Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Medić: Dugove prošle uprave GPP će otplaćivati do 2024.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
centurion
Ukupno postova: 938
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.05.2010. 15:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

debelodjubre je napisao/la:
Laser je napisao/la:
Ljudi moji, idete mi na ...ac više sa glupim kritikama! Nemate pojma o čemu pričate! Nikada ničim niste zadovoljni! Nije stvar jesam li simpatizer ovo ili one prošle gradske zlasti, no jedno je sigurno... KONAČNO se počelo misliti na budućnost, u smislu prezaduživanja! Naravno da će povisiti cijene usluga kako bi se pokrpali minusi. Prvi postupci spašavanja ove dubijoze koju je ĐAPO ostavio za sobom su ove naravi, no vidjet ćete rezultate nakon više godina! VI biste promjene, a da vas ništa ne boli! Nemate pojma koliko nas je ĐAPO gurnio u dugove! Odite kod KREŠE u poglavarstvo i pogledajte malo! Napravio vam je trg sa klupama od 70.000 kuna!!! Bubalo, Mediću i ostali... samo naprijed!

Šta da ih hvalim?! Digli su cijene svega što mogu, upravlja nam se gradom iz je*ene hercegovine!!! Jel to za pohvalu!!! Nesposobi su za popi*dit, medijskom blokadom pokušavaju se opravdati...To je baš za pohvalu!!! Pa kad je taj Medić tolko sposoban (ne) kako onda daje linije Panturistu, njima odgovaraju ali gpp-u ne. Smiješno. Panturist je bio pred raspadom, za divno čudo izvukli se iz go*ana..baš čudno, mora da ima veze što vožd ima dionice u Panturistu. Ili možda će smanjiti gubitke sa 3 (slovima-tri ) zamjenika direktora. Medić je totalni nesposobnjaković i lažnjak, uostalom kao i njegov Bubika, bahati i bezobrazni.

Nisam vjerovao da ce se naci netko ko ce kritizirati tafirnu uniju sa panturistom al eto hspovci uvijek iznenade Sad
Osjecki busevi vise ne voze po okolnim selima i premjestini su u gradske linije a te karte sto su prodavali dobiju placeno od panturista.ak je to los potez ja volim djapica

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 31.05.2010. 15:50 
Naslov:  

centurion je napisao/la :
debelodjubre je napisao/la:
Laser je napisao/la:
Ljudi moji, idete mi na ...ac više sa glupim kritikama! Nemate pojma o čemu pričate! Nikada ničim niste zadovoljni! Nije stvar jesam li simpatizer ovo ili one prošle gradske zlasti, no jedno je sigurno... KONAČNO se počelo misliti na budućnost, u smislu prezaduživanja! Naravno da će povisiti cijene usluga kako bi se pokrpali minusi. Prvi postupci spašavanja ove dubijoze koju je ĐAPO ostavio za sobom su ove naravi, no vidjet ćete rezultate nakon više godina! VI biste promjene, a da vas ništa ne boli! Nemate pojma koliko nas je ĐAPO gurnio u dugove! Odite kod KREŠE u poglavarstvo i pogledajte malo! Napravio vam je trg sa klupama od 70.000 kuna!!! Bubalo, Mediću i ostali... samo naprijed!

Šta da ih hvalim?! Digli su cijene svega što mogu, upravlja nam se gradom iz je*ene hercegovine!!! Jel to za pohvalu!!! Nesposobi su za popi*dit, medijskom blokadom pokušavaju se opravdati...To je baš za pohvalu!!! Pa kad je taj Medić tolko sposoban (ne) kako onda daje linije Panturistu, njima odgovaraju ali gpp-u ne. Smiješno. Panturist je bio pred raspadom, za divno čudo izvukli se iz go*ana..baš čudno, mora da ima veze što vožd ima dionice u Panturistu. Ili možda će smanjiti gubitke sa 3 (slovima-tri ) zamjenika direktora. Medić je totalni nesposobnjaković i lažnjak, uostalom kao i njegov Bubika, bahati i bezobrazni.

Nisam vjerovao da ce se naci netko ko ce kritizirati tafirnu uniju sa panturistom al eto hspovci uvijek iznenade Sad
Osjecki busevi vise ne voze po okolnim selima i premjestini su u gradske linije a te karte sto su prodavali dobiju placeno od panturista.ak je to los potez ja volim djapica

Koliko sam čuo od ljudi koji putuju na taj nacin njima se to ne sviđa, i sad ispada da su svi oni hsp-ovci jel? boze sacuvaj i zakljucaka kakve donosite... Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 31.05.2010. 15:59 
Naslov:  

Treba pustiti politiku. Zna se koja je tema za politička prepucavanja.

Slažem se s Dinom...čovječe, ljudi koji su se prije vozili GPP-ovim gradskim busevaim, sad se voze putničkima, koji su prije išli za Zagreb ili onim kantam od Panturistovih buseva...u tom slučaju se nazaduje...

Ajd, za neka mjesta dobiješ i butru, ali opet je smiješno da za Bilje ideš u putničkom busu...čovječe, kad se zaredaju ti ogromni Panturistovi busevi ujutro na Gajevom to izgleda kao cirkus Colorado... Rolling Eyes Ajd da su im svi busevi isti, nego nemaju ni autobusnu "flotu" kako treba...sve različiti busevi, od onih međugradskih, pa sve do nekih krntija...

Ali razumljivo zašto je GPP to napravio. Nema baš previše putnika za ta okolna mjesta, dok recimo, za Ivanovac i Antunovac je bilo, barem puni busevi školaraca...

Sad, dal ima tu i skriveni motiv za uvođenje Tarfine unije, neću u to ulaziti...

Zadnja promjena: Stella1989; 31.05.2010. 16:02; ukupno mijenjano 2 put/a.

Post Postano: 31.05.2010. 16:01 
Naslov:  

ja sam od drugih cuo da im se svidđa..za istu cijenu dobiju mjesecnu za osijek i imaju vise polazaka iz svog mjesta. Mozda ti tvoji i jesu onda u hsp Smile 100 ljudi sto cudi

i de shvatite da je gpp osjecka firma..boli me kita za bilje i ostale opcine koje ne daju lovu u subvencioniranje naseg poduzeca a voze se..

Zadnja promjena: centurion; 31.05.2010. 16:02; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 31.05.2010. 16:02 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
ja sam od drugih cuo da im se svidđa..za istu cijenu dobiju mjesecnu za osijek i imaju vise polazaka iz svog mjesta. Mozda ti tvoji i jesu onda u hsp Smile 100 ljudi sto cudi

Za polaske sam i ja čula, ali meni osobno je smiješno to da nikad ne znaš kako izgleda bus koji te treba pokupiti...dal starudija il onaj za Zg. Wink

Btw, ne spominji mi nikakav HSP, SDP...nijednu stranku...muka mi je kad vidim ta prepucavanja... Rolling Eyes

Zadnja promjena: Stella1989; 31.05.2010. 16:03; ukupno mijenjano 2 put/a.

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 31.05.2010. 16:03 
Naslov:  

centurion je napisao/la:

mozda da shvatis da vecina ljudi u ovom gradu vise ne podrzava novu vlast Wink zisku?
Stela ti je rekla ti panturistovi busevi sto vidim da voze za ta mjesta(ivanovac,laslovo,bilje,darda) su svi neki stari losiji od gpp-ovih i tim putnicima neodgovara vrijeme polaska tih buseva i sto moraju praviti presjedanja....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Post Postano: 31.05.2010. 16:06 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
i de shvatite da je gpp osjecka firma..boli me kita za bilje i ostale opcine koje ne daju lovu u subvencioniranje naseg poduzeca a voze se..

Znači, treba voziti samo po osijeku - Jug 2 - Mačkamama - Retfala..? Mislim, to je Osijek, zar ne? Wink Pa nek GPP vozi samo onda po Osijeku, pa će tek onda propasti, kad u svakom busu bude po 5 ljudi.... Laughing

Post Postano: 31.05.2010. 16:11 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la:
centurion je napisao/la:

mozda da shvatis da vecina ljudi u ovom gradu vise ne podrzava novu vlast Wink zisku?
Stela ti je rekla ti panturistovi busevi sto vidim da voze za ta mjesta(ivanovac,laslovo,bilje,darda) su svi neki stari losiji od gpp-ovih i tim putnicima neodgovara vrijeme polaska tih buseva i sto moraju praviti presjedanja....

jedno je forum a drugo su izbori Smile zisku? i na ovom forumu je u anketi bio drugi pobjednik..kao i u nekim novinama i nekim stranackim anketama. izbori su za 3g..onda se vidi tko podrzava koga. ovdje je tema GPP a sada se ubacila i ta tarifna unija u ovaj topic po meni jedan od boljih poteza.

Post Postano: 31.05.2010. 16:11 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
centurion je napisao/la:

Znači, treba voziti samo po osijeku - Jug 2 - Mačkamama - Retfala..? Mislim, to je Osijek, zar ne? Wink Pa nek GPP vozi samo onda po Osijeku, pa će tek onda propasti, kad u svakom busu bude po 5 ljudi.... Laughing

ti si u ratu sa GPP od prvog tvog posta Smile pa po tebi zapravo oni uopce nebi trebali vozit Smile

Post Postano: 31.05.2010. 16:16 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
ti si u ratu sa GPP od prvog tvog posta Smile pa po tebi zapravo oni uopce nebi trebali vozit Smile

DA...i mislila sam da ćeš tako što "pametno" napisati... Rolling Eyes

Vjerovao ili ne, bez obzira na te probleme, neću ih pljuvati ako mislim da nešto dobro naprave ili ne. Rekla sam da je dobro što za neka mjesta dobiješ butru, ali da je smiješno na Gajevom vidjeti bus od 5 metara kako istovara putnike, kao da su vreće. Ajd da je vozni park Panturista kako treba, ali da ti pošalju starudiju koja se raspada, sumnjam da bi ti bilo svejedno...ali misli što god želiš, baš me boli briga... Wink

Post Postano: 31.05.2010. 16:19 
Naslov:  

ma jebe se meni sto je smjesno kad sad gpp nema vise gubitak od par milijona nego na tim "linijama" zarađuje. meni od place ide prirez u gradsku blagajnu i onda grad to daje gpp-u a kad bi davali par milijona manje mogli bi vise dati u Nk Osijek i da budemo prvaci i to. kontas!
za koja mjesta se ne dobije butra?

Skoči u forum: