Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
da, mi smo sirotinja kojoj mama i tata ne mogu dati 500 kn da kupe benzin i odu u slatinu na bordanje, i nemamo kinte u dzepu.
ti si cool, ti si border
PS ... e da .. i imamo jadne aute koji trose pisljivih 5 l na 100 km ... to je zaista bijedno i jadno. |
|
|
|
|
 |
N.N. Ukupno postova: 290 Spol:  Nebitno
|
tocno se vidi po komentarima tko je spomenut u clanku, ako ste tu toliko nekulturni i bahati onda mogu samo zamislit kakvi ste bili tamo
pa kad si toliko pun para sta kukas za 500 kuna goriva |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Zašto u ovom članku nije napisano koliko je potrošeno na telefoniranje?  |
|
|
|
|
 |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
E ekipa(forumaši) ja odo ja sam svoje reko. a vi kad se nadete u situaciji koja je ne zamisliva, di ste diskrimirani bez razloge. da ne mozete radit nesto sto znate da se moze radit bilo gdje drugdje a da ste ulozili u to i novaca i truda, e onda se sjetite mene i ovog clanka. pa ce vam neke stvari bit jasnije. pozz sory na uvredama, to je trenutak bjesa koji mi je bio nepotreban. a vi sam komentirajte tude clanke kak budu izlazili,iako ne vidim koja vam je korist toga! |
|
|
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
fuj povraća mi se od ovakvih primitivaca  |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
hahahhahahahhahahahaha....pozorište u kući.
ajte još malo. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
... a vi sam komentirajte tude clanke kak budu izlazili,iako ne vidim koja vam je korist toga!
|
pa zajebancija sa wombatima .. to ti je super, probaj i ti  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
zašto se ti osjećaš diskriminiranim? pa nisu ljudi krivi ako imaju takav pravilnik! evo, sad će ga zahvaljujući vama i promijeniti al vi sigurno nećete tamo opet ići.
možeš se ljutiti samo na gospođu koja vam je dala krive informacije i zbog koje ste sve ovo doživjeli.
i na nas što smo vas isprdali...
al mi smo ološ...nepoznata i siromašna  |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
|
Wombi, naj se srditi. Svi smo prošli zajebantsku školu na ovom forumu!  |
|
|
|
|
 |
|
e još ću postat forumaš! baš to i govorim, nek se promjeni pravilnik da ljudi koji vole vozit snowboard imaju gdje vozit na skijalištu udaljenom od osijeka samo sat vremena. nisam ja se borio za ovo za sebe vec za sve boardere iz slavonije da imaju vozit negdje dok cekaju austriju,italiju.francusku itd. znaci di se moze vozit bar jednom dva puta tjedno! |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima  nego diste vi bili 91  |
|
|
|
|
 |
|
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima  nego diste vi bili 91
|
bas to sad se bori da nekom ispricas svoju pricu. da se cuje ne pravda. t je bila mmoja namjera! |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
to ti je zato što si ološ...nepoznata ološ!  |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
|
ja sam siroma. ja ništ nemam. ni medu ne zeku ni ježića ni kuću. nemam ni bord dasku da se daskujem po obroncima framcuske ni švicarske a bome ni avustrije. niš nemam. nemam ni za gorivo a kamoli za kola koja troše 25 - 70 litara goriva na sto kilometara. imam samo diflomu završenog fakulteta kojom si mogu dupe obrisat jer u ovoj jebenoj kurvinskoj državi čoek ne može poso nać sa završenim fakultetom dok neko drka kurac po obroncima  nego diste vi bili 91
|
Sjedni na diplomu pa se na njoj spuštaj obroncima Papuka.. Može i Krndije!  |
|
|
|
|
 |
 |
|