Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
htio ti je reći da nisi ti ta koja je mjerodavna prosuđivati je li netko kriv ili ne, a još manje određivati kaznu. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Zelio sam reci da pozivanje na linc i tipkovnicko junacenje uglavnom prakticiraju oni koji koriste bandicevsku retoriku, sto si ovom posljednjom porukom dodatno argumentirala. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Lako je ljudima mirno prosuđivati pred kompom i reći: ''Sud je nadležan za to.''
A da se vašima što dogodi i u najgorem slučaju da ga puste sad ili za koji mjesec ili godinu dana, sumnjam da bi bili presretni presudom i da bi sve ostalo na tom: ''Sud će ga kazniti.''
Lako je bit hipokrat, ali kad ljudi dođu u takvu situaciju, mislim da bi 99% vas tražilo način da mu se osvetite. i ne, nije to Divlji zapad, koliko sam skontala to je uljudima i jednostavno tako reagiraju na takve stvari.
De ajde što si se zakačio na tu temu oko tih glupih izbora...ta tema je u jednom drugom topicu i nema veze s ovom...zato o'ladi...i pročitaj ono što sam gore napisala... |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 16:36; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
eto recimo ja bi imo muda povuć mu okidač i sprašit metak u potiljak i to bez imalo grižnje savjesti. čak štoviše bilo bi mi žao metka i bio bi ga u stanju utuć ušicom sjekire. takvo govno ne zaslužuje život. ono što sam čuo iz policijskih izvora u kakvom je stanju cura sad bi mi odagnalo svaku sumnju u predomišljanje o počinjenju čina i bez problema bi ga ubio. svijet bi bilo ljepše mjesto bez takvim čudovišta, čak štoviše jako sam zabrinut za sredinu u kojoj počinjemo živjeti jer svakim danom je sve više ovakvih gadosti. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
S obzirom kakvih je slucajeva bilo i pod uvjetom da se radi o guzonjinom sinu - mozda.
No, pokvareno sudstvo je moguce samo u sustavu u kojem imaju zaledje u pokvarenim politicarima. Pokvareni politicari na vlast dolaze na izborima - sto zahvaljujuci onima koji su dovoljno politicki nepismeni, sto zahvaljujuci onima koji apstiniraju od glasanja i prave se pametni.
Dakle, ukoliko zelite da ovakvi ljudi dobiju zasluzenu kaznu - pratite politiku, obrazujte se u svakom pogledu i izlazite na izbore.
U protivnom se prestanite junaciti i kurciti pred monitorom, vec se pokrijte usima, jer ste posredno odgovorni za sudstvo u kojem guzonjini sinovi nakon usmrcivanja prolaze s uvjetnim kaznama. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol:  Nebitno
|
 )))))))))))) vrlo slikovito. moja bi baba rekla da je batina iz raja izasla za takve ko taj pederko mali. sto bi bilo da je njega neki gay uvatio u mraku od jedno 150 kg zive mase  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Bravo Monstrume, eo kikosha za tebe! To cijelo vrijeme pokušavam reći! Nije to ono: ''Ništa se ne riješava nasiljem.''
To je jednostavno taj ljudski nagon da ako ti netko učini nešto (jako) nažao tvome bližnjem, da ćeš se osvetiti kad tad, a ne sjediti i čekati da ga sud pusti nakon 3 mjeseca.
Ne kažem da je to dobro, ali neki odluče uzeti stvari u svoje ruke kad se tako što dogodi, i onda ona njihova dotadašnja hipokratska teza o ''pravednosti sudova'' im nije ni na kraj pameti! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
.... kad kokneš nekoga, ne gine ti ćuza...
|
oprosti ali kopački rit je i dalje mjesto s jako puno gladnih divljih svinja. bez dokaza nema ni osnove za kazneno gonjenje, sve ostaje na principu rekla/kazala  |
|
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
Stella1989
|
To bi njemu trebalo (vidi post ispod koji sam već postala u ovoj temi), pa da i on živi s traumama kao i ta jadna cura kojoj će ovo ostati doživotno jedna velika trauma ili čak i tragedija!
|
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 16:46; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
root
Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Stella1989
|
To svi kažu, i to stoji, ali kad ljudima pukne film ništa ti ne možeš učiniti kad je njemu samo na pameti da osveti svoju sesrtu/mamu/ženu...onda riječi nemaju značenje, iako on možda sam i konta da će završiti u zatvoru, ali ga jednostavno boli briga jer ne želi da ostane na tome. |
Zadnja promjena: Stella1989; 11.01.2010. 16:50; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
 |
|