Autor |
Poruka |
tom-2 Ukupno postova: 86 Spol:  Nebitno
|
sta je npr sa europskom avenijom...nema biciklisticke...zar bi ja trebao riskirati vozeci po cesti da me pokupi neki manijak sa 100 na sat ili mozda tramvaj... |
|
|
|
|
 |
ja_sam Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
da covjece, sta bi mi trebali ispred tramvaja furat?  |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
što se tice europske avenije...gdje je slucaj da u desnim trakama imaš tramvajsku prugu...biciklist je dužan voziti sredinom kolnika....e sad da ne bude zabune...pa da se misli kako se onda i štrosikom mora voziti sredinom..zato što postoje 4 trake....
ovo se odnosi samo zbog toga što u europskoj aveniji tramvajska pruga ide po prometnoj traci... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
maxxp Ukupno postova: 57 Spol:  Nebitno
|
npr, na trpimirovoj odnosno biljskoj cesti prema križanju s europskom sa desne strane pješačka staza je odvojena od ceste sa nekih 50-60 centi trave, pa tek onda ide biciklisticka..
|
piše u pravilu ne isključivo
al inače što nisam nikog vidio da komentira
Oni su na kraju ajmo reč "biciklističke sezone" kad kreče kiša i hladno vrijeme i biciklista je za nabrojat na prste krenili naplačivat kazne ka oda se ljudi nauče vozit? ^^
neka logika bi bila da se to trebalo napravit u prolječe ili početak ljeta... |
|
|
|
|
 |
os_os Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Da nasi vrli policajci nisu pretili i nesposobni ne bi kaznajvali biikliste nego bi uistinu i radili svoj posao i hvatali kriminalce po gradu, ali da zaboravio sam da su ti isti kriminalci ili na vlasti u gradu ili imaju svoje firmice i novce pa im nitko nista ni ne moze, a posto nasa vrla policija mora od necega imati za placu i gorivo dok spavaju u upaljenim novim vozilima treba negdje i novce zaraditi pa udri po biciklistima (ispricavam se postenim policajcima koji rade svoj posao, a ne spavaju na radnom mjestu i nisu zatucani debili koji uistinu ispisu kaznu nekome tko se trpimirovom vozi stazom). Ako vam vec treba novaca kaznite nepropisno parkirana vozila na biciklistickoj stazi u Divaltovoj... |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Kad ideš aftom po cesti i naletiš na gužvu, ako's imalo normalan ne zaobilaziš okolo po livadama, pješačkim stazama i slično. Isto vrijedi i za bajs. Zvoniš i pričekaš da se makne pješak, usput mu skineš boga s neba i pogledaš ga mrko.
Što se tiče svjetala, kazne su u redu, kad voziš biciklić, sudjeluješ u prometu i moraš se tako i ponašati. 30kn (Elektronic Centar) za svjetla koja se daju pokretom prsta skinuti i staviti u džep vopče nije puno.
Valja malo reda uvesti u sve to, a odnekale se mora početi.
Evo ja danas malo idem van, i vopče neču pit' alkohola jer idem biciklićem. |
|
|
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
moze..jucer se ja vozim gundulicevom prema centru,i na potezu od krizanja gund i rokove pa prema aninoj, neka cura se vozi cestom na biciklu, i policajac na motoru pretekne mene i ispred nje i palicom joj pokaze da stane, i on se popne motorom na stazu,i ona bajsom i eto.. |
|
|
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
A di je taj dučan? Stvarno ne znam.
Trebam si jedno nabavit..
Danke schon ;-) |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
kad ides iz jegerove prema superu,pa u onom prolazu pokraj djecjeg vrtica.. |
|
|
|
|
 |
VOPI
Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
a što ako nema biciklističke staze i moraš voziti po cesti, a nisi polagao vozači ispit i nisi upoznat s prometnim pravilima? Zar nije opasnije biciklist koji nije upoznat s prometnim pravilima na cesti, nego biciklist na pješačkoj stazi? |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Prođe jučer neki biciklist kroz „Stop“ na biciklističkoj stazi (na području DGO-a) sa jedno tri'est nasat. Uleti u križanje kao debil, zamalo mi razbi auto i još mi nešto nepristojno gestikulira rukama. Volusina nepismena, očito nije ni skužila da ima znak „Stop“ na biciklističkoj stazi koji se na njega odnosi. Krenem da mu utaknem auto-dizalicu u rektum, i okrenem nekoliko miliona puta ručicu, no kad sam ga pogledo' nisam znao gdje mu je da prostite šupak. Gdje god ga pogledaš, izgleda ko šupak (čak i komunicira ko' jebeni šupak), pa sam jednostavno produžio dalje, da se nepotrebno ne ugovnam, a u taj drek će već netko drugi ugaziti.
E, takvi mi debili stvarno dignu žilu, pa se na trenutak ponovo osjetim mlad i agresivan. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
A neki dan baba na Huttlerovoj fino stala u desnu traku, izbacila bic iz Austro-Ugarske plus još 5-6 kanistera i zinila ko som i ne ferma ni 5 %....i kako da ne poludiš kad vidiš tako što... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
te babe na biciklima su mi najbolje...
dok krenu sa mjesta....i dok uhvate zalet i pravac...potrebna ima je jedna omanja livada...
i sad ti kad stojiš pored takve babe samo cekaš kad ce ti otkiniti retrovizor....ili kad ceš je provozati na haubi |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
bocic
Ukupno postova: 104 Lokacija: Centar Spol:  Muško
|
Oni su na kraju ajmo reč "biciklističke sezone" kad kreče kiša i hladno vrijeme i biciklista je za nabrojat na prste krenili naplačivat kazne ka oda se ljudi nauče vozit? ^^ neka logika bi bila da se to trebalo napravit u prolječe ili početak ljeta...
|
To ti je rebalans proračuna koji je predvidio povećanje prihoda od kazni Ministarstva unutarnjih poslova. Nažalost, ne šalim se, doslovno je predviđeno povećanje za ne znam koliko milijuna kuna... |
|
|
|
|
 |
hellraiser Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
A jel ti možda na tom prijelazu obilježeno, crvenim bio i semafor? Nedavno neka žena na biciklu izleti ispred mene, ja imam bezuvjetno zeleno svjetlo sa strelicom (znači samo ja mogu proći- za nepismene bicikliste...), i ja je skoro pokupi, uz velike napore skretanje na rubnjak i škripu kočnica koja se čula na drugi kraj grada... Žena me pogleda pogledom "koji si ti idiot" i nastavi mirno svoju vožnjicu... |
|
|
|
|
 |
 |
|