostalih dijelova tijela.
It is all in the head!!! I to onoj gornjoj!
http://www.net.hr/sport/page/2010/11/05/0817006.html?pos=n1

Monstrumhahahah ma hebes ti ovoga ima krila mogao bi pobjeci
![]()
tamna stranai meni se čini da je ovdje slučaj "ne prodajem ništa samo se hvalim"@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
pa eto...toliko o tome
Monstrum
![]()
E, vish, tetovazu ove fotke imam na kiti!
bazooka_joe
Monstrum
![]()
E, vish, tetovazu ove fotke imam na kiti!![]()
ta tetovaža je dugacka 5 cm
tamna strana
ta tetovaža je dugacka 5 cm![]()
Ali je fotka zumirana!
ili je djevica ili voli analno
manichehahahahah
Tko je kliknuo "dugačak" molim lijepo?
ili je djevica ili voli analno![]()
Pa ovdje su sve ženske djevice, a "kurve" u duši, a muški pojebali svaku butru u gradu (ono nabace drkicu i viču marija, jelena, zrinka ma bilo koja) haahahahah
Uglavnom se 90% ljudi ovdje lažno predstavlja bar ja kontam
prcko001
manichehahahahah
Tko je kliknuo "dugačak" molim lijepo?
ili je djevica ili voli analno![]()
Pa ovdje su sve ženske djevice, a "kurve" u duši, a muški pojebali svaku butru u gradu (ono nabace drkicu i viču marija, jelena, zrinka ma bilo koja) haahahahah
Uglavnom se 90% ljudi ovdje lažno predstavlja bar ja kontam
A da pogodim ti si ovih 10%. čudnog li fakin čuda
Svrha foruma je dobra zajebancija i lažno predstavljanje pa bude milijun puta zanimljivije kad se stvarno upoznamo.
Vratimo se na temu, dobar tehničar zlata vrijedi.
simo031
Ovisi u koju svrhu treba biti upotrjebljen …
ima samo jednu svrhu
trauma_ossimo031
ima samo jednu svrhu
Za pišanje?
trauma_os
simo031
ima samo jednu svrhu![]()
nemoj reć da si jedna od onih koje ne znaju da kroz istu cijev idu dva posla

fear of the darkE lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........
vlazna???
fear of the darktrauma_ossimo031
ima samo jednu svrhu
Za pišanje?
aaa...svi znaju za sta sluzi sigurno ne za promjesat salatu...
Minhenfear of the darkE lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........
vlazna???
Brate mili....ti očito nisi nikad čuo za zahebanciju........no eto hvala na pojašnjenju nećemo više živjeti u zabludi.....
drugo.......neznam ja što ti sa svojim radiš...probaj izmjiešati salatu pa javi jel ide......
prcko001zanima me npr i zašto je napravljhen eifellov toranj kada nema svrhu i da ne nabrajam
Kao "ukras" za vrijeme obilježavanja 100 godišnjice Francuske revolucije... Pa se svidio ljudima i ostao stajati i nakon predviđenog mu vremena.
Inače debilna tema... Ali zanimljivo je čitati vaše komentare
Panem et circenses!
fear of the darkMinhenfear of the darkE lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........
vlazna???
Brate mili....ti očito nisi nikad čuo za zahebanciju........no eto hvala na pojašnjenju nećemo više živjeti u zabludi.....
drugo.......neznam ja što ti sa svojim radiš...probaj izmjiešati salatu pa javi jel ide......
Sele moja...koju salatu da probam promjesati vocnu ili od povrca.
Ljubi te mama.
alom
Kome najbolji? Meni je moja "mrcina" od 7 cm priuštila jako puno užitka i baš ga volim. Ne brine me što tko o njemu misli. Osim toga ,nikad me ni jedna nije pitala:"...joj jel ti bila prevelika,...jesam li dosta vlažna,...oprosti malo sam pišnila,...smetaju li ti dlake,... imam li dosta sisa za tvoj ukus,...visi li mi guzica malo previše,...?" bla, bla bla. Od pećine na ovamo se zna da žensko spolovilo pokreće svijet, a ovaj mi post liči na dječiju igru u vrtiću "A vidi moga!"
Legedarno !!!!!!
alom
Kome najbolji? Meni je moja "mrcina" od 7 cm priuštila jako puno užitka i baš ga volim. Ne brine me što tko o njemu misli. Osim toga ,nikad me ni jedna nije pitala:"...joj jel ti bila prevelika,...jesam li dosta vlažna,...oprosti malo sam pišnila,...smetaju li ti dlake,... imam li dosta sisa za tvoj ukus,...visi li mi guzica malo previše,...?" bla, bla bla. Od pećine na ovamo se zna da žensko spolovilo pokreće svijet, a ovaj mi post liči na dječiju igru u vrtiću "A vidi moga!"
Kapa dolje
I zašto žene koje vole toples ne idu na nudističku plažu nego s dotičnim mlataraju u svim smjerovima?
alom

MissTakejebeš svinju koja bira napoj !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
mwahahahahhha tek sad usnajpo ... amen odgovor
tamna strana
moj penis tako lijepo visi da ga ne bi mjenjao za 3 podignuta![]()
">
">
">
kikiriki