Autor |
Poruka |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
wtf???? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
gigi27 Ukupno postova: 122 Spol:  Žensko
|
Stvarno nemam riječi!Mi svi izgleda imamo pravo na jednu šansu.Ako si upisao neki faks ima da ga završiš i da taj poso' radiš dok ne crkneš!Ne dao ti Bog da promijeniš mišljenje!Bolje budi nezadovoljan cijeli život i upropasti si po mogućnosti ženu i djecu!Odi po lijekove!Jer ako tako ne napraviš nisi zreo, i nemaš zdrav razum!Mislim da je baš obrnuto;ili se varam?! |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
samo jednom se živi osim ako ne vjeruješ u reinkarnaciju. uostalom kakva to osoba mijenja stajališta kad mu se prdne  |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol:  Muško
|
samo jednom se živi osim ako ne vjeruješ u reinkarnaciju. uostalom kakva to osoba mijenja stajališta kad mu se prdne
|
ajme.
jesi se zabunio tamo ono pod godine pa si umjesto 13 napisao 21 ?
kakva reinkarnacija ? kakvo mijenjanje stajališta kad mu se prdne ? to nije spominjao nitko osim tebe. pročitaj malo šta se pisalo pa se probaj uključit u raspravu s nekim valjanim argumentom.
sad nam, molim te, napiši da ti ideš na faks pa da svi slatko zaključimo da stvarno svatko može upisati fakultet
pardon napisao si da si student  |
|
|
|
|
 |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije istina studenti u mljekari su bil ijako dobro plaćeni čak imali veću plaću nego radnici i to osjetno veću a neki studiraju do 30e sam da bi mogli raditi preko stuca i time otimaju poslove nestudentima
ima ljudi koji bi radili i za 8 kn po satu pa ne vidim zast se studenti bune kad dobiju osjetno vise |
|
|
|
|
 |
Tinus
|
nije istina studenti u mljekari su bil ijako dobro plaćeni čak imali veću plaću nego radnici i to osjetno veću a neki studiraju do 30e sam da bi mogli raditi preko stuca i time otimaju poslove nestudentima
ima ljudi koji bi radili i za 8 kn po satu pa ne vidim zast se studenti bune kad dobiju osjetno vise
|
naravno da ima takvih. uvijek će se naći netko tko će nešto zloupotrijebiti.
eto ti jedan primjer
student
cijena sata 20 kn + 4 kune harača stucu = 24 kune koje poslodavac isplaćuje
radnik
cijena sata 19 kn + Doprinos za zdravstvo, zapošljavanje, zdravstvo zbog ozljed na radu = znatno više nego 24 kn koje poslodavac isplaćuje za studenta
i tu još uračunaj Mio 1 i 2 stupanj i ostale namete koje student na svoju plaću ne plaća
i ti se onda čudiš što će običan radnik za isto obavljeni posao kao i student dobiti više novaca na ruke |
|
|
|
|
 |
ireas
Ukupno postova: 20 Lokacija: Stolica Spol:  Žensko
|
U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao...
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete
kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši
budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike
ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
Ova priča oko 40,00kn po satu je toliko maloprisutna da nije vrijedna spominjajnja.
Ja sam kao student radila od 11,00kn/sat do 29kn/sat- s tim da je ovih 29 bilo nedjeljom i praznicima.
Dragi moji problem ne počinje i ne završava sa studentima. Problem je sveprisutan.
Potkradaju studente, penziće, radnike kojima se uzima za "mirovine" koje nikad neće vidjeti. Jedino što nam preostaje je to da se za početak svi složimo i ujedinimo. Nema svrhe svađati se na forumima. Na bilo koji forum dođem uvijek se netko nađe da se svađa. Dajte, ajmo prestat.
Jedino složni možemo nešto napraviti. |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
A Bruno Bušić veliki borac.... to se zove danas terorist.... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
ireas
Ukupno postova: 20 Lokacija: Stolica Spol:  Žensko
|
Pa i da je leptir...čovjek je rekao istinu nad istinama |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
ovako nadobudnog hipokrita u životu nisam upoznao... i rest my case @zlusch evo ti jedan koji će past na tvoju foru !! stavi ga u potpis
btw da studiram i na 3. godini sam ... |
|
|
|
 |
Zdrale
|
svi koji se imalo interesiraju u nešto čitaju tako da mislim da je dosta ljudi upoznato s nj textom. btw nj text se nalazi u pbz na korzu ako je netko skontao  |
|
|
|
 |
Tinus
|
ovako nadobudnog hipokrita u životu nisam upoznao... i rest my case @zlusch evo ti jedan koji će past na tvoju foru !! stavi ga u potpis
btw da studiram i na 3. godini sam ...
|
hahaha.
i eto jedna napomenica. imamo mi naš lijepi hrvatski jezik koji slobodno možeš koristiti tu na forumu. ne zvučiš nimalo pametnije kad upotrebljavaš engleske tuđice  |
|
|
|
|
 |
Zdrale
|
ne pokušavam se praviti pametan -.- i ne idi u off više |
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Vas dvojica što se tu raspravljate oko godina niste ni svjesni da idete zajedno na faks i da zajedno slušate jedan od predmeta  Baš ste mi funny  |
|
_________________ Smile...happy looks good on you...  |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ne jedan, nego nekoliko  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
 |
|