Joj popljuvat ćete me no moram izbaciti ovo iz sebe...
Gledajući po mjestima gdje fale šahtovi, a poznavajući te krajeve (recimo Bistrinci ili Darda) moglo bi se naslutiti da cigani prave neki biznis s tim...
A sad komentar na postove avantgarde-a... Žalosno je to da država svakom GOVNETU koji dođe i naseli se tu sa svojih 15-ero "dece" i kuka kako ih nema s čime hraniti da doplatak od cca 9000 kn i sve im plaća... A s druge strane čovjek koji tu živi već godinama nema posla ili ima jadnu mizeriju od mirovine zato što država nema jebenih novaca...
Uf... sad mi lakše...
Hmm.. Jesam li spomenio kemijsku kastraciju ljudi koji nakon trećeg djeteta i dalje traže socijalnu pomoć?! Sva sreća da nisam iznio i taj stav...
A jbg, sad me popljujte...
|
slusaj sad,
ubacio sam se u raspravu jer sam malo upuceniji u ovu temu od ostalih na ovom forumu. Vjeruj mi da su cigani najmanji problem. Oni su sakupljaci. Znaci vrebaju po smetlistima, oko kontejnera, zvone po kucama i sl. Ciganu nece na pamet past da pokupi saht sa ceste i da napreze ledja, kad moze napraviti posao od nekoliko tisuca za duplo manje vremena i posla. Vjeruj mi opet, znam to.
To sto oni imaju socijalnu pomoc od xy tisuca nekih novaca nije tema ove rasprave. Uostalom ti cigani s takvim primanjima su puno manji problem od par sto tisuca laznih branitelja sa isto tolikim mirovinama i mali milijun benificija za njih, rodbinu i sve koje poznaju u drzavi i inozemstvu.
Najvise problema i glavobolje zadaju ljudi iz grada. Klosari, od nedavno nezaposleni ili jednostavno nezadovoljni zaposlenici HEP-a, HŽa i sl. firmi.