Opijajući miris prženog mljevenog mesa, što se Tvrđom širi u noćnim satima na dane kad se osječka mladež (a i oni nešto stariji) uživa u dobroj zabavi, plesu ili vabu potencijalnih partnera za snošaj, ulazi u nosnice i na želučanu okrijepu poziva plesom i alkoholom onemoćala tjelesa.
Malo je onih što u svom nightlife stažu nisu konzumirali sam vrh noćne gastro ponude Osijeka - hamburger kod Joze Trovača.
Osječki sminateljski dvojac - Igor Sambolec i Igor Miličić (aka Dva Igora), uz pomoć Koce i snijega, snimio je ovaj kratki filmić o ovom poznatom osječkom fenomenu...
ko kaže da nešto ovako nije i ne može biti još jedan brand grada! prvo onaj reklamni film za osječko, pa one dvije turističke razglednice (list i free hugs), lega lega shop i sad ovaj filmić. ljudi se definitivno bude
Ma Jozin hambić je najbolji! Skoro svaki tjedan, ako ne idem van, odem bar na njegov hambić jer je najbolji! Takva nema nadaleko, pa čak ni u Puli, a pogotovo u Šibeniku!
''Sa svime, s puuno luka i s chillijem!'' - to je moja narudžba već nekoliko godina.
Jozo rocks!
A onaj dio kad pokaže da ne prima kartice, to mi je najbolje! Semo keš... ">
Super video, mogli bi napraviti video i o Mići iz McDonald'sa
Jaooo, Mićoo! To je onaj lik što skuplja salvete iz McDonald'sa... ">
Bili dečko i ja prije koji mjesec u McDonald'su i ide Mićo i uzima salvete i puni si hrpicu, hehe ">
uzima se sa svime i to baš sa svime. ako nema 13 sastojaka onda to nije to. redom; kečap, senf, majoneza, ajvar, kajmak, zelena salata, krastavci, luk, kupus, chilli i ostala tri se nemogu sjetit da ga jebeš
Hahahahahahaha predobro!!!
Ima li još itko dovoljno poremećen tko je taj hamburger probao TRIJEZAN? Ja jesam (ne znam šta mi je bilo)... jedno neopisivo iskustvo!
ma jozo je kralj XD taj čovjek će živjeti 300 godina al što se tiče njehovih hamburgera...prefini su ali ujutro kad se probudim...nezovu ga bezveze trovač
predobar je to osjećaj kad ideš na rubu snaga iz tvrđe i onda odeš fino na kancerogeni hamburger... iako mi već nekoliko godina nakon izlaska neusporedivo bolje pašu topla jela, ali Trovač ima onu neku specifičnu čar još iz vremena dok je radio u mariu...
hahahaahaahahah predobro ))
-majoneza, zel.sata i krastavci, a za frendicu kecap, krastavci i 2 kg zelene salate hehehehehe
to je jozo casti da ima sta brstit, dok ne dodje do mesa )))
odlično, naravno! pohvala na ideji i izvedbi, a sviđa mi se što je i jozo dobio svojevrsno priznanje ovim filmićem!
sad se ja tu nalazim pametovati, ali mislim da bi bilo zgodno napraviti slične filmiće i za ostale "male" osebujne Osječane, one koji daju osobitu notu životu Osijeka, poput "Špice, kokice, kikiriki - športska zajebancija", Miće, Đokice i ostalih.
Bila sinoć poslije polnoćke s dečkom na hambu kod Joze i ima novu kućicu, ponovio se za Božić! Jako mi je drago zbog njega, ponovio se i zaslužio je, nakon toliko godina rada i finih hamburgera koje je napravio!
inace sam volio dosta taj hamburger, ali otkad sam pojeo u TOPu više mi nije toliko dobar...no jedna preporuka, nemojte ga pijani pretrpati chilijem i lukom, ako ne zelite prosjediti na WC skoljci...
ja sam stvarno jeo bezbroj puta kod joze, pijan, trijezan i definitivno mi je to najbolji hamburger sto sam u zivotu jeo. ne kuzim kad netko prica da je odvratan.
ja sam stvarno jeo bezbroj puta kod joze, pijan, trijezan i definitivno mi je to najbolji hamburger sto sam u zivotu jeo. ne kuzim kad netko prica da je odvratan.
Hamburger kod Joze najbolji je u gradu! Ni ja ne kontam zašto ljudi pišu da ne valja...Ima sve moguće sastojke, super je sočan i prava je uživancija kad zagrizeš prvi put nakon tjedan dana taj slasni hambić...a u Topu i kod onih žena što budu kraj Joze, je hamburger nekako suh...zato mi je milina pojest hajbolji hambić - hambić kod Joze!
Da najbolji je pa nije se nitko otrovao a i par puta je moje legice i pocastio s hamburgerima jer nismo imali dosta love.
Da mu je prljava prikolkice to je ali su mu dobri proizvodi.
Neka nam pozivi jos dugo