Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
a gdje ima tih grafita? i kako uhvatiti te koji crtaju kukaste?
Dajte kamere po cijelom gradu  |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
.
baš neki dan sam bio u Pečuhu koji je kao grad kulture i kad smo malo prošetali shvatio sam da nije Osijek slučajno izabran u finale za Cvijet Europe među 5000 gradova Europe.
|
Pa onda je očito da se u tim izborima gledaju samo top lokacije, tj. strogi centar, povijesna jezgra ili onaj dio koji najviše privlači turiste, jer u suprotnom, takvi izbori nikakvog smisla nemaju niti je to sranje po defaultu ljudi na forumu, nego surova realnost. Odakle si ti centurione? Zar ne vidiš kako nam grad izgleda? |
|
|
|
|
 |
Suza_Guza Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
hahahaha ak se to uvede bit ce para pogotovo ljeti jer svaki drugi covijek pokvasi noge u fontanii XD |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Vec zaboravio?
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=1812
@centurion, ljudi ovdje ne seru, vec prikazuju realno stanje. No, postoje i mediji na kojima "nema pljuvacine", odnosno nema "kritike", vec je sve krasno. Svaki potez i prijedlog je krasan i divan i super je "sto se napokon gradi" i "zaposljava". Naravno, kod takvih medija samo treba pogledati imena i sve je jasno. |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 27.10.2010. 13:37; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
Pa da se gleda samo Tvrđa onda vjerovatno nebi bili u top 500 a ne u finalu.
Ja sam iz Europe, iste teEUrope koja je Osijek svrstala u finale između 5000 gradova. OSijek i Varaždin. To je činjenica.
Isto je činjenica da lišće pada u jesen kako u Osijeku tako i svuda dalje  |
|
|
|
 |
|
 bit će dobro , dođi i ti  |
|
|
|
 |
|
i opet kao pokušavaš kohortu prozvati da crta kukaste križeve? |
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ali jedino u Osijeku to lisce ostane do proljeca, kad istrune. Jedino u Osijeku to lisce zacepi odvode i citava naselja plivaju [npr. Vijenac Petrove Gore prosle godine].
Ne, nego te podsjecam na nesto sto si zaboravio. Ako se ne varam, Kohorta se tada ogradila od istupa tog tipa sto je crtao te grafite. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
[quote="Leteci mungos"]
pa ja bi se ogradio od svakog tko šara po fasadama. i flomasterom i autolakom. Nije bitnop jel kukasti kriz il crveni kriz |
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
@centurion: savjetujem ti da izađeš iz Bubalove guzice i otvoriš oči te malo prošećeš gradom  |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Svi u šumu cugat!  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
eto Bubika će uvest i reda, stranka koja inače ne poštuje zakone i presude vlastitte države, al se zato konta u komunalne redove i kulturu u PM...
neka se ništa ne događa u gradu... nema koncerata.. nema pića. mlade po mogućnosti kad izađu označiti nekom trakicom na ruci da se razlikuju od drugih jelte...
eto sva sreća pa su uspjeli mobilizirat gospodarstvo i gospodarstvenike... a da to je bilo u Drinovcima... moj bad
pa sad mladi rade, plaće su milju eura pa će imat svi za kazne...
treba ih trpat u zatvore raditi od njih slučajeve jer ako neko zna, osim Hdz-a a oni su najbolje znali 90-ih... onda to može biti bubi and da gang ima da nas komunalno i kulturno uzdignu do razina da ćemo gaće na štapu nosit ako nam i to ostane
zato vjerovatno ljudi i pedaliraju odavde jer 20 godina čekaju nešto normalno a svake godine samo gore sranje za sranjem... pa nije im ni za zamjeriti iskreno |
|
|
|
|
 |
 |
|