Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
fred
Ukupno postova: 127
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.03.2010. 2:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stella1989 je napisao/la :
Jao...ne znam dal da se smijem il da plačem...

A to oko Q-ua karikiram...tebi treba novi mozak ili se samo zezaš...mislim da je ipak ovo drugo, nadam se...

A za kikiriki...doniraj mi sav svoj kikiriki, pa ti kažem zašto ćeš od kikirkikija bolje vidjeti.

Ni ja isto ne znam da li da se smijem ili plačem??? Reci mi što da radim? Ti sve najbolje znaš i sve pogađaš. Gdje se može nabaviti novi mozak, ako mi treba? Jel i mozga ima ovdje sa mrkvama i kikirikijima?

I kakvi više kikirikiji? Zašto ti samo pričaš o kikirikijima? Ne razumijem!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.03.2010. 2:52 
Naslov:  

De ne da mi se više zamarati s tobom i kikirikijima...adio!

Post Postano: 12.03.2010. 3:00 
Naslov:  

De ne da mi se više zamarati s tobom i kikirikijima...adio!

Neeeeeeee, ne idi, tko će mi sve ovo objasniti što ne razumijem, mislim da to možeš samo ti!!!

Udaj se za mene, jer nakon ovoga ništa više neće biti kao prije, moj život neće imati smisao, ako se ne udaš za mene i ne provedemo ostatak života skupa. Tko će me prosvijetliti, ako ne ti? Eto može nam tvoj dečko biti kum, i obećajem da više nitko neće morati ići busom ni ti ni on, svi ćemo ići mojim autom, tako da se vozači ne moraju grudati na Gajevom, tako da ne moraš žuriti sa Brijesta. Obećajem također da ti nikada neću kupiti ružu od Bore, evo obećajem ti sve ćeš imati što poželiš, samo žena budi mi ti. I kikirikije ti sve dam, naravno, neka svi moji kikirikiji budu tvoji. Gdje si bila cijeli život moj? Evo znam da ću plakati, ako ne pristaneš...

Stella1989

Post Postano: 12.03.2010. 3:01 
Naslov:  

Jao...ti si trebao biti pjesnik ili komičar... osijek031.com smile osijek031.com smile

Zadnja promjena: Stella1989; 12.03.2010. 3:03; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 12.03.2010. 3:03 
Naslov:  

Jao...ti si trebao biti pjesnik il komičar... osijek031.com smile osijek031.com smile

Sve ću biti, samo pristani...

Stella1989

Post Postano: 12.03.2010. 3:03 
Naslov:  

Ahahahaha osijek031.com smile

Skoči u forum: