THC
THC
THC
THC
THC
THC
THC
Društvo, politika

PEGY
Ja već vidim priliku za dobar biznis kada se uskoro legalizira ta lijepa biljka. Treba samo pokupiti iskustvo od onog tipa što je nedavno uhvačen, a razvio je tak respektabilnu proizvodnju.
Biti će to isplativije od pšenice,šećerne repe i mlijeka zajedno, izvući ćemo zemlju iz krize izvozeći ekološki uzgojenu,visokokvalitetnu travu, a tek studij na poljop. faksu u Osijeku, pa Poljop. institut...ma di će nam biti kraj!!!? Pozapošljavati ćemo sve naše nezaposlene agronome,botaničare i slične kadrove u stvaranju što kvalitetnijeg kultivara. Jooj meni, a kad tek institut organizira dane polja marihuane...ma ne usudim se ni misliti,divota.
simo031
Red kuruze, red kanabisa, i nek neko kaže da se poljoprivreda ne isplati.

hyppolita
..ALI U ZADNJE VRIJEM U GRADU I NIJE NAJBOLJA...
Umahyppolita
hmm...pa ne bi baš rekla
Uma
hyppolita
hmm...pa ne bi baš rekla![]()
always ready
Znate da je to ilegalno, ne...? I šteta da ta biljčica ne utječe na svakoga pozitivno.
exHOP3onovisi od koga i kako...
ugl. omjer količine/kvalitete/cijene se još prije par godina drastično srozao, svašta dijele, al et, jedan sam od zadovoljnih sretnikaalways ready
Znate da je to ilegalno, ne...? I šteta da ta biljčica ne utječe na svakoga pozitivno.
sve je to u glavi
always ready
exHOP3onovisi od koga i kako...
ugl. omjer količine/kvalitete/cijene se još prije par godina drastično srozao, svašta dijele, al et, jedan sam od zadovoljnih sretnikaalways ready
onda se ostavi toga i uzmi rakiju za prekobacivanje
sve je to u glavi
Nez ali ja padnem depru i šiju me neki crnjaci
exHOP3on
@always ready... sad je pitanje kvalitete, odakle nabavljaš i s kim konzumiraš,
always ready
Jel to sve istina? Da nije malkice pretjerano, jer ako je ta biljčica toliko korisna nema logike onda to što je ilegalna. Mislim na ove koristi kao sirovina za tekstil, papir, itd.
Sleepwalker
Utjecaji marihuane na tinejdžere prenapuhani su, kažu znanstvenici
http://biologija.com.hr/modules/AMS/article.php?storyid=8075
always ready
Vidim, ima vas dosta tu obožavatelja te biljčice... Zašto ne prosvedujete na ulici za legalizaciju? Ako mogu oni za krzno životinja i bla, bla.. Sad je to modernoAko me izliječi od astme i ja ću heheh
rootKonoplja je jako korisna biljka ali su je hoštapleri zabranili.
root
Blago njima ,napokon su shvatili
http://www.jutarnji.hr/uzgoj-male-kolicine-marihuane-na-balkonu-odsad-je-dopusten-u-italiji/956119/
jeremy
Bill Hicks: 'Saying that marijuana is illegal is like saying that God made a mistake.'
ddario
...ja osobno bolujem od kralježnice...
ddarioRoot,ošto već dugo koristiš trau,jer osjetiš neke bolove,