Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ne sijemo mržnju i nismo nacisti, mi smo desničari!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Zdrale

Ukupno postova: 539
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.03.2010. 19:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

homoseksualnost se da liječiti. AIDS NE!!

Ukupno postova: 132
Post Postano: 21.03.2010. 21:36 
Naslov:  

Zdrale je po običaju pun govana k'o šipak košpica.

A odnos misli, djela i ideja nacionalizma/nacionalsocijalizma i anarhizma/slobodarstva dovoljno govori primjer Španjolskog građanskog rata kad su se prvi borili na strani Nacije, Crkve i Kapitala, a drugi za Republiku i španjolski narod.

Svečano obećajem upravi Filozofskog fakulteta, Senatu Sveučilišta i Ministarstvu znanosti da ću prije crknut nego im dat i lipe na ime školarine kad uvedu linearni sustav naplate školarina ili budu naplaćivali prenošenje ECTS boda u sljedeću akademsku godinu.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zdrale

Ukupno postova: 539
Post Postano: 21.03.2010. 21:39 
Naslov:  

matiću skoči s mosta. olakšaj svima Smile

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 21.03.2010. 21:46 
Naslov:  Re: Ne sijemo mržnju i nismo nacisti, mi smo desničari!

Oni su desničari ?

Što u Hrvatskoj znači podjela na ljevičare i desničare ?
To je valjda ovisno o tome koja im polovica mozga radi .

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
naOpaka bajka
Ukupno postova: 3
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.03.2010. 22:03 
Naslov:  

Eh, rastuži čovjeka kad vidi 'društvene deformacije' vremena u kojem živi. Ipak, ništa se ne mijenja...

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.03.2010. 0:31 
Naslov:  

centurion je napisao/la :
ova slika(i osoba na njoj) nema veze sa tim uhicenjima tamo a i ne znam zasto je stavljana ta slika kad u Glasu pored tog teksta nema te slike.

Pa da, uopće nema veze s ovim tekstom...i još piše na dnu članka da je slika iz ARHIVA, pa nek pojedinci malo bolje čitaju. Wink :
Nandino je napisao/la:
Tekst: Tomislav Levak/Glas-Slavonije.hr
Foto: Steam/foto-arhiv 031

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 22.03.2010. 9:39 
Naslov:  

najbolje mi je kad sam od forever definata (ili tako nekako) i još par ljudi dobivao nedavno kad sam napao dotične preko neta privatne poruke kako su to oke dečki, a kasnije i poziv na obračun, haha... tako da vi koji ih branite isti ste kao i oni, primitivci i jadnici..

+ još da dodam, čemu medijsko eksponiranje ovakvih debila ?

Ukupno postova: 31
Post Postano: 22.03.2010. 11:46 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
najbolje mi je kad sam od forever definata (ili tako nekako) i još par ljudi dobivao nedavno kad sam napao dotične preko neta privatne poruke kako su to oke dečki, a kasnije i poziv na obračun, haha... tako da vi koji ih branite isti ste kao i oni, primitivci i jadnici..

+ još da dodam, čemu medijsko eksponiranje ovakvih debila ?

Poziv na obračun?

Forever Defiant je napisao/la: Kada su ti već toliko puna usta Marka, i kada već sve znaš o njemu, moram ti poručiti da imaš poziv od njega osobno na jedan razgovor uživo. Što kažeš?

kažem da može, iako nisam baš zainteresiran za razgovor s primitivcima.. el marko priča riječima ili šakama samo da se znam pripremit ?

Forever Defiant je napisao/la: Kada su ti već toliko puna usta Marka, i kada već sve znaš o njemu, moram ti poručiti da imaš poziv od njega osobno na jedan razgovor uživo. Što kažeš?

samo imamo problem jer u subotu krećem za somaliju na 9mj, tak da imaj to na umu osijek031.com smile

forever defiant je napisao/la: Marko ti sa primitivcima pokušava uspostaviti komunikaciju na njihovom nivou, uglavnom riječima, ali sa onima koji ga vrijeđaju skriveni iza monitora nema puno toga za reći usmeno. Bit će ti on danas i sutra popodne u udruzi, lako ćeš ga prepoznati.

odlično, ako stignem navratit ću

Kako u Somaliji seljačino lažljiva? Sada opet ubaci teorije zavjere o Kohorti i neonacistima u gradskoj skupštini koji su potaknuli Glas Slavonije da napiše taj članak, i još dali tim dečkima novac za intervju kako bi iznjeli svoju stranu priče.

Zadnja promjena: Forever Defiant; 22.03.2010. 11:47; ukupno mijenjano 1 put.

SmokeY

Ukupno postova: 371
Post Postano: 22.03.2010. 11:47 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
ova slika(i osoba na njoj) nema veze sa tim uhicenjima tamo a i ne znam zasto je stavljana ta slika kad u Glasu pored tog teksta nema te slike.

Pa da, uopće nema veze s ovim tekstom...i još piše na dnu članka da je slika iz ARHIVA, pa nek pojedinci malo bolje čitaju. Wink :
Nandino je napisao/la:

Dobar momak, ispada da ce ce se njegova slika vuci iz arhive kad god se bude nesto pisalo o skinheadsima...

Post Postano: 22.03.2010. 11:50 
Naslov:  

SmokeY je napisao/la:
Stella1989 je napisao/la:

Nandino je napisao/la:

Dobar momak, ispada da ce ce se njegova slika vuci iz arhive kad god se bude nesto pisalo o skinheadsima...

Ne znam koliko je gospodin Lončar svjestan toga da ovaj članak koji je prekopirao sa stranice Glasa Slavonije i sam stvorio svoj kontekst priče nasumično boldajući pojedine riječi, te uz njega priložio fotografiju koja nema veze sa pojedincima iz razgovora, može za njega značiti pravnu odgovornost. Tetovaže pojedinaca na fotografiji su fizičko obilježje istovjetno licu bez cenezure, te osobe na fotografije ga vrlo lako mogu tužiti.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2010. 12:13 
Naslov:  

@Forever Defiant, zar kukasti kriz iznad pupka jednog od celavaca sa slike ima kontekst drugaciji od nacistickog? Nije valjda da se srami?!

Pa lik se vise puta skidao na raznoraznim manifestacijama, cak i kad je bilo ocito da se onako polugol - smrzava od hladnoce.

Covjek se ponosi svojom tetovazom, a vjerojatno i svojim uvjerenjem. Nije valjda da se sada srami svojih nacistickih uvjerenja?

Uostalom, kako ti znas tko je tocno na fotki? Mozda su to neki Australci, ili Svedjani. Ocito da nije ekipa iz teksta.

Post Postano: 22.03.2010. 12:21 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :
@Forever Defiant, zar kukasti kriz iznad pupka jednog od celavaca sa slike ima kontekst drugaciji od nacistickog? Nije valjda da se srami?!

Pa lik se vise puta skidao na raznoraznim manifestacijama, cak i kad je bilo ocito da se onako polugol - smrzava od hladnoce.

Covjek se ponosi svojom tetovazom, a vjerojatno i svojim uvjerenjem. Nije valjda da se sada srami svojih nacistickih uvjerenja?

Uostalom, kako ti znas tko je tocno na fotki? Mozda su to neki Australci, ili Svedjani. Ocito da nije ekipa iz teksta.

Uz taj članak je priložena odgovarajuća fotografija na stranici Glasa Slavonije, pa je stoga očito da su namjere onoga tko je prenio taj interview na ovaj portal dugačije od onih informativnih.

Možda se čovjek i ponosi svojom tetovažom, ali to ne znači da ga nekakav Nandino Lončar može stavljati kao predmet izrugivanja pojedincima sa ovoga foruma.

Kako znam da je fotka iz Osijeka? Pa u lijevom kutu je reklama za Osječko, fotograf je Steam, a budimo realni svi znamo tko je na toj fotografiji, a fotka je očigledno snimljena na danima piva.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 22.03.2010. 12:38 
Naslov:  

Forever Defiant je napisao/la: a budimo realni svi znamo tko je na toj fotografiji, a fotka je očigledno snimljena na danima piva.
Realan sam i ne znam tko je na fotki.

Tko god bio, skida se na javnom mjestu i cini to vrlo svjesno i vrlo namjerno, ocekujuci i trazeci paznju. Zar je ocekivao da ce od okoline dobivati samo pohvale za svoju tetovazu?

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 22.03.2010. 12:49 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Tko god bio, skida se na javnom mjestu i cini to vrlo svjesno i vrlo namjerno, ocekujuci i trazeci paznju. Zar je ocekivao da ce od okoline dobivati samo pohvale za svoju tetovazu?

Moraš shvatiti, ako ga mama i tata vide - bit će u kazni i više ga neće pustiti na utakmice i koncerte! Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
asko
Ukupno postova: 349
Post Postano: 22.03.2010. 12:49 
Naslov:  

dobio on pohvale ili kritike stvar je u tome da osova sa fotografije nema veze sa dvojcem s kojim je razgovor.onaj koji stavlja tuđi tekst treba tekst prenijeti onako kakav on izvorno jest bez da ga komentira.ako ima komentar neka ga da ispod članka kao i svi ostali.ovako je unaprijed sa tom slikom dao svoj sud o tome članku i smatram da to nije korektno.

Skoči u forum: