Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Policija u dva dana kaznila 68 biciklista

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tom-2
Ukupno postova: 86
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2010. 19:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

sta je npr sa europskom avenijom...nema biciklisticke...zar bi ja trebao riskirati vozeci po cesti da me pokupi neki manijak sa 100 na sat ili mozda tramvaj...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ja_sam
Ukupno postova: 2
Post Postano: 18.09.2010. 19:34 
Naslov:  

da covjece, sta bi mi trebali ispred tramvaja furat? osijek031.com smile

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.09.2010. 19:40 
Naslov:  

tom-2 je napisao/la:
sta je npr sa europskom avenijom...nema biciklisticke...zar bi ja trebao riskirati vozeci po cesti da me pokupi neki manijak sa 100 na sat ili mozda tramvaj...

što se tice europske avenije...gdje je slucaj da u desnim trakama imaš tramvajsku prugu...biciklist je dužan voziti sredinom kolnika....e sad da ne bude zabune...pa da se misli kako se onda i štrosikom mora voziti sredinom..zato što postoje 4 trake....
ovo se odnosi samo zbog toga što u europskoj aveniji tramvajska pruga ide po prometnoj traci...

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
maxxp
Ukupno postova: 57
Post Postano: 18.09.2010. 19:51 
Naslov:  

Sir William je napisao/la :
maxxp je napisao/la: biciklističke staze osim što obilježene žutom trakom u pravilu su uvjek do ceste a najdalje od ceste pješačka staza

npr, na trpimirovoj odnosno biljskoj cesti prema križanju s europskom sa desne strane pješačka staza je odvojena od ceste sa nekih 50-60 centi trave, pa tek onda ide biciklisticka..
piše u pravilu ne isključivo Wink

al inače što nisam nikog vidio da komentira
Oni su na kraju ajmo reč "biciklističke sezone" kad kreče kiša i hladno vrijeme i biciklista je za nabrojat na prste krenili naplačivat kazne ka oda se ljudi nauče vozit? ^^
neka logika bi bila da se to trebalo napravit u prolječe ili početak ljeta...

os_os
Ukupno postova: 21
Post Postano: 18.09.2010. 19:57 
Naslov:  

Da nasi vrli policajci nisu pretili i nesposobni ne bi kaznajvali biikliste nego bi uistinu i radili svoj posao i hvatali kriminalce po gradu, ali da zaboravio sam da su ti isti kriminalci ili na vlasti u gradu ili imaju svoje firmice i novce pa im nitko nista ni ne moze, a posto nasa vrla policija mora od necega imati za placu i gorivo dok spavaju u upaljenim novim vozilima treba negdje i novce zaraditi pa udri po biciklistima (ispricavam se postenim policajcima koji rade svoj posao, a ne spavaju na radnom mjestu i nisu zatucani debili koji uistinu ispisu kaznu nekome tko se trpimirovom vozi stazom). Ako vam vec treba novaca kaznite nepropisno parkirana vozila na biciklistickoj stazi u Divaltovoj...

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.09.2010. 20:22 
Naslov:  Re: Policija u dva dana kaznila 68 biciklista

Kad ideš aftom po cesti i naletiš na gužvu, ako's imalo normalan ne zaobilaziš okolo po livadama, pješačkim stazama i slično. Isto vrijedi i za bajs. Zvoniš i pričekaš da se makne pješak, usput mu skineš boga s neba i pogledaš ga mrko.

Što se tiče svjetala, kazne su u redu, kad voziš biciklić, sudjeluješ u prometu i moraš se tako i ponašati. 30kn (Elektronic Centar) za svjetla koja se daju pokretom prsta skinuti i staviti u džep vopče nije puno.

Valja malo reda uvesti u sve to, a odnekale se mora početi.
Evo ja danas malo idem van, i vopče neču pit' alkohola jer idem biciklićem.

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 18.09.2010. 20:29 
Naslov:  

mayhem je napisao/la:
cek cek, de kak te policajac moze uhvatit na biciklu ? ne kontam koji su to sreckovici xD

moze..jucer se ja vozim gundulicevom prema centru,i na potezu od krizanja gund i rokove pa prema aninoj, neka cura se vozi cestom na biciklu, i policajac na motoru pretekne mene i ispred nje i palicom joj pokaze da stane, i on se popne motorom na stazu,i ona bajsom i eto..

Anait

Ukupno postova: 297
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.09.2010. 20:40 
Naslov:  

MegaSmrT je napisao/la:
30kn (Elektronic Centar) za svjetla koja se daju pokretom prsta skinuti i staviti u džep vopče nije puno.

A di je taj dučan? Stvarno ne znam.
Trebam si jedno nabavit..
Danke schon ;-)

Ukupno postova: 413
Post Postano: 18.09.2010. 21:41 
Naslov:  

Anait je napisao/la:
MegaSmrT je napisao/la:
30kn (Elektronic Centar) za svjetla koja se daju pokretom prsta skinuti i staviti u džep vopče nije puno.

A di je taj dučan? Stvarno ne znam.
Trebam si jedno nabavit..
Danke schon ;-)

kad ides iz jegerove prema superu,pa u onom prolazu pokraj djecjeg vrtica..

VOPI

Ukupno postova: 11
Post Postano: 18.09.2010. 22:28 
Naslov:  

a što ako nema biciklističke staze i moraš voziti po cesti, a nisi polagao vozači ispit i nisi upoznat s prometnim pravilima? Zar nije opasnije biciklist koji nije upoznat s prometnim pravilima na cesti, nego biciklist na pješačkoj stazi?

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 18.09.2010. 23:06 
Naslov:  Re: Policija u dva dana kaznila 68 biciklista

Prođe jučer neki biciklist kroz „Stop“ na biciklističkoj stazi (na području DGO-a) sa jedno tri'est nasat. Uleti u križanje kao debil, zamalo mi razbi auto i još mi nešto nepristojno gestikulira rukama. Volusina nepismena, očito nije ni skužila da ima znak „Stop“ na biciklističkoj stazi koji se na njega odnosi. Krenem da mu utaknem auto-dizalicu u rektum, i okrenem nekoliko miliona puta ručicu, no kad sam ga pogledo' nisam znao gdje mu je da prostite šupak. Gdje god ga pogledaš, izgleda ko šupak (čak i komunicira ko' jebeni šupak), pa sam jednostavno produžio dalje, da se nepotrebno ne ugovnam, a u taj drek će već netko drugi ugaziti.

E, takvi mi debili stvarno dignu žilu, pa se na trenutak ponovo osjetim mlad i agresivan.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 18.09.2010. 23:50 
Naslov:  

A neki dan baba na Huttlerovoj fino stala u desnu traku, izbacila bic iz Austro-Ugarske plus još 5-6 kanistera i zinila ko som i ne ferma ni 5 %....i kako da ne poludiš kad vidiš tako što...

osijek031.com smile osijek031.com smile
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 18.09.2010. 23:53 
Naslov:  

fear of the dark je napisao/la:
A neki dan baba na Huttlerovoj fino stala u desnu traku, izbacila bic iz Austro-Ugarske plus još 5-6 kanistera i zinila ko som i ne ferma ni 5 %....i kako da ne poludiš kad vidiš tako što...

te babe na biciklima su mi najbolje...
dok krenu sa mjesta....i dok uhvate zalet i pravac...potrebna ima je jedna omanja livada... Very Happy
i sad ti kad stojiš pored takve babe samo cekaš kad ce ti otkiniti retrovizor....ili kad ceš je provozati na haubi

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
bocic

Ukupno postova: 104
Post Postano: 19.09.2010. 0:15 
Naslov:  

maxxp je napisao/la :
Oni su na kraju ajmo reč "biciklističke sezone" kad kreče kiša i hladno vrijeme i biciklista je za nabrojat na prste krenili naplačivat kazne ka oda se ljudi nauče vozit? ^^ neka logika bi bila da se to trebalo napravit u prolječe ili početak ljeta...

To ti je rebalans proračuna koji je predvidio povećanje prihoda od kazni Ministarstva unutarnjih poslova. Nažalost, ne šalim se, doslovno je predviđeno povećanje za ne znam koliko milijuna kuna...

hellraiser
Ukupno postova: 63
Post Postano: 19.09.2010. 6:45 
Naslov:  

ja_sam je napisao/la:
Brick Top je napisao/la:
machor je napisao/la :
Mene je nepismeni kre... zaustavio kod starog peveca na sjenjaku, rekao da se ne smije vozit po pješačkoj stazi, nego po cesti. Ja mu odgovorim, nije valjda da stvarno mislite kako bi ja sad trebao iz Drinske skrenit na Trpimirovu i ići na podvožnjak do biciklističke kod Eurodoma, dolje vozit bicikli po ovoj tranzitnoj brzoj cesti punoj kolotrazi i kamiona koji jure.
On glupo odgovori da je tako zakonom propisano i ispiše mi neku opomenu.

Pa to ti je to. Nefleksibilno i previše rigorozno/doslovno provođenje zakona tamo gdje za to nema potrebe. Kakav to stvarno kreten moraš biti da nekoga (po zakonu) pošalješ dolje u spomenuti podvožnjak s biciklom??

pa da, propisano je zakonom da gdje nema obiljezene biciklisticke staze da vozis sto blize desnom rubu ceste, ali de u redu je.. nije nitko budala vozit bicikl cestom na podvoznjaku. Meni su neki dan napisali opomenu zato sto nisam sisla preko zebre. Ajd u redu - opasno je ALI kao prvo NE PISE U ZAKONU NIGDJE ta stavka i oni provode "ZAKON" pozivajuci se na clanak u novinama. to nema nigdje. i osim toga tamo gdje je obiljezeno crvenim.. ista je mogucnost da me netko pokupi autom jer preko tog crvenog biciklom mogu proc a da ne silazim s njega kao i da prodjem gdje toga nema, jer vozaci kada skrecu ni ne gledaju jel ima biciklist ili nema, primjer od neki dan da nisam stala lik bi me pokupio unatoc tome sto je OBILJEZEN biciklisticki prijelaz CRVENIM. Tehnicki neispravni bicikli ? osijek031.com smile pa daj pocnite naplacivat i tko nema zvono ono moze spasit neciji zivot ROTFL. Najbolje da stave da se biciklima uopce ne smije vozit po Osijeku tad bi se mozda i poceli bavit necim pametnim, a ne kaznjavanjem za gluposti....

A jel ti možda na tom prijelazu obilježeno, crvenim bio i semafor? Nedavno neka žena na biciklu izleti ispred mene, ja imam bezuvjetno zeleno svjetlo sa strelicom (znači samo ja mogu proći- za nepismene bicikliste...), i ja je skoro pokupi, uz velike napore skretanje na rubnjak i škripu kočnica koja se čula na drugi kraj grada... Žena me pogleda pogledom "koji si ti idiot" i nastavi mirno svoju vožnjicu...

Skoči u forum: