Ovo je sve samo ne religija!
Nije problem u onima koji takve baljezgarije seru iz sebe, nego u onoj stoci koja to guta...
Društvo, politika
Mladjo
oh my god it is a lupus!!!
Kodrann
kill the priest. vomit on god's child.
raspela mogu poslužiti kao kvalitetni dildosi. uzbuđeno "oh my god!" stenjanje dobiva onda sasvim novu dimenziju. cure probajte! paćte moć posle se hvalit kolegicama i govorit: i've been touched by jesus.
P.S. ako se netko našao uvrijeđen ovim, zaboli me pišo

Frost
po posljednji put na ovom forumu:
Kodrann
raspela mogu poslužiti kao kvalitetni dildosi. uzbuđeno "oh my god!" stenjanje dobiva onda sasvim novu dimenziju. cure probajte! paćte moć posle se hvalit kolegicama i govorit: i've been touched by jesus.
Mother EarthKodrann
Moj post sa dobronamjernim savjetom onom Liku da se ubije je bio obrisan, a ovak šta ostaje, baš krasno, divno!
mali_ivica
Mother EarthKodrann
Moj post sa dobronamjernim savjetom onom Liku da se ubije je bio obrisan, a ovak šta ostaje, baš krasno, divno!
U ovom tekstu iz Jutarnjeg piše KAZAO JE NAVODNO, a u tekstu sa net.hr
piše kako su nazvali župu te da su u župi sve demantirali, dajte pa ovo se vidi da je
napisano zbog nekakve tiraže.![]()
To ti je isto kao da ja napišem u novine Mlađo je navodno radio proste stvari sa MissTake, a onda izbacimo jednu temu u kojoj svatko ponaosob napiše:
"Mlađo sram te bilo"![]()
Frostpo posljednji put na ovom forumu:
">
Kodrannkill the priest. vomit on god's child.
esekerNisam nikoga branio, komentirao sam tekst koji je različit na dvije različite stranice.
Vidi ti malog što je pametan.
Nema veze, kad odraste prestat će branit svećenike.
dreamerBut He loves You
">
dreamerFrostpo posljednji put na ovom forumu:
But He loves You">
Kodrannkill the priest. vomit on god's child.
Agnostik sam, i nisam se našla uvrijeđenom...no, ipak ne bih imala ništa protiv da svoje (izostavit ću pridjev kakve) ideje, maštarije, ili što već ostaviš za sebe![]()
Kodrann
ostavit ću ih za sebe, kada ih i ostali ostave za sebe. ti mene raspelom, ja tebe šakom! hihihihi![]()
123456Kodrann
ostavit ću ih za sebe, kada ih i ostali ostave za sebe. ti mene raspelom, ja tebe šakom! hihihihi![]()
gle, pa ne moraš ti prema raspelu, postoje i druge ustanove kojima se možeš obratiti
Kodrann
TristiaOvako, čisto me boli ona stvar za ono što vi vjerujete/ne vjerujete, ne pada mi na pamet upuštati se ni sa kime u raspravu oko vjere, jer sam vidjela da je na ovom forumu to nemoguće,samo sam htjela napisati da svećeniku takve stvari nisu pale na pamet zato što se nadisao tamjana, nego zato što u Bibliji postoji dio koji kaže, citiram (iako mislim da mjesto nije dostojno citata):
"Ona postiže da se svima (Zvjer) - malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima - udari žig na desnicu ili na čelo,
i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.
U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest."
sad tko želi neka prihvatiti citat i razmisli zašto je to svećenik rekao, i otkud to u Bibliji, o čemu taj odlomak govori, a ne hvatati se naslova i riječi izvađenih iz konteksta.
maniche
a raspravljat nemoj jer ne možeš.S krščanima je nemoguće raspravljat o vjeri jer toliko usko gledaju, toliko zapravo malo znaju o svojoj religiji da je to presmješno.tko bi uopće ulazio u rasprave s vama.
mali_ivicamaniche
a raspravljat nemoj jer ne možeš.S krščanima je nemoguće raspravljat o vjeri jer toliko usko gledaju, toliko zapravo malo znaju o svojoj religiji da je to presmješno.tko bi uopće ulazio u rasprave s vama.
Pa je... slažem se.
Pogotovo teško, ako krećeš u raspravu sa ovakvim predrasudama.
Kao što sa bilo kime nemožeš raspravljati normalno ako te napada
i ako kreće od predrasuda... o bilo kojoj se temi radilo.
maniche
to o čem ti pričaš zove se bar-kod![]()
a bibliju su pisali oni koje svečenici ne mogu niti trebaju zastupati, oni su čak najmanje kompetentni proučavati i predavati bibliju,jer u 21.st ne shvaćaju da je biblija pisana metaforički, prilagođena za tadašnje prilike jer nikom nisi prije 2000 godina mogao pričati o pojmovima poput "dnk" i sl.
A bog-isus šta god bio, ako je jači od sotone(a kažu da je) onda neka nas više spasi od te budale kako bi ga svečenici prestali koristiti za plašenje neškolovanih baba![]()
maniche
Za početak, lijepo je vidjeti vjernicu poput tebe na forumu 2 sata prije božića![]()
nisi mogla kvalitetnije provesti večer?![]()
maniche
Oprostit ćeš što ne mislim replicirati na tvoj post.ako ti meni repliciraš na točke navedene u danjem tekstu i pobiješ ih, ići ću u crkvu svake nedjelje i biti najbolji vjernik![]()
maniche
Vjera je jedno, crkva je drugo...
manicheahahah to je to.
To je tipičan odgovor vjernika kada ga se dovede pred zid.
nemaš pojma koji si mi gušt priredila![]()
stavio sam pred tebe nepobitne činjenice koje ne možeš pobit i to te malo j**e pa me ideš diskreditirati ali ti ni to baš ne ide![]()
maniche
smiri se, tvoj je dan.
maniche
..i kreni provjeravat navode prije nego što nekog proglasiš budalom, jer ispadaš budala.
maniche
Djelujete u tom svom nekom uskom radijusu i čim vas se dovede do njegovog ruba, tu tu krenu uvrede i sl...