Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vozila i stanovi “na bubnju” zbog neplaćanja alimentacije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.11.2010. 3:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U hrvatskoj je slučaj da većinu sudskih rasprava oko djece dobivaju žene. Ma kakve bile. I znam za nekoliko slučajeva gdje te žene vise cijeli jebeni dan na fejsbuku, viču na djecu zbog jedinice u školi (u pauzama između farmvila), ostavljaju ih bakama i djedama na čuvanje dok se izlazi u jebačinu, primaju alimentaciju, a nesposobne su se brinuti o sebi. U ovim primjerima mužjaci nisu ništa bolji, plaćaju, al' ih boli kita za taj dio života.
Ponekad mi se prisilna sterilizacija uopće ne čini kao loša ideja...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
fallen-angel

Ukupno postova: 225
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.11.2010. 8:55 
Naslov:  

@sharon...da ti imas i malo iskustva s time ne bi baljezgala takve gluposti...
1. cinjenica je da bi novci trebali biti za djecu i ja jesam za to, cinjenica je da u vecini slucajeva ne ide za djecu, a ti okreci glavu na drugu stranu koliko god hoces
2. cinjenica je da se hoce ljudima uzimati krov nad glavom, sto ako je ta osoba ostala bez posla i ne moze ga naci, cinjenica je da je ovo veliko sranje i nemoj mi govoriti kako posla uvijek ima jer onda cu te poceti smatrati i....om
3. cinjenica je da je zakon o dodjeli skrbi na majcinskoj strani nimalo ne gledajuci interes djeteta, a vjeruj mi imam ih par kravetina koje su dobile skrb nad djecu i to je sramotno jer to je sve samo ne mater toj djeci
4. cinjenica je da je uvrijezeno misljenje da su svi muskarci stoka koja vara svoje zene i boli ih k... za iste kao i za djecu i za placanje alimentacije

i sad mi je vise dosta slusanja vasih s...a, probudite se zivite u j...om svijetu tulipana

Ukupno postova: 5
Post Postano: 08.11.2010. 9:42 
Naslov:  

mislim da navodite neke extremne slučajeve iako nije važno tko je i zašto razvrgnuo brak nego su važna djeca... nadalje alimentacije su u RH uglavnom smiješno male tako da ako roditelj koji ne živi sa djetetom nije u stanju to platiti onda stvarno sramota! Ako se roditelj s kojim djete živi brine o njemu kako treba a to uvijek može utvrditi centar za soc. skrb onda nema niti jedan razlog da dijete nedobija alimentaciju. A ako drugi roditelj istu neplaća treba mu ići ovrha,zatvor ilil što god!!! i nema se tu šta filozofirati....

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.11.2010. 18:12 
Naslov:  

evo jedan klasicni primjer placanja alimentacije....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 29.11.2010. 22:02 
Naslov:  

Toliko o zakonu i alimentacijama......a ovo je samo jedan od tko zna koliko takvih slučajeva....
sramota

osijek031.com smile osijek031.com smile
nicoll

Ukupno postova: 236
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.11.2010. 0:11 
Naslov:  

Čemu davanje te prednosti ženama-majkama kada su u pitanju djeca?!
Nevjerojatno je to koliko su žene ponekad dvolične...bore se za ravnopravnost, ali samo kada to njima odgovara..

Neke stvari žene još sebično drže za sebe, koje im idu u korist...i ne bune se.

Mislim, ok ako se radi o dojenčetu, pa je ovisno o mami, ali ugl se ne radi o dojenčetu..čemu to svojatanje, to je više moje dijete nego tvoje...potrebno je dvoje! I to dijete jednako treba i oca i majku..

A razmišljanje o tome na što se troši djetetova alimentacija, vjerujem da to izludi čovjeka..bilo bi super kada bi se to moglo izvesti bez direktnog davanja novaca, već u vidu plaćanja vrtića, školarina, ili naknadnih plaćanja računa....moš mislit što ona Višnjićeva potroši tih 10 000 kn mj na dijete...
to je danas postao biznis baš zbog zakona koji to dopušta...

Znam hrpu primjera razvedenih parova sa djecom, a u samo jednom pr su djeca dospjel ocu, gdje je mamici bilo dosadno kući sa djecom, pa je umjesto da nađe posao našla novog dečka na faceu i odselila kod njega, a kad se razvodila od muža ona je bila ta koja nije htjela djecu..a to je zapravo bio i jedini način da taj tata dobije svoju dj....

Meni je to nepravedno i žalosno...djecu se kod razvoda najčešće dijeli kao i svu ostalu pokretnu imovinu, bez razmišljanja Sad

"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: