Ovako se slavi rođoš! - pogledati pod obavezno
Društvo, politika
MissTake
nemamo svi fejsbuk
I nismo ništa propustili zbog toga...
Iskreno, ocekivao sam da ce zadnjih par fotki biti onako, lagano erotizirano - prvo nipslip uz veselo cudjenje gostiju, pa jedna sisica, pa obje, pa baja drlja rukama u ritmu muzike, pa ju komplet skinu, pa ju jedan marishe ne svlaceci bele pantalone dok svi okolo pljecu i navijaju, pa se drugi baja u publici okurazi i pridruzi se kolegi u DP-u (svi ostali i dalje razdragano pljescu, smiju se i navijaju), pa onda prvi cumshot, a na sljdecoj fotki mama u vecernjoj toaleti ponosno iz kuce donosi ogromno vinsko cjedilo za bukkake, dok svi muskaraci (ocevi poslovni partneri) lijevom rukom odobravaju taj cin desnom gladeci pitona...
E, to bi bio rodjendan...

MLADJO@ nemoj biti brzoplet pri tipkanju zaključaka... samotri dobro situaciju ... knjaz miloš suncobrani, deca igraju kolo, trubači-cigani (a nije Zeki
mene samo zanima kakvu će svetkovinu ćale prirediti kad mu mala saopšti da je našla odabranika svoga srca i novčanika ... ?! ...
p.s. mene je jako zaintrigirala ova tašna što mala drži...
Pasuljara sa stabilnom monetom obvezna. No tko voli, nek izvoli.
U svakom slučaju sretan rođoš "bubregu u loju".
MissTake
mene je ta mala zaintrigirala..
gotovo sam siguran da ne zna spojiti dvije rečenice.
IDEAL
maniche
MissTake
IDEAL![]()
Vid' ti to naš @maniche bi se ženio. Ili bi to bilo ulaganje za budućnost?
Leteci mungos
Iskreno, ocekivao sam da ce zadnjih par fotki biti onako, lagano erotizirano - prvo nipslip uz veselo cudjenje gostiju, pa jedna sisica, pa obje, pa baja drlja rukama u ritmu muzike, pa ju komplet skinu, pa ju jedan marishe ne svlaceci bele pantalone dok svi okolo pljecu i navijaju, pa se drugi baja u publici okurazi i pridruzi se kolegi u DP-u (svi ostali i dalje razdragano pljescu, smiju se i navijaju), pa onda prvi cumshot, a na sljdecoj fotki mama u vecernjoj toaleti ponosno iz kuce donosi ogromno vinsko cjedilo za bukkake, dok svi muskaraci (ocevi poslovni partneri) lijevom rukom odobravaju taj cin desnom gladeci pitona...
E, to bi bio rodjendan...
tako ti zamišljaš svoj idealni rođendan?
saba
http://www.facebook.com/album.php?aid=74847&id=1424719368&page=3
šta je to fejsbuk?
simo031maniche
MissTake
IDEAL![]()
Vid' ti to naš @maniche bi se ženio. Ili bi to bilo ulaganje za budućnost?
pa jedno uključuje drugo
al ne, nisam to imao na umu
eto zašto treba abortirati!
Evo kako se slavi krštenje:
http://www.vesti-online.com/Dijaspora/drzava/Nemacka/Moj-zivot/73160/Potrosili-trosoban-stan-za-slavlje
Sveborisse bože kakava krasotica. a vid što se evrima nakinđurila. Đesika oš mi bit žena?Pa da se nadovežemo na temu ...
http://www.vesti-online.com/Dijaspora/drzava/Nemacka/Moj-zivot/73160/Potrosili-trosoban-stan-za-slavlje
Svebor
Pa da se nadovežemo na temu ...
Kao da su familija sa onima "odozgora"
trauma_os
Kako bi reko Đole, parada pijanstva i kića ...
... i "poznata" cura u belom xD
Mr. Seal
trauma_os
Kako bi reko Đole, parada pijanstva i kića ...
... i "poznata" cura u belom xD
Odurna je ta " cura u belom " xD
Monstrum
svi su odurni
@Monstrume, de' pogledaj ponovo

Imate i video!
PEGYImate i video!
Video je zapravo slideshow... bzvz...
Leteci mungos
PEGYImate i video!
Video je zapravo slideshow... bzvz...
ali slideshow s odličnim soundtrackom!
exHOP3on
silovat u dupe...
Sa "rukovanjem" (by Mraović) ili bez njega?
Cura se samo nevino zabavljala, starci su joj pokazali "moć" i to je to-možete to ismijavati ili voljeti,ali nemorate biti vulgarni i bezobrazni.
Zaboli me đokson.
Ništa više me ne može začuditi,a bome ni zgroziti tako da...ovo je još i dobro.
PEGY
Sad ste već postali bezobrazni!
Cura se samo nevino zabavljala, starci su joj pokazali "moć" i to je to-možete to ismijavati ili voljeti,ali nemorate biti vulgarni i bezobrazni.
Sorry ...

">