Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

GPP: Josipovac - Višnjevac: nova minibus linija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.04.2010. 16:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

centurion je napisao/la:
@stela - pa ak si zensko kao sto pise onda ti sigurno treba sat vreman da se spremis za grad pa onda ti fino krenes sa spremanjem malo ranije i stignes na bus i ne moras cekat jos 1 sat Smile šalim se malo jel . za to forum sluzi

Ma nooo...meni treba 10-15 min - tuširanje, da se obučem i sredim i trčim na bus. Wink
centurion je napisao/la:
a ovo sto pises da forum sluzi za hrackanje??? pa ak si tu samo zbog hrackanja onda si u mladezi neke stranke a ak stvarno zelis bolje sebi i sugrađanima onda se potrudis da rjesis problem a najbrze je direktnim mailom ili odlaskom kod najkomepetentnije osobe za to Wink

Ma zezam se za hraćkanje...i hvala Bogu, nisam ni u kakvoj stranci, alergična sam na njih...pogotovo na onu kvazi mladež, mamine i tatine sinove što samo sjede u odborima i dižu ruku - za i protiv, odnosno prilagođavaju se nadređenima i uvlače im u anus. Wink

Btw, kad je voda prelila čašu, žalila sam se upravi GPP-a. Wink Mailom direktno. Wink

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2010. 16:22 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la: Pa forum i služi za hraćkanje, odnosno iznošenje svojih mišljenja, zar ne?
Forumi nisu nastali radi zadovoljenja potrebe "za hrackanjem", vec radi zadovoljenja potrebe za razmjenom informacija i misljenja.

Naravno, mozes se zadrzati i samo na razini hrackanja, ali to onda puno vise govori o onome tko hracka, nego o onome po kome se hracka. Ne mislis li da je besciljno svaku ideju popljuvati samo radi pljuvanja, odnosno radi neke osobne osvete? Jesi se ikad pokusala staviti u kozu osobe/entiteta po kojem se pljuje, a ti npr. nisi ni kriva ni duzna?

Zamisli da ti radis u GPP-u i svoj posao obavljas savjesno, marljiva si i postena. I onda netko negdje napise da je ovo glupa ideja i da su svi zaposlenici GPP-a bezobrazni, jer je eto, ta osoba imala neko lose iskustvo s jednim od zaposlenika GPP-a. Kako bi se osjecala?

Ne moras mi odgovarati na pitanja. Ona trebaju posluziti tebi, da se lakse preispitas.

Nego, vratimo se na temu...

Eto, u komentarima Oligo kaze da ce prijevoz za one iz tramvaja biti besple. Nova informacija. Dakle, netko ce morati financirati te minibuseve. Sto je opet ok, ako se pokaze da je jeftinije placati te shuttle buseve, nego npr. financirati busnu liniju do Josipovca. Mozda je upravo ovo probni balon za zamjenu busne linije shuttle busevima.

Ako se pokaze da valja - moguce da su na dobitku svi. Stanovnici Josipovca i Visnjevca ce imati vezu s gradom svakih 15 minuta [busevi i tramvaji ce se vjerojatno ustimati], umjesto dosadasnjih sat (?). GPP je na dobitku jer za bolju uslugu trosi manje novce i moze buseve s te busne linije preusmjeriti na neke druge i sl. Na dobitku su i vozaci automobila u Osijeku jer ce biti jednog busa manje koji pravi guzve. Na dobitku su i fasade i breze u Vukovarskoj, koje vise nece toliko sliciti na produkt postapokalipse.

Post Postano: 15.04.2010. 16:27 
Naslov:  

@Mungos...o kakvoj ti tu osobnoj osveti pričaš, de smiri doživljaj...i mogao bi neke stvari prestati doslovno shvaćati...

I što sad...vjerojatno nisam jedina koja se ne slaže s ovom idejom...znači, svi koji ne misle kao ti ne valjaju, ovakvi su, onakvi...a pogotovo ako sam ja to rekla...ajmeee...

Post Postano: 15.04.2010. 16:35 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la: @Mungos...o kakvoj ti tu osobnoj osveti pričaš, de smiri doživljaj...
O kojoj? Pa o onoj kad si svojim jednim iskustvom s GPP-om odlucila zaspammati svaku temu o GPP-u na forumu.

Konkretno, radi se o ovome.

Post Postano: 15.04.2010. 16:38 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Stella1989 je napisao/la: @Mungos...o kakvoj ti tu osobnoj osveti pričaš, de smiri doživljaj...
O kojoj? Pa o onoj kad si svojim jednim iskustvom s GPP-om odlucila zaspammati svaku temu o GPP-u na forumu.

Konkretno, radi se o ovome.

Da, i mislila sam da si ti od onih koji svo svoje vrijeme troše na ono da od 1000 postova vrijedno traže dlaku u jajetu...hvala što me podsjećaš... Smile

I baš me boli briga za njih...Brijest je dobio svoj bus kad je uvedena Tarifna unija s Panturistom, tako da je to sad zasebna relacija...a onog "vozača" hvala Bogu nisam već dugo vidjela... Smile

A sad da bi im se išla nešto osvećivati, imam pametnijeg posla... Smile

Post Postano: 15.04.2010. 16:41 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la: Da, i mislila sam da si ti od onih koji svo svoje vrijeme troše na ono da od 1000 postova vrijedno traže dlaku u jajetu...hvala što me podsjećaš... Smile
S obzirom na razinu spammanja, to nije bila dlaka u jajetu, nego tepih. Zato mi je i ostalo u sjecanju.

No, dosta o tome...

Pokusaj se drzati teme...

Post Postano: 15.04.2010. 16:46 
Naslov:  

Ugl, ne želim se s ikim ovdje prepirati, niti išta slično, samo kažem da mi se ideja ne čini baš isplativa. I ako se već vozi po Josipovcu, mogli su pokriti cijeli ne samo pola.

Ali, kao što sam već napisala, bolje i ovo nego da milijune troše na onu prugu do Josipovca pa da kukaju kako su u višemilijunskim gubitcima, pa da povisuju cijene karata i sl. Wink

Ali sretno im!

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.04.2010. 17:09 
Naslov:  

@mungose zar opet, pa zar ti nije dokazala da je nedokazana...
Stella, dokaži da ova probna linija nije isplativa i nađi konstruktivnije argumente... stvarno stalno pljuješ po svakoj temi vezanu za GPP i slično a nije da je baš svaki njihov potez loš...

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.04.2010. 18:43 
Naslov:  

Stella, ti si u ovom kratkom vremenu definitivno natukla najviše postova vezanih za GPP.

I baš zbog svog "iskustva" s GPP-om i nemogućnosti objektivnog sagledanja stvari nisi kompetentna komentirati GPP-ove poslovne odluke.

Možda je "nekompetentna" pregrub izraz. Komentiraj, samo što tvoje komentare nitko neće ozbiljno shvatiti, jebiga.

Realno stanje stvari.

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 15.04.2010. 21:10 
Naslov:  

Ajd ko nije iz Josipovca i Višnjevca nek ne sere i brine o svojim problemima. Zašto ne bi napravili tramavaj do Josipovca? Razvijanjem mreže gradskog prijevoza grad dobija nešto. Nipošto ne gubi.

Ukupno postova: 349
Post Postano: 16.04.2010. 9:05 
Naslov:  

eto ne budi mi teško kontaktirao sam GPP i dobio odgovor da je linija besplatna i da će takva i ostati ako preživi.isto tako saznao sam da je višnjevac prva zona iako sam mislio da je druga tako da je to još jedan plus za ovaj bus jer ljudi neće morati kupovati karte za drugu zonu.
eto nadam se da će taj bus preživiti.

dao sam i prijedlog da za one koji bi željeli koristiti tu liniju čisto kao prijevoz višnjevac-josipovac gpp uvede neku naplatu od par kuna (3-4kn) ili mjesečnu kartu za samo taj bus.

eto stella ako treba kontakt slobodno mi se javi...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 16.04.2010. 9:22 
Naslov:  

Mislim da je Višnjevcu puno potrebniji vrtić(kojeg nema na cca 8-9 tisuća stanovnika) nego tramvajska pruga! Neka se jednostavno poveća broj autobusa koji prometuju na relaciji Grad-Josipovac i svi sretni i zadovoljni!

asko
Ukupno postova: 349
Post Postano: 16.04.2010. 9:42 
Naslov:  

postoji vrtić u višnjevcu.mali princ u sklopu doma zdravlja.doduše privatni, al postoji.cijena je ista kao i u javnim.i na početku josipovca kod zadnje stanice ovog busa.
al da treba vrtić to je istina.eno ono ruglo od tržnog centra propada pa nek to prenamjeni grad u vrtić.cijeli kat je slobodan, škola s igralištima i livadama je blizu.

Stella1989

Post Postano: 16.04.2010. 12:14 
Naslov:  

cane je napisao/la:
Ajd ko nije iz Josipovca i Višnjevca nek ne sere i brine o svojim problemima. Zašto ne bi napravili tramavaj do Josipovca? Razvijanjem mreže gradskog prijevoza grad dobija nešto. Nipošto ne gubi.

Ne gubite vi, već GPP. A ukoliko povise cijenu karte, putnici su također na gubitku. 'oće i onda netko od glavonja izjaviti kako bi najradije počupao prugu, kao što je to bio slučaj s prugom prema Bikari?

Jednostavnije i isplativije bi bilo da su kupili nekoliko buseva. A da ne spominjem one redovite zastoje zbog parkiranih auta na pruzi...

A bilo je i u novinama, kad dođe do takvog zastoja da se onda mora zvat nekog dodatnog vozača, palit bus, ovo ono...a i putnicima je problem jer dok dočekaš tramvaj kad je zastoj moš se slikat! A busom jednostavije - nema zastoja zbog vozila parkiranih uz cestu, uvijek može zaobići parkirani auto, a tramvaj mora čekati ajme...

Pa ako ovo nije dovoljno zašto ne bi trebala tramvajska pruga, onda ne znam...

Logički bilo tko može skontati, još pogotovo ako se malo informira i pročita novine...

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 16.04.2010. 12:25 
Naslov:  

logično my ass...
sad da zbog nekih majmuna što parkiraju na tramvajsku prugu treba otkazat cijeli projekt koji će više značit nego svi busevi na toj relaciji (dugoročno gledano isplativije i ekološkije)...

Skoči u forum: