Stanari Radićeve: Pijani maloljetnici od Radićeve ulice napravili su Bejrut

Osijek

Stanari Radićeve: Pijani maloljetnici od Radićeve ulice napravili su Bejrut

Galame i razbijaju, povraćaju i uriniraju, tuku se... redaju se žalbe stanara Radićeve ulice, a sve se mogu svrstati pod jednu kategoriju - maloljetnici i alkohol.

- "Radićeva je demolirana. Okupljaju se djeca od nekih 16-17 godina, ponapijaju se i prave nered, uništavaju i razbijaju. Jednoj prodavaonici razbili su žardinijeru, drugoj ukrasne lampe, pobacaju stolice iz kafića... ujutro cijela ulica bude puna stakla. Od Radićeve prave Bejrut" - kaže jedan od građana, posebno upozoravajući na povraćanje i uriniranje po ulazima i zidovima objekata u toj ulici.

U središtu priče, pak, našao se caffe-noćni bar Radić. Problemi su počeli nakon zatvaranja Kluba West, kojemu je zbog sličnih problema Grad skratio radno vrijeme, a ono što se događalo tamo premješteno je u Radićevu ulicu. Dobili smo i tvrdnje da su u tom lokalu bili organizirani partyji sa simboličnim cijenama, pa čak i besplatnim alkoholnim pićima! Jedan od vlasnika, Krešo Tomas, međutim, to odlučno demantira. Tvrdi kako navečer maloljetnici ne mogu ni ući u lokal.

- "I nama je to problem, ni mi ne želimo uništavanje i pijanu djecu. To nije dobro ni za koga, a upravo zbog takvih problema smo izašli iz Westa" - kaže on.

Nakon prvog problema, dodaje, angažirani su izbacivači, a maloljetnicima je zabranjen ulaz u kafić - “Pregledavamo osobne iskaznice”, kaže on.
Ne spori da bude čak i mlađih od 16 godina, kao ni da je riječ o djelu ekipe koja se okupljala u Westu, no pita se kako da se bori protiv toga.

- "Nastojimo ih rastjerati, no mogu ih otjerati s terase, a već metar dalje ne mogu im ništa. Pozovemo li policiju, stvaramo sebi problem zbog drugih gostiju" - kaže, te dodaje kako njihovi konobari nedjeljom pometu i počiste dio ulice, no “ne mogu čistiti cijelu ulicu”.

Zanimljivo, premda će svi priznati da u posljednje vrijeme bude problema (neki i da su skupljali stolice po ulici, a drugi da su čistili izloge od urina u povraćanja), nitko od obližnjih poduzetnika nije izravno okrivio Radić. Dapače, neki su im dali otvorenu potporu: “Oni čine sve što mogu, a neka se roditelji zapitaju što im djeca rade pijana u dva-tri sata u gradu”, smatraju.

Autor: Mario Mihaljević/Glas-Slavonije.hr

Re: Stanari Radićeve: Pijani maloljetnici od Radićeve ulice napravili su Bejrut

Sam sam ceko kad cete ovo objavit -.-
stolice na cesti nikad nisu bile, stakla ne cesti nema
West se zatvorio, ekipa se preselila u radić.

samo sam čekao kad će članak jer je ono stvarno dno dna.
Legica mi tamo ima firmu i svaki ponedjeljak pola dana čiste ulaz jer se idioti toliko ispišaju po vratima da uđe i u radnju.
a tomas priča gluposti, tamo možda 2% ljudi ima više od 18.
maniche

Legica mi tamo ima firmu i svaki ponedjeljak pola dana čiste ulaz jer se idioti toliko ispišaju po vratima da uđe i u radnju.

jesi tamo pa znas? sori al ne lupetaj bzvz
konobari strogo provjeravaju osobne i nema tocenja alkohola mlađima od 18
sve već viđeno,a nigdje rješenja problema....
ah jadni ti klinci..da ne kažem balavurdija...
svi se okomili na njih...
gdje god se pojave...svi imaju nešto protiv njih...
a oni su samo željni zabave...i alkohola...
pa da sutradan mogu na fejsu pisati kako su se ubili od alkohola...kako su povracali...i onda kad više nisu imali što povracati...jedan drugom su povracali u usta...da bi mogli ponovno povracati...
jer jebeš subotnji status na fejsu...ako ne napišeš....al smo se ubili iliti strli od alkohola
i onda cijela ekipa to lajka...i komentira...uuuu jesi bio sinoc kuuul....popio si tri litr rakiještine...toliko si bio pijan..da si svjetlio u mraku....

eto...u biti..to zapišavanje povracanje je samo zbog tog statusa na fejsu...jer u njihovim godinama je najbitnije biti kuuuul :D
dino_bno

maniche

ajd balonja opusti se.
bio sam tamo jednom kad sam išao po kćer susjede..mala ima 15 i nekim čudom je dobila alkohol, 10 puta.
Dobro se zna tko je dolazio u west, dobro se zna da se ista ekipa preselila u radić.
Malo sam stariji od tebe, poznajem malo više vlasnika lokala...zato me preskoči u ovakvim temama jer dobro znam šta pišem...i ne želim uopće raspravljati sa samim sobom od prije nekih 8 godina, ako me razumiješ.
maniche

dino_bno

maniche

ajd balonja opusti se.
bio sam tamo jednom kad sam išao po kćer susjede..mala ima 15 i nekim čudom je dobila alkohol, 10 puta.
Dobro se zna tko je dolazio u west, dobro se zna da se ista ekipa preselila u radić.
Malo sam stariji od tebe, poznajem malo više vlasnika lokala...zato me preskoči u ovakvim temama jer dobro znam šta pišem...i ne želim uopće raspravljati sa samim sobom od prije nekih 8 godina, ako me razumiješ.

gle oladi ti i ne zovi me balonja jel to nisam, mal se prizemni, radim u blizini pa dobro znam o cem pricam ;) pazi malo s nadimcima koje dajes ;)
maniche

dino_bno

maniche

ajd balonja opusti se.

Slazem se! Uvijek se znalo tko zalazi u west i sad se zna tko zalazi u radic.. to sto oni NE toce maloljenicima alkohol mogu komotno macku o rep objesiti.. zanimljivo gdje je policija u toj prici.. nek dodju par puta s jedno dvije tri marice i odvedu klince u postaju pa mozda se malo smire..
Caleb

maniche

dino_bno

maniche

ajd balonja opusti se.

Slazem se! Uvijek se znalo tko zalazi u west i sad se zna tko zalazi u radic.. to sto oni NE toce maloljenicima alkohol mogu komotno macku o rep objesiti.. zanimljivo gdje je policija u toj prici.. nek dodju par puta s jedno dvije tri marice i odvedu klince u postaju pa mozda se malo smire ako bude poicija tamo bila stalno nece biti sranja..

dolaze oni tamo, bili su neki dan, ne znam jesu li nekog uvatili i kad ih privedu to tatice rijese bez kazne
dino_bno

Caleb

maniche

dino_bno

maniche

ajd balonja opusti se.

Slazem se! Uvijek se znalo tko zalazi u west i sad se zna tko zalazi u radic.. to sto oni NE toce maloljenicima alkohol mogu komotno macku o rep objesiti.. zanimljivo gdje je policija u toj prici.. nek dodju par puta s jedno dvije tri marice i odvedu klince u postaju pa mozda se malo smire ako bude poicija tamo bila stalno nece biti sranja..

dolaze oni tamo, bili su neki dan, ne znam jesu li nekog uvatili i kad ih privedu to tatice rijese bez kazne

Nema veze! Nema svatko nekoga da mu sredi kaznu a to je veci postotak..
Dobiju oni kaznu, al koda i ne dobiju, takvi ti budu vani vec iduci vikend i opet naprave sranja jer im je dosadno
joj kako neki znaju se pravit pametni i lupetati gluposti...najveci i jedini krivci su roditelji,sto svojoj djeci dopustaju tako duge izlaske i bez kontrole...i sto su jako popustljivi..u tom je problem gospodo...nije problem radić..ima ih i u tvrdi,pun ih je i bastion i Q...svi rade svugdje isto,ali problem nije do kafića ili noćnog kluba nego do djece i njihovih roditelja...
tom-2

joj kako neki znaju se pravit pametni i lupetati gluposti...najveci i jedini krivci su roditelji,sto svojoj djeci dopustaju tako duge izlaske i bez kontrole...i sto su jako popustljivi..u tom je problem gospodo...nije problem radić..ima ih i u tvrdi,pun ih je i bastion i Q...svi rade svugdje isto,ali problem nije do kafića ili noćnog kluba nego do djece i njihovih roditelja...

bravo! slazem se!
dino_bno

maniche

pola klinaca iz mog susjedstva izlazi tamo i cuga. najstariji ima 17 godina. ne pričaj gluposti
budimo realni...
kupnja alkohola maloljetnicima ne prestavlja nikakav problem...
ako ne kupe alkohol u birtiji onda kupe u trgovini...
(iako ova provala stoljeca kako konobari gledaju osobne stvarno izaziva smijeh kod mnogih)

cinjenica je da je alkohol dostupan svima...
i trenutna lokacija ne uvjetuje cinjenicu kako ce se balavurdija ponašati
gdje god oni bili....prica ce biti ista...
e odlično, sad je savršeno dobro vidljivo da se može zatvarati jedan za drugim kaf i da se neće ništa postići! poanta je da su poduzete mjere odgovornih za ovaj problem opet djelovale u krivom smjeru i na krive ljude. i to im nije nažalost ni prvi, a ni posljednji put jer teško da će oni ikad nać neko pametno rješenje, a našli bi ga da barem jednom pročitaju komentare na ovakve ili slične teme (kad se pisalo o westu ili oksu na ovom portalu), ali ne, to njima nije zanimljivo i idu linijom manjeg otpora... dakle, lakše je zatvorit kaf, pa onda možda sad i drugi, pa šta onda? pa treći! i tako dok ih ne pozatvaraju sve, umjesto da se malo bace na one zahtjevnije mjere djelovanja kao što su malo poslat inspektore u ophodnje i nadgledanja i kažnjevanja (a ne zatvaranja) i počet sa temeljitim utjecajem na roditelje i njihove navike puštanja djece u birtije prije njihove 18. godine.

Ja nekidan tamo prolazio, kad ono,užas,zlo,sve tamne sile svijeta su se spustile u tom trenu,djeca jedu,piju drogu,iz kanti,lavora,klinke se satiru od ku..a,sjede na ladnom betonu, ma zlo,to nisu djeca,to su demoni,ne dajte im flaše ni čaše..užasssssss! :D :D šalu na stranu, ma dajte,pustite djecu nek piju i nek se vesele,danas tamo,sutra amo..proci ce ih to..a zapišanih ulaza i povracotina ce biti uvijek,gdje god se pilo,pa ako se danas bune iz ove ulice,sutra ce iz one..ali to tako mora biti,i nema druge,jednostavno! ;)
oftopik

e odlično, sad je savršeno dobro vidljivo da se može zatvarati jedan za drugim kaf i da se neće ništa postići! poanta je da su poduzete mjere odgovornih za ovaj problem opet djelovale u krivom smjeru i na krive ljude. i to im nije nažalost ni prvi, a ni posljednji put jer teško da će oni ikad nać neko pametno rješenje, a našli bi ga da barem jednom pročitaju komentare na ovakve ili slične teme (kad se pisalo o westu ili oksu na ovom portalu), ali ne, to njima nije zanimljivo i idu linijom manjeg otpora... dakle, lakše je zatvorit kaf, pa onda možda sad i drugi, pa šta onda? pa treći! i tako dok ih ne pozatvaraju sve, umjesto da se malo bace na one zahtjevnije mjere djelovanja kao što su malo poslat inspektore u ophodnje i nadgledanja i kažnjevanja (a ne zatvaranja) i počet sa temeljitim utjecajem na roditelje i njihove navike puštanja djece u birtije prije njihove 18. godine.

Lijepo pozatvaraju jednu po jednu birtijetinu i zadnja ostane Q Club..onda se svi lijepo tamo skupe jer nemaju gdje dalje, sve ih se lijepo zalije benzinom i potpali XD
Problem riješen!
mali od čače

Ja nekidan tamo prolazio, kad ono,užas,zlo,sve tamne sile svijeta su se spustile u tom trenu,djeca jedu,piju drogu,iz kanti,lavora,klinke se satiru od ku..a,sjede na ladnom betonu, ma zlo,to nisu djeca,to su demoni,ne dajte im flaše ni čaše..užasssssss! :D :D šalu na stranu, ma dajte,pustite djecu nek piju i nek se vesele,danas tamo,sutra amo..proci ce ih to..a zapišanih ulaza i povracotina ce biti uvijek,gdje god se pilo,pa ako se danas bune iz ove ulice,sutra ce iz one..ali to tako mora biti,i nema druge,jednostavno! ;)

kako nema rješenja....
treba svu tu balavurdiju poapsiti....poslati na goli otok...i kad budu imali 50 godina...vratit ih nazad....i tako sve buduce naraštaje prirediti da znaju što ih ceka...:D

nego...stvarno je apsurd da se ovakve stvari događaju ni cca 200 metara od policijske postaje....

al zato bitno da po tvrđi ih ima ko kusatih pasa....
valjda je tome razlog što po tvrđi šetaju starije maloljetnice...u štiklama i suknjicama....
pa kad opizde na guzicu jer su se u štiklama poteple na one kockice...postoji velika vjerovatnost da ce koji policajac viditi gacice od žemske....a budimo realni...to je puno ljepši prizor od gledanja povracotine....
Vremena su se promjenila, shvatite to..
Besmisleno je tražiti "krivca" jer cijelo društvo (čitaj populacija grada Osijeka, Hrvatske, i šire) utječe na stanje u tom istom društvu.. Ljudi su po prirodi kolektivnija bića nego što su to voljni prihvatiti.. Svi su međusobno povezani i svi se prilagođavaju svima.. Klinci policiji, policija klincima, klinci roditeljima, roditelji policiji, policija narodu, narod vladi..
Mentalitet i razmišljanje jedne osobe u ovakvom kolektivu ima zanemarivo malo značenje, ali ipak utjece na sve ostale, kao što i svi ostali utjecu na tu jednu osobu.. Ako želite promijeniti društvo, krenite od sebe, onog dijela društva kojeg jedinog i možete promijeniti..
Boost

Lijepo pozatvaraju jednu po jednu birtijetinu i zadnja ostane Q Club..onda se svi lijepo tamo skupe jer nemaju gdje dalje, sve ih se lijepo zalije benzinom i potpali XD
Problem riješen!

Najpametniji prijedlog koji sam dosad čula! I slažem se u potpunosti :D
Tinus

dino_bno

maniche

pola klinaca iz mog susjedstva izlazi tamo i cuga. najstariji ima 17 godina. ne pričaj gluposti

a sto ste tvrdoglavi pa to je nevjerojatno
samo neka stave pod kontrolu to zapisavanje oko lokala i nema problema, neka cugaju..............svi smo to prosli
Nismo baš svi to prolazili, neki ranije sazriju, neki ranije razviju svoje "ja", neke takvo što uopće ne zanima itd.
A s tim cuganjem se vrlo lako može povezati i ono kako ekipa ide okolo i razbija aute...
Nismo baš svi isti, iako jedan veliki dio ljudi, nažalost, jest.
uuuuuuuuuuuuuu..................Isuse bezgrjesni
A neki nikada ne sazriju ;)
nažalost moji prijedlozi za metkom u čelo sličnoj ekipi koja je nedavno razbijala aute po gradu nisu naišli na plodno tlo, dapače, bili su počesto i kritizirani, međutim drugog rješenja ne vidim... teško mi je zamisliti situaciju da mi netko ostavlja fekalije, poluporbavljenu hranu i piće i ostale tjelesne tekućine po ulaznim vratima, zidovima i ostaloj imovini ili da mi kida retrovizore, razbija šajbu i skače po haubi iz čiste obijesti i povampirenog ludila uzrokovanog različitim supstancama... nisam siguran kako bih reagirao u toj situaciji, bih li svojim postupkom osudio svoju obitelj na sina robijaša...
teško je zamisliti da ugodan, kulturan razgovor, terapija ili zakašnjele odgojne mjere preventivnog tipa mogu pomoći tim teško frustriranim i bolesnim pojednicima koji svoju mladenačku energiju i život troše na tako uzaludan i nesretan način... tužna tema naše današnje svakodnevice, ali bojim se i sutrašnjice....
Četvrtak u Demodeu je bila , cijela srednja škola...ne idem više tamo, barem dok se studenti ne vrate.
KillaBEEZ

Četvrtak u Demodeu je bila , cijela srednja škola...ne idem više tamo, barem dok se studenti ne vrate.

sam ti dodi, ovi sto su bili sada su svi punoljetni ;) :D
tamna strana

pa da sutradan mogu na fejsu pisati kako su se ubili od alkohola...kako su povracali...i onda kad više nisu imali što povracati...jedan drugom su povracali u usta...da bi mogli ponovno povracati...
jer jebeš subotnji status na fejsu...ako ne napišeš....al smo se ubili iliti strli od alkohola
i onda cijela ekipa to lajka...i komentira...uuuu jesi bio sinoc kuuul....popio si tri litr rakiještine...toliko si bio pijan..da si svjetlio u mraku....

eto...u biti..to zapišavanje povracanje je samo zbog tog statusa na fejsu...jer u njihovim godinama je najbitnije biti kuuuul :D

Iza svega se možda i krije osnovna bit problema..

to vam je druženje na fejsaću i sjedenje pred kompom po cijele dane.
djete puca od energije a ne troši ju...dolazi do frustracije i energija ide van kroz agresivu.
uvijek je tako bilo i bit će.

a ti balonje neka shvate jednu stvar..grad je pun tempiranih mina, pitanje je vremena kad će u svojim "herojskim pothvatima" naletjeti na jednu takvu.
onda će se svi državni organi podići na noge i svi će kao biti šokirani, a kad je trebalo represivnim metodama riješiti problem, okretali su glavu.
maniche

tamna strana

djete puca od energije a ne troši ju...dolazi do frustracije i energija ide van kroz agresivu.

a ti balonje neka shvate jednu stvar..grad je pun tempiranih mina, pitanje je vremena kad će u svojim "herojskim pothvatima" naletjeti na jednu takvu.
onda će se svi državni organi podići na noge i svi će kao biti šokirani, a kad je trebalo represivnim metodama riješiti problem, okretali su glavu
.

e al problem je to sto oni to ne shvacaju, neki i shvate pa se smiri ali takvi su rijetki
cime ih je grad animirao, ostaje im kopirati "velike" iz Q-a za puno manje love..................izmedju Q-a i tog lokala u adićevoj gotovo nema razlike osim u godinama posjetitelja, ponasanje je isto
Grad Osijek nudi jako puno drugih mogućnosti i sve priče da "balavurdija" nema šta raditi su gluposti.
Ima obilje događanja, hrpe klubova, udruga, sportskih terena, Dom tehnike, skatepark, Aeroklub, biciklističke staze, teretane, autoklub, streetrace i još gomila stvari kojih se sada u ovih par sekundi nisam sjetio....
Jadna dječica u ovom gradu gdje im je jedina opcija izać, napit se i radit sranja...

Ljudi, ajmo realno..kako biste vi sto sprječili? Mislim, da možete ne točiti alkohol maloljetnima ali kakvog bi onda prometa imali. Pola kafića u Osijeku bi se zatvorilo, osim toga maloljetni samo pitaju nekoga tko ima 18 da im kupi piće i onda su svi sretni i zadovoljni.

Ja se slažem da je takvo ponašanje grozno i treba ga sprječiti, pogotovo zato što se sve mlađa djeca uvlače u takve izlaske.
Pravo pitanje je kako?
de svi ste propali. vi što serete protiv svega toga niste u redu..jbt. sjetite se vaših mlađih dana..odkad se west zatvorio mi ''maloljetnici'' neamo više gdje izać..sve je propalo u tom Osijeku..sveee!!!!!!i sad još idete srat i za Radić..ma de poslušajte se...
Boost

Grad Osijek nudi jako puno drugih mogućnosti i sve priče da "balavurdija" nema šta raditi su gluposti.
Ima obilje događanja, hrpe klubova, udruga, sportskih terena, Dom tehnike, skatepark, Aeroklub, biciklističke staze, teretane, autoklub, streetrace i još gomila stvari kojih se sada u ovih par sekundi nisam sjetio....
Jadna dječica u ovom gradu gdje im je jedina opcija izać, napit se i radit sranja...

imas li nesto jeftinije od nabrojanoga................streetrace, manje pogibeljno je popit pivu ili dvije nego divljati pogradu
teen

de svi ste propali...jbt. sjetite se vaših mlađih dana...

Evo jesam.
kao mlađi punoljetnik, pio sam kao smuk..jebiga, društvo sportaša, mogli smo piti kao blesavi.
nismo rigali i pišali po tuđim dvorištima, imali smo toalete za to.
nismo gurali kontejnere na cestu, razbijali boce, izloge, uništavali tuđu imovinu...
takvi su se u naše vrijeme zvali " mulci".bilo ih je malo, znali smo koji su i smijali smo im se.
nas je zanimao ples i cure.
čak smo se i potukli.. s reftalčanima.otišli tamo u ono šiblje kod west-a di se sada gradi kolodvor..malo se pokefali u mraku di nikom ne smetamo pa smo svi skupa otišli na pivo u hir.

al jebiga, očito se mi nismo znali zabavljati, kad vidim vas..ma svi ste od reda moji idoli 8)
Vic.Mackey

Boost

imas li nesto jeftinije od nabrojanoga................streetrace, manje pogibeljno je popit pivu ili dvije nego divljati pogradu

Streetrace nije divljanje po gradu ;)
Što ti je skupo od navedenih stvari?
Igrališta, sport, bicikl, Dom tehnike, Aeroklub?!
Mislim da je članarina u Aeroklubu parsto kn godišnje...skupo? hmmm...

Promašio si bit ove teme isto kao i ono dijete teen...nije problem ako voliš pit, problem je ako pišaš i sereš po ulici, razbijaš flaše, skačeš po autima itd...znaš vjerojatno bolje od mene ;)
teško je voditi argumentiranu i kvalitetnu raspravu o ovome problemu s obzirom da je izvjesno kako određeni broj forumaša podržava takvo ponašanje, pa možda čak i čini nešto slično dok nije za tipkovnicom... dragi ljudi, vaša djela i stavovi služe vama na čast, a nama koji nismo tako cool i zabavni na muku jer ostajemo upravo ondje gdje očito i jesmo, u dubokom blatu Balkana...
Kladim se boost da ce tvoj klinac ili klinka biti u prvim redovima tih koji zapisavaju.................
uostalom sta ste se uhvatili Radiceve kao primjera.................ostavite covjeka da radi svoj posao u tom lokalu...........................cijela Tvrđa je zapišana pa ne komentirate...............da, jbg tamo piša gradska elita
Vic.Mackey

Kladim se boost da ce tvoj klinac ili klinka biti u prvim redovima tih koji zapisavaju.................

Hahaha...toliko o argumentiranoj raspravi...

Vic.Mackey

uostalom sta ste se uhvatili Radiceve kao primjera.................ostavite covjeka da radi svoj posao u tom lokalu...........................cijela Tvrđa je zapišana pa ne komentirate...............da, jbg tamo piša gradska elita

Dečec, opet si promašio bit svega..ukoliko nisi shvatio ova rasprava je otišla u smjeru pijane balavurdije koja radi sranja po cijelome gradu, ne samo u Radićevoj ;)
Boost

Vic.Mackey

Hahaha...toliko o argumentiranoj raspravi...

Vic.Mackey

Dečec, opet si promašio bit svega..ukoliko nisi shvatio ova rasprava je otišla u smjeru pijane balavurdije koja radi sranja po cijelome gradu, ne samo u Radićevoj ;)

joj sto si dosadan s tim nazivom balavurdija, strasno.
Ljudi izlaze van, neki pretjeraju(takvih je 5-6 od 100) i oni naprave sranje i sad znaci treba sve zivo otjerat zbog njih? zasto?
Sada "skrolni" 5,6 postova gore i pročitaj da piše da nije problem ako voliš popit, već nešto sasvim drugo što je uzorkovano pijenjem i lošim odgojem ;)
A "balavurdija" su upravo oni.
Što je po tebi pretjerivanje?
Po meni "pretjerivanje" započinje kada se balavurdija nacucla pa se dernja po ulici, bude ljude koji nekim čudom spavaju iza ponoći, a da ne spominjem male bebe kojih imam 2 u susjedstvu...
Vic.Mackey

.......ostavite covjeka da radi svoj posao u tom lokalu...........................cijela Tvrđa je zapišana pa ne komentirate...............da, jbg tamo piša gradska elita

blago nama ako nam je 95% mladeži gradska elita.
Kako on to radi svoj posao?
kvalitetni program?dobar prostor?
u westu je navukao silu klošara zbog cijene cuge od 5 kuna.. i navukao je maloljetnike jer im je davao cugu.
sada ga takvi prate iz westa u radić a on jadan kuka kako se protiv toga bori, ima izbacivače i štatijaznam.
maniche

Vic.Mackey

.......ostavite covjeka da radi svoj posao u tom lokalu...........................cijela Tvrđa je zapišana pa ne komentirate...............da, jbg tamo piša gradska elita

blago nama ako nam je 95% mladeži gradska elita.
Kako on to radi svoj posao?
kvalitetni program?dobar prostor?
u westu je navukao silu klošara zbog cijene cuge od 5 kuna.. i navukao je maloljetnike jer im je davao cugu.
sada ga takvi prate iz westa u radić a on jadan kuka kako se protiv toga bori, ima izbacivače i štatijaznam.

bori se covjek protiv njih vjerovo ti il ne, al takvih klosara ima 10ak i takvi su potjerali one normalne i malo starije koji su u radic dolazili svake subote od Nove Godine do prije mjesec dana
Ti boost..................prestani pljuvat po osjeckoj mladezi.................to nije balavurdija, zbog pojedinaca ti sve njih nazivas pijanom balavurdijom

znam vlasnika i znam da se trudi drzati to pod kontrolom, ali zbog ovakvih clanaka policija mu neda disat, stalno racije......................cini mi se da je postalo osobno i da silji zob netko iz "grada"
ne bi se slozio da samo tzv. ''balavurdija'' radi probleme tipa: pisanje,riganje itd. i stariji su takvi samo tko ce o njima pisati,nitko...a u istom su rangu
tom-2

ne bi se slozio da samo tzv. ''balavurdija'' radi probleme tipa: pisanje,riganje itd. i stariji su takvi samo tko ce o njima pisati,nitko...a u istom su rangu

tocno, ima takvih na forumu al i oni pljuju po mladima a glume nevinasca ;)
Dakle, balavurdija je mladež koja cuga, nije dobro odgojena i radi sranja...kao što sam i napisao ;)
Ostali su samo mladež...ili moram još i nacrtati?
Istina je i da stariji rade sranja, usudio bih se reći čak i podjednako..oni su u glavi također balavurdija :)
Vic.Mackey

znam vlasnika i znam da se trudi drzati to pod kontrolom, ali zbog ovakvih clanaka policija mu neda disat, stalno racije......................cini mi se da je postalo osobno i da silji zob netko iz "grada"

mislim, koliko ti kontrole treba? stavi nekog na ulaz i nek čekira osobne, ko nema ili je ispod 18 nema unutra. gotova priča. šta izmišljate toplu vodu.
dino i vic, kako bi vi riješili problem tih nekoliko problematičnih pojednica? čitam sve vaše postove do sada na ovu temu, ali osim nergumentiranog laprdanja ne vidim nikakav konkretan i kvalitetan prijedlog... očekujući normalan i kao što napisah, argumentiran odgovor, želim lijep pozdrav...
muvifrik

Vic.Mackey

mislim, koliko ti kontrole treba? stavi nekog na ulaz i nek čekira osobne, ko nema ili je ispod 18 nema unutra. gotova priča. šta izmišljate toplu vodu.

pa to se i radi tamo pise ti u tekstu da im se ne posluzuje alkohol al ti strvinari svejedno dolaze
@123456 ja sam pisao o tome kakvo je stvarno stanje tamo jer znam iz prve ruke, prijedloga nemam jel ne znam sta moze upalit, covjek se trudi tamo koliko moze a vi ga svejedno napadate, sto ne napadate one u tvrđi di to isto rade ali puno stariji od ovih?
uvijek je lako srat klincima i glumit frajere a da je rijec o onima iz tvrđe od cca 25god onda bi sutili jer sa takvih vecina boji ;)
kojeg čovjeka napadam? :)
samo onoga koji piša, sere, povraća i pljuje po nečijem domu, autu ili ulici....
123456

kojeg čovjeka napadam? :)
samo onoga koji piša, sere, povraća i pljuje po nečijem domu, autu ili ulici....

dobro nisam mislio na tebe konkretno neg na one sto napadaju vlasnika, ugl i nitko ne pisa, povraca ili ista slicno po necijem autu ili kuci, a i kuca tamo nema ;)
"kojeg čovjeka napadam?
samo onoga koji piša, sere, povraća i pljuje po nečijem domu, autu ili ulici...."

Ma ovi picani nikako da shvate to....
teen

de svi ste propali. vi što serete protiv svega toga niste u redu..jbt. sjetite se vaših mlađih dana..odkad se west zatvorio mi ''maloljetnici'' neamo više gdje izać..sve je propalo u tom Osijeku..sveee!!!!!!i sad još idete srat i za Radić..ma de poslušajte se...

sunce ti jebem, ja kao maloljetnik nisam smio nekom starijem reć nešto krivo jer sam znao da mi slijedi jedna za uvo odma. I onda kad bi još došao kuć (a morao sam do 2 bit kod kuće, što je još i bilo velikodušno od mojih staraca) sam se molio da moji slučajno ne saznaju s kim sam bio i gdje sam bio jer da sam bio negdje ili s nekim tko/što im nije odgovaralo, dobio bi još po pički i za to.

vama klincima ćaće i matere nisu držale lekcije iz poštovanja i zdravog razuma uopće, jer bit ove teme nije što vi odete van i izbezumite se od alkohola, već što radite sranja poslije.
Frost

teen

sunce ti jebem, ja kao maloljetnik nisam smio nekom starijem reć nešto krivo jer sam znao da mi slijedi jedna za uvo odma. I onda kad bi još došao kuć (a morao sam do 2 bit kod kuće, što je još i bilo velikodušno od mojih staraca) sam se molio da moji slučajno ne saznaju s kim sam bio i gdje sam bio jer da sam bio negdje ili s nekim tko/što im nije odgovaralo, dobio bi još po pički i za to.

vama klincima ćaće i matere nisu držale lekcije iz poštovanja i zdravog razuma uopće, jer bit ove teme nije što vi odete van i izbezumite se od alkohola, već što radite sranja poslije.

i da nemate vi sta radit u radicu maloljetni ste ne mozete do cuge, ako i dodete onda bar imajte malo mozga pa nemojte dolazit toliko do izrazaja ;)
Frost

jer bit ove teme nije što vi odete van i izbezumite se od alkohola, već što radite sranja poslije.

Točno tako.Idi brate mili popij litru rakije,uništi se kolko god hoćeš ali neka ostane na tome da štetiš isključivo sebi a ne okolini.E sad je tu pitanje i kako alkohol utječe na pojedine osobe,al šta piješ ak ti škodi.
I dobro je rekao @tamna strana,danas je kul ako si na fejsću stavio sliku u kojoj ispijaš bocu nečeg oštrog,napiso da si pokido stolicu i *ebo majku policajcu.I onda skupina kretena ravnih onome koji tako šta objavi tebi ostavlja komentar kako si super,kralj,zmaj i lijepo ti podiže samopouzdanje(krivo).I šta će onda kreten kad vidi da je super,nego nastavit po svom.
I *ebo ti i državu i grad i policiju kad oni ne mogu riješit problem pijanih maloljetnika.

bitno da vi "stariji" znate pametovat a bili ste isti ko i mi u nasim godinama.
casual

Jesmo li?

Nisam nikad nikom razbio staklo. Nigdje nisam razbacao stolice. Nikad nisam izokrenuo prometni znak na putu kući. Nikad nisam urlao u 4 ujutro drugima pod prozorom. Nikad nisam policajcu, kad me zatražio dokumente, rekao da si jebe mater. Kad sam se napio prvi put ko đubre, braća su me toliko sprdala da nisam alkohol pogledao dok nisu prestali. Nikad nisam nikom oštetio auto jer mi je, eto, došlo. Nikad čak nisam ni napao nekog drugog jer je nešto iskomentirao ili krivo rekao.
ma sve to treba prebit i mir božji... u slučaju potrebe, postupak ponoviti sve dok se ne dođe do određenog rezultata :D

imam 22 godine, napijao sam se, još se napijam tu i tamo :D, ali sranja nikada napravio nisam... ak ti se baš toliko pripiša, odi u neki grm pa pišaj, a ne nekome na ulazna vrata...
casual

A ovim picanima, da ne kažem balavurdiji, je ovo glavni argument...
Žalosno......
ma sve popalit i ćao!! =)
vi uzorni gradjani ovog grada koji ste kao djeca odgajani na najbolji nacin da iz proslosti nemate ni trunku srama, svaka vam cast, ali i kroz vase generacije su prolazili pojedinci istog ponasanja stoga ajmo prestat tupit...............bilo je sranja i bit ce ga, nije nas sve majka tjerala da je cesljamo prije spavanja i kad se probudi ili nosimo rucnik jer ga je zaboravila ponijeti prije tusiranja. i nije problem konzumacija alkohola u slicnim lokalima mladih, nego trgovacke radnje koje im alkohol prodaju pa već unaprijed načokirani dođu do takvih lokala. ne krivim te trgovkinje koje im prodaju, nego njihove poslodavce koje ih nadziru i sankcioniraju ukoliko su odbile prodaju bilo kojeg artikla.................kako rekoh cijela tvrđa je zapišana jer nekima je lakse izaci na ulicu se istovarit, a nekima se gadi uci u te zapisane toalete pojedinih lokala gdje pišoline ima do gležnja................divim se curama koje ulaze u takve toalete pa prsti u stiklicama i sandalicama obavezno plivaju u pišolini.
Boost

casual

A ovim picanima, da ne kažem balavurdiji, je ovo glavni argument...
Žalosno......

sori što nismo sveci ko vi koji nikad niste razbili čašu.
Vic.Mackey

vi uzorni gradjani ovog grada koji ste kao djeca odgajani na najbolji nacin da iz proslosti nemate ni trunku srama, svaka vam cast, ali i kroz vase generacije su prolazili pojedinci istog ponasanja stoga ajmo prestat tupit...............bilo je sranja i bit ce ga, nije nas sve majka tjerala da je cesljamo prije spavanja i kad se probudi ili nosimo rucnik jer ga je zaboravila ponijeti prije tusiranja. i nije problem konzumacija alkohola u slicnim lokalima mladih, nego trgovacke radnje koje im alkohol prodaju pa već unaprijed načokirani dođu do takvih lokala. ne krivim te trgovkinje koje im prodaju, nego njihove poslodavce koje ih nadziru i sankcioniraju ukoliko su odbile prodaju bilo kojeg artikla.................kako rekoh cijela tvrđa je zapišana jer nekima je lakse izaci na ulicu se istovarit, a nekima se gadi uci u te zapisane toalete pojedinih lokala gdje pišoline ima do gležnja................divim se curama koje ulaze u takve toalete pa prsti u stiklicama i sandalicama obavezno plivaju u pišolini.

e tocno to. sad ovi glume neke dobrice, "mi nismo to radili, mi smo pili sok i nismo razibjali case..dada.. a vi ste propala generacija"
casual

Vic.Mackey

e tocno to. sad ovi glume neke dobrice, "mi nismo to radili, mi smo pili sok i nismo razibjali case..dada.. a vi ste propala generacija"

nismo svi isti, balkanoidni primitivci kojima je jedini cilj preživjeti od pijanstva do pijanstva, razbiti čašu, nekome glavu ili auto... vjerujem da je to možda nekome malo teže percipirati stoga ću ipak napisati još jednom - nismo svi isti ;)
najjača spika.."a vi kad ste bili mladi" haha..
pa imam 25, i dalje izlazim i radim sve što sam sa 19.

i dalje ne shvaćam koji je to mentalni sklop da na putu kući nekom usput otkine retrivizor ili razbije šajbu.

i vi balonje koji se isčuđavate što vas se napada, vi jeste propali pripadnici svoje generacije..a kad znam kakav vas život čeka(gledajući danas gdje su takvi frajeri iz moje generacije) mogu vas samo žaliti.
Ja znam kad sam bio 14-15 god da nisam izlazio u klubove...rade sam bio na nogosu po cijele dane,a opijanje mi nije predstavljalo nikakvu zabavu...tu i tamo sam znao s ekipom otic do grada na cugu na promenadu i to je to...a ovi danas ajd sto vec izlaze u klubove ali to je pijano da pijanije ne moze biti...ne znam sta njihovi starci njima kazu na to kad dodu kuci...ali kao sto sam vec rekao da su i stariji takvi i moze ih se viditi po tvrdi vikendom

Evo ja npr. imam 16 godina i pijem skoro svaki dan, s time da se napijem samo subotama... Al opet ne radim sranja, izadem sa ekipom van da "prochilamo" mal po "hood-u" al opet ne radimo gluposti jer nemamo nista o toga... ak me tjera pisat odem iza nekog drveta i ispisam se a ne nekom covjeku doci i ispisat mu se po vratima... zbog takvih sto razbijaju i rade nerede "maloljetnici" dolaze na los glas... znam ljude od 20-28 godina i pocaste me cugom jer nemam nikakvih problema sa njima jer ne radim sranja i nist im ne prigovaram jer znam neke osnove bontona koje bi svaki covjek trebao imat od 0-24 na umu... svatko treba imat svoju granicu sto se tice alkohola i ak znaju da se nemogu kontrolirat u pijanom stanju nebi trebali piti a ako piju onda bi trebali biti u drustvu s nekim ko ce ih dovesti u red i pred kojima ce ih biti sramota raditi gluposti...
e takvi kao ti su rijetkost. vjerovatno si odrastao u onim ostacima društva gdje su se poštivali stariji i gdje su od malena usađeni neki normalni kriteriji ponašanja, gdje je postojala hijerarhija u društvu/kvartu. znao si tko tebe može slat po pljuge i koga ti moš slat po pljuge.

današnja balavurdija je katastrofa. di je meni palo na pamet starijem odbrusit il nedo bog opsovat nešt, jebote popio bi mare dok bi se okrenuo, a da ne spominjem muriju. još uvijek imam strah od murije jer se prije znalo, ak prisereš drotu dobiš po pički.

a da ne spominjem razbijat ljudima šajbe, kidat retrovizore, razbijat izloge itd.
e lega da si pripadnik moje generacije nebi tako mislio.
Monstrum

današnja balavurdija je katastrofa. di je meni palo na pamet starijem odbrusit il nedo bog opsovat nešt, jebote popio bi mare dok bi se okrenuo, a da ne spominjem muriju. još uvijek imam strah od murije jer se prije znalo, ak prisereš drotu dobiš po pički.

stvar je u tome sto ne postoji vise nikakav autoritet... roditelji nist ne poduzimaju jer vise nemaju snage da vode svoju djecu u red a da ne govorim o policiji... ne rade svoj posao... prosli tjedan idem kuci oko pol 1 i vidim maricu i patrolni auto ispred PEKARE... i 2 "drota" stoje u pekari i jedu, ostala trojica zuje vani a klinka od 12-13 godina samo prode pored njih... jel to normalno??? moj prijedlog je da posto roditelji ni policija nist ne poduzimaju da barem mal starija ekipa dovede u red takozvanu "balavurdiju"...
Vidim po godinama ovi sto seru najvise da oni ni nisu imali mogucnosti izlazit van jer kad su oni imali 16-17-18god je bilo vrijeme domovinskog rata pa zato serendaju. A ovi stariji su mi najjaci jer opet lako je srat klincu kad radi sranja a kad napravi to neko njegovih godina onda suti ko zaliven.
podjednaka je krivnja na roditeljima i društvu i tako je oduvijek. ja sam počeo izlaziti sa 15 godina, u početku je to bilo samo vikendom i znalo se i podnapit i napit, ali nikome nije padalo na pamet kurčit se, demolirat, a kamoli provocirat starije. starci mi, otkad sam počeo izlazit, apsolutno nikad nisu nametali nekakva vremenska ograničenja iz jednostavnog razloga što su me dobro odgojili i imali povjerenja u mene. vrhunac pizdarija u naše doba je bio kad bariš nečiju butru pa se zakače dvije ekipice i sve se smiri nakon par minuta. naravno, bilo je i tada naših vršnjaka koji su bili malo više na onu stranu, ali takvi su bili debela manjina. imam osjećaj da je danas svaki drugi balo takav. meni ni najmanje ne smetate vi maloljetnici kad vas vidim vani, jer kao što kažete i mi smo izlazili u tim godinama, ali to kako se velik dio vas ponaša u takvim situacijama, tjera jednostavno ljude da imaju o vama takvo razmišljanje. curice od 13, 14 godina glume facebook kurve, majstori od isto toliko godina mrtvi pijani hodaju i dernjaju se kroz grad, redovito goli do pasa. jednom takvom sam u subotu skoro odgrizao glavu kad mi je iz apsolutno čista mira jebo mater u prolazu. ali jednom će naletit na nekog malo pomaknutog pa će se onda dići i roditelji i institucije i pravit će se grupice na fejsbaću itd. još jednom ponavljam, da se većina vas ponaša normalno, nitko vam nebi ni riječ rekao.
ček, a tebi je normalno radit sranja. po tebi je sasvim normalno skočit čovjeku na auto il bacit kamen u šajbu, otkinut retrovizor, brisač, antenu. vas 5 u bolnicu strpat slabijeg od vas, jebat mater murijaku, silovat curu u parku itd. to je normalno ?

pa jebote izlazim od 1996 godine i to sam se vucaro po najčudnijim mjestima i s najgorim ološem i narkomanima kojekakvim, diletantima i kretenoidima i tuko se po birtijama i po kvartovima pa mi nikad na pamet nije palo radit sranja ko što današnji balavci rade.

i još se opravdavate kao to je super i sjajno i mi smo svi glupani jer ko smo mi da vama govorimo šta da radite. pa da vidim nekog da mi skače po obiteljskom autu za kojeg su moji starci dirinčili 5 godina pa jeo bi i pišo na slamku sljedećih pola godine.
Monstrum

ček, a tebi je normalno radit sranja. po tebi je sasvim normalno skočit čovjeku na auto il bacit kamen u šajbu, otkinut retrovizor, brisač, antenu. vas 5 u bolnicu strpat slabijeg od vas, jebat mater murijaku, silovat curu u parku itd. to je normalno ?

pa jebote izlazim od 1996 godine i to sam se vucaro po najčudnijim mjestima i s najgorim ološem i narkomanima kojekakvim, diletantima i kretenoidima i tuko se po birtijama i po kvartovima pa mi nikad na pamet nije palo radit sranja ko što današnji balavci rade.

i još se opravdavate kao to je super i sjajno i mi smo svi glupani jer ko smo mi da vama govorimo šta da radite. pa da vidim nekog da mi skače po obiteljskom autu za kojeg su moji starci dirinčili 5 godina pa jeo bi i pišo na slamku sljedećih pola godine.

Naravno da nije normalno radit sranja, ali OPET PONAVLJAM to sto pise u novinama nije istina da se bacaju stolice i kidaju auti!!!! bar u radicevoj i u blizini. nadalje nitko ne kaze da je to super, tih budala je UVIJEK bilo I BIT CE a to je grupica od 5-6 idiota na 150 normalnih. I onda se dogada da pljujete po svima a vecina ni kriva ni duzna, i opet vas pitam zasto ne serete nekome svojih godina kad se bahate u tvrđi nego serete klincima i glumite frajere?
Uopće ne vidim razloga zašto bi neko bio nasilan i poluretardiran i počeo razbijat. Većina nas kad se napije je vesela :) :). A ovi što piju pa razbiju, razbit će i trijezni.
-UnKnoWn- V.N.O

Evo ja npr. imam 16 godina i pijem skoro svaki dan

možda bi bilo najbolje da potražiš pomoć
Suncica_DGO

A ovi što piju pa razbiju, razbit će i trijezni.

:facepalm:
dino_bno

Vidim po godinama ovi sto seru najvise da oni ni nisu imali mogucnosti izlazit van jer kad su oni imali 16-17-18god je bilo vrijeme domovinskog rata pa zato serendaju. A ovi stariji su mi najjaci jer opet lako je srat klincu kad radi sranja a kad napravi to neko njegovih godina onda suti ko zaliven.

Malo ti ne štima računica, ovdje jednu stranu zastupaju ljudi od oko 25 godina, a drugu mahom stariji maloljetnici. Bit će da si još mamuran od vikenda.

Ovaj mladi gospodin koji ima šesnaest godina i pije svaki dan bi se zaista trebao zabrinuti, jer se tu više ne radi o rekreativnom pijenju, nego o kroničnom, što vrlo lako može rezultirati alkoholizmom, ako već i nije. Nadam se da nije ovo potonje.

Problem je što današnje pubertetlije, rekao bih-u većini slučajeva, ne poštuju ni vlastite roditelje, a kako će tek onda poštivati nekoga tko je od njih stariji deset ili petnaest godina. Ilustrirao bih to jednostavnim primjerom: kada sam kao maturant počeo izlaziti u dobri stari Nessi, nije mi padalo na pamet, a ni ostalima, učiniti takvu jednu sitnicu kao što je pomaknuti pjesmu na playlisti koju je stavio netko stariji, i to ne bitno stariji, nego 2-3 godine. Da ne govorimo o nekakvim većim stvarima.

Pogotovo se nismo usudili uništavati nečiju imovinu- na kraju krajeva, ako se radilo o "javnoj" imovini, onda bismo na taj način štedjeli i novac svojih roditelja. Ne kažem da i u "moje vrijeme" nije bilo razbijača i bitangi, ali ih je bilo puno manje.

Danas ovakvom ponašanju nesumnjivo kumuje i inertna i/ili nesposobna policija, koja takvo što dopušta. Živim u frekventnoj ulici i redovno nedjeljom imamo nešto uništeno, razbijeno ili barem srušeno.
-UnKnoWn- V.N.O

ima jedna stara kineska izreka...cega se pametan stidi..budala se ponosi...
no sva sreca što uvijek postoje raznorazne udruge koje su ti spremne pomoci...
zen031

dino_bno

Malo ti ne štima računica, ovdje jednu stranu zastupaju ljudi od oko 25 godina, a drugu mahom stariji maloljetnici. Bit će da si još mamuran od vikenda.

Ovaj mladi gospodin koji ima šesnaest godina i pije svaki dan bi se zaista trebao zabrinuti, jer se tu više ne radi o rekreativnom pijenju, nego o kroničnom, što vrlo lako može rezultirati alkoholizmom, ako već i nije. Nadam se da nije ovo potonje.

Problem je što današnje pubertetlije, rekao bih-u većini slučajeva, ne poštuju ni vlastite roditelje, a kako će tek onda poštivati nekoga tko je od njih stariji deset ili petnaest godina. Ilustrirao bih to jednostavnim primjerom: kada sam kao maturant počeo izlaziti u dobri stari Nessi, nije mi padalo na pamet, a ni ostalima, učiniti takvu jednu sitnicu kao što je pomaknuti pjesmu na playlisti koju je stavio netko stariji, i to ne bitno stariji, nego 2-3 godine. Da ne govorimo o nekakvim većim stvarima.

Pogotovo se nismo usudili uništavati nečiju imovinu- na kraju krajeva, ako se radilo o "javnoj" imovini, onda bismo na taj način štedjeli i novac svojih roditelja. Ne kažem da i u "moje vrijeme" nije bilo razbijača i bitangi, ali ih je bilo puno manje.

Danas ovakvom ponašanju nesumnjivo kumuje i inertna i/ili nesposobna policija, koja takvo što dopušta. Živim u frekventnoj ulici i redovno nedjeljom imamo nešto uništeno, razbijeno ili barem srušeno.

Uglavnom zanima me odgovor ako ga itko ima na ono podvuceno
Ne znam, ja ne bih šutio kao zaliven, radilo se o "klincima" ili mojim vršnjacima, pogotovo ako uništava javnu imovinu. Pogotovo ako se radi o nekom prijatelju; prijatelju bi trebao reći onda kada radi gluposti.
Godine nemaju veze s pljuvanjem, ja pljujem po debilima koji rade sranja, samo što je to UGLAVNOM balavurdija, ku'iš Dino? ;)
dino_bno

zen031

dino_bno

dakle ovako

ja sam jedan od starijih...pa da odgovorim
s pravom mogu srati svakom klincu ilti balavurdiji koja radi sranja bilo kakve vrste
jer ja nisam od onih koji nakon pijancena se idem iživljavati na ulicnim lampama kontenjerima prometnim znakovima tuđim autima te na taj nacin pokazivati društvu kako sam ja kul...ako nešto uništim

e sad sorry društvo što nisam frajercina zbog toga
ipak ja sam iz poštene kuce istjeran...
i bez obzira na sve...kad sam se napio...jedino na pameti mi je bilo da se na neki nacin dovucem kuci
plus što sam molio boga da me usput ne pokupi drug milijajac jer bi imao prinudno triježnjenje u stanici...
plus što bi slucajno pao niz stepenice jedno 20 puta
tak da iduci put kad pijem dobro razmislim što cu uz put do kuce raditi....

nevjerovali ili da...i prije je bilo alkohola i prije je bilo klinaca...
al bahatosti i kretenizma u ovolikoj mjeri kao u današnje vrijeme nije bilo.....
dino_bno

zen031

dino_bno

uglavnom, trošiš virtualni prostor svojim debilnim postovima.
promašio si totalno bit, kako u ovoj temi tako u svakoj sličnog sadržaja.
i baš si ono čoban.
ajd idi negdje.
maniche

dino_bno

zen031

dino_bno

uglavnom, trošiš virtualni prostor svojim debilnim postovima.
promašio si totalno bit, kako u ovoj temi tako u svakoj sličnog sadržaja.
i baš si ono čoban.
ajd idi negdje.

izbjegavas odgovor?
usput kultura ti je na zavidnom nivou ;)
Pa sve to stoji da oni rade sranja, ali ocu reci da se previse pise o tim klincima a premalo o tim starijma 25-30god iz tvrđe koji nisu za zanemarit ;) ugl vidim da ima par budala koji su pretvrdoglavi za shvatit nesto pa necu nista ni pisat vise. cast iznimkama ostv,zen031,vic i sl
123456

-UnKnoWn- V.N.O

hahahaha popijem svaki drugi dan jednu limenku piva... nisam alkoholicar...
123456

nismo svi isti, balkanoidni primitivci kojima je jedini cilj preživjeti od pijanstva do pijanstva, razbiti čašu, nekome glavu ili auto... vjerujem da je to možda nekome malo teže percipirati stoga ću ipak napisati još jednom - nismo svi isti ;)

Moj potpis od početka do kraja...

A da ne bi bilo da sam samo quotala, osvrnut ću se na ovu temu i reći da se mladi (maloljetnici) i sada, kao i prije žele dokazati i afirmirati u društvu. Problem je što to rade na krive načine, a jedan od njih je i ova destrukcija koja se može iščitati s foruma. Žalosno je što je postalo normalno otići van, razbiti čašu, napiti se te uništiti sve oko sebe...
Išla sam van s 15, cugalo se, ali nisu se radile takve gluposti. Vrhunac našeg "buntovništva" bila bi pretjerana glasnoća... Eh da...
-UnKnoWn- V.N.O

123456

-UnKnoWn- V.N.O

hahahaha popijem svaki drugi dan jednu limenku piva... nisam alkoholicar...

ali si dijete i piješ svaki drugi dan (ako točno kažeš)
Frost

Suncica_DGO

hahahaha pa tako je.
Suncica_DGO

Frost

Suncica_DGO

hahahaha pa tako je.

Nije istina.
Poznata je stvar da se zbog alkohola ljudi često počnu ponašati kao balkanoidi..
Ok, netko bude veseo, ali često ljudi postanu agresivni, bahati i nabrijani.
Poznajem xy ljudi koji postanu totalni kreteni kada popiju, a kada su trijezni su sasvim normalni.
Suncica_DGO

hahahaha pa tako je.

Boost

Nije istina.
Poznata je stvar da se zbog alkohola ljudi često počnu ponašati kao balkanoidi..
Ok, netko bude veseo, ali često ljudi postanu agresivni, bahati i nabrijani.
Poznajem xy ljudi koji postanu totalni kreteni kada popiju, a kada su trijezni su sasvim normalni.

Boost ti je sve rekao.
naporni ste vise sa maltretiranjem teme...........zbog izopacenih pojedinaca uporno pljujete po cijeloj generaciji.............U MOJE VRIJEME MI SMO PILI, ALI NISMO RADILI SRANJA...............naravno da su postojali pojedinci koji su ih itekako radili..............DOSTA VISE PROTIV KLINACA.................uhavtite se glavesina i lopova koji rade daleko vece sranje svojim bahatim ponašanjem kroz politikanstvo siromašenjem cijele Hrvatske
Vic.Mackey

naporni ste vise sa maltretiranjem teme...........zbog izopacenih pojedinaca uporno pljujete po cijeloj generaciji.............U MOJE VRIJEME MI SMO PILI, ALI NISMO RADILI SRANJA...............naravno da su postojali pojedinci koji su ih itekako radili..............DOSTA VISE PROTIV KLINACA.................uhavtite se glavesina i lopova koji rade daleko vece sranje svojim bahatim ponašanjem kroz politikanstvo siromašenjem cijele Hrvatske

sve to stoji, međutim tema o kojoj ovdje pišemo (ili bi trebali pisati) je balavurdija, a ne gospodarski kriminal... no ako otvoriš temu vezanu uz tu problematiku, rado ćemo se odazvati i prokomentirati i nju... ;)
sve je dobro dok se pije da se opusti i zabavi s ekipom....kad se krene piti da bi se što prije napilo....e to je već zabrinjavajuće....a toga vidim hrpu pošto sam malo-malo vani.... izgubila se bit... ekipica, fešta, zajebancija, curice, barenje istih, ovo-ono....sad su očigledno fora povraćanja, mamurluci, ispumpavanja, ja sam popio više od tebe i njega, on je popio još više, a moj tata može popit više od tvog tate i slična sranja.... ne kontam....
ma nije tocno..................jos uvijek ima tuluma, ekipica...............krasnih klinaca, ali nam pozornost privlace ti pojedinci koji kvare ukupan dojam, uvijek ih je bilo i bit ce, svaka generacija ima svoje kretene, koji se kasnije jednim dijelom formiraju u normalne osobe, a drugi zavrse ili iza resetaka ili u nekom jezeru u dijelovima.
Dobro, naslov bi trebao biti ovakav: "NEKI pijani maloljetnici od DIJELA Radićeve su napravili Bejrut"- Ok? :=)
heheheheh....................eto slozili smo se oko naslova
ma ošlo je sve u honduras :D
maniche

tamna strana

onda će se svi državni organi podići na noge i svi će kao biti šokirani, a kad je trebalo represivnim metodama riješiti problem, okretali su glavu.

Batina je iz raja izašla.
A ja, jadan seljak, smio biti vani najkasnije do 23h. Do 18. godine života. :(
I eto, sad moram ići po koncertima i zabavljat se sa studenticama! Društvo je krivo! :D
bazooka_joe

I eto, sad moram ići po koncertima i zabavljat se sa studenticama! Društvo je krivo! :D

tesko ti palo zabavljat se sa studenticama ha? :D
četajte na pm
nisam sve čitao, vidim da ste tu zapeli što mali pije svaki drugi dan, opet primitivizam i čobanizam udara po djeci.. svaki normalni klinac pije ljeti svaki drugi dan ili svaki dan, ja sam svako ljeto pio svaki dan i nisam nikakav alkoholičar niti me ikad vuklo da nisam mogao izdržati da ne pijem i ispunjavao sam sve svoje obaveze.. kao što sam već 1000 puta rekao, treba pobiti maloljetnike sve i zabraniti u hrvatskoj ljudima da imaju uopće djecu pa bi onda pojedinci bili zadovoljni..

ne može nam svima vrhunac uživancije u životu biti gledanje neke operete u HNK..
tak je. uff kak sjedne jedno ladno osječko po ovim vrucinama ufff :D

ja ga p0drzavam, jer imam legice k0je nemaju ni 17 pa im daju da kupe.. ni ne pr0vjeravaju k0lik0 g0dina imaš, već im je sam0 bitn0 da imaš 0s0bnu.. tak0 je biL0 i u westu tak0 da ne Lupeta bzvz sam0 je istinu reka0 iL rekLa

Tagovi