Autor |
Poruka |
robin hood Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Doista se novinarka nespretno "odrazila":
Stručno povjerenstvo Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi razmatra Zahtjev za stavljanje ljekovitog pripravka u promet a Ministar donosi Rješenje, kojim se onda odobrava stavljanje takvog pripravka u promet.
Dr. Škulac je dakle mogao napraviti samo izbalansiranu smjesu različitih sastojaka...a ne nešto stvoriti... |
|
|
|
|
 |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
Evo ja prvi čestitam iskreno Matiji ali pljucnem u oko Nefreteti! |
|
|
|
|
 |
hogaric Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Matija Škulac je veterinar koji je spasio moju mačku od sigurne smrti jer su je dva tjedna prije dva veterinara u Vetamu krivo liječila.Prvo nisu znali uspostaviti dijagnozu a kad sam im rekla što bi moglo biti jer sam našla simptome na intrenetu skoro su me ismijali.No sva sreća da smo otišli kod dr.Škulca mi je spasio mačka i na tome mu puno hvala i želim mu svu sreću sa novim pripravkom.  |
|
|
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
ak je preživjela dva tjedna očigledno da joj nije bilo ništa i onda došo doktor dao malo vitamina i gle čuda. joj,joj! dok je naivnih i dobrog marketinga nema zime |
|
|
|
|
 |
hogaric Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
O dedaramo ti si jedan od onih jako pametnih ili od konkurencija pa se javljaš i sumljaš u moju inteligenciju.E pa vidi ovako biseru tkz.doktori iz Vetama su mačka liječili kao da je otrovan a jasno je imao znakove opasne virusne infekcije koju oni nisu skužili .Naravno da je mačak od njihovih krivih procjena skoro uginuo a doktor Škulac ga je spasio i ispred mene otvarao ampule antibiotika te davao mačku pravu terapiju i spasio životinju.Stoga ne pričaj gluposti jer pojma nemaš i osim što si bezobrazan još si i beznadno ograničen jer vrijeđaš ljude a kužiš se u veterinu ko Mara u k.k. |
|
|
|
|
 |
tornado
Ukupno postova: 163 Spol:  Žensko
|
Dobro si mu odbrusio ,ja sam izgubila inspiraciju da mu više išta kažem |
|
|
|
|
 |
dedaramo
|
sve si pogodio/la( kojegod da si spola); iskreno rečeno da je pred tobom otvorio bocu mineralne ti to ne bi skužio/la. vrijeđam one koji se daju vrijeđat, au veterinu se uopće ne kužim. ja sam išo u školu za popa. |
|
|
|
|
 |
tornado
Ukupno postova: 163 Spol:  Žensko
|
Pametni popušta - idi prosipati onda u crkvu svoju pamet,kani se posta |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
hahaah definitivno jedan od naj pacijenata na forumu. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
dedaramo
|
e svaka vam čast; tako ste me uvrijedili da više nikad neću pisat na forumu. totalno sam uništen,dragi moji pacijenti! |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
dedaramo
|
pa ja zbilja ne znam zašto se ti ne kandidiraš onda za gradonačelnika??? izgleda da puno propuštamo zbog tvog nedostatka hrabrosti. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
--
 |
Zadnja promjena: PEGY; 25.01.2013. 10:30; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|