Autor |
Poruka |
monika0 Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
|
možda njen brat neide u Osijek -.- |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
A dobro, karikiram, tajnice...evo, za tebe sam se još detaljnije raspitala kod brata i rekao je da je to predmet koji će se sada uvesti kao izborni zbog ove državne mature koju morate polagati.
I btw, ide u Osijek...samo da znaš...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
|
MOŽDA se to odnosi na pripreme. ALI na redovnu nastavu NIKAKO! |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Yep, vi u redovnoj imate samo ''Gospodarstvo'', a ovo ćete izgleda moći birati ovisno o faksu koji odabarete.
Pozz  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
ana_pnv Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hajd ti reci a koji ti je odjel brat? ..i mi državnu maturu NE MORAMO polagat ,a ti si napisala -koju MORATE..razlika  |
|
|
|
|
 |
|
Joj curo.. mani se ti brata, vidiš da znam šta pričam -.- |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Ja slijedece godine imam politiku i gospodarstvo u strojarskoj. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
G razred. Kako ne morate polagati..? Otkud sad to, kad znam da on ide na pripreme u školu iz matematike i ostalih predmeta..? |
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Gluposti!Meni su cijelu srednju govorili da je to (ekonomska) skola za sekretarice! Pogotovo dok su prolazile sa grabljicama na srednjodkolsko igrati se tajnica pod tjelesnim,mmm... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
|
na kojim si ti drogama xD |
|
|
|
|
 |
|
ajd molim te ne baljezgaj na ovoj temi, vidi se da nemaš pojma o ničem. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
ajd molim te ne baljezgaj na ovoj temi, vidi se da nemaš pojma o ničem.
|
A ti bi, za promjenu, mogla biti normalnija, a ne bezobrazna...
Da li sam ja tebi pisala da ne baljezgaš ili da nisi normalna..? Nisam, pa onda nemoj ni ti meni! U redu?  To nitko ne voli. |
|
|
|
 |
ana_pnv Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Gimazije su obvezne polagat drž.maturu a strukovne škole nisu,kod nas to polažu oni koji hoće tj koji imaju namjeru upisati se na fakultet.tak da nije obvezna nama -.-' .. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
 |
|